I'm a Gubbe

BigBrother-Peter skriver svenk Tv-historia, iaf enligt mig. Hur kul var inte det här på en skala egentligen !
Ps. Jakob är snygg

Lalo Lalo trruuAh

HURRA HURRA HURRA idag fyller lilla Jossanpossan äntligen 18 år !! och det firades med en hejbrakandes utgång på krogen där det blev många kramar för hennes del av folk hon inte kände men som jag tvingade att ge henne en grattiskram! men hon klagade inte det vet jag ;)
Sen har jag aldrig varit med om dess like när det gäller att bli uppraggad på krogen! Vad vare för dag igår egentligen? Stora-raggar-kvällen-på-alla-flickor-som-står-utan-manligt-sällskap ?! Och inte vare nå dikret läckerbitar heller som raggade på en utan nej nej dom värsta dreggen du kan tänka dig hitta mellan Falun och ner till SydAfrika.

image72
Grattis Snotplot ♥

Ska bestiga Eiffeltornet på en trehjuling samtidigt som kaninen flätar mitt hår

Sitter och surrar med Rosanna och kommer fram till att det finns inget mer tråkigt att läsa än modebloggar !

lisanylén säger:

jag skiter fullständigt i vilka nya superduper söta skor som just kommit in som man dessutom sett Kate Moss ha på sig en dag när hon var ute och gick i sin nya gucciväska


ROSANNA säger:

haha och TUSENTALS UNGar skriver exakt samma saker

ROSANNA säger:

dom kan ju slå ihop sina blogga


Bloggande är väl till för att man själv vill skriva av sig lite om sina tankar och vardagar, kanke visa en fin bild. Inte om vad andra har på sig! Tipsa om ett snyggt klädesplagg ibland kanske är kul att läsa om men inte hela tiden. Sen som rosanna säger att alla skriver om exakt samma saker också. så fort någon nämner en snygg tröja från nelly.com så skriver plötsligt varende bloggande lite tös med för mycket fritid om den.
Och nu kommer det att låta som om jag är avundsjuk men det får man väl tro vad man vill om... det här med att man blir sponsrad och gör reklam på sin blogg. WHY ?! okej jej vad kul man får pengar för att skriva lite. men det måste ju vara intressant också för annars tappar man läsare och då tappar man sina sponsorer och då blire mindre pengar som rullar in på kontot. Det här med att blogga tappar som charmen lite när det blir ett tvång.

Personliga och kanske inte så värst seriösa bloggar skare vara tack


Dildo/piska

Förövrigt så fyller jag år om exakt en månad

Förra årets present.
Ska bli spännande att se vad jag får i år


Klia mig på ryggen

Jag känner bara för att vara lat idag och enbart pilla navelludd och dumstirra på nån gammal film. Men det är ju looov nu! då kan man ju inte spendera dagarna med att sitta hemma och dåsa. Men om jag stannar hemma och gör nått duktigt då? Näää, sån är inte jag. Alldeles för jobbigt. Mitt rum är ju faktiskt i ett stort behov av att städas men som sagt det är ju lov! sånt kan man göra nån annan dag... Men inreda klart mitt rum då? det har ju faktiskt gått ett år sen vi gjorde om och inte en ända tavla har blivit uppsatt än! Har inte ens nå gardiner! men det kanske är för att jag inte har nån gardinstång heller. Hmm undrar vars den har tagit vägen ? En gardinstång kan ju inte vara speciellt lätt att gömma

It's meant to be så ge dig nu

Hemma på Sebbes tvbord ligger filmen HAIRSPRAY som jag absolut tycker vi ska se. Han nekar. Det blir reklam, för filmen HAIRSPRAY! Vi tittar in på Hemmakvälls hemsida för att se om nån bra film vi kan hyra. Första filmen vi ser som reklam där är HAIRSPRAY. Vi drar på Hemmakväll för att titta runt lite mer. Träffar Malin som jobbar där och ber henne rekomendera en film. Hon säger HAIRSPRAY! Sebbe fortsätter neka. Väl hemma igen hittar jag i en påse orginalfilmen från -67 av just HAIRSPRAY!
Det är bara att inse att det är menat att vi ska se HAIRSPRAY !!
image70

Men puss på Stephen Lynch

Jag hade kunnat vara och se Stephen Lynch nu! är så himla avundsjuk på Sebbe och hans vänner! JAG VILL OCKSÅ! Han är så braaa. Och ni som inte vet vem han är, lyssna och skratta...

Förövrigt är Sebbe bäst som ringer från konserten nu och låter mig höra :D

Glad Påsk ! Ge oss nu godis

Jag är inte riktigt så förtjust i att vara hemma själv när det kommer en massa påskkärringar och vill ha godis. Visst det är kul att dom kommer och dom är så söta så, men jag tycker inte om att dela ut godis. Vet som inte riktigt vad som är en lämplig mängd att ge dom! Vill ju inte snåla men jag vill ju inte proppa på dom en massa heller så dom får hål i tänderna eller börjar sin karriär som små tjockisar redan nu.
Och varför måste min mamma jobba på ett dagis?! Alla hennes barn där kommer ju hit och frågar efter henne, och varför vet alla veta vars hon bor ? Näe det här med påskkärringar får nån annan ta hand om. Mamma tex, hon kan ju sånt här men då passar hon på att resa till Göteborg!

En gång till! En gång till!

Åååh jag skulle vilja lägga upp alla bilderna men det skulle kännas aningen konstigt så jag låter nog bli.

Det var hur kul som helst att bli sminkad och sen fotat. Det gör jag lätt om igen bara nån känner för att kladda på någon ny rolig makeup. Jag brukar inte känna mig alltför bekväma framför kameran i vanligafall men nu gick det skitbra. Blev som en helt annan sak med en massa smink, glitter och fjädrar i ansiktet. Sen att varenda människa jag mötte stirrade som om jag hade spetälska eller nått kändes väl sådär...
Men att sätta fast glittret med vanligt papperslim var kanske en dum idé after all. Eller ja det gick ju som någorlunda lätt att ta bort men det kändes som att bli peelad med sandpapper i ansiktet. AJ

Covergirl cosmetic! eller bara översminkad...

401443-63401443-61
Fotograf & Makeup: Ewe

Ren njutning

image61

She's too big now she's too thin

Ett problem varenda människa verkar ha förutom jag är det här med att gå ner i vikt. Runt omkring hör man hur folk klagar över hur tjocka dom är och att dom aldrig verkar gå ner i vikt. Själv tar man sig inte upp i vikt ! Andra skäms för att säga sin vikt för dom tycker dom är så himla tunga och feta. jag skäms för jag väger fan lika mycket som en 12åring.
   På ett år har jag tappat 6 kilo, gått upp 8 och nu tappat 4 kilo igen. Bergochdalbanan är ett faktum. Har även blivit anklagad för att vara anorektiker typ sjuttioelva gånger och måstat ha "ett prat" med skolsystern.
Men jag är liten, det är bara att inse det! Fast när jag nu får på mig mina gamla "baggy-jeans" igen så äre illa på riktigt.

Better than me

Mannen som sjunger som en Gud! Lyssna och njut. Fäll en tår om du känner för det.
En låt man inte blir less på. Iaf inte jag...

Jag ska bli nya Bingo Rimér

Så här kul har vi på våra bildlektioner. Och nej jag har inte orkat ljusa upp bilderna men det får ni leva med...

Fotograf: Jag
Modeller: Ewe & Roxän

Karl den andra, Karl den fjortonde, Karl den trettioelfte ??

Historian kan döö. Jag är så less på sveriges alla kungar som krigade här och där mellan dessa år för att övervinna dessa länder som krigade tillbaka men förlorade för att sen vinna och sen förlora i ett nytt krig. Och jag bryr mig en mängd om alla påhitt dom hade på 1500-talet om vem som skulle betala hur mycket i skatt till vem och varför. Döda mig så jag slipper detta prov !!

Hurra och tack mamma för att du tvättar åt mig men jag tycker du ska sluta slänga mjuksbyxor i torktumlaren.
DOM KRYMPER!
Fråga Olle nu iaf. Ha dé

Playing movies in my head that make a porno feel like home

Nu är jag också med i piller-knaprar-gänget.

Pihoo pihoo, intressepilarna bara flyger och far samtidigt som vi pillar i intresseskägget

Smygdum ?

Mamma sitter och pratar med Sebbe och frågar:

M: Är du så där smygsmart eller?
S: Hehe, jamen det är klart jag är.
M: Haha, jaha Lisa hon är då lite mer smygdum hon hahaha...

Vadå smygdum ! Här smygs fan ingenting! jag är bara dum

Smelly cat, smelly cat

Åh huvva vad jag luktar illa. Kaffe, korv och hamburgare är ingen trevlig kombination. 
Kaffe sölas hitan ditan så det är man ganska indränkt i förjämnan. Korvspad flyger och far när matilda tappar ut korvbyttan och varje gång man öppnar ugnen så POFF får man ett ångmoln av hamburgegflott i ansiktet. Oj så mysigt. Plus att hamburgeflottet får för sig att sprätta lite så man får snygga brännsår på händer och fingrar.
Har jobbat typ hela helgen så lukten vill som inte  riktigt gå bort nu !! Blir storskrubben i duschen ikväll


Bowling igår och inte var det nån nyhet att jag var sämst. Varför har inte bowlingtalangerna satt sig i generna?

Det ska va du och jag mot världen

Stina nu kan vi vara ensama tillsammans...
Iaf ett tag

Thrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrh

Jag har kommit fram till att jag inte gillar att skriva. Någonsin. För när man skriver känns allt så fomelt och tråkigt.
Jag vill kunna skriva som jag pratar. men hur fan stavar man till alla ljudeffekter jag använder mig av?

Sleepoverparty men utan kuddkrig

Pyjamasparty för hela slanten! Mysi myspys med fröknarna Olofsson & Löfstedt
Och hur gullig är inte filmen Juno! jag vill också ha barn med Michael Cera.
Titta bara så söt han är!!
Sen kan ju Katten Korven dö! Dumma katt du ska vara tyst på nätterna


 


Rapat i hinken på riktigt

Äntligen sportlov och jaha då passar jag på att bli sjuk!
Sov inte ett smack inatt. och när folk säger att dom inte sovit nått så har dom ändå sovit nån halvtimme/timme, men jag sov inte en ända minut för jag fick kuta upp på toan och kräkas var tionde minut! Wohoo vad kul ! Var så jävla trött att jag tänkte lägga mig och sova på badrumsgolvet men det var så satans kallt och hela jag skakade redan av köld. Lyckades iaf trycka i mig ett halvt smörgåsrån, som kom upp lika fort igen...
När jag kom hem kollade jag tempern bara just in case och Tadaa visst hade man feber! Vilken bra start på lovet. Och jag som skulle jobba idag både på Jula och isladan och tjäna en massa pengar. fan

RSS 2.0