Jag fick feber, bara av att höra ditt namn




Japp då var de konstaterat:  Jag är sjuk...

Alltså ingen fest ikväll. Men grattis Adam i efterskott ändå!
Fortfarande osäkert om jobb imorgon eller inte. MÅSTE jobba för att få pengar! Men hur fan ska jag orka masa mig ur soffan och ta mig upp på solbacken?
 

Wulffmorgenthaler.com



Hahaha fan vad tragiskt att jag tänkte på mig själv när jag såg den här!!

Cause I'm hot and you're cold

Min hals tänker ha ihjäl mig, jag lovar!
Har en otroligt sexy vioce som gärna går upp i falsett lite då och då. Min skalle känns som en tung jävla klump som min taniga lilla hals inte orkar hålla upp. Har dock ingen feber. de var typ chokerande! Men tydligen var jag ovanligt jättevarm att sova med i natt, fast själv så frös man och försökte sno åt sig lite extra värme genom att ligga så slickad som möjligt mot Robin. Helst hade jag typ legat under honom men då hade jag riskerat att kvävas så de hade nog varit en dum idé...
Jag har inte tid att bli sjuk nu! För mycket jobb nu som inte får missas för jag behöver pengarna plus att de är party imorgon!

...och julen varar ända in till påska

Gör ett ryck för husefriden genom att städa bort julen. Lite sena ja, jag vet men bättre sent än aldrig!


Såg förövrigt lite bilder från en fest i Piteå tror jag de var, där dom hade temafest. Och inte vilket tema som helst utan Disney!!  Fyfan vad kul kan inte vi också ha de snälla snälla snälla !!!


Cause I'm driving one of your cars

Nu har jag tagit de avgörande steget!
Jag har anmält mig på körskolan!
Nu har jag ingen ursäkt längre att inte ta körkortet!
Eller ja kanske en ekonomisk ursäkt, men de löser sig...

Brum, brum

Har precis kommit hem från min 6 övningskörning någonsin! Jävlar anamma nu börjar de hända saker ?! Haha aja de är ändå ett steg närmare körkortet. Och helt världelös var jag inte ;)

Känner mig som hemma

Jag sov faktiskt hemma på Nyponvägen inatt !! Kan ju meddela  att de verkligen inte var igår jag gjorde de!
Men fan heller, inte fick jag sova i min egen säng för de inte! Elle ja jag fick ju men de kändes inte allt för lockande att sova i ett rum utan persiener så de blev systers rum ...
I natt får vi se vars jag sover. Har som inget täcke eftersom de blev kvar i Umeå hos Rosanna, Maja och Ewe som förövrigt startat en kollektivblogg nu från deras nya fina boende i Umeå. Följ dom på --> Mariahemmet.blogspot.com.



There's no place like home

Pille, pille, piller

Hahaha hur jävla smidig är jag egentligen?!
Tappade mitt P-piller på golvet! Då vart de bara att ställa sig på alla fyra och börja krypa.
Hittade tack och lov de gula lilla pillret på en vit tröja så den syntes ju ganska bra.

För att öppna - vik och riv längst perforeringen

MUNSÅR!!! Hata, hata, hata!

Vinkväll igår med lite folk från Jula. Mycket mysigt och absolut värt att upprepas!

Ska strax iväg och jobba på el stinky jobbet a.k.a isladan. Luktar som sagt aldrig speciellt gott efter att ha varit där. Sen ska tydligen Måns Zellmelöv eller hur han nu stavar sjunga nationalsången på ladan idag. Tyvärr kommer jag inte stå och dreggla över han.

Smell you later!

Old maid

Justfan jag har ju glömt gratta Äna-Banäna som fyllde 20 år igår !! HURRA!


Because we're pretty






Var tyvärr inte lika överengagerad nu som med Ewes kollage, men då har faktiskt Anna fått ett tidigare.

Varsågod - ditt nya kort

Förhoppningsvis är mitt nya bankkort aktiverat nu så jag kan fortsätta leva som en normal människa och inte som en liten fattiglapp som trycker på sin sista 20-lapp i ett desperat försök att inte anse sig själv vara helt bankrutt!

Ny kod dessutom. Funderar på att behålla den istället för den dumma jag hade sist. Frågan är då bara ifall jag ska lyckas tabba mig igen på samma sätt...

Smygreklam ?

Tilda kommer hem och berättar att jag finns på Balderskolans hemsida !! Spooky...
Efter att ha tittat efter så ja tamefan där är vi. Hela tjejgänget som gör reklam för öppethus på Balder på lördag. De ironiska är att vi inte går kvar på skolan men ändå så gör vi reklam för den, Hahaha.
Plus att bilden är arrangerad, hahaha ännu roligare


Skratta åt mig

Nu äre verkligen Grattis på mig!
Tilda skulle fara och handla och skulle få betala med mitt kort för jag har typ inte betalat nått av maten den här månaden. Ger henne min kod och skickar iväg henne. Efter ett tag ringer Tilda och frågar vad de var jag hade för kod. Jag ger henne den igen, hon säger att de funkar inte. De godkänns inte! De var ju jävligt konstigt tyckte jag för jag vet att jag har pengar. Så hennes mamma betalar våran mat och Tilda går och provar i uttagsautomaten. SWOOP så tar maskinen mitt kort!! SATAN!!

När Tilda kommer hem igen får jag mig en riktigt tankestället och efter att ha funderat och kollat upp lite så slår de mig att jag gett henne min GAMLA kod !!! Den kod som jag älskade men som blev utbytt till en inte lika bra kod. Så när hon frågade mig om min kod så var de den bra som ploppade upp i min skalle och jag berättade t om alla mina tankesätt jag hade för att komma ihåg den koden. Min nya kod hade jag som inte tankesätt till den kunde jag som bara när jag hade maskinen framför mig.
Är alltså utan pengar tills nästa vecka nån gång. Awesome...

GRATTIS EWE 20 ÅR !




Ta dig nu en dagstur på systemet och köp upp alla dina besparingar!

Do I make you horny babe ?


Varsågod skölj!


Min tandläkare var faktiskt lite rolig idag. Efter att ha borrat och skrapat och borrat lite till så bad han mig bita ihop tänderna för att se om jag kunde göra de utan några större problem
- Nja, svarade jag, de är som en knöl ivägen.
- Oj förlåt, då ska jag akta mig!

För alla er som inte lagat med bedövning så äre väldigt svårt att skratta då, plus med en massa verktyg i munnen....

 

Hamburgekiosk



Dom 2 senaste hemmamatcherna så har vi varit the old crew i hamburgekiosken på isladan- och jag saknar den gamla goda tiden. Inte för att de är nå fel på de nya crewet men aldrig har de varit så mycket skratt och kaos som när vi 4 jobbade ihop. Men vad fan är man en bunt virrpannor så äre inte så konstigt att en eller två saker går snett under matchens gång. Men de är som en del av charmen på jobbet.

Russian Roulette is not the same without a gun

Första gången på typ hundra år jag är hemma känns de som. Men jag tycker om att vara borta så jag klagar inte. Däremot klagar jag över att ha halva käften bortdomnad. Men sånt får man leva med när man lagar hål i tänderna med bedövning.

I lördags var de 40-årskalas för moster Lotta. Sådär lagom kul som släkträffar brukar vara. Blev onyktrig på ingenting, fördel eller nackdel? Robin buggade upp min mamma och tog sig en svängom även med mormor. Blev utvald av moster i en lek som den terndigaste där och ska därför i april ta med mig moster på något trendigt som jag ska bekosta. Förslag tack !!

Dagen efter var en riktig bakisdag and I like it! Vi vaknade inte fören kvart över två, spelade GuitarHero i 6 timmar, tryckte i oss 1½ chips påse, en stor chokladkaka, 4 liter Cola plus ett skrov senare på kvällen. Kalla mig tjockis. Men kusin Sara och hennes kille Ted kom och lekte med oss och göteborgare som han är så var vi tvugna ta med han på Frasses innan dom for hem så han inser att de är så mycket bätter än McDonalds.


Nu är den stora frågan vad jag ska roa mig med idag? Jag är redan uttråkad...

I am a demon, free from sin

Äntligen en liten stund för mig själv!
Har jobbat och jobbat och jobbat! I onsdags hade vi inventering. FYFAN säger jag bara. Jobbade från 12:00 till 23:30. De är fan länge! Var ett riktigt think-happy-thoughts tillfälle : Pengar, pengar, pengar...
Kom hem för att gå och sova för att lika fort igen stiga upp och jobba lite till. Tillbringade hela torsdagen med att plocka PostIt-lappar från varenda etikett i hela butiken efter inveteringen. Blev en hel del lappar ja.
Och idag fredag började inte alls bra! Vaknade halv 9 när Jessica ringer och säger att hon är här nu för att vi ska fara på jobbet som börjar kl9. Paaaniiiik!!!  Var bara att skutta upp ur sängen fortsomfan och på med lite kläder. Slänga ett äpple i väskan för att sen hoppa in i bilen och sminka sig där. Stressen i sinne! men vi kom iaf fram i tid och hann t om vara med på slutet på morgonmötet.
Och imorgon äre bara att kliva upp och jobba lite till. Huvva nu är jag less. är inte van att jobba så här många dagar i rad.



Justja, nur har jag även köpt den andra Twilight boken: När jag hör din röst.
Jag längtar att få börja läsa !

It's been a long, long time...

... since I was this happy !



And I like it!

Smörja, kladda, kleta

Jag överlevde gårdagen! och jag tror inte robins familj vart så förstörda att träffa mig heller.

Idag har jag hämtat ut mina medicinkrämer. Hela 5 stycken !? jag trodde jag skulle få bara 3 st? Men ett är tydligen ett shampoo jag bara behöver använda en gång i månaden och den femte är en mjukgörande hudkräm som jag ska använda jämt. Känns ändå smått jobbigt att ha så många krämer att smörja in varje dag

Aja just nu är jag duktig och tvättar så jag tänkte kila tillbaka till tvättstugan en sväng och se ifall den långsamma maskinen har stannat eller inte.

Hockey sen, püss

I wanna keep it, though I eat it...

Igår var jag och Robin på våran första date, efter bara 2½ månad - Inte så snabba med andra ord! Men de var mysigt!
Först middag på LillaKina med t om vin till maten, sen bar de av på bio där vi först sprang på Robins syster plus kille. Jaha okej two family member down, three to go. Imorgon t om! Hahaha aja jag klarar mig nog. Ska nog lyckas prata sönder dom med.
Hursomhelst så såg vi Australia. MYCKET bra film. Lite lång med sina nästan 3 timmar, men de hände något hela tiden så man hann inte bli less. Rekommenderar att se den!
Sen kvällens stora skandal var att jag inte orkade äta upp popcornen vi köpte! Jag orkar alltid !! men inte den här gången tyvärr... de måste vara nå fel på mig!


2009

På tok för kall start på de nya året !
Höll på att frysa sönder i morse när jag blev lämnad själv i sängen. Sen när jag skulle cykla hem på min fastfrusna cykel, som stått på sunnanå sen före jul nån gång, så upptäcker jag till min fasa att mina byxor inte håller värmen speciellt bra! Plus att mina skor blir kalla så fort man sticker ett par småkalla fötter i dom. Jag var en glasspinne när jag kom hem.

Därför funderar jag nu på att gå och ta en riktigt varm dusch av två anledningar:
1: Jag fryser
2: Jag har fortfarande kvar frisyren från nyårs och de ser ut som ett riktigt fågelbo som är helt omöjligt att trassla ut.


RSS 2.0