Outside my window



De här ser jag när jag tittar ut genom mitt fönster.
Den blå/grå är min och den röd/svarta är Tildas. Tilda är alltså 17 år, helt okej att köra en moppe då som man har haft sen man var 15 . Själv är man 20 och har precis köpt sig en moppe! Känner mig inte alltför cool. Men de är betydligt billigare att ha en moppe än en bil. Måste bara lära mig att få upp moppen på stödet. Antingen är den överdrivet tung eller så är jag superklen? Man får som välja ett alternativ.





Vårat internet är knäppt! De trådlösa funkar inte och idag först kom jag på att prova stoppa in internetsladden och nu Ta Daa! Mycket skumt tycker jag

Clean

Jag har precis städat hela lägenheten. De var jobbigt.
Ska strax iväg på körlektion och sen, ja sen....
... Då ska jag gå på systemet för första gången!!! :D

A-laget here I come!

Ett steg närmare slutet

JAG KLARADE TEORIN !!!
Fyfan så glad jag är nu! Och satan så nervös jag var. Visste inte om jag skulle kräkas eller svimma. Men nu äre gjort och jag fick hela 2 poäng över gränsen! Hurra för mig!
Bara uppkörningen kvar nu. Men den känns inte lika nervöst att göra. Är jag skum som tycker så?

De här ska vi fira med att gå på systemet för första gången senare idag !

Mer olägligt kan de inte vara!

Kuk jävla fitt satan!!! Döda mig nu!
Bara för att jag har teoriprovet imorgon så funkar självklart inte körskolans sida med alla faserna!!
Vad fan gör jag nu!? Jag är inte klar med slutprovet än! Jag vill/måste göra klart de! Annars känner jag mig inte ens lite beredd på morgondagen. Jag GRÅTER inombords!
Jävligt olägligt måste jag säga!


26-27



Congratz Kusin nu får du också vara med i 20 åringarnas klubb !! De är tyvärr inte så spännande än så länge...

Ja vad säger man, 24 timmar och 25 minuter skiljer de mellan oss. Men ändå nästan 120 mil ifrån varandra. Haha jag blev äldst! Men fan också du blev längst! Stackars mormor & morfar fick aldrig sova den veckan i april för 20 år sen. Nä för de bara ringde och ringde om nätterna. Men sicken tur då att dom fick så fina barnbarn då!
Grattis Sara nu blire till att gå på systemet ihop i sommar när ni kommer upp.

Äntligen!



Systemet here I come!

Kvällens tröst



När man måste sitta hemma en fredagkväll för att öva teori så har man all rätt i världen att tröstäta. Dock utan de goda saltet med smörsmak för jag har aldrig fått min burk som jag var lovad !

Ps.

PS; Jag fyller 20 om 2 dagar! Skriv in de i er almanackor ! DS

Rock Weekend on Tour!



Åh jag är så taggad inför morgondagen då vi ska på Rock Weekend on tour!
Har varit lite dålig reklam runt de här men jag hoppas ändå de ska dit en massa människor så de blir ett jävla ös!  hahaha. Själv har man vetat om de här i mer än en månad.
Men jaha, vad ska jag ha på mig då? Sen att jag jobbar till halv 5 och dörrarna öppnas kl 6 gör ju att de blir lite ont om tid. Fast de första banden spelar inte fören typ tjugo i 7 så man behöver ju inte vara där fören då.
Tagga Tagga Tagga Tagga Tagga !

Rock on dude !
I wanna rock - rock!
Hey hey, I wanna be a rockstar

Lilla uppkörningen

Jag måste hitta mig en jacka de här funkar inte!
Fy arsel så varmt! Hade först tänk ta en långärmad tröja men thank god tog jag en t-shirt direkt under jackan. Men fan vad jag svettades ändå! Hade jag tagit den långärmade däremot, oooh jag vill inte ens tänka på hur genomblöt jag hade varit då! Var inte dirket svalt i körskolebilen även fast jag hade igång AC. Min körskolelärare frös nämligen så hon ville ha lite värme på. Huvva!

Lilla uppkörningenen alltså. Gick väldigt bra faktisk! Hade de varit den riktiga uppkörningen, så hade jag ändå inte klarat den... Jag tittar mig tydligen inte tillräckligt mycket runt omkring när jag backar. Men what a heck, bara att göra de på uppkörningen så är körkortet mitt förhoppningsvis !!


So much to do, so little time

För mycket att göra, för lite tid!!
Känns fan som om jag går i skolan igen.

Måndag: Jula 08:30 - 16:00   Körlektion 13:00
Tisdag: Jula 11:00 - 19:10
Onsdag: Klippning/Slingning 10:00   Sminkning med Lotta 14:00
Torsdag: Lilla uppkörningen 13:00   Risk 1an ( 3timmarskurs) 16:00   Jula 15:00 - 19:10
Fredag: Jula 15:00 - 19:10
Lördag: Jula 10:00 - 16:30   RockFestival på Isladan 18:00
Söndag: 20 ÅR !!

Måndag: Jula 15:00 - 19:10
Tisdag: Teoriprov 08:15   Körlektion 14:10
Onsdag: Körlektion 07:10
Torsdag: Tvätttid 10:00 - 14:00   Valborgsfest i Umeå

Och där emellan är de en massa pluggande inför teoriprovet.

Seeen kan jag någorlunda slappna av! Bara uppkörningen kvar...
Och när ska jag ha tid att hämta min nya moppe som jag köpt?

7

Nu börjar stornedräkningen till the big two O !
Bara en vecka kvar!
Ge mig ge mig!
20 år!
Nu!

E4an norrut



Dagsutflykt till Luleå idag. Och jag fick köra hela vägen både fram och tillbaka! I rock !

Syftet med dagen utflykt var att fara och se Lule-spexet som systeryster medverkade i. Eller ja, hon satt i orkesten. Men hon hade faktiskt 2 hela repliker!
Mycket rolig show om Karl den tolfte. Mycket sång och dans. Sen mycket roligt att prubliken fick bestämma om dom skulle göra om slutet på t ex en scen eller en replik så skådisarna var tvungen säga nått annat, och nått annat, och nått annat.... Blev en väldigt lång show med andra ord men väldigt underhållande !

Dagens stora höjdpunkt var när jag upptäckte att Monki hade öppnat i Luleå. Hurra! En ny tröja åt Lisa!


Grattis Maja 20 år !


Muttskrutten har gått och blivit stor! 20 bast! Nu väntar systembolaget med öppna armar på att du ska komma förbi.

R.I.P

En av Skellefteås största profiler har dött!
En man jag tror verkligen alla visste vem de var har nu somnat in för alltid.
Jag pratar inte om någon minder än lokalkändisen Burk-Curt!

Alla har vi väl sett Burk-Curt på stan någongång rotandes i en soptunna med redan fulla påsar med pantburkar hängandes på cykeln. Ryktet gick dessutom att denne man var skitrik efter allt hans pantande.
Men nu är sanningen framme. Burk-Curt var inte skitrik, han var rent snuskigt jävla rik! 12 miljoner efterlämnar han sig som hans kusin ska få ärva. Tänk själv, 12 miljoner bara på att panta burkar! Då har man fan pantat många burkar.

Burk-Curts död har fått en sån uppståndelse att både radionyheterna och Expressen valt att berättar om de.
Läs hela aktikeln på Expressens hemsida ---> Burksamlare dog som mångmiljonär <---


Vila i frid nu Burk-Curt


Bild: Expressen

Don´t love me, don´t you dare! I lie, I cheat and I don´t care


Jag saknar faktistk skolan. Eller jag saknar att få vara kreativ och leka på lektionerna.

Jeej och neej

HURRA min nya mobil har kommit! Äntlinge slipper jag min mongo telefon.
Måste bara vänta tills pappa kommer hem så han kan hämta ut den för den står nämligen i hans namn


Mindre Hurra är att mina utslag är tillbaka. Klias bara ibland men de är inte så läckert att vara täckt av små ljusbruna prickar. Dags att börja smörja in sig igen flera gånger dag ut och dag in med feta jävla krämer...

Talludden

Nu är jag hemma igen från skogen!
Huur mysigt som helst har de varit. Superfin stuga! Även sovstugorna. Kändes som jag och Robin sov uppe på annexet ala Sällskapsresan. Och vi har bara varit 13 pers, 5 hundar och 1 katt i den inte allt för stora stuga. Men de funka!
Helgen har då bestått av lite släktträff, skoterkörning, grillning, solning, hundparning, vattenskidor, singstar, guitarhero, badtunnebadning, inge varmvatten i duschen, mat, skratt och en hel del jävla massa vin! Tror vi kom fram till att vi hade druckit mellan 15-20 liter vin tillsammans. Plus en massa cidrar, öl, mintu, tequila rose och vad allt vi nu kom åt. Inte så nykter helg med andra ord.

Om vi siktar in oss lite mer detaljer på vissa saker så:
Skoterkörningen var hur jobbigt som helst för snön smällte förfullt så de var en massa ovanvatten på sjön, så du fick fan i mig nästan inte släpa på gasen med skotern utan bara gasa som fan annars riskerade man att köra fast.
Solningen gjorde så jag nu har bränt mig på bröstet och lite i ansiktet. Oväntat...
Vattenskidor är ju kanske inte de första man väntar sig att någon har gjort mitt i vintern, men som sagt de var ju så förbannat mycket ovanvatten så de gick! De hela började med att vi åkte tefat efter skotern, men man blev så förbanant blöt om man tappade taget. Sen byttes de till wakeboard (stavning?), bara åka dirket på fötterna och till sist då vattenskidorna. Jag och John hämtade filmkameran så körde vi bredvid den andra skotern och filmade. Blev en lite skumpig film men fan så kul att se när Robin lyckades göra snygga dykningar ner i ovanvatten med huvudet före, och inte bara en gång utan 3-4 gånger! Han vart jävligt  blöt, ja.

Underbar helg med andra ord!
Och bilderna har jag snott helt ärligt av Annelie.

  
  

Vassa-sig-torsdag

Aaand I'm off över påsken!
Drar till Robins sommarstuga i Talludden där de blir en mini släktträff, skoterkörning, kanske en tur i Bygdsiljums skidbacke, en del alkohol och en massa Singstar och GuitarHero. Man måste ju vara beredd på aktiviteter om de blir skitväder.
Problemet är bara att jag inte börjat packa än eller vet vad jag borde ta med. Kan ingen annan bara packa åt mig! Så kan jag stå för rollen som packad istället :)


Hojj på er Glad Påsk bli tjock på påskägg nu och bli inte bortförda till Blåkulla av några påskkärringar!

Sexuella tjänster

Tvättdag än en gång. Och de är fullt i torkrummet?! Hur är de möjligt? Hatar när folk inte hämtar in sin tvätt efter sig utan låter den gärna hänga hela dagen, kanske även till nästa dag nångång. Vi andra som då har tvätttid rymms ju inte då! Och jag tänker inte vara som den lilla gamla tanten som går och viker folks tvätt som hänger där inne. De får dom fan göra själv.

Sen om någon är sugen på lite njutning så tror jag mycket väl att våran ena tvättmaskin kan erbjuda de. Satan vad den skakar och vibrerar. Börjar bli lite orolig att maskin snart ska ta och vandra iväg eller att luckan ska flyga upp när som helst.
Bara att säga till så bokar jag en tvätttid så får ni provsitta tvättmaskinen :)
Om den håller däremot vet jag inte, men de märker man väl då.







Hurra, elektrikern har varit här så vi har äntligen fått en fungerande lampa i garderoben!! Har inte haft sen i slutet på oktober. I can see the light!

Sony Ericsson W595

Ska de här bli min nya mobiltelefon? De lutar då åt de hållet. Den ända telefonen jag hittat hittills som har sett tilltalande ut. Jag är ju som lite så att de yttre på min mobil spelar stor roll. Den ska vara estetikst tilltalande tycker jag. Låter kanske dumt men sån är jag, so shoot me.
Sen verkar just dom här mobilerna vara bra i sig. Lite dyr bara, får se om modern är så sugen på att betala så mycket för den. ( hon har lovat mig en ny mobil i 20 års present )
Tyvärr har denna telefon en stor saknad enligt mig och de är en spegel i displayen. Hur ska jag överleva! Har man vant sig vid en sån så är de svårt att vara utan. Och gå omrking med en liten spegel i fickan känns bara dumt.
 


Egentligen vad äre med mig och blommiga mobiler? En mobil kan ju vara fina även utan blommor, men de har som blivit nått jag fastnat för. Okej min första var ju ful och tråkig, men den var superhipp när jag köpte den. Haha


             ?

Välkommen till dagens nyheter

Teorin och uppkörning BOKAD !

Långt ifrån redo kan jag lova. Och med tanke på hur dålig jag var idag på körlektionen så finns de inte en chans att de här kommer att lyckas.


Time to ckrack some other news.

- Lisa ska bli moppeägare att ha att köra till jobbet i sommar. Är påtok för långt att cykla t ex om man är hos Robin och hela vägen är en konstant uppförsbacke.

- Lisa har sagt upp lägenheten och flyttar hem till Nypon i juni för att spara en massa pengar och vakta huset när mor&far är i stugan. Men de blir inget tillbaka flytt till getberget när sommaren är slut. Antingen stannas de kvar på Nypon ett tag till eller så blir de eget place. Får se vad ekonomin tillåter.
I'm gonna miss Tilda...

We will still be, friends forever

Jag tycker verkligen om mina vänner från förr! Okej även dom fårn nuet också men dom man haft sen barnsbenet är de något speciellt med. Vi tre fårn Nyponvägen har som alltid varit en elitklass för sig eftersom de alltid varit nära och bra och vi alltid haft superkul ihop. Tappade lite kontakten där ett tag men hittade fort tillbaka till varandra som om ingenting ändrats.
Och en vinkväll kan inte annat än att dra upp ännu fler gamla underbara minnen, and I like it !!

Slick och slem på er säger jag bara!


Långa bollar på Bengt

Bowling igår. Discobowling t om. Inte direkt så mycket disco över de men de är iaf trevligt med musik.
Blev värsta dubbeldaten. Jag, Robin och Robins kompis Robin med tjejen Janni. Men de var mycket roligt och jag tog mig faktiskt över skamgränsen på första serien! Vi alla lykades med de, kändes oss som värsta elitspelarna!
Men de bästa var att jag kom faktiskt inte sist i slutet som jag brukar göra. De gjorde Robin däremot, hehehe. Slog han med ett helt poäng!! Nu kommer pappa bli så stolt så...

Fooooood

Buffalowings, pommes frites, coca cola och en massa olika dipper. Smal mat?
Känns sådär lite amerikanskt eller är de bara jag ?


I take this key, And I bury it in you, Because you're unforgiven too

En gammal goding med Metallica är precis vad som behövs nu!



What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn the stone
Behind the door, should I open it for you....
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

Lay beside me, tell me what I've done
The door is closed, so are your eyes
But now I see the sun, now I see the sun
Yes now I see it


RSS 2.0