Hallå där ute jag är skild och vild

Glad igår ?



Jag kom på att jag har bara ätit 2 mackor, en glass och 2 bullar idag. Nyttigt? Njae inte så värst. Hungrig? Inte det minsta

Piteå Dansar och Ler

PDOL igår. Skit kul!
Drog iväg med Ewe och hälsade på Pite-Jonas och hans vänner för att senare jobba oss ut på området. Uggla var jätte bra men kissnödigheten vann över både mig och Ewe och vi var tvugna uppsöka en Baja-Maja. Lallade senare runt i öltälten och träffade massa människorn. Både ny som gamla vänner. Fick ett helt bord att tappa hakan. Hehe...
Var första gången jag besökte PDOL och fler besök läre säkert bli.



Jonas Ewe o Jag från ett tidigare besök i Piteå

Scratch my back !

Påfyllning av vaccination imorgon mot Hepatit A + en snabb titt på min fläckiga hud. Det där med snabb titt förstod jag inte. Vad tror dom att dom kommer att få ut av en snabb titt? Inse att oj vi kanske borde hjälpa flicksnärtan att bli av med det här. Men även om dom inser det så gör dom ändå inget åt det. Äsch prova det här så blire nog kasnke bra. Hör av dig annars. Jaha vad äre man har gjort i 2 års tid nu! Tröga läkare.
Känner mig som så där måttligt less på att vara full med torra fläckar som kliar. Att vakna mitt i nätterna för att man håller på att klösa sönder sin egen rygg. Eller när man på jobbet hjälper kunder samtidigt som man försöker klia sig på ryggen med en klädgalje. Ser nog rätt professionellt ut
Så om det finns någon snäll jävel där ute med långa naglar så tar jag mer än gärna emot en klining på ryggen


Kände att jag behövde få klaga lite. Over and out från prickikorven

Björnbärs

Satt och tittade på dom nya special edition designade förpackningarna dom har på Libresse bindor ( för sånt jag gör ofta ? ) och på en av dom stod det "Lucky You". Vette fan om man känner sig så lucky under just den veckan.  Ingen favorit direkt. Kunde det inte ha stått "Stackars dig" istället eller "Kom ihåg det gäller bara en vecka i månaden" eller "Lugn snart äre över". Det hade passat så otroligt mycket bättre. Don't you think !

Var är boxen? Där är boxen!

Du måste tänka outside the bag in box

Sing for the laughter, sing for the tears

Hittade precis en massa låtar på datorn som min vän Petra har sjungit in. Huuur fint som helst. Det är helt jävla omöjligt att inte få rysningar när den tjejen sjunger Himlen i min famn.
Första gången hon sjöng den var när vi höll på att repa till luciatåget i nian. Där satt vi alla i en trång musiksal och jag lovar att inte ett ända öga var torrt. Tänk då så maffigt det vart senare i kyrkan. Herregud! alla vi andra som stod utanför och väntade på att få gå in var tvugna kolla så ingen hade en svart rand längst kinden. Då hade vi ändå hört henne sjunga låten några gånger men det blev samma effekt varje gång. Hon gör den så bra !

Jag önskar jag kunde lägga in låten men jag har verkligen noll i koll hur man gör. Sen kanske inte Petra vill att jag lägger in den heller. Men det borde hon, det är ju en komplimang :)

Sover du? Nopp. Varför inte då? Bra fråga

Jävligt lyckat! Trodde klockan började närma sig kansk halv 3 och upptäcker då till min förfasan att den är halv 4 !! Vad äre här ?! Dags att vrida tillbaka dygnen snart kasnke.
Eller så blir jag en nattmänniska som undviker solen och håller mig till mörkret. Jo jävligt lätt när man bor i norrland och solen aldrig går ner på sommaren. Näe det var en dum idé.
Nu blire genast till att göra ett jämfota skutt i säng!  GODNATT


Tillbaka blickar

Ja ja okej jag hade lite att göra

1. Du för omkring ett år sedan

 

2. Du och en bästa vän



3. Du som busig



4. Du som fotograf

5. En bild du aldrig visat



6. En dag du minns



7. En konstig bild



8. En bild som väcker känslor

9. En plats du saknar



10. Någon du litar på


11. Någon du saknar



12. Någon du älskar

13. Någon du alltid kommer att ha i ditt liv


14. Något du vill ha


15. Något som får dig att le



16. Något du skulle vilja göra om

17. Något som är viktigt för dig



18. Du i ett nötskal



19. Dig själv nyligen



20. Dig själv för längesen




Gå och sov nu flicka lilla !


Det är vi som gör Sverige osäkert


En go göteborgare, en boråstös och en riktigt norrlänning. Snacka om salig blandning.
Kom och hälsa på snart igen. Eller det kanske är min tur nu...

Kågevägen 31...

... är min tillfälliga adress. Iaf i 2 dagar till. Har bott här sen i måndags tillsammans med Kusin Sara. Varför ? Sitter kattvakt åt en annan kusin medan han och hans sambo + lille Sigge på 3 månader är i Lofoten på djuphavsfiske. Det bästa med att vara kattvakt är att deras super snygga lägenhet ingår ! Kan mycket väl tänka mig att bo här själv en vacker dag. Nån som vill bo med mig då för jag har verkligen inte råd att bo själv ? 


Förrestenså var konserten i Finland hur bra som helst. Publiken sög däremot. Man ska fan i mig inte stå still på en rock/metall konsert. Jävla puckon till finnländare. Vi skuttade, sjöng med, skrek och hade oss och alla bara tittade på oss som vi var dumma i huvet. But I don't care! Förövrigt fick jag höra av en +35 årig lule-bo att jag var vackrast i världen och att han lätt hade kunnat ta mig som fru. HAHAHAHA !!! Kunde ju tyvärr inte säga det samma om han

Nä nu ska jag fortsätta mitt Sex and the City maraton.  Ha dé


Soumi

Sitter i bilen nu påvåg till Finland med en glass i handen och Sonata Arctica dånandes i radion. Kan det bli bättre! Ja konserten förhoppningsvis
Back tomorrow. Bye Bye

One month ago...


Jag saknar er redan

03.02

En mycket bra fråga är varför jag fortfarande är vaken när jag börjar 10 imorgon ? SOV QUINNA !

Shoppat idag. Var på jakt efter en mascara och skor. Kom hem med bla en mascara ( som planerat ), en t-shirt och 2 par jeans. (?!) Har jag råd med detta? Nä egentligen inte men jag blundar och låtsas att jag bara råkade hitta lite nya kläder i min garderob. Nej förlåt, stol.
Sen blev det impuls bio med fröken Olofsson som inte hade sett Sex and the City och snäll kompis som jag är så offrade jag mig att se denna underbara film en gång till bara för hennes skull.

Nä, men huvva nu ska jag gå och bädda min säng med nya sängkläder för att sen sova så gott så gott i sisådär 5 timmar. mysigt. Natti natti

A dream will come true !


Jag är så glad! På söndag drar jag, syster, systers lover och systers lovers syster till Finland för att se SONATA ARCTICA!  Satan vad jag längtar! Fy bubblan vad dom är bra! Kyss mig långsamt så jag vaknar. Eller nej förresten gör inte det jag vill inte vakna ur denna dröm riktigt än.
Känner mig som ett barn på julafton

Och bara för de så tänker jag bjuda på 2 låtar med dom
Den första är den finaste låten dom gjort. Finns förövrigt ingen video . Den finns inte ens med på någon skiva. men den är underbar ändå
Och den andra är deras senaste singel. Videon är totalt värdelös och det saknas en bit av första versen men jag tror ni överlever. Enyoy ! I promise I will



Dagens Applåd...

Norran den 14 juni

Haha vi måste ha haft dom sötaste klassföreståndarna !

-Come Igor! -Yes master

Myser hos systeryster ikväll. Ser nu på South Park på en 50 tum tv som systerysters lover nyligen köpt. Suget efter en kladdkaka är stort så jag funderar på att invardera deras kök och bakat en. Yummie Yummie in my tummie !


RSS 2.0