Take me back, back to better days

Igår tisdag fick jag dåliga nyheter...
De hela började med att jag och Stina begav oss till Umeå tidigt på morgonen. Väl framme började vi leta rätt på vars vi skulle. Umeå Universitetssjukhus är ganska stort för dom som inte visste de. Tack och lov hade jag fått beskrivning av systra min.
Befann mig alltså på NUS för att en gång för alla få hjälp för mina kliande utslag som tagit över min kropp i 2½ års tid. Dr Lindström var väldigt trevlig och lyssnade fakstiskt på de jag hade att säga, (har inte hänt med dom tidigare läkarna jag träffat). När jag var klar så säger då han att jag nog lider av Atopiskt Eksem*

*ATOPISKT EKSEM:
  är en kronisk hudsjukdom som medför inflammation och klåda i huden.

DÖDA MIG !!!
Och sen de värsta är att jag kommer måsta leva med de här resten av mitt liv !!! Kommer ha mina bättre tillfällen då och mina sämre. Men för att få mina bättre tillfällen så måste jag behandla utslagen. Innan jag for så sa jag till Adam att om jag får en till jävla kräm att smörja in så skriker jag. Men nej istället så har jag nu fått TRE OLIKA KRÄMER!!
Jaha okej, dom här krämerna ska då somsagt lindra och ta bort utslagen för den här gången, MEN dom kommer att komma tillbaka och då äre bara att börja om med smörjningen igen... 

INTE de jag ville höra !!

Sen för att skingra mina tankar från dessa dåliga nyheter så trösta jag och Stina oss med shopping. Inte för att de fanns så mycket att köpa men efter att ha kutat in i alla butiker minst 2 gånger (proppat med folk på varende affär) så bestämde jag mig för en nyårs outfit även om de inte var den jag ville ha. Men den duger mycket bra. Kan ju faktiskt använda den någon fler gång.


Ikväll blire till att ringa in de nya året hos Adam.
Ska fan i mig dansa på borden med Stina igen och bara ha jävligt kul denna sista kväll på året.

See ya nästa år. 2009 !


07-08

 


So I keep on talking in every way

I'm home! Och inte bara de, jag är home på Nyponvägen! Spääännande(?)
Har nämligen tänkt leka med gbg kusinerna lite innan dom beger sig tillbaka till söder

Jul i Ammarnäs var supermysigt. På tok för varmt om man ska lyssa på Daniel men han svamlar bara. De var kallt !! Däremot var inget öppet så de blev ingen skidåkning. Istället stannade vi inne hela dagarna och stirra film. Gick alltså från ett horisontalläge (sängen) till ett annat (soffan) för att sedan återvända till utgångsplatsen (sängen). Väldigt ansträngande måste jag säga.


Förresten så är de en mycket dum idé att tvätta en svart tröja med ett papper kvar i fickan!!




är man släkt så är man...


Dan före dan före dopparedan

Jaha... 2 dagar kvar innan julafton, och vars är julkänslan? Inte hos mig iallafall.
Drar då till Ammarnäs imorgon med family. Har ingen aning vad jag ska ha med mig!

See ya till helgen då jag kommer hem. Püss


Shocking !?

På två dagar har jag BARA chockat 4 stycken med mitt korta hår (!?)
Visst har jag varit korthårig ett år nu snart?








Ps. Tejpen är hittad, Den låg nertryckt mellan kuddarna i soffan

Mysteriet på Getbergsvägen 30

Förra månaden, eller ja fortfarande så är de största mysteriet i lägenheten vad jag gjorde av med tvättpåsen till BH,arna som nu varit borta sen typ jag köpte den.
Men nu så har de dykt upp ännu ett konstigt försvinnande - Tejpen!
Vars fan har tejpen tagit vägen?! Vi har som skaffat oss en fläck på golvet som vi slår in julklapparna på, och där på golver låg då en påse med inslagspapper, ettiketter och tejp. Men nu Poff så är tejpen helt försvunnen! Har sökt igenom hela lägenheten utan spår av vare sig tejp eller tvättpåse.
Jag börjar på riktigt tro att vi har fått nå oknytt i lägenheten som tar våra saker. En hustomte kanske ?


All the girls are afraid of the one eyed snake

Ojojoj första gången den här veckan jag sitte vid datorn. Har jag saknat den? Nae typ inte.
Men varför denna frånvaro på datorn? Jag har spenderat veckan med att bara mysa!
Men nu äre back to reality och dags att jobba arslet av sig så här innan jul. Julklapparna är då färdigköpta, nu äre bara planeringen inför fjällen med family över julafton kvar.

Justja Frida är hemma nu! Jej. Fast hon far som sagt lika fort igen


Ont

Dålig idé att servera i klackar igår måste jag medge. Satan vad ont jag hade i fötterna. Jag tror de längsta jag gått i klackar förr är kanske 3 timmar i streck, men igår blev de 7 timmar. THE PAIN!  Blir till att spendera de mesta av dagen sittandes känner jag. Ska int stå i onödan.
Vi var förövrigt ganska gulliga igår för vi var tvugna ha glitter på huvudet eftersom de var lucia.

Mer vin?

Strax iväg och servera med Hemmaplan på WSPs firmafest. Ska verkligen försöka denna gång att INTE tappa bestick på gästernas finkläder. De uppskattas inte riktigt.
Och jag kommer ha så ont i fötterna innan den här kvällen är slut!! Någon som vill ge mig fotmasage sen ?

Nödvändigt impulsköp


Var på stan igår och införksaffade en del julklappar. Good Job Lisa!
Men hur de nu gick till så slutade de hela med att jag köpte en bok till mig själv också! Har ni hört något så dumt! Jag köpa en bok?! Men de var faktistk inte vilken bok som helst, utan Twilight-boken: Om jag kunde drömma. Den bara stod där på en hylla på Åhlens och skrek efter mig att ta med den hem, så POFF hade jag köpt den!  And so far so good så jag ångrar inte mitt köp. Fast de bästa var nog ändå att i boken fick man med en rabbattkupong som gör att man får gå 2 och se Twilight billigare på bio. Awesome! Blir nog till att ta med sig Tildur som inte sett den än.

E&D

Igår fick jag en ny mössa av min fader. Han har tydligen fixat en till hela familjen.  Och bara för att den är så ful med pappas jobbs logga på så var jag ju självklart trvungen använda den direkt! Och kommer även kanske använda den andra gånger också så lilla pappsen känner sig stolt  över att hans barn gör smygreklam för han jobb (?) Haha


Who's that Bimbo

HAHAHA sitter och lyssnar på internettradio och plöstligt böjar dom spela Lambrettas låt Bimbo! Hahaha den låten har jag verkligen inte hört på år och dar!


Secondhand

Nu ska jag uppmana ALLA att gå förbi Pingstkyrkans secondhandshop i veckan och titta på skyltningen i fönstret för de är nämligen jag och Anna som inrett den. Och för er som inte vet vars de ligger så är de vägg i vägg med Café Glädekällan.
Hahaha de här var lätt nått jag skulle kunna jobba som att göra. Inreda skyltfönster! Skitkul

Twilight

Nu har jag också varit och sett denna underbara film som alla pratar om!
Satan de var länge sen jag taggat så mycket inför en film. Och missnöjd blev jag inte heller. I loved it !!
Här näst blir de till att läsa boken.


Bringing back these memories I wish I didn’t have

Hihi satt och läste igen allt jag skrivit här för snart firar bloggen 1 år. Vet inte om jag ska hurra eller skämmas. Aja de var hursomhelst ganska kul att läsa om allt man gjort under detta år. Saker man glömt och saker man bara vill glömma. Jag kändes mycket mer abitiös då än vad jag gör nu men de är väl inte så konstigt. Då var de nytt för mig och kändes spännande, nu känns allt bara mest ganska uttjatat. Men jag fortsätter ändå bara för att få ännu er att kunna skratta åt i framtiden.


Nu ska jag koka mig some nudles och äta för att sedan bege mig upp på Jula och vara lite duktig i 3 timmar.

Kingdom of Far Far Away

Nu är jag less !
Kom hem !

I should just stay home


Jag har påriktigt bosatt mig i den här luvan


Flying panties

Fick mig en liten chock igår när jag kom hem från jobbet och hittar takfläkten full i TROSOR! But that's not all. På gardinstången hänger de än ännu fler trosor! Och i köket på varende köksstol hänger de inge mindre än - trosor! HAhaha lilla Tilda hade varit så duktig och tvättat men kom inte ihåg hur torktumlaren funkade så i ren desperation att få våra underkläder torra så hängde hon dom där de fanns hängutrymme.

Sen vad som gjorde de hela ännu roligare var att jag inte kom hem själv utan hade både Anna och Adam med mig. Efter att ha suttit en hel kväll och tittat på våra fina trosor så var jag och Adam bara tvungen prova starta takfläkten. Swooooch lät de bara så hade de flygit trosor överallt! HAhahahahaha

PS. De finns på film ;)

Feeling hot hot hot

Vidoesamtalat med Thailand. Varför kan inte vi ha 35 grader i skuggan ?!

Like moving pictures in my head

Fick lite tråkigt så jag la in lite bilder från Dublin-resan och tänkte jag skulle vara snäll och dela med mig. Men som vanligt syns ju aldrig när jag länkar något så därför markerar jag vars länken är. Varsågod !

--> ( Sisters in Dublin )

Men de är ju vackert väder iallafall ?

Jag gick alltså till jobbet idag !
Dum idé Lisa !! MYCKET dum idé !!

Kommer fram till jobbet efter att ha plumsat 45 minuter i djusnö och snöstorm och ser ut som en jävla panda i ansiktet! Har bokstavligen en snöboll hängandes i håret och mina ögonbryn har blivit färgade vackert vita. Och som pricket över i:et så har vi besök av regionalchefen och hans efterträdare. Alltså finbesök, och där kommer jag inklampandes som ett översnöat lik. Grattis Lisa...

Blev till att ta bussen hem. Fan heller att jag utsätter mig för samma tortyr en gång till!

Get of the road for your own saftey

Now it's for real!!
Jag har hämtat systers körskoleböcker och nu äre dags att ta tag i de hela och faktiskt skaffa sig ett körkort. Så Ewe nu gäller de! Mitt mål är att ha dagit de innan jag fyller 20 så jag har alltså 5 månader på mig. Håll tummarna nu!


RSS 2.0