Söndag

Var på möhippa igår. Hade hur kul som helst!
Men kan berätta mer om de sen
Ska nämligen till Västanträsk nu och vara social med svärföräldrarna.
Hojj!

Bord på vifft!

Jävligt typiskt att vårat soffbord, som tydligen har kommit men dom har inte fått tag i mig, inte var rätt bord utan ett mycket större. Dom har alltså skickat upp fel! Jag såg ju nämligen när kvinnan skrev beställningen och hon skrev rätt iaf vad jag såg, så de måste ju vara återförsäljare som slarvat.
Tur då att man har kontakter på möbleraffären som meddelar en om vad som hänt och gjort en ny beställning.
We like Mike!!

Jobbigt bara att nu kanske vi måste vänta 2-6 veckor till!

Systrarna Fågel

Jag tror på riktigt att de är bara Nylénare som kan ha förbannat jälva roligt medans man köper skidor, pjäxor och stavar! Försäljaren måste ha trott vi var helt puckade i skallen! Men han skrattade också
Danni och Kajsa däremot som följde oss ville egentligen ställa sig så långt borta från oss som möjligt men dom stod allt vacker kvar för dom var redan avslöjade att dom tillhörde våran grupp
Mycket skratt och många mat- och djurimitationer. På en sportaffär? Ja som sagt, man måste vara en Nylénare för att klara de på rätt sätt.
Men allt jag behövde blev köpt! Däremot fick jag inte med mig nånting hem förutom stavarna. Kändes som ett par riktigt dyra stavar när man betalat över 4000 men bara får dom med sig hem! Men på tisdag får jag och Emma hämta resten av vår utrustning
Och på beställningarna står de t om Lisa Svalan Nylén och Emma Tranan Nylén. Vi måste ha gjort ett rejält intryck på försäljaren! Hahahha

Such a beautiful lie to believe in


Någon som vill fara till Stockholm med mig och se 30 Seconds to Mars den 10 mars?
JAGVILLJAGVILLJAGVILL!!

3 år senare och fortfarande lika bra!!

Och fortfarande lika snygg! GRRRRRRR

( Robin läs inte de här! )


Comedy Night Live

 

När de äntligen händer nånting istan så måste man ju fara! Igår när jag var på stan så gick de omkring 2 filledutter på stan med plakat på magen. En hade dessutom en megafon som han skrek ut om evenemanget. Och jag som redan var på dåligt humör pga av kylan kände att jag behöver muntras upp och gick fram till plakattjejen och frågade vad de handlade om.
5 komiker skulle alltså ha en ståupp-show på Scandic. En av dessa är dessutom känd från Stockholm Live, Lasse Nilsén. Innan får man äta buffé med efterrätt.

Jag fastnade direkt!! Kände att lite kulturell måste man ju vara nångång. Så hem och lura med sig Robin så satt vi tillslut i Scandicrestaurangen. Mycket god buffé och otroligt god efterrätt. Medans man åt så var de en musikant som spelade. Han var skitduktig på att sjunga!!
Och komikerna var huuur roliga som helst! Eller för varje framträdande blev komikern roligare och roligare tycker iaf jag. Jag skrattade gott under hela kvällen. Kille som presenterade alla framträdarna däremot kändes så himla obekväm på scenen och man både såg och hörde hur nervös han var. Men han klarade sin uppgift ändå.
Alla komikerna var ganska unga och säkert ganska nya i branschen, men ena, han var så förbannat lik far min! Både utseendet och i sättet! Fast lite roligare än min pappa.
Sist ut var då Sthlm Live snubben Lasse. Jävlart så duktig kille! Han är tydligen utbildad mimare och de visade han mycket i sitt nummer. Kan ju förstå varför han var huvudnumret. Satan vad man skrattade!!

Lite synd bara att när de äntligen händer nånting som detta t ex, så är de inte många som dyker upp.
Vi var inte ens 20 pers där. Och när de är så lite folk så hörs mitt skratt väldigt bra, don't like!
Och när intresset är så litet så är de ju inte så konstigt om dom inte kommer tillbaka eller att andra evenemang väljer att komma hit. Skärpning Skellefteå!!

Sen var jag och Robin ena riktigt pappskaft som inte ens tänkte tanken att kanske höra om nå fler hade velat följa. Hade ju varit kul att kunnat dra ihop ett helt gäng och fara en sån här gång.

Bara utgifter

Idag har jag en date med min syster, min systers chef och min systers chefs dotter.
Vi ska luncha shoppa och kolla resor. Gud vad kul.
Fast de är bara vi systrar som ska resa, inga chefer på resan tack ( no offence Danni )

Tänk om man hade pengar...


Where is the summersun ?

Termoterern visar -23 ute. Igårkväll när jag gick och la mig var de -27!

NÄR HAR DE TÄNKT BLI VÅR OCH VARMT!!!


IT'S ALIVE!!!

Robin har kopplat in TVn igen och jag kan inte vara lyckligare! Vi har inte haft tv sen slutet på januari tror jag? Och de har fan känts tomt. Så när vi inte haft nån tv att mysa tillsammans framför så har vi istället suttit i varsin ända av soffan med varsin dator. Romantiskt?


1+1 = 3

Igår hände nått ganska otroligt!
Jag kommer med ett förslag till Robin, lite på skämt för jag tänkte att han kommer avisa förslaget fortare än fortast. Men istället svarar han seriöst och faktistk överväger mitt förslag. Vi t om diskuterade möjligheterna och tillvidagånsväg (heter de så?)

Vad är de vi har diskuterat då?
Att skaffa puppie!!!

Jag blev helst ställd när jag sa att jag ville ha en hund och han svara - Vill du verkligen de? Jaha, vad för sort då?
Var ju inte de svaret jag hade förväntat mig! But I like it!
Men jag vart som tvugen ställa en motfråga. Vill DU ens ha hund?
Han svarar - Jag skulle jättegärna tänka mig ha hund. Kanske inte just nu men i framtiden.

( Erkänn att du är avundsjuk nu Stina ;) )

Jag säger desamma. Kanske inte just nu, men inom en snar framtid! Man blir ju ganska fast när man skaffar hund. Man kan ju inte hitta på riktigt vadsomhelst, typ resa. Kanske en mindre resa men blir man borta flera månader känns de bara taskigt mot hunden att lämna den hos nån annan.
Sen vill iaf inte jag ha hund när jag bor i lägenhet. Men vi gör ju som ändå inte de! Så de skulle ju kunna funka. Vi har ju en gård, men hyresvärdarna kanske inte uppskattar en hund springandes där. Vem vet?! Men de är ju inget bostadsområde men massa höghus där de är förbjudet att rasta hundar. En helt vanlig gata men nära till gång&cykelvägar.
Men sen jobbar vi ju lite konstigt. Visst jag är hemma väldigt mycket ändå för tillfället. Men vem vet hur de kommer se ut i framtiden med jobb. De är ju en fördel om de finns nån hemma med valpen i början, och de gör de ju kanske inte. Men sånt får man väl försöka lösa när de blir mer aktuellt att skaffa jycke.

Ras då?
Vi är båda väldigt eniga om att vi vill inte ha en stor hund. Men inte heller nån liten fjuttig knähund. Stora hundrar drar oftast så mycket och behöver mycket motion, något vi kanske inte kan erbjuda. Små hundar brukar oftast vara bjäbbiga och de är nått vi båda avskyr. Men små hundar behöver man inte gå lika långt med för att ge dom den motion dom behöver så de är ett plus!
Jag vet vilken ras jag vill ha och Robin godkände faktiskt den. Ett riktigt mellanting man kan säga!
En Welsh Corgi Cardigan!


En stor hund till kroppen, men små ben som en knähund. Perfekt!! Med världens största öron! Och huuur söta som helst!! Blir bara mer och mer kära i dom ju mer jag kollar på dom! Sen så finns dom i flera olika fäger men jag vill helst ha en som på bilden i Blue Merle färg. Nästa problem är bara att de finns inga kennlar i närheten! Alla ligger i södra sverige och ägarna vill ju gärna att man kommer och hälsar på innan. LÄTT!!!



Sen kanske de bara är jag som är knäpp, men jag känner mig jättetaskig mot Tira! Som om jag sviker henne med att skaffa en egen hund! Jag vill ju bara ge henne en lekkamrat men de känns verkligen som om hon kommer hata mig och känna sig åtsidosatt. De vill jag ju inte! Vi älskar ju Tira!


Grön av avundsjuka!


Jag är så häääääääääääääääääääääääär avundsjuk ( plus lite till ) på min syster som för tillfället är och ser Lady Gaga Live för ANDRA GÅNGEN!!!
Fan för dig Frida!

Dagen efter igår

De ligger ett utslaget Bakistroll i sängen och snarkar!
De ända han kan säga är - Ta de försiktigt jag är så skör idag. Jag har så ont i huvudet. Kan du göra de och de och de och de åt mig?
NEJ säger jag då!
Skyll dig själv! Nog för att man ska bli full på en svensexa men då borde man också ha räknat med att man kommer vara riktigt bakis dagen efter!

Och jag har redan varit tillräckligt snäll flickvän i helgen. Fredagen- nya byxor, igårkväll- fyllechaffis ( annars hade ju stackars brudgummen måsta stanna istan över natten. Och gårdagen var ju hans dag så självklart kunde jag köra hem han till Ö Falmark ) idag- agera skjuts till festlokalen där dom ska städa bort gårdagens fest.
Titta så snäll man kan vara!!
Måste kanske göra nått dumt snart så jag inte slutar som nån jävla Toffel!

Kanke ska gå och hoppa lite på bakistrollet? Tror vi de kommer uppskattas? LET'S DO IT!

Kärleken gör en blind. Skaffa glasögon!


Tur att två så söta människor som oss har hittat varandra!


Buddy Holly


Gårkvällen var hur rolig som helst!
Mycket god middag på isladan men typ världens godaste efterrätt!
Showen var hur bra som helst!! Folk stod t om upp och dansade med. Vi satt på lektaren och hade väldigt bra uppsikt över scenen och resten av publiken. Så när den första kvinnan ställer sig upp var de ganska kul att se sen hur fler och fler ställde sig upp. Fast i slutet stod alla upp.
Och fasten vi såg scenen mycket bra så upptäcker man sig själv ändå sitta och titta på storvbildsTVn! Varför då? Man missar ju lite då vad som händer på resten av scenen! Fast ioförsig så ser man skådisarnas ansiktsuttryck mycket bättre. Kanske är därför?

Helt klart sevärd!

Later



Redo för Buddy Holly!
Robin ät superstilig!
Byxorna satt som en smäck!
Fan vad jag är bra!

I'm so excited, and I just can't hide it

Nu har jag varit duktig flickvän!
När Robin kommer hem ikväll kommer han att mötas av ett par nya svarta byxor som jag köpt åt han! Kommer dom att passa? De återstår att se
Robin lyckades nämligen ha sönder sina gamla svarta på en krogrunda. Hela stjärten var framme på han! Och ikväll så hade han velat ha ett par svarta byxor och skojjade och sa att jag borde fara och köpa ett par åt han. De skämtades bort, men i morse när jag vaknade tänkte jag, jofan jag gör de! And so I did!

Vad händer ikväll då eftersom Robin så gärna ville ha ett par svarta byxor på sig?
Jo de är så att MiniBygg bjuder på middag och sen Body Holly! Eller egenligen tror jag de är Brolle Jr som bjuder MiniBygg som tack för att dom byggt om hans stuga? Nått sånt...
Så ikväll ska vi klä upp oss och vara fina! Gud vad kul!
Alltså dags att skutta i duschen nu så jag hinner innan kl17! Hur ska jag hinna!?!?!


Good girlfriend

Nu ska jag leka duktig flickvän och fara ett ärende på stan.
Får se vad responsen blir av mitt initiativ
Spännande!
HOJJ!



PS för er som verkligen vill veta så har jag gjort om naglarna nu och den franska manikyren blev betydligt bättre denna gång! Grattis på mig!

Hell Yeah!


Waoooow!
Min och Robins felhörning har hamnat på saltmannen.se förstasida!!
Efter en dag! De stod att de kunde ta 2-3 dagar innan de skulle komma upp ( om den nu var rolig nog ) Och de var den!!


Men lyssna själva. Hon säger cameltoe!!
Spola fram till 0:50 och bara lyssna och försök få de till counting. De går inte!

Femton fläckiga valar stulna!

STACKARS HAN!

De där måste ju göra jätteont!

Men GUD vad jag och Maja skratta!



Som en silkesblus

Fyfan vilken rolig hemsida jag hittade!

saltmannen.se

En sida där folk lagt upp sina låtar som dom hört fel text på. Huuur kuuul som helst!
Gud vad folk hör fel!

Fast jag la själv upp 2st. En där Majas kompis sjöng fel och en där jag och Robin hörde fel. Får se om dom kommer upp på hemsidan

Exempel:


I like!

Pink it´s my new obsession

Jag insåg tillslut att jag inte kan fara och jobba med så hemska naglar som jag hade. Jag står ju förfan i kassan! Mina naglar skulle vara de ända kunderna kollade på!
Så för att dölja mitt "mästerverk" så målade jag över de med knallrosa nagellack!!
Smart drag Lisa!
Tack tack!
De drar ju inte alls uppmärksamhet till sig?!
Vilken tur också att de rosa matchar sååååå himla bra till min röda arbetsskjorta?
Men de ser så betydligt bättre ut iaf än de kladdet från gårdagen! Blir sen att skaffa fram bortagningsmedlet och snygga till dom på riktigt. Men tills vidare, over and out! Vi ses på Jula



Ps. Dom är inte ens i närheten av så knallrosa på bilden som dom är i verkligheten


jävligt misslyckat

Jaha okej jag har precis provat på att måla fransk manekyr på min själv och kan härmed konstatera att de var inte riktigt  min grej. Ser mer ut som nån grekisk tragedi!
Imorgon blir de till att köpa lackborttagningsmedel och se om jag kan lyckas bättre andra gången.
Övning ger fördighet heter de ju!

Men FyFan så de ser ut säger jag bara! Huvva!

Bergatroll!



Målarkurs igår igen!
Och gårdagens skapelse blev ett riktigt bergatroll ute på jakt tror jag? Vad annars ska vi tro han sysslar med när han spanar, har en klubba/yxa på en sidan och en död varg och björn hängandes på andra sidan?
Men jag tycker han var söt!
Dessutom den sista hon hade av han så nu äger jag den aboslut sista av detta troll. Lite coolt enligt dom andra fruntimmerna som var på kursen. Dock känns de lite lika coolt... aja han är söt! De räcker

Men han ser faktiskt lite ut att kunna vara ett John Bauer troll ser jag nu!

Pojkjäveln!

Titta vilken Filledutt jag lyckades ragga fram på MSN!
It's alive!
Och lever ett liv i lyx gör dom också! Dom jävlarna!
Men fagra jag i Robins morgonrock och otvättat hår tyckte de var mycket trevligt att få höra mupparna In-the-land-down-under röst igen och surra av sig lite
Kom hem NU!



















Happy Grattis


Grattis Mamma 35 år för sjuttonde året i rad!!


Fredagsmyyyyyys!


Ohyes!

P.S. I love you



Gudvilkenunderbarfilm!!!

Satt och skrattade och grät igenom hela filmen. ♥
Och jävlart så kärlekskrank jag blev efteråt. Var tvungen lägga mig och storkramas med en sovandes Robin. Vet inte om de uppskattades men de skiter jag i!
Är man kramsjuk måste man få utlopp för de så de så!

Min favvo Krull!

Jag Älskar Adam Som Fixat Mig En Spotify Invite!


Text me

Hur man totalt tappar fokus från en väldigt simpel vardaglig fråga i en sms konversation och driver den till max!

Ewe:

Lisa, vad säger du om lördagkväll? :)

Jag:
Jadu jag vet inte än min mamma fyller som år då

Ewe:
Mjaha, trodde hon fyllde samtidigt som min, men de kanske var din pappa eller så hittar jag på, haha

Jag:

Nä de är min pappa som fyller samtidigt som din mamma :)

Ewe:

Jamen då var jag ju inte helt ute och cyklade :) dom om Michael Jackson

Jag:
Precis! Och han är dessutom född samma åt som min mamma. Oj vilka kopplingar de finns. Haha

Ewe:
Ja och som min mamma med, shit alltså. haha

Jag:
Haha men shit asså de här är ju skithäftigt!

Ewe:
Haha ja, har för mig att Madonna också är född då. Eller samma år var de kanske bara. Världen är allt bra liten

Jag:
Samma år. Ja gud vilken liten värld vi lever vi. T om du och jag är födda samma år :O spooky

Ewe:
Amen shit alltså!

Jag:
Vi borde typ höra av oss till en tidning! Fattar du vilken story de skulle bli!

Ewe:
Haha ja, för Norran skulle det bli ett riktigt scoop

Jag:
VI KOMMER BLI RIKA!!!

Ewe:
Haha YEY

Och så en ny bild på de! Perfekt!

Som man bäddar får man ligga



Jag känner mig väldigt patriotisk när de kommer till våra nya sängkläder
Problemet är bara att de är som fel land jag är patriotisk mot.


I like to moo -ve it


Hahahaha, nej jag är avslöjad varför jag vill ha en ko!!

Någon? Ikea?

Någon som ska eller vill på Ikea?
Vi skulle behöva handla lite ifall nån snäll jävel (som Stina&Anders) vill shoppa åt oss eller följa med mig upp?
Säg bara till!

Hundhimlen


Igår blev stackars lille Chappe överkörd
Chappe är Robins lillasysters hund
Han och 2 till av familjens hundar lyckades smita ut och familjen bor typ 2 meter från en väldigt tungt trafikerad väg där folk kör påtok för fort!
Och jag förstår mig verkligen inte på mig folk som kan köra över ett djur och sen bara fortsätta köra utan att stanna och underrätta ägarn! Lastbil, buss som personbil. Man Stannar!!

Stackars lille Chappe
Och stackars Marielle & Adam

Tredje gången gillt

Imorgon händer de!
Jag ska och se Avatar för tredje gången på bio!
Fast denna gång i 3D!
Och i Piteå dessutom!
Gud vad kul!


Girlpower!

Fick en riktigt nostalgiknäpp igår och var bara tvugen sitta på Youtube och kolla in SpiceGirls alla musikvideor!!
Åh jag känner mig som 8 år igen och vill bara ta fram hårborsten och ställa mig och mima framför spegeln!

Vi var ju helt besatta i dom (precis som resten av världen) och jag Anna Frida Isabel och Mirjam, som sen blev Malin dansade och sjöng alltid till dom på klassens timme. Då hade vi stått hemma hos Anna i hennes vardagsrum och övat i timmar. Även på hennes balkong stod vi en gång och de slutade med att typ alla grannarna kom och lyssnade och vi fick applåder sen!
De är så synd bara att de finns ingen bild från när vi uppträdde som dom. Vi hade fan inlevelse och tränat in alla danserna! Vi t om hade gjort egna vingar när vi körde Viva Forever!

Och ni ska ha sett mitt rum! Herrejävlar de fanns inte en ända fläck på väggen som inte var täck av SpiceGirls afficher! Och jag älskade min T-shirt! Den blev fort urtvättad och man såg knappt vad de var på men jag hade den iallafall!

De är påtok för dåliga tjejband idag! SpiceGirls var ena riktiga höjdare! Nog för att dom blev dåliga i slutet men sånt händer ju. Dom var då mycket bättre förebilder om vi jämför med Pussycat dolls som är väl dagen största tjejband kanske? Hela deras grej går ju ut på att vara så nakna som möjligt och åla sig som mest mot allt och alla! Jippi såna vill man ju att ens barn ska ta efter ?
Nä tacka vet jag SpiceGirls! Oftast relativt påklädda och alla med sin egna stil. GingerSpice var ju t om lite att ta i där ibörjarn! Och sen deras slagord- GIRLPOWER! hahaha fyfan vad jag vill vara lite igen!!

Och nu äre ju som upplagt för lite SPICE GIRLS!!
Men de var fan svårt att hitta några som man kunde lägga upp så ni får nöja er med 3 videor och 2 bara låtarna. Men dom är bra dom med! haha
FRAM MED PLATÅSKORNA SÅ KÖR VI!!



Btw! Jag är skitsugen på att se SpiceGirls The Movie nu!

Min tid


Jag hade velat leva på den tiden!

De ska gå fort här i världen!

Och nu dags för dom inte så glada nyheterna.

Ska idag till Svenska Hem / Åhsells Möbler och beställa vårat soffbord som bara kommer att ta 2-6 veckor att få!!!!
De är ju skitlänge! Jag vill ha de NU!!
Detta innebär att vardagsrummet förblir hemlig tills soffbordet har anlänt.

Troll

Dagens händelse var inte mer spännande än att jag var och fikade med fröken Tegelind på stan. Men de var mycket mysigt. Som alltid! Vad annars kan man ha med Malin. Hela hon bara skriker MYSIGHET!!
Satt mest bara och surrade en massa skit, och i allt skitsnack kom vi fram till att vi vill ha en vinprovarkväll där alla som kommer köper med sig en vinflaska var så får man smaka av alla så man lär sig nå nya sorter och slutar köra på samma gamla vanliga som man vet funkar.
Så är de någon som känner sig intresserad är de bara att höra av sig!

Sen tänkte jag lägga in nån fin bild på mig och Malin men de finns typ ingen! Jag har iaf ingen fin bild! Bara spårade bilder så jag tänkte vi kör en liten bildbomb med några av våra fina bravader genom tiderna, så får vi se sen hur länge jag får leva innan Malin stryper mig. hehe

VARNING!! : INTE NYA BILDER!



Lite söta har vi iaf varit!

I stor brist på annat

Jag har inget vettigt att säga egentligen tänkte bara berätta att jag sitter och skriver från ett trådlöst internet!! Gud vad kul!

Robin har inte haft trådlöst tidigare utan han måsta ha en internetsladd runt hela lägenheten.
Men sicken tur då att jag äger en trådlös roter så nu kan vi båda ha igång våra datorer samtidigt på internet. AWESOME!!

Nu tycker jag de kan sluta snöa sidled !

Ack detta vackra norrlandsväder som vi får på vintrarna som isolerar människan från omvärlden.
SNÖSTORM!!

Och självklart måste jag ut i detta underbara väder för att fara en vända på tippen med allt skräp från soffan plus köpa möbeltassar. Var inte så sugen!
Hade hellre stannat inne idag under en filt i nya soffan. Men se ne de går ju inte när soffan inte ens är ihopsatt helt eftersom vi saknar möbeltassar och vill inte riskera att rispa de nya fina golvet.
Alltså om jag snabbar mig iväg så hinner jag fortare bygga ihop soffa och alltså spendera resterande tid av dagen i den :D
Den kör vi på!!


Dagens uppdrag

Om en timme kommer Robin hem och då beger vi oss mot Byske för att hämta våran soffa!! :D
Sen är de bara att ställa allt i ordning och sen är de, whait for it.... KLART!!!

Gud vad jag har saknat att ha en soffa.

UMEÅ INK

 

Inkad och klar!
Bara en massa smörjande kvar. Lever inplastad men ibland måste ju huden få andas. Men varför så röd i huden? Den jävla tejpen som håller fast plasten sitter som klister och gör förjäla ont att dra bort 4 ggr om dagen. Därför röd och irriterad i huden.

Tog ont som fan att göra ju längre ner på ryggraden han kom. Ville sparka till killen mer än en gång men jag lät bli, både pga av att jag troligen inte hade nått och sen äre ju dumt att sparka en kille som håller en nål som gör permanenta spår efter sig på en.
Men mycket nöjd även om den blev större en vad jag hade tänkt mig. Ser den ju liks inte så de är ni andra som står bakom mig som får lida i sånafall. Hehe

Och för er som inte fattar vad de är eller vad de står så tippa skallen åt höger så ser ni!


RSS 2.0