Min älskade säng

Eh jajustja! Jag är hemma nu :D

Blandade känslor som vanligt när man kommer hem från en semester. Skönt att vara hemma, men ack så gärna jag hade velat stanna!
Imorgon är de tillbaka till verkligheten på riktigt. Jobbet kallar. Hela helgen t om. Fast i helgen är de även Stadsfesten! Och de gillar vi! Men pga dessa 2 så kan bilder och lite berättelser om resan dröja några dagar.

 

 

Varför åka hela vägen till Sydney för att beskåda operahuset, när de är betydligt närmare att bara åka till Heathrow London!


Upploppet...

Love Me, Love Me! Say that you love me!
Så låter musiken just nu här i bussen. Lite svensk musik sådär på andra sidan jorden. Inte helt fel!

Vi sitter alltså i en buss påväg hem ifrån Phillips Island där vi varit på både en choklafabrik, koala-park, vinprovning och sen kvällens huvudnummer; Pingvin-paraden!
Massa små söta pingviner som skulle ta sig upp från havet och hem till sina små bon. Väldigt tråkigt bara att man inte fick fota...

Men när jag kommer hem då jävlar kommer de bli en bildbomb med en massa bilder från resan!!! Vi åker nämligen hem imorgon natt :(
Jag vill stanna här!


Happy Midsommar

Glad midsommar på er alla hemma i Sverige, önskar Sydney!

Humlan

Skype-date med Emma och Hedvig! Vi här i Australien och dom hemma i Sverige. De här har vi aldrig gjort förut!
Iof är de inte så mycket prat, mest bara läten från fåran sida; aaaaaaaaw!


88e våningen

Jag lyckades!
 
 
 

Vi lever!

Vi har lite brist på internet här nere på andra sidan jorden. Tänkte bara att ni kanske ville veta de.
Kyla finns de däremot gott om!
Och söta djur! Vill behålla alla! Men bilder är omöjliga att lägga upp :(


Sydney på torsdag!


Singapore

Klockan är alltså 8 på morgonen här i Singapore och hemma är den 2 på natten. Tröttheten början kännas, men vad annars ska man känna efter en 12 timmarsflygning. Och då har vi ändå 7 timmar kvar innan Melbourne! Huvaligen...

Men de finns både Koi-fiskar ( som förövrigt är enorma! ) och en fjärilsträdgård här på flygplatser! Så vi håller oss sysselsatta ett tag iaf


Tidsinställt

Tjoho gott folk! Tidsinställt inlägg bara för att kunna skryta lite mer över vars jag är på väg.
Sitter just nu på planet någonstans över Asien skulle jag gissa på. Har inte ens flygit halvägs tror jag. Och om jag känner mig rätt så är jag nog så här road vi de här laget... 

Tur de händer mycket kul när vi väl är framme!
På återseende
 

MOT ANDRA SIDAN JORDEN!

Nu åker vi!!! 

Rest & Fly

Sådärja. Första stoppet avklarat.
Inte varje natt man sover i våningssäng heller! Speciellt inte på "hotell"
Imorgon smäller de alltså! Australien, Here We Come!


Tork-stege

När tvättning är ett måste, och speciellt under tidspress, så blir de fort fullt i tvättstugan men kläder som hänger på tork. Vad göras då när man saknar hängmöjligheter utomhus?
Jo! Man tar fram sin lite finurligare sida ( i de här fallet -Robin ) och hänger upp jeansen på stegen som står lutad mot huset i solen. Då borde dom väl torka på nolltid? :D


Sommarkatt. Varför inte en sommarko?

S.O.M.M.A.R  

Tänderna på Tork

Hos Stina kan man alltid räkna med att bli bjuden på ett eller flera leenden!


Bananer i pyjamas

Inte riktigt vad jag förväntade mig att hitta i trappen hemma hos mor och far. Men de är ju alltid kul med lite sällskap!
Fast samtidigt visste jag ju att mamma letat rätt på dom när hon ringde och frågade om hon fick ta dom till jobbet. Och då tyckte mamma att jag och Maja var knäppa när vi bara godkände att hon skulle få ta våran egen banan men inte den andre.
Maja: Ja B1 är de okej att du tar men du får fråga Lisa om B2
Lisa: Men självklart får du de! Men fråga Maja först bara om du får ta B1.

Vadå? Vi är duktiga på att skilja på vems som är vems bara. Så går de när man köper likadana leksaker eller sånt som utgörs i par!


Nedräkningen har börjat

Ursäkta förresten får dålig uppdatering. Blev så himla mycket helt plötsligt så sitta still fanns inte riktigt på kartan.
 
Blev ju först och främst sjuk i torsdags. Låg hemma hela fredagen. Den kvällen kom syster Frida hem för att få träffa lilla Hedvig i helgen. Lördagen kom moster Bonkan och kusin Sara upp från Gbg för att vara med i Bastuträsk på bodelningen av Pipas hus. Så lördagen spenderades där. Fick en massa fina saker med mig hem! Men dom kan jag visa upp senare. 
Justja mormor ligger även på lassa då hon lyckats bryta lårbenshalsen. Så hon var jag och hälsade på idag. Dateat lite mer med Sara och resten av familjen plus jobbat. Ja, verkligen ont om tid över till annat!
 
Och nu är de mindre än en vecka kvar tills vi åker och hälsar på syster Maja och Daniel i Australien!!! :D
shiiit vad jag längtar!
 
Hoppas på en massa platypusar!
Ses snart!

She's blue da be di dabe da

Jag måste bara visa de!
Titta vad min lilla kusin har gjort! Hon har färgat håret blått! Så jävla snyyyggt!
 
Var riktigt skeptisk till de när jag fick höra de och tänkte nej dumma unge du kommer se ut som ett penntroll! 
Men shi fick jag! Blev så jäkla snyggt mot hemnes ögon. Lilla Anna passade verkligen bra i den färgen vilket samtidigt känns så onaturligt som hårfärg. Men jag misstänker att färgen inte sitter så bra och lär väl tvättas ur och blekas väldigt fort...
 
Varför var inte jag så här cool när jag var 17?

RSS 2.0