250:-/h minst

 
Kvällens sysselsättning är något utav de ovanliga för mig och Robin. Eller egentligen något helt nytt. Något vi aldrig gjort förrut.
Vi är nämligen barnvakt! ( dramatisk musik)
Mamma Emma och pappa Magnus är på matfesten och roar sig så jag och Robin umgås med lilla Hedvig. Första bajsblöjan är bytt och än så länge verkar de ha gått bra ( plats för applåder) 

I've missed my kitty


Inget vatten

Jaha! Då var tydligen vattnet på hotellet avstängt pga av nån renovering! Jävligt passande så här vid kvällstid när man ska försöka göra sig klar för sängen. Tur man hade en vattenflaska på rummet så man åtminstone kunde borsta tänderna

Hört talats om förvarning till gästerna?


Mot Borlänge

cause the hardest part of this,
is leaving you

Handpåläggning ?

Tänkte jag skulle dela med mig av min visdom. Man lär ju så länge man lever heter de och man kan lära sig the hard way samtidigt.
Jag lärde mig The Hard way...

Spela inte Lazerdoom mot kollegor och försök jävlas med dom. Dom försvarar nämligen sig själva! Detta resulterade i att jag nu ser mer eller mindre misshandlad ut på överarmarna. Man ser exakt vars fingrarna tryckte till för att knuffa bort mig! Men de gjorde inte ens ont då! Men nu såhär i efterhand gör de lite mer ont. Ryktet säger att jag är gjord av glas. Kanske ligger de nånting i de?


kisseli kisseli kissemiss

 Låt mig presentera; Tippex !

Välkomna hem!

Idag kommer australienarna hem efter ett halvår utomlands! Och jag är inte hemma för att ta välkomna dom hem :(
Men jag litar på att resten av familjen kommer klara de alldeles utmärkt utan mig. Syns om lite mer än en vecka Maja & Daniel!

Upgrade

En trasig termostat i duschen som inte gick att vrida på, och Vipps så fick man ett nytt rum! Ett bättre rum också! Sweet


I källaren

Tro de eller ej men jag har tränat! Jag som lovade mig själv att aldrig träna på ett bygge. Jävla armbåge...


Making Money

Nu har jag glömt berätta en sak igen! Gud vad jag är glömsk!
Any How, jag har iaf åkt ut på butiksbyggen igen. Denna gång infinner jag mig i Sundsvall och senare även i Borlänge och Göteborg. Kommer bli Nice tror jag!

Nu ska jag och mitt extremt konstiga blåmärke på vaden sova. God natt!


RSS 2.0