Gott nytt år!

Happy Nytt år!

Baked


Titta vilken fin tårta en kollegas sambo bakade åt oss idag!

You can call me queen bee

 

Annandan

Känns bra att vakna lagom til solnedgången...
Tack för igårkväll brudar!
 
 

Morgonmys

 
Visst är det här det perfekta sättet att spendera juldagen på! Frukost ( eller snarare lunch ) framför V.Ä.N.N.E.R och en massa massa mys! Och med en knäpp katt som leker väldigt högljutt på golvet

God Jul!

God Jul önskar Tira & Hedvig

Bringing back the 80's

Vad fasen! Jag hade ju lätt gjort succé på 80-talet med den här frillan!
 
 

Christmas's all around me

 
Det är ju faktiskt mindre än en vecka kvar till julafton. Så lite juligare naglar tyckte jag passade in. Även ett lite halv-desperat försök att få någon julkänsla. Men nu är jag påväg till Umeå för lite julklappslek med the girlzzz. förhoppningsvis ökar det julkänslan

Vagabond

 
Hej Tomten!
I julklapp önskar jag mig dessa skönheter i strl35. I värsta fall 36 då jag misstänker att dom inte tillverkas i mindre storlekar. Och om inte du tomten kan ge mig dessa så önskar jag att nån annan snäll jävel ger mig dom istället. Please! Jag har varit jättesnäll i år och kan inte rå för att jag har små fötter
 

El Stockholmo

Vet ni vad! Jag var ju i sthlm för nästan 3 helger sen men har inte sagt ett ord om det! Jag skyller på att jag blev sjuk och då fanns det ingen ork.

Jag och Robin bestämde oss för en lite spontat weekend i huvudstaden för att hälsa på le sisters med lovers. Nu finns nämligen ännu en syster där nere. SysterMaja har flyttat dig nu när hon är färdigpluggad för att finna lyckan. Så deras nya Place var vi ju tvungna kika till. Och även se hur det går för Frida och David med renoveringen.
Inga egentliga planer hade. Bara mysa och slappa lite.
 Fredagen så blev det shopping med Maja. Robin was on fire! Jag köpte en grej och han köpte upp halva stan kändes det som. Lunch vid Hötorget för att direkt efteråt gå till Gamla Stan för fika. Precis som det ska vara när man är på semester. Kvällen bjöd på go´'mat hemma och Maja och Daniel. Frida och David var självklart också med!

Lördagen så åkte hela pick och packet hem till Robins kompis Johan och hans tjej Anna. Dom har så himla fin lägenhet! Jag är kär i den! Fika där och sen dagsutflykt till Tekniska Muséumet. Där var det nån TV-spels utställning med massa olika spel som man fick prova. Allt från gamla datorspel a la tetris till små Gameboys till Dansmatta och GuitarHero. Riktigt Kul! Mycket folk också. Även kändisfolk! Hehe
Såg hur några andra stod och tog kort med en jäävligt lång kille. Smög runt för att se vem det var och TJENA! Där stod CaféBärs Johan! Eller som han är känd för i min familj; DisneyKlubben. Hämtade Maja fort som attans och sen stegade jag fram  med just ett Tjena! Fick ett Tjena tillbaka. Score! Bad om ursäkt att vi störde och frågade om vi fick ta kort med han och Maja passade på att tacka för en bra barndom. Han svarade att så länge det var en bra barndom så är han glad.
   På kvällen skulle vi ut och äta på en Argentisk restaurang. Argentisk mat har jag nog aldrig ätit förut. Gott var det också!  Kan absolut tänka mig att gå dit nån fler gång.

Söndagen var det dags för studiebesök på det Kungliga Slottet! Visste inte att man fick vara där inne ens. Men det var ju värsta utställingsrummen. Iof fick man ju inte se deras kontor och så. Men många andra rum som fortfarande används. Maja var i himmelriket! She loves The Royals!
Sen var jag och Robin tvungna åka hem :(

Men tur nog så är det jul nu och alla systrar kommer snart hem!


Frida visar sina husmoderliga sidor

Tv-spels utställning

Anna fattar inte hur man gör

Frida fattar inte hur man gör


Robin & Johan fattar hur man gör!
Yes please!

RockBandet

Tjena! ( Han säger faktiskt Tjena på bilden! )

Argentinska Restaurangen

Mmmmmmmm
 
 

Ansiktskrämen from hell ?

Jag var tvungen köpa en ny ansiktskräm när jag var i Borlänge då min tagit slut. Köpte den jag alltid köper och tänkte inte mer på det då. Men efter att ha använt den så tyckte jag att den luktade lite konstigt. Typ jäst som man har när man bakar. Tänkte den alltid kanske har gjort det jag har bara inte reflekterat över det förut. Men färgen brukar väl inte se ut så där? Eller har jag hunnit glömma?
Äsch jag inbillar mig nog bara. Kommer hem efter byggena och använder krämen som vanligt. Men visst fan har den börjar lukta typ mer? Nånting stämmer inte! Bestämmer mig för att köpa en ny och se och jämföra om det är nått knas. Och Ta'migFAN! Det var det! Den nya är inte bara nästan luktfri den är även vit och fin! Precis som jag hade för mig att den skulle vara! 
Frågan är alltså vad i Helvette har jag smörjt in ansiktet med dom senaste 2 månaderna? Usch!
 

Någon som är sugen på att prova den högra?
 

Kållered

Göteborg ja! Där var jag ju som i 3 veckor och jobbade. Det kanske är dags att berätta om det.

Jag och några fler kom dit 2 veckor efter alla andra så det mest var typ klart, I rekordtakt t om! Good Job!
Underbart gäng visade det sig att vara! Kände redan många men blev även en hel del nya. Skrattade mig själv till tårar varenda dag tror jag. Bästaste Michelle var t ex där ♥
Vi bodde ute i Mölndahl som jag nu har lärt mig är en helt egen stad även dom den mer eller mindre ligger i Göteborg.

Hektiskt tid blev det också. Var uppbokad varenda dag! Träffa släkten, träffa bara kusinSara, åka hem till Ewe i Torslanda, träffa Ewe i stan, träffa Mirre, finna en läkarmottagning som tog emot oss,  hinna umgås med bygggänget, lite fest, Universeum, födelsedagskalas, hockey och självklart lite shopping ;)

Vi var ett väldigt tajt tjejgäng detta bygga och hängde en hel del. Både på shoppingrundor, middagar och den stora överraskningsfesten för fina Michelle som bor i gbg. Michelle är egentligen från Dalarna så hon har ingen familj i gbg, så dom senaste födelsedagarna hade blivit lite ensamma sa hon. Och detta tänkte vi ändra på!
Michelle skulle på utbildning den dagen i Jönköping och vi hade pratat om att vi skulle käka middag ihop alla vi tjejerna för att fira henne lite lätt då hon skulle komma hem ganska sent. Så vi hade lovat att vi skulle köpa maten ( tacos ) och påbörja den hemma hos henne. Så vi fick låna en nyckel hem till henne.Det hon inte visste var att vi hade fixat rosa och vitt pynt ( hennes favvofärger ) köpt present åt henne och lyckats jaga rätt på en laktosfri hjärtformad rosa tårta åt henne. Vet ni hur svårt det är att få tag i laktosfritt!! Helt sjukt! Vi stressade utav bara h*vete efter jobbet för att hinna hämta allt och hinna hem till Michelle och pynta hela lägenheten och blåsa upp ballongerna, laga all mat så det var helt klart, hinna byta om själva från arbetskläder, pynta tårtan med ljus för att stå uppställda i hallen när hon kom hem och sjunga för henne! Behöver jag tillägga att hon grät, lilla snuttan. Hon hade inte förväntat sig det sa hon.  Vi hade sen en supermysig kväll och alla var proppmätta!

Universeum var också ett roligt ställe att besöka. Dumt nog missade vi alla aporna för dom "skulle sova då". Bullshit! Men fanns mycket annat att titta på. Och leka med! Bäst var nog kardborreväggen som man hoppade upp på med en speciell dräkt. Jag fick fan i mig inte ner själv! Så hårt satt man.
Hockey Frölunda-Leksand var också kul att se! Mickelle är ju som sagt från Dalarna så vi skulle heja lite extra på dom. Skönt att se hockey utan känslor också.
Michelle sov över hos mig på hotellet också. Pyjamasparty och massa mys!

När bygget var slut så var även denna bygghöst slut. Alltså extrem separationsångest från min sida! Dock så stod medicinen jag åt just då för att ångesten var ännu starkare än vanligt. Dumma allergitabletter!
Men ville verkligen inte åka ifrån alla brudarna. Och speciellet inte Michelle.
Vi har däremot pratat om att försöka dra ihop en byggtjejsträff nån gång. Skulle vara så himla kul!


Vi syns nästa år bygggruppen


Amanda är en riktig stjärna!


Pizzafest hos Michelle
 

Hur man tydligen döljer dubbelhakan på bild ?

Titta vad roligt! Lite skillnad på längden på Leo och Jennifer


Thumbs up!


Östersunds finaste kärlekspar


Fredrik har fått sig ett glas för mycket ser det ur som.
Malin= Zombie-Bunny
och Adam, den förrymda Skelleftepojken som numera huserar i Gbg


Partner in Midget-crime, Sandra


Försök själv att inte skratta när dessa nissar dyker upp från ingenstans


Fikamys


Anne och Malin inväntar födelsedagsbarnet


Ja må hon leva!


Grattis Bästa Michelle ♥

 Ormtjusarna på Universeum

 
Dom hävdade att den var för barn. I helvette heller!

Kardborreväggen

Malin, Johan och Fredrik försöker verkligen visa sitt
stöd till Leksand... Gick sådär

Goldielock

 
Påtal om ingenting så har ju jag klippt Gaga-lugg igen! Skrev att jag var på en makeover för 2 veckor sen men glömde berätta vad som faktiskt skedde. Och tadaa! I'm Gaga igen.
Och idag på jobbet har jag fått agera försökskanin till en locktång. En jävligt bra sådan också! Har kännt mig som en liten docka idag

God Jul(a)

 
Det här kallar vi Jul(a)Fest!

HoHo #2

Den här blev Mycket sötare än den första!
 
 
I know, I know get a life. Men det är så roligt! Och övning ger verkligen färdighet! T om den jag gjorde på högra handen nu blev bättre än den första gröna jag gjorde Med höger hand

Did I take it to far?

Har det här med att Allt-Blir-Roligare-Med-Ugglor gått för långt nu eller ligger det på en alldeles perfekt nivå?
 
HooHoo
 

M+K=Jr

 
Inatt vart Malin & Kim föräldrar till en liten pojke! 
And I'm so Happy for them! 
 
Har sen dagen jag fick veta att dom väntade smått sagt att det var en pojke, och jag hade rätt! Igen! Jag har alltid rätt när det kommer till att gissa bebisar. Bortsett från Jessicas. Men jag har iaf en ny chans att gissa rätt nu. Och bara för att jag skrev det nu så kommer jag aldrig gissa rätt igen på nåns bebis. Damit
 
Tillbaka till det lyckliga paret! Jag är så glad att jag t om hade svårt att sova i natt pga att Malin skickade igårkväll och sa att dom var på BB. Längtar så mycket på att få snusa på den lille och ge Malin o Kim den största kramen ever och säga Det här gjorde ni bra!
 
 
Så av det gamla gänget som hängt ihop sen lågstadiet så var;
Anna först med att skaffa hund
Jag var först med att köpa hus
Malin var först med att få barn
Frida, ja du får helt enkelt gifta dig först ;)

Pappa trodde det var ett spöke

 
Nu har mamma tydligen julpyntat källaren!
Eller så är det helt enkelt så här det går när man lämnar den kvinnan själv med en pensel och färg...

RSS 2.0