Blinddate ?

Hur ofta brukar du bli utbjuden på en date på jobbet?
Inte speciellt ofta eller hur?
Men igår inträffade denna underliga sak

Hade då två konstiga typer på Jula igår, som b la kallade Mattias för en luffare, och när dessa två skulle betala i min kassa så säger den ena till den andra
- Ska jag fråga eller ?! Ey du, han vill gå på en date med dig. ( nickar åt sin kompis håll )
Jag tittar dit och får ett glatt leende till svar
Tackar men säger som de är att jag är upptagen. Killen som frågade säger då till sin kompis
- Så sa hon bara för att hon såg ditt fula fase! Hahaha

Skumma typer de finns i denna värld

Tjockholmen

Och vad kollar Robin på?!
Ja, jag vet då vad alla andra kollar på och de är min helt otroligt jävla stora dubbelhaka !! Vars fan kom den ifrån och hur lyckades den ta sig med in på denna bild? Inte så sexigt måse jag påstå

Earth Hour



Så här mysigt hade jag och Robin igår under Earth Hour. En massa levande ljus och mys i soffan. Kan de bli bättre?!

Var hemma på Nypon både idag och igår. Igår var de laga-cyklar-dagen så vi hade in 3 cyklar i hallen och bättrade på dom. Min cykel däremot som hade helt platt framdäck igår, hade lika platt idag igen! Och jag som hade pumpat som en galning igår! PUNKA!! Dö. Blir till att traska överallt ett tag framöver...

Idag hittade jag även mina gamla dagböcker som jag skrev i typ i mellanstadiet, kanske nån enstaka gång i högstadiet. Men jag hittar inte nycklarna!! Ni vet dagböcker brukar ha ena tapiga lås som man typ bara behöver titta på så går dom upp. Men fan i mig heller! Jag misslyckades! Så de blev ingen läsning om mitt tidigare liv då allt var så enkelt och livet lekte. Tar de nästa gång jag ska hem och då blir de till att ta i med hårdhandskarna.

Grattis Josse 19 år!



Lillskiten har blivit äldre! 19 år fyllda idag! HURRA HURRA HURRA
Nu hoppas vi de blire en riktig Lalu lalu truuuah dag med en riktigt rapa i hinken fest!

Tilllägg

Justfan, glömde ju säga att 2 av bilarna var med växellåda och 2 bilar var automat. FYFAN så skönt med automat! Ett självklart val när jag ska köpa bil. Man behöver ju inte göra nånting, bara gasa lite.
Ett perfekt val för en som mig som har en tendens att vilja starta på treans växel i korsningar. Med en automat behöver jag inte ens ägna en liten tanke åt den förbannade växlingen. Lovely!

SDC

Halken idag! Och de var betydligt mycket roligare än vad jag de trott att de skulle vara. Var ju som mest bara livrädd tidigare. Jag och tre tap till begav oss alltså till halkbanan i morse, och inte till den i Piteå utan vi var utanför Fällfors på en ny bana. Tydligen ett gammalt nerlagt flygfällt så de fanns gott om plats.
Jag börjde köra ut ur stan och E4an. Bla bla jag var bra...
Information i mängder när vi kom fram. Fick prova krocka i 7km/h om man ville men de ville visst ingen. Vet ju själv redan hur de känns att krocka så. Däremot något som var skitkul var att få prova hur de känns att volta. Så där satt vi fastspända i en bil som dom sakta börjar vända runt. Kändes riktigt dumt när man hängde där uppochner i bara bältet.
Ut på körfältet här näst. Och de var inte som man hört alla andra ha gjort att man var två och två i bilarna med radiokontakt med lärarn uppe i ett torn. Utan vi fick alla varsin bil, ett jävla vrålåk kan jag lova! Hade lätt kunnat behålla den! Så fyra läckra bilar ute på banan med två lärare som kutade omkring, ett tips var att  inte köra på dom.
Sladdade lite hit sladdade lite dit. Promsade, tvärnitade, väjade för plastälgen eller körskoleläraren. Man fick fantisera själv om vad man körde förbi. Och jag var lätt bäst av dom jag var med. Hela tiden i radion hörde man ledaren säga att dom andra skulle upp mer i fart. Var bara jag som höll rätt hastighet ( =aningens fortare ). Fast de kan ju bara ha sett ut så när man tittade på men de såg verkligen ut som om alla fjöskörde.
T ex när vi skulle väja för "älgen" så var de bara jag som fick stopp på bilen långt bortanför och tog mig ibland inte ens upp på banan igen, medans dom andra stannade precis efter. Alltså kan dom inte ha körts speciellt fort.
Och när vi skulle fara hem så fick vi alla en liten present. En svart keps med deras logga på. Very nice.


Bakom mina solglasögon

De är ett riktigt lurenderejeri-väder ute! Om solen skiner ska de automatiks vara varmt ute och inte flera minusgrader! Man vet som inte hur man ska klä sig då. Solsken = värme så äre de bara!
Jag vill ha sommar och kunna sitta och sola vid älven! Eller en utlandsresa hade inte heller suttit helt fel nu. Så länge de är soligt och varmt är jag nöjd.



Nurse Lisa

Igår ringde min syster och frågade om jag kunde följa med till Umeå, och halverst arbetslös som jag är så tackade jag ja.
Uppe med tuppen alltså för att bege sig till Norrlands Universitets Sjukhus i Umeå.
Dessvärre så har jag tystnadsplikt om vad som försegick där men jag kan säga att de hade nått att göra med botox och att uppvaket är en ganska tråkig plats. Tog tid gjorde de också så de blev ingen shopping.
En tolvtimmarsresa blev de nästan. Så ett jämfota skutt i sängs äre som gäller nu.

Frukostklubben



Min nya favoritfrukost! Special K red berries!
Yummi yummi in my tummi!

Och bara för de så tror jag att jag ska ta mig en till skål med denna läckerhet och trycka i mig.

And so we talked all night about the rest of our lives


Friday night is here och de är tjockiskväll med den Tragiska Trion hemma hos Stina. Myspys och en massa godsaker. Jag är verkligen inte en smal person...

Silence! I kill you

Vad har du gjort denna vackra morgon då?
Ja du vet de vanliga, lite massmord på diskbänken bara.



Fortsätter denna myrinvation länge till så flyttar jag fan ut!

Do you wanna spoon?

Jag tror jag har gått och blivit bortskämd.
En tom säng är inte lika lockandes längre som de var förut. Föredrog faktistk att sova själv tidigare i mitt liv när sovkompis ansågs mest bara ta upp all plats jag ville spre' ut mig på .Och fan för den som rörde mig när jag skulle sova! Men nu förderdar jag faktiskt att ligga lite ihopknycklad men en arm runt mig och känna att jag har en andandes männsika bredvid mig. Så länge denna männsika inte snarkar som ett helt sågverk förstårs! Mysfaktorn är ju betydligt högre med en sängkamrat plus att man får någon att värma sina kalla fötter på :)
Men ikväll blire tyvärr till att köra solo...


Semifinal!



Så här glad är jag över AIKs förlust idag. Hade dom inte kunnat hålla ut bara 30 sekunder till så de hade blivit periodpaus och jag hade tjänat ännu lite extra pengar. Istället så gör Färjestad mål och folk börjar går hem. Men vi i kioskerna hade ju redan börjar förbereda inför pausen, så de vart till att slänga alla upphällda kaffekoppar och all nyvärmd korv + hamburgare. Nog för att dom skulle ha slängts ändå, de känns bara så surt att allt vi förberett var ett waste of time.

Hurra däremot för världens godaste efterrätt som jag nallade till mig i köket. Mjölkchoklad panacotta! Visst hör ni så underbart de bara låter! Tänkt då vad de smakade. Himmelsk... Mmmmm!
Åt t om 2 st. Kalla mig fet!

In God we trust

Dagens fråga:

Vad är B 34793828 G ?





Men gu' ! Halla de är ju seriemumret på den amerikanska en-dollars sedeln som ligger framför mig på bordet! Herrejösses att ni inte ens kunde en sån lätt fråga! Oh my Ga' de är ju en skam!

Friluftsdag

Great day yeasterday!
Heldag i Västanträsk med familjen Grefve som bestod av grillning, solning och skoterkörning. Ni hörde rätt, jag körde skoter! Sist jag körde var typ 6 år sen. Åkt skoter har man gjort, men icke kört själv. Och ja jag skrek när de gick fort och ja jag trodde vi skulle välta hela tiden. Något som alla barnen Grefve sjävklart lyckades med både grasiöst och mindre grasiöst. Jag t om hoppade med skotern i gupp! Så 3 skotrar ute på sjön som höll på att börja tina upp. Spännande kan jag lova, man visste aldrig om någon skulle ha oturen att gå igenom isen. Tack och lov hände de inte men en del vatten kom fram i dagen.
Gårdagens outfit då? INTE så sexig. Är man stadsbo så är chansen att man ägen en skoteroverall inte så stor så då lånar man en. Sen att den man lånar är så ugly it gets ogly var ju bara att acceptera. Bidrog då till dagens skratt en hel del. Men vad kan man räkna med när man ser ut som en turkos Michelingubbe men päronrumpa. Tänk lite Sällskakpsresan...
Luktar illa gör jag då fortfarande. Röken sitter i håret som nått jävla klister. Kudden stinker och lär väl göra de nu och föralltid.

Terrified

Ett erkännande.
Något jag är livrädd för medans alla andra bara skrattar och stampar foten i backen som ingenting
De finns i min lägenhet
Ohyra
De kryllar av dem i hallen och garderoben
Jag vill pissa på dom men då kanske dom pissar tillbaka
De kryper i kroppen bara jag tänker på dem
Fy fan säger jag bara
De absolut värsta av insekterna


Myror...

Klittvägg eller klättervägg?

Justja Fredagen den 13 IGEN!
Kanske därför jag var så dålig på min körlektion idag. Höll t om på att köra på en ungjävel idag!
Dumm barn som springer fram dolda bakom en parkerad bil! Men den här gången var de faktiskt dumma förälder också! Pappan - som förövrigt är/har varit en lokalkändis efter att ha varit med i en dokusåpa - gick över gatan men lämnade kvar ungen på andra sidan, vilket slutade med att pojken kutade ut från ingenstans precis framför mig så de blev en tvärnit. Vad tänkte fadern på då egentligen?!







Förresten så är Wipeout typ de roligaste programet på tv på länge!
Herrejösses allså. Skadeglädjen är den ända sanna glädje. Oh yes haha...


Lite ny garderob

Woops! Jag råkade shoppa igen för pengar som jag egentlinge inte har råd att slösa bort på kläder. Men de var billigt! De är min ursäkt.

Inköpslista:
1 par jeans
3 linnen
1 trekvartsärmad tröja
3 st trosor

Men allt detta för bara 697 kr. Alltså inte ens 700 spänn! Och så många saker för så lite så anser jag att de var smart shoppat. Good job Lisa!



Jajustja, lite fika köpte jag också tillsammans med fröken Löfstedt och fröken Olofsson. Men sånt får man faktiskt unna sig lite då och då utan dåligt samvete

Don't tell me cause it hurts

Idag har vi en riktigt Jag-vill/orkar-ingeting-dag!
Sitter fortfarande i pyjamas och har inte ätit nånting på hela dagen. Inte ens de orkar jag. En dusch hade inte varit helt fel heller.Gör något vettigt med andra ord och inte lyssnar på deprimernade musik

No light
Only suffocating dark
Deep, burning pain
I'm losing everything I am
Remember nothing of my past
Now it's all gone
And I fear the game is over


Och allt detta pågrund av en ända liten reminder i min skalle. En reminder som jag ändå inte hade velat skippa även om jag kunde. Inte länge kvar heller innan de är dags...
Och vad gör jag då? Stänger in mig i mig själv tills de är över?

Du är inbokad på halkbanan den...


Min halk är tydligen bokad. Och de är inte jag som gjort de utan min körskolelärare. Så fredagen den 27 mars ska jag slira runt på halkbanan och ha allmänt panik och skrika: Jag dör jag dör jag dör jag dör!
Smått sladdrädd för er som inte visste. Blev de efter den fina lilla krocken in i en lyktstolpe som jag var med om för ett år sen. Men ingen större skada skedd så konstigt att jag är så rädd ändå.
Men vad fan de är väl bara att se faran i vitögat och ut och sladda lite på vägrna redan nu!
Ett tips- håll er inomhus!

 

Fylle-Lisa ?

De är något allvarligt fel på mig. Anna tyckte jag skulle uppsöka hjälp.
Igår hade jag som vanligt huvudvärk (den vägrar ge sig!) och Robin gav mig då en huvudvärkstablett. Men inte en Alvedon eller typ Ipren utan någon annan som jag tror han sa dessutom var receptbelagt. Plus att man tydligen inte fick köra bil på den här tabeletten förrut. ( Inte för att jag ska köra bil direkt ? ) Är alltså en väldigt stark tablett. Så stark att jag blev FULL!!

Sitter vi där på Monaco och ska käka. Känner som hur seg jag känner mig i ögonen och upptäcker att dom inte alls hänger med när jag vrider huvudet. Och inte kunde jag fokucera blicken ordenligt på ett föremål heller. Fick hålla i mig i Robin när vi gick till bilen för att inte vingla, lyckades självklart göra några snygga snesteg iaf. Och de här höll i sig tills vi gick och la oss!

Slutsats: När jag är hos tandläkarn och bedövas så bedövas även min näsa, mitt öga och mitt öra, och när jag tar huvudvärkstabletter så blir jag full ?! Something's wrong with me!

Laundryday


Tvätteili tvätt tvätt oj vad rena kläder jag och TIlda får!
Och snabb är jag också! Min tvätttid har bara varit i ca en timme men jag är redan snart klar. Fast de kan ju bero på att jag började tvätta en timme tidigare för de var liks ingen i tvättstugan. Väntar bara på att de sista ska bli klart så jag kan få hänga upp de i vårat underbara varma torkrum. Can stay in there all day! Sen bara kvar att vika all tvätt. Int så kul. Fast ja varma kläder är ju skönt att hålla i.
Längtar dessutom efter ett par snygga rena trorsor så man slipper ha de ugly ones. Laundryday- trosor med andra ord.

De ekar i min börsch




Jag har köpt ett nytt hårband. Har som lite konstig frisyr för tillfället så hårband har blivit min nya bästa kompis och då är de ju alltid kul att varierea sig lite. Så från ett hårt svart diadem till ett mjuk strimmlat svart hårband. I like it! Synd bara att mina öron får mig att se ut som en vingmutter.
Råkade även köpa en tröja och sjal för pengar som jag egenltingen inte har, men de är väl så livet funkar.

And now I'm offf to work at the hockeystation. Slutspelet börjar nämligen idag. Spännande!



Fotnot: Mitt hår är inte så skitigt som de ser ut på bilden, de ligger mest bara lite konstigt. ( yeah rigt! )

Döende


Jag är så ledsen!
Som dom flesta som ringt mig den senaste tiden kanske vet så är de nått fel på min mobil som gör att när jag ringer eller någon ringer mig så blir de ibland så att jag alltid hör den jag pratar med, men den som pratar med mig inte hör mig.
Så idag blev jag less och gick till Telia för att höra vad som kan vara fel och så säger han att min älskade mobil håller på att dö för mig och de går inte att laga !!! BUUHUUUU MIN MOBIL ÄR DÖENDES !!
Jag vill inte ha en ny telefon jag älskar den jag har! Vilken annan mobil har lika fint skal som min plus har en spegel i displayen!? Guld värt att ha! Kanske smått onödigt men har man vant sig så vill man inte leva utan.
Så nu är jag på jakt på samma mobil igen för jag vill verkligen inte byta!! Kalla mig knäpp om ni vill!


Shoot me spank me pull my hair

Jag har den festaste jävla blåsa på läppen som jag inte alls tycker borde finnas där! Förbannade munsår!
Och varför har jag börjart få så mycket munsår nu för? Sen jag flyttade har jag haft typ 3-4 munsår och vi har bott här i 5 månader ( OJ ÄR DE SÅ LÄNGE ) Innan hade jag kanske haft max 2 i hela mitt liv. Men nu bubblar dom upp som nå jävla finnar! Ser ju ut som om jag har en fläskläpp nästan! Inga pussar för min del inte nae...
 
Men jag kan lova att de här är inte min vecka!
Somsagt, munsår - feber som kommer och går - huvudvärk som vägrar ge sig - uppsvullet tandkött så alla mina tänder gör ont - spräckt mungipa så jag kan inte gapa utan att spräcka den ännu mer och sist men inte minst Mens som jag är så less på!


Gnäll gnäll oj vad synd de är om mig bla bla bla...
Jag tror jag ställer mig i duschen i stället och skrubbar bort allt de sjuka i min kropp.


Filthy moder fucker

Oj nu är jag lite försenad! Modern kommer om en timme och hämtar mig för att köra mig till körlektionen även fast jag är så gott som frisk nu. Vette fan vad jag fick för 24timmars feber, men så länge den är över nu är jag nöjd.
En dusch är nått mitt hår skriker efter och en dusch ska de få också. Preciiiis...... NU!






Robin sa han skulle shake and bake me!? Visst lät de lite smått oroväckande? Har han tänkt baka en bulle i ugnen utan min tillåtelse?

Sjukling - igen

Grattis jag blev akut sjuk idag och har legat på så mycket som 39,7 grader. INTE bra!
Men nu har febern sjunkit nå drastiskt så jag verkar överleva.
Nåväl tillbaka till mysandet nu. Hojj

RSS 2.0