Cause I'm the boogie man

Honeysar I'm home!
Har iof varit de i 3 dagar men har inte fått en minut över för datorn. But now I'm here! Jag har varit upptaken som robin så vackert sa. Svengelskan har flödat kan jag lova!
Men helt underbart kul har vi haft. Har som vanligt varit väldigt flitig med kameran. Ska lägga upp en massa senare men just nu tänkte jag bara skryta lite med att visa allt jag shoppat.

~ 3par örhängen
~ 2 halsband
~ 2 nagellack (fast de ena var till jessica)
~ en vindjacka
~ blå tröja
~ ett linne med en uggla på
~ en kavaj
~ 3pack med ko-sockar
~ parfym och ögonskugga från Chanel
~ zebrarandig tröja
~ grå/svart kofta
~ svartvitrandig kofta
~ en grå mössa
~ en svart kort kofta (som jag glömde på bilden)
~ en present som jag alltså inte kan visa här för de förstör ju överraskningen
Och sist och typ minst:
~ en OogieBoogie-nyckering!


Syns inte så bra på bilden men han har spruckigt på sidan så man ser alla hans insekter som han består av som försöker krypa ut.
Och för er som inte fattar ett skvatt så kommer OogieBoogie ifrån filmen Nightmare Before Christmas. Se den om ni inte gjort de!



Nu ska jag fortsätta tvätta lite och sen bege mig till nypon en vända.
Somsagt bilder och historier kommer sen

t.r.e.t.t.i.o

Ikväll ska vi jävlart i mig fira!

Frånvaro

Förlåt för dålig uppdatering
Men har inte varit på direkt blogghumör den senaste veckan
Kände de var betydligt viktigare att lägga tid på annat. T ex Robin.

Kan ju iaf berättat att vi var på husvisning förra veckan, men priset på huset har skjutit till skyarna så vi har dragit oss ut. 350 000:- har de stigit med på knappt ett dygn! Galna budgivare måste jag säga.

Hursomhelst, åker till Irland imorgon för att hämta hem syster Fridas saker och fira hennes 30års dag.
10 pers blir vi som åker. Så Dublin, you better watch out.
Tillbaka på tisdag. Hojj!


VILA I FRID JOHAN!

Idag kom de väldigt tunga och abslout ofartbara nyheter som inte riktigt går att få in i huvudet.
Robins kompis Johan Bohman har alldeles för tidigt lämnat oss. Blott 25 år gammal.
En tragisk arbetsolycka tog hans liv.
Johan var en jättefin människa som kommer vara otroligt saknad av alla.

Jag sörjer djupt med hans familj och hans flickvän Frida som jag skänker en extra tanke till.
Nått sånt här borde verkligen inte få hände.

R.I.P Johan!
*860902   †110914


Norska artikeln om olyckan

Besökt lassa

Herrejösses vad jag inte är van att kliva upp tidigt på mornarna. Och de är inte ens okej att göra! Ingen människa ska måsta vara vaken före kl6 på morgonen tycker jag! Idag började jag 7 och imorgon börjar jag halv7! Kill me now!

Och tro de eller ej men igår efter jobbet var jag så satans less på att prata och så otroligt less på att höra min egna röst att jag valde att sitta mer eller mindre knäpptyst hela kvällen. Inget som någonsin har hänt tidigare tror jag!
Men pratar man konstant i 10 timmar om en och samma sak till alla kunder som passerar ens synfällt, ja då blir man less!


Men idag hade jag iaf kortdag ( de ända bra med att börja sjukt tidigt på dagarna ) jag hade nämligen äntligen min tid på kvinnokliniken. Nu skulle jävlart i mig magontet sluta!
Kan ju börja med att jag är verkligen inte hemma på lassa. Står som ett fån vid informationstavlorna och måste ändå fråga om vägen i slutändan. Skulle lätt kunna gå vilse där.


Fick träffa en läkare, och en läkarstudent som dom frågade om de var okej om hon var med. Absolut sa jag! Lite prat om symtomer och histora sen vare dags för gynundersökningen som jag mer eller mindre hade räknat med att måsta göra. Först gjorde doktorn sen studenten. Tänkte när jag liks ligger där och bräsar och redan visar upp mitt heligaste så varför inte låta hon lära sig lite. Men som vanligt kan jag ju inte betee mig, så när studenten frågade nervöst om de gick bra när hon klämde och kände på/i mig så kunde jag inte låta bli att fråga lite käckt om de gick bra för henne. Ett fnittrig lätt generat jo fick jag som svar. Memmo to me: - tänk alltid innan du öppnar munnen, i alla sammanhang!
Fick även se ultraljudsbilder på min livmoder och äggstockar. Eller jag såg nått som liknade 2 blurriga potatisar och en halvcirkel med ett sträck i? Fattar verkligen inte hur dom får ut nått vettigt av dom bilderna?
Och jag har aldrig varit med om att ha fått träningsvärk i vaderna efter en gyn! Hållarna som man hänger benen över satt nog lite för högt för jag kunde verkligen inte slappna av i benen ( resten gick bra att slappna av ) för då skulle jag mer eller mindre glida av eller ligga med benen typ rätt upp i luften. Så när jag klev ner så hade jag så förbannat ont i vaderna! Kändes som ett träningspass.

Nån direkt lösning eller svar till varför jag har så ont kom vi inte fram till. Men jag ska prova byta P-piller och se ifall de är dom som spökar. Nå smärtstillande tabletter mot ontet fick jag också. Så nu jävlar skare bli bra har jag bestämt!

Bräsa på!

Karius och Baktus

Hösten är här och mitt årliga tandläkarbesök ( som brukar bli fler av nån konstig anledning ) börjar närman sig. Dock så kunde inte jag tiden jag vart tilldelad så fick en ny. Gick en kanske två veckor så fick jag ett brev hem om att min tid var flyttat ännu en gång pga nånting. Aja den dög den med. Och i morse så vaknade jag av att dom ringde för att byta min tid för 3 gången. Jag tror inte de är meningen att jag ska få gå till tandläkarn. Iof lika bra för tandkläkarn är inge snäll med mig. Han påstår hela tiden att jag har hål i mina tänder! Börjar nästan misstänka att jag inte har de utan att han bara är sugen på att borra i mina stackars tänder som redan är sönderborrade.
När jag blir rik så är nya tänder á-la Hollywood smile de första jag ska köpa!


Inte som planerat

Hahaha mina dagsplaner vart inte riktigt som planerat!
First of all så var inte ens syster Frida hemma. Hon var tydligen i sthlm för nån mässa som arbetsförmedlingen skickat henne på. Så alltså ingen Frida på Nypon. Och inga katter heller! Dom hade tydligen fått flytta hem nu till syster Emma och Magnus lägenhet som är relativt färdigrenoverad. Alltså fanns bara Tira på Nypon. Och hon hade ovanligt mycket kärlek att dela ut! Så en prommis med henne blev de men de är ju inte helt fel heller.
Vart även en Sushilunch med syster Emma så nu har jag fått stilla min sushibegär iaf för denna gång. Kommer ändå vara lika sugen imorgon. Haha
Älskar att SushiBar har öppnat i stan! MUMS!

Sushilunch med Jossan för nån vecka sen på SushiBar! I Like!

Klappa hunden

Äntligen en ledig dag! Och de är dåligt väder...
Kanske drar på Nypon och myser med vovven. Och kanske lite med syster Frida också. Och om dom vågar visa sig, syster Emmas katter som bor där tillfälligt. Fast helst bara med Tira!

Cleaning out my closet

Igår vare ena duktiga typer som härjade i våran lägenhet. Och tro de eller ej men de var faktiskti oss själva jag menade!
Allt var egentligen Robins fel som tvingade mig att hjälpa till att städa ur allt skräp från våra förråd. Var inte alls sugen på de, plus att 90% av allt i förråden är hans skräp så jag var ju tvungen fråga på allt om han skulle behålla de eller inte. Och med tanke på hur små våra förråd är ( dom är under snetak) så blev jag väldigt förvånad över hur mycket som ryms i dom! Men nu jävlar äre svängytor där inne och vi kan börja om från början med att fylla upp dom med mer skräp!

Trångt?

Dounat

Igår så tog jag, Robin och Robins syster Camilla en krogrunda. Kanske inget man brukar göra i lilla Skellefteå då de inte finns allt för många ställen att gå på. Men 4 ställen hann vi med!
Vi börjad på Los Pepes för en tapasmiddag och vin. Jag säger bara de; SKALDJURSKNYTEN! Ät de!
Efter maten begav vi oss till Cousters för ännu mera vin.
Nästa stopp blev Carl Viktors för drinkar och livemusik. I like!
Och sista stoppen blev All Stars för både vin och drinkar!

Blev en riktigt bra kväll och mådde faktiskt otroligt bra imorse. Good job Lisa!

Provade även igår min nya Dounat som jag beställde av en tjej vid namn Maria. Väldigt lätt att använda. Dock har jag lite för uppklippt hår märkte jag så de sprätar väldigt mycket ju högre upp på skallen jag sätter bullen. Eller ja de sprätade ändå men efter en massa filijoxande och hårsprayande så satt den tillslut! ( Bortsätt från fjunet på sidan som inte alls la sig )




Var för lat för att ta ett eget kort på Dounaten så jag lånade bilden från Marias blogg. Vill ni beställa en själv eller bara veta hur den funkar så kan ni kika in på hennes blogg där hon lämnat en skitbra beskrivning. --->Marias.nu <---
Och som vanligt så ser man inte länken fören man för musen över. Har ingen aning om varför de blev så och orkar inte fixa de heller...

Dålig hårdag?

Jag vet inte om de var fuktigheten i luften som gjorde de eller om jag bara helt plötlisgt fick en jävligt dålig hårdag i fredags då min virvel som jag gömmer under luggen fick för sig att komma fram.
Inte direkt jättetjusigt med två utåtstående hårtussar med en platt livlös hårslinga emellan.
De här är anledningen till att jag har lugg för att dölja iaf en av virvlarna. Har jag hellugg, ja då döljs båda två!


Kärring!

Fan vad störd jag blir på personer med högt uppsatta jobb! Bara för att du jobbar inom läkarvården och tjänar bra behöver man inte vara spydig och otrevlig när en liten tjej lyckas missa sin bokade tid pga av missförstånd när tiden faktiskt var bokad.
Jag var helt säker på att jag skulle vara där halv 4, men kärringen i telefonene säger att jag hört fel och att jag skulle ha varit där halv 3. Men Jaha okej förlåt jag är en kvart sen, jag kommer direkt! Nä de är försent nu du får inte komma fören om 2 veckor (!) Plus att vi kommer debitera dig för de här.
WTF! När jag äntligen har lyckats boka en tid för min onda mage/äggstockar och illamående som jag haft sen juni. Då blir man om bokad 2 veckor bort när de igår var helt okej och jättelätt att fixa en tid snabbt. Hon frågade t om hur länge jag haft ont och jag svarade i 2 månader. Men de dög tydligen inte. Jag tror hon bara försökte straffa mig för att jag inte dök upp i tid.
JAG LIDER! De här försvårar min vardag! Står dagligen och funderar över mina möjligehet ifall jag hinner kuta till en toa för att spy, om jag ska spy på golvet där jag står, eller om de finns nått passande föremål jag kan kräkas i utan att söla ner så mycket. Tack och lov har jag inte spytt än, men skulle inte bli förvånad om de händer när som helst.

Ska ringa imorgon igen och kräva en ny tid som inte är om 2 veckor.

Fuck You Syster Satmara på Kvinnokliniken

RSS 2.0