Utbytesstudent?

Hemma! Iaf för helgen.
Och även idag var de tråkigt att sitta själv på Arlanda i flera timmar. Men tack och lov så kom Barkaby-gänget efter halva tiden. Mindre kul att jag och syster Maja gick om varandra på Arlanda idag. Hon och Daniel var där redan 7 på morgonen men jag kom inte dit fören närmar 11. Maja och Daniel drog nämligen till The Land DownUnder idag för att stanna där i ett halvår så Maja ska göra sitt X-jobb där. Cooolt!!!
Och eftersom jag hållit mig i Kalmar nu några veckor så hann vi inte säga hej då till varandra. Därför skulle en träff på Arlanda idag ha varit perfekt. Men icke sa nicke...

Men ni får ha så kul ändå! Kommer förhoppningsvis och hälsar på :D


Shitnöjd

Brukar ju aldrig lägga ut Dagens-shopping direkt, men jag är så nöjd över de jag lyckats hitta här Kalmar att jag vill visa upp de!
2 tröjor, 1 par jeans, 1 klänning och 1 par klackar har de blivit! NICE!!!




Örongodis





Varför har jag insett först nu att de är Gerard Butler som spelar The Phantom?
Filmen blev nu genast mycket bättre och då var den redan riktigt bra sen tidigare!
 

I.O

Igår morse fick familjen Olofsson sig en ny skyddsängel.
Och jag beklagar verkligen sorgen. Men ett års kamp är äntligen över och nu får hon vila.
Önskar att jag hade kunnat vara hemma nu men jag får försöka visa mitt stöd här ifrån istället.

Tänker på er, Anna, Hans, Per, Linnea och Isak


Pirito

Visst att vi bor lite smålantligt fasten vi bor mitt i stan, men harar på gården?! De trodde jag verkligen inte!

Tidigare idag så var jag och Robin ute och gick och då när vi gick förbi lekplatsen här bredvid så såg jag nå har-liknande spår men tänkte att de är antingen bara kattens som brukar stryka omkring här. Men nu, när vi kom hem med bilen så ser vi hur något vitt skuttar förbi gården. Och jo jävlar de var en hare! Eller en stor kanin som rymt? Ställde mig så jag skulle försöka se vars den tog vägen och då hittade jag fulla gården med dessa spår, speciellt vid badtunnan och upp ifrån våran källartrapp. Han kanske bor där?

Lantligt, men centralt! Precis som jag ville bo!



lat latare latas

Första perioden nästan avklarad och de innebär hemfärd imorgon. Ska bli såå skönt att få komma hem. Men samtidigt vet jag att jag kommer ha abstinens på söndagskväll. Skumt I know men jag är sån.
Däremot de här med att packa. Inte min grej! Förskjuter de bara mer och mer. Tex skriver jag de här istället för att packa, jag har haft korridorhäng i över en timme, tittat lite på TV och varit ute och käkat. Och snart är de sovtid med. Kanske dags att sätta fart då fröken!!!

Btw så är de välkommet att komma ut till Arlanda i morgon mellan 11-14 och hålla mig sällskap. Ska nämligen sitta där själv och pilla navelludd medans jag väntar på skellefte-flyget. Boring!

Nä nu fan ska jag packa!


Vilken färg har brandbilen?

Glömde min bok hemma i Skell så snälla Li här lånade ut en bok åt mig, och jag säger då bara de HerreJösses!!!


Sleeping beauty

En av dom absoluta fördelarna ( för de mesta ) med hotell är ju sängarna. OMG I looove My bed här i Kalmar! Gudomligt skön! Och speciellt kudden! Undra om hotellet skulle märka om jag tog med mig kudden hem?
Nackdel med hotell; dom minimala hårfönarna man kan ha otur och får ibland. Lever mest bara om och luktar bränt, men inte fan torkar dom hår inte! Don't like

Skulle egentligen bara säga god natt så, God Natt!


Torris2000

Torra händer fick helt plötsligt ett nytt ansikte! Shiiit vad händer med mina händer! ( hihi de lät kul )

Kalmarluften kan inte vara nyttig? Tur jag köpte en hudkräm idag. Eller vänta? De kanske är den som gjort så här med mig? Hmm, sanningen återstår att se... Nu middag!


Mot Kalmar!

De här är seriöst de minsta jävla planet jag åkt!!! Jag når ju typ nästan från vägg till vägg!
2 säten på ena sidan och 1 på den andre. Propellerplan också. Jag kommer att dö. Kul...


Döda mig snälla!


Jag lovar! I'm gonna do it! Jag trycker av!
Inventeringshelvette och jag är mitt i de!
1-2-3-4-5-25-76-143-367... Jag dööööör

2012-2013

Nyårs i lilla blåa huset! 
Måste ju erkänna att de här inte var min första nyårs i detta hus. Kul va! 2005/2006 var de fest här också. Men då var jag gästen och inte värdinnan. 

Any how, 9 matgäster och desto fler partygäster. Kvart i 4 var festen slut och de nya året väl firat! 
God mat, lite för frusen efterrätt, lekar, fyverkerier och mer lekar. Jaa jag tror de blev ganska lyckat :)


I fiendernas land!

Seriöst!?! Varför utsätter sig folk frivilligt för träning?
Shiit vad ont i kroppen jag har nu! För Ja, JAG Lisa Nylén, har varit på 360 idag i över en timme och tränat! ( paus så dom som svimmat ska hinna återhämta sig...)

Men de ska gudarna veta att jag har inte varit där för att jag kände för de, utan för att jag måste! Och de är en stooor skillnad. Speciellt i de här fallet.
Hela året har jag haft mer eller mindre konstant ont och problem i höger handled. Problemen började senare krypa sig längre upp på armen; till armbågen och nu hela vägen upp till axeln. Nu har jag så mycket problem och ont att jag inte kan stå i kassan åt ett speciellt håll, lyfta saker högt upp, sova ordentligt och sist men värst -inte böja armen för då domnar den bort direkt! WTF?!?

Har nu gjort mitt andra besök på Idromed på 360 och idag skulle de tränas. Otränad jävel, de är vad jag är också!
Men usch vad jag inte trivs på gym! Verkligen inte min grej. Jävla köttmarknad, de är vad de är! Plus modevisning. Kan ju säga att jag var ju nästan pinsamt klädd i min helsvarta lite lössittande outfit. För när man tränar ska man tydligen ha färgglad och jääävligt tajt åtsittande kläder som tjej. Och gärna bara göra sexiga övningar där man ska svanka så mycket dom möjligt. Och inte en enda sån övning fick jag göra! Berodde säkert på att jag inte var nog snyggt klädd...(?)

Tillbaka på onsdag igen innan jobbet. Jobbet som består av inventering till midnatt. Kanske ska försöka skada mig i nån maskin på gymmet så jag slipper inventeringen? Hmm helt klart värt att tänka på...


Valpmys

Åh supermys!!!!
Vi har varit några stycken från jobbet (+Sara) hemma hos Jossan i Ö Falmark och hälsat på hennes små valpar. Huuuur söta som helst! Små svarta mjuka krulltottar med sylvassa tänder! 5 småskitar har hon, plus dom 3 vuxna hundarna och även 2 katter. De är som ett jävla zoo där! Haha!
Och Jessica ville ta med sig alla hem


Övningsgår

Bra att dom satt varningsskylt på Svea så man vet varför de inte går så fort framåt. Lilla sötnöt!


RSS 2.0