Halvvägs till 50

 
Vad fasen! Nu hann jag först med att att fylla år igen! När ska du bli först? I år hade det inte skadat heller då jag helst hade stannat kvar på 24. Men vi får väl se till att detta år blir nått av de bästa bara för att kompensera denna höga ålder.
 
 
GRATTIS PÅ OSS KUSIN!!!

GULDET KOM HEM, TILL VÄSTERBOTTEN!

SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  SM-GULD  
 
 
TVÅ ÅR I RAD DESSUTOM!!!
 
Ni är bäst!
 
Och även vi, kvällen till ära hade
klätt upp oss enkomt!

Magtröja

Då har vi lärt oss det!
Första gången man länkar en bild från Instagram till FaebooK så får man jättemånga nya följare! Vart nästan lite rädd där ett tag. Men då var det ju en väldigt fin bild också ;)
 
 

Vi drog till fjällen, fest hela kvällen


I helgen hänger vi i Hemavan med syster Emma och Magnus. Synes igen på söndag!

Nöjd nu era jävlar?!


Nu har även jag fallit ner i mörkret och lär väl fastna i träsket när som helst...

Nu finns jag nämligen på Instagram. Äntligen, enligt många. Vekling, säger jag.
Ni hittar mig som lillanylen



Game On Bitch!

Gävle

I know jag är inte jättesnabb! Men nu har jag tid att berätta om denna underbart roligare helg!

Resan började lite spännande då jag nästan höll på att missa tåget till Gävle bara för att det tog över 20min att få väskorna på Arlanda. 3 städer som landade efter oss hann få sina väskor före oss! Jag sprang! Och jag hann! Kom ned på perrongen samma stund som man kunde se lamporna på tåget. Astma och springa är ingen bra kombination. Men jag hann och det är det viktigaste! Kände inte för att betala en ny biljett och vänta över 2 timmar på nästa tåg.

Väl framme i Gävle kom Krille och hans lillasyster och mötte upp mig på tåget. En snabb vända förbi Roberts lägenhet, som jag så snällt fick låna medans han jobbade i Sthlm, för att sen bege oss direkt hem till Krille där hans flickvän Sara och hans två killkompisar Pär och Hedda väntade. Kan ju lägga till att jag bara kände Krille, Larry och Sophie ( som inte ens skulle vara med på festen ) när jag åkte ned. Alla andra var helt nya människor. But I love att träffa nytt folk!
Middag och öl resulterade i en utgång på en sportbar vid namn Interpol. Ett sånt ställe borde vi fasen ha här i Skell! Som en ungdomsgård fast med alkohol! Fanns en massa biljardbord, darttavlor, Digital minigolf, bowlingsimulator, och Shuffleboard. <-- Anledningen till att vi for på Interpol. Så jävulskt kul spel! Och jag var t om lite bra på det! Hör och häpna. Vet inte hur jag ska beskriva spelet heller. Typ som curling fast i bordsformat?
Natten blev inte riktigt lika lyckad för mig då 1½ cider tyckte det var passande att komma upp igen. WTF är det för fel på min mage?! Sov ca 2 timmar. Var ändå inte så trött lördagen. Chockerande nog.
   Lördagen bjöds nämligen på frukost hemma hos födelsedagsbarnet Krille, solning på balkongen med Pär då alla andra drog och tränade och en tur ut till Jula-butiken tillsammans med Larry för att träffa Sophie som tyvärr jobbade hela helgen. Så en snabb lunchdate med henne blev det. Önskade att vi hade haft mer tid att snacka då jag har saknat den bruden. Nästa gång.
En tur ner på stan med Larry, tillbaka till lägenheten i 2sekunder och sen tillbaka till stan för att luncha med Krille och dom. Sen var det dags att börja göra sig vacker inför kvällen! Och vacker blev man ;)
"Förfest" först hemma hos Saras bästa kompis Sarah och hennes kille David, som faktiskt var från Skellefteå! :D Vi höll ihop hela kvällen. Kändes mer hemtamt så, hahah.

Själva festen då? 63 pers som skulle äta. En hel restaurang hyrd och alla var uppklädda till tänderna.En sån jävulskt roligt kväll det blev! Jag satt tillsammans med 4 andra personer som jag alltså hade träffat på denna "förfest" Och vi hade otroligt kul ihop! Fick mycket beröm över hur snygg jag var den kvällen. Fick t om skamliga förslag! Jag skrattade gott åt det. Skrattar fortfarande gott åt det! 
Vi rockade dansgolvet i flera timmar och skrattade och hade superkul! När efterfest nalkades tackade jag för mig och kramade alla flera, flera gånger HejDå då jag skulle åka hem morgonen efter och var tvungen att städa till Roberts lägenhet innan jag åkte.
 
Tack och lov bor Robert väldigt nära tågstationen så det gick mycket bra att gå dit själv. Tåget skulle inte ta mig till Arlanda denna gång utan hela vägen till huvudstaden. I huvudstaden väntade systerFrida och även systerMaja (vilket jag inte visste, så I'm sorry Maja att jag inte hörde av mig till dig också) Blev bara en snabb träff men vi hann både äta lunch och fika innan jag skulle ut på nästa äventyr. Nämligen att ta mig ut till Sickla där bygggruppen för tillfället håller hus. Tydligen visste inte så många om att jag skulle komma så det blev ena schyssta fågelholkar som klev in i lobbyn på hotellet när dom fick syn på mig. Kramkalas blev det också ♥
En snabb middag med bl.a Robert och Christine och sen var jag tvungen åka hem till Skellefteå. Och denna fantastiska helg var slut...

Hade nästan okristligt kul! Och nu är jag assugen på att åka till Gävle igen och hälsa på alla nya och gamla vänner :D


Lite slö start på fredagen, men skönt att vara framme


Sara satte en mitt i prick på darten!


Suffleboard!


Jag och Pär försökte oss på att få lite färg


Redo för kvällen! 


Födeledagbarnet med Sara & Sarah


En äkta Bingo Rimér tavla


Det bästa bordet


Kvällens finaste par


En blixtblek Lisa och Hedda


Tequila!


Linslus

Tack alla för en fantastiskt kväll ♥

RSS 2.0