Snart dags igen

Halloween imorgon igen!
Dock ska den inte firas med Stina men man kan ju ändå få sitta och tänka sig tillbaka till förra årets halloween. Which I liked!

Amputera!

Jag har en halsmandel stor som en pingisboll för tillfället
Det gör ont
Ont inte bara i halsen utan även utanpå där smärtan även spridit sig till nacken och där efter huvudet

Mysigt?
Nej!

Ljusdal

I'm home igen!

Om nån har missat så har jag spenderat en lång weekend i Ljusdal där vi skulle hälsa på Grefvarnas faster Lina, hennes sambo Jonas och deras barn Olivia o Ebba.
6 timmars bilfärd och jag hade förjäla ont i min bak. Och smygtrångt var de dessutom i baksätet som jag och Camilla skulle dela med 2 jyckar, där den ena tyckte hon fick ta hur mycket plats hon ville! Men fram kom vi tillslut där de väntades middag!
Men eftersom de var en torsdag och familjen skulle alla upp och jobba eller till skolan dagen efter så blev de en kort första kväll. Vi gäster bosatte oss i lillstugan där jag och Robin fick den otroligt obekväma bäddsoffan.
Familjen har även skaffat en till katt som är den absolut mysigaste jag träffat! Så fort du tittade på han så började han kurra. Och lyfte du upp han så fick du inte släppa ner han igen för då högg han sig fast. Han skulle vara med överallt spelade ingen roll var de gällde bara han fick bara med. Han drack t om öl ?! Var riktigt sugen på att sno med mig han hem.

Fredagen hade vi bokat en lunchsdate med Lina, hennes jobbarkompis och Jonas på en restaurang som drivs av Hotell & Restaurangeleverna. Man fick en trerätterslunch för 80 spänn!!!! Jävligt gott!
När dom "vuxna" var tvugna återgå till jobbet drog vi ungdommar på shoppingrunda på stan. Och först ut Dollarstore! ♥
Och på nått konstigt höger så vart de mest bara inredningsbutiker vi var in i. Inte för att jag klagar! Blev en del fina saker köpta. Och billigt också måste jag säga! Lovely!
När familjen äntligen fått helg och kommit hem vart de snabba ryck direkt för Olivia skulle på ridning och jag bestämde mig för att följa som publik. Är väldigt impad av att se så små tjejer på dessa enorma djur och faktistk få dom att lyda!!

Fredagskvällen däremot blev en låååång och blöt kväll! Herregud alkoholen flödade långt in på småtimmarna och ingen hade nån tidsuppfattning. När Camilla sa godnatt kunde vi andra inte alls förstå varför hon skulle gå isäng så tidigt? Klockan var då halv 4... Ops! Dock blev jag och John kvar uppe till kvart i 6. Ännu större OPS!
Men kvällen bjöd på en hel del skratt och missöden. B la Camilla skulle skicka sms till sin lillasyster men lyckades på nått sätt skicka iväg 2 sms från Johns telefon till hans killkompisar. Hahaha dock så fick vi aldrig nå svar.
Och jyckarna var så himla söta under kvällen! För att dom inte skulle repa de ganska känsliga golvet så fick dom lov att ha bäbissockar på sig inomhus. De blev bara lite halkigt att gå för dom men en del skratt för oss.

Isäng kvart i 6 och upp kvart i 11. Kan lova att de var ett slitet gäng lördagen. Speciellet jag och John. Flickorna skulle  under lördagen på bio med deras morfar så vi bestämde oss för att gå hem till han och släppa av dom. Herrejösses så jobbigt de var fast samtidigt überskönt! Bakispromenera är faktiskt nått jag kan rekomendera. Blev 7-8 km vi gick i strålande sol!
När vi kom hem hörde vi ett konsigt ljud. Lät som vatten som spolades. Lina trodde att de hade gått en läcka i lillstugan, men tack och lov var de bara vattenpumpen på gården som frysit sönder och stod och sprutade ut liter efter liter. Jonas fick lov att bege sig under jord för att stänga av vattnet.

Kvällen blev inte rikrigt lika fartfyllt som föregående. Min mage vägrade sammarbeta och vägrade släppa in nå mer alkohol och knappt nån mat. Ganska skönt ioförsig.
Kvällen nöje blev istället att spela Wii som ingen av oss hade provat förut. Skitkul! Fast bowling var lite för enkelt. Men boxningen däremot fick både Robin och John att börja flåsa.

Söndagen hann vi bara med en brunch för att sedan packa in allt i bilen och bege oss dom 6 timmar långa bilfärden hem. Den här gången satt jag med Romla i knäet mesta dels för Nancy hade än en gång tagit upp all plats i mittensätet. Men att ha Romla i knäet var inte de skönaste för hon satt och försökte backa hela tiden. Så hon satte sig alltså bara längre och längre upp på min mage som blev lagom tillmosada av detta. Men hem kom vi!




Mina favoriter!

Händelserik torsdag

Fick en sån himla trevlig nyhet igår av mami
Systeryster Frida kommer nämligen hem imorgonkväll och är hemma i två veckor! HURRA!
Hon är alltid lika saknad!


Synd bara att både jag och mor&far drar söder ut imorgon. Jag till Ljusdal för att hälsa på Robins kusiner och mor&far drar till Gbg för att hälsa på mina kusiner. Alltså äre bara Emma hemma som kan ta emot Frida. För Maja är och verkar förbli i Luleå.
Men förhoppningsvis ska man hinna träffa Frida nått under dom resterande dagarna hon är hemma. Kul kul kul!

Men imorgon blire till att fara och hälsa på dessa 2 små skruttar!



Nu sovtid
Natti natt

Och imorgon Ljusdal
Hej då!

Fest? Fest!

Btw så vare party party i lördags!
Jag och Stina hänge på Jessica och hennes Skråmträskgäng på fest hemma hos Sandra som hade världens mysigaste längehet!
Men innan vi tog oss dit! Ojojoj! Jag hade lovat Jessica att jag skulle locka hennes hår och hon hade i gengält lovat att hon skulle hämta mig på sunnanå, för de är mycket närmare från getberget till norrböle än från sunnanå! Så planen var att jag skulle locka hennes hår hos henne innan vi fort. Men på nått vänster gjorde vi de ändå hos mig. Vi tänkte de gå ju fort så drar vi och käkar sen så inte Stina får vänta så länge. Hej och hå vi var inte snabba nånstans. Hann gå ingen en hel del bilder på datorn prata en del och tillslut locka hennes hår. Nästa stopp blev Domina där vi tänkte äta jag Jessica och hennes Johan. Mat mat mat. Ringde Stina som väntade på att få hämta oss för att fara till Sandra. Men då var Anders på vifft. Jag Jessica och Johan gick till Jessica för att smygstarta alkoholintaget. Stina dök upp men hade lyckats glömma sitt vin hemma så vroom så for vi till moröhöjden en vända och tillslut hamnade vi hos Sandra! Så var vi sisådär bara 1½timme sena. Men fint folk kommer alltid sent eller hur?

Efter nån timme där så blev de akutbestämt att vi skulle på en annan förfest! Eller så var de förbestämt men jag och Stina hänge inte riktigt med i svängarna men följde snällt med.
Nästa fest var inne i stan och jag tror att de mest bara var folk som gått på Björnåkerskolan där. Vart presenterad som Robin Gs tjej och alla bara : JAHA!! HEJ! Jag körde en smile and nod till svar.

Pang lät de bara så var alla ute ut lägenheten och påväg ut på krogen. Den stora frågan var bara vilken krog ska vi ta? Några drog på Station, andra på Allstars och en del på Mollys. Vi valde Mollys där Jessica var och där Ständut Blakk spelade. Vet inte om jag berättade det förrut, tror de, men hur som helst så är de de bandet som jag smet in Back Stage med i våras bara för att få titta på killens elfiol.
Alla som känner mig kan ju som räkna ut att jag inte kunde låta bli utan var tvungen prata med violinisten igen och se om han kände igen mig. And he did! Pratade en del med han innan dom skulle spela igen. Stod nästan längst fram under spelningen och fick en hel del blinkningar och vart flörtad med under hela spelningen av violinisten. Jag skrattade inombords. Efter dom spelat så stannade jag Jessica och Johan kvar på dansgolvet för att skaka lite rumpa. Johan hittade ett örhänge på golvet som jag stoppade i örat. Nån som saknar ett örhänge?
Jessica och Johan började grovhångla på dansgolvet och violinisten kom fram till mig och jag tvingade han att dansa lite. Sen blev de en hel del osammanhängde ord från hans sida. Men de lät verkligen som om han ville fråga och jag skulle följa på efterfest efteråt eller kanske rent ut sagt följa på hans rum!! Inget blev sagt rätt ut men av de han sa är de detta jag kan tänka mig att han var ute efter. Jag skrattade ännu mer inombords och ville han skulle säga de rätt ut! Men tillslut fick inte fram mer än att han var tvugen hjälpa till att packa ihop så jag såg min chans och drog. Inte för att jag var direkt sugen på han plus att jag har Robin, men de var så jävla kul att tokflörta med han och se vad som kunde ha ploppat ut ur hans mun. Hade ju isåna fall tackat snällt nej. Men hahahahhaha vilket självförtoende boost att veta att han var sugen på mig :P
Och Robin vet självklart om denna händelse om de är nån som blev orolig. Han skrattade han med.

När jag skulle hem så sprang jag på min kusin Erik som är 40+ och hans nya tjej. Och sicken tur att dom också bor på södra sidan för då fick jag sällskap hem! Armkrok alla 3 traskade vi över parkbron där kus-Erik fick idén: Ja vi ringer min far! Bara för skoj skull! Pappa var inte lika glad över att bli väckt där efter kl2 på natten, men mamma tyckte de var ganska skönt att veta att jag hade sällskap hem och inte gick ensam ( som jag hade tänkt göra )

Men jaha, efter ett långt inlägg kan jag väl sammanfatta med: De var en mycket roligt kväll!!



Nån som upptäckt att dom saknar ett örhänge?

Omformatera datorn snart kanske?

Jag tror inte min dator mår så bra?
Upptäckte nu att jag har typ slut på utrymme på hårddisken. Hur är de möjligt efter att nyligen ha ca hälften kvar? Vad tar så mycket plats? Kommer hela tiden upp popupare där jag måste trycka Fortsätt av nån anledning? Varför då? Och varför är de alltid en massa program som ska uppdateras fasten jag precis uppdaterade dom? Så jävla ofta kan man väl inte förnya ett program?
Och nu helt plötsligt utan nån anledning har jag inget ljud!?!?! Hade ju de sist jag satt vi datorn! Saknar tydligen ljuduppspelningsenhet? Vad är de? Och hur får jag tillbaka ljudet?
Är jag bara dålig? HJÄLP!


Still loving You


Ledig dag, jotjena!


En uppgift av dagens to-do-list: Laga alla trasiga kläder!
Känner mig som en av mössen i Askungen.


"Vi ska sy och vi ska klippa..."

Olle Strid

Går de att tycka illa om denne lille man?
Skulle inte tro de!

Händiga tjejen

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde igår!

Jag lärde mig byta däck på bilen! Så nu är jag redo för allt och klarar allt!
Eller nja, iaf byta däcken om jag kanske får punka. Eller så kör jag på min kvinnliga charm och låter en förbipasserande bil byta åt mig. Låter mycket bättre!


Pojkjävel

I have a date today! Do you?


These memories are playing like a film without sound

Jag saknar faktiskt skolan en aning
Allt kändes så mycket lättare då på nått sätt. Bara en massa lek och läxor. Inge direkt ansvar eller plikter
Men nu ska vi inte klaga på dagens tillvaro heller!
Fast man kan ju alltid passa på att njuter åt lite tillbakablickar


RSS 2.0