Rodvig är här!

 
Idag har jag blivit moster igen! Till ännu en liten prinsesstårta. En rultig liten sådan också♥  Bara en vecka över tiden. Men "Rodvig" är äntligen ute nu! Och jag som var så säker på att det skulle bli en pojke. Men tjejgenen från Nylén-sidan är stark! Svårt att bryta en trend, haha
Och Tilde blev helt plötsligt jättestor bredvid sin nya kusin!
 
Sen så ska vi bara skicka lite hat till syster Emma som inte verkar ha några som helst problem att föda barn. Hennes försolossningar är påtok för enkla! Orättvist! 

Ostkroken

Någon som VERKLIGEN gör allt för att kunna se TVn fasten hon inte får! Smeknamnet Ostkroken gör sig verkligen rätt i det här sanmanhänger

#dueday

Idag är tanken att jag egentligen ska bli moster igen. Men det går så där... Krysta för i Helvette Emma! Vi längtar ju efter Rodvig/Ragvald!  Iof har hon ju nästan 11timmar på sig innan dagen är över. Fast då skulle det ju kanske hjälpa om det ville starta nån gång snart.
 
Titta vad Tilde längtar efter sin kusin

Grisen Lisen

 
Nu sjunger favoritgrisen Lisen på sin sista grymtning. I 3 veckor har hon svävat högt i det blå. Men nu dansar hon på golvet med tåspettsarna. Några dagar till överlever hon nog. Men sen är det slut på Tildes älskade grisen Lisen. 
Kanske borde vi köpa en heliumtub och hålla henne levande föralltid? 
 
 

Dopad

Hej ursäkta! Men det händer så mycket annat nu. Precis som det ska vara under sommaren. Systrar är hemma från Sthlm och alla har semester. Så blir det lite dålig uppdatering här framöver så är det pga att jag har för roligt med massa annat. Men desto mer att skriva om sen, eller hur!
 
Tänkte iaf skriva lite kort om lördagen då vi hade dop för Tilde. En väldigt basic ceremoni med bara den närmsta familjen. Och då både jag och Robin har 3 systrar var så blir det fort lite folk.
Vi var på Alhemskyrkan för både ceremonin och för fikat efteråt. Jag hade bakat som en tok, bortsett från tårtorna som var beställda. Men jag pyntade dom själva med diverse pynt jag beställt från diverse håll. Det mesta av fikat var dessutom glutenfritt. Alla blev då extremt mätta. Tilde fick massa fina presenter! Bla en stickad "lapptäckes"-filt från min familj liknande den filt jag själv fick när jag föddes. Kan visa upp dom nångång. Hon fick även en vit tegelsten med en bild på sig själv! Skitsnygg! 
Och Tilde var så duktig! Glad under hela dopet och fikat. Då hon hatar att bada så trodde både jag och Robin att hon skulle börja gråta när hon blev blöt på huvudet. Men inte ett ljud! Duktig tjej
 
 
Tilde tackar då och bockar för all uppvaktning!
 
Efteråt var det en trött, men nöjd liten prinsessa som somnade fort

Dags för dop

Idag ska den här glada lilla gofisen få "tvätta håret" i kyrkan. Hoppas bara hon kan vara lika glad då
 
Foto av bästa Hannah Holmø Bojesen 

Macarons

Jag har hittar mitt kall här i livet! 
Att spritsa ut macarons-kluttar! Satan så perfekta dom blev!
Eller nybörjar-tur...?
 
 

Kart-miss

Hemma hos Stina finns det en jättefin tavla med en väldigt enkel ritad karta över Skellefteå. 
 
Men när jag tittade närmare på den vart jag inte alls nöjd! Vars fan ör Nyponvägen?!? Hela mina barndom är ju bortglömd i den här tavlan! Ge mig en tuschpenna ska jag rätta till det Stina!
 

Fluffiga du

 
Asså katter och kartongen är och förblir ett mysterium. Vad av denna fascination? Men kul hade Tippex!
 
Och nu hjälper han Robin att installera vår nya diskmaskin. Halleuja snart kan vi återgå till en normal handdisk-fri vardag
 
 

Mummy's Little Star

Den här stjärnan blir 5 månader idag! 
Tiden bara flyger iväg. Jag hinner inte med!

Pippifåglar

Titta dom har pippi-bebisar i Robins föräldrars stuga! 
Skulle gå in i stugan och kände mig uttittad, vände mig om och där i en typ krukhållare var det ett fågelbo med 4 små pippisar i. Sååå söta! Ville klappa men det har min mamma lärt mig att det får man inte

Punschrullar

Jag lovar och svär här med att jag ALDRIG kommer ge mig på att göra hemmagjorda punschrullar igen! Satan i helvettes gatan som inte är asfalterad så svårt det var! Och alla recept sa att det var enkelt. Lite pillrigt men inte svårt. Dom ljög! Eller så misslyckades bara min deg/smet. Jag personligen kallar sörjan hellre för bajs. För den var den konsistensen den fick. Vilket jag inte tror att den ska ha. Kletigt och jävligt. Plus en marsipanbotten som var för hård så den sprack hela tiden.  Toppa allt med jättevarm smält choklad som också mest bara kladdar och får marsipanen att smälta och färga av sig i choklad.
Och jag som tänkte ha dessa på Tildes dop nästa lördag. Men då blev så fula ( och få ) så he bli inga rullar! Blev betydligt större än vad jag ville.
Jag och Robin får fika upp dom nån annan gång
 
 

Diskmaskinerna Robin & Lisa

 
Vår diskmaskin gick sönder i lördags. Lagom till kvällens middagsgästerna kom. Hallå papptallrikar! 
En ny diskmaskin är beställd men fram tills den kommer så är vi satta med att handdiska. Sååå är det någon som känner ett stort sug att komma och diska åt oss är den personen mer än varmt välkommen då vi börjar vara något less...

RSS 2.0