Helgens äventyr

Ännu en ny arbetsvecka och jag längtar redan till helgen! Äre inte semester snart?

I helgen har jag och Robin varit hundvakt åt Tira medans mor och far hjälp morfars att flytta. 80åringar ska egentligen inte måsta flytta ( förutom näre att dags att flytta till hemmet ) men då dom fått en vattenskada så var dom som illa tvugna.
Hursom helst så tog jag och Robin med oss Tira upp på Vitbergsbacken där hon fick springa fritt och leka bergsget. Och jag hoppas då att hon fick sig ett ordentligt arbetspass för jag och Robin var så där lagom slutkörda efter att ha hoppas från sten till sten i både uppförs och nedförstbacke.

Hem till Nypon där de blev Frasses och hockey med pappa, Emma och Magnus. När hockeyn var slut hängde jag och Robin på hem till nå kompisar till Magnus där de skulle vara spelkväll. Blev inge spelande av. Men en massa prat och alkoholhaltiga drycker.
Jättesynd om Magnus kompis, för han har inget luktsinne! Skitfränt! Men ändå stackars han!

Söndag så vare tacosmiddag på Nypon då Maja och Daniel var och hälsade på.

Nå mer spännande än så har inte helgen varit men den har passat mig alldeles utmärkt! Och nu som sagt äre snart dags för ännu en arbetsvecka...

Mys i Vitbergsbacken!

Jag tror hockeyn var ganska intressant. Eller?

Farbror Blå

Igår vart jag stoppad och tvingades blåsa för första gången!
Och jag klarade de med bravur enligt Fru Blå!
Nått annat svar och jag hade blivit riktigt chockad!

Men min första panikkänsla var inte fan tänk om jag blåser rött, utan; fan tänk om jag inte får ner/upp rutan!
Våran knapp är nämligen trasig så man måste hitta en liten minipinne att trycka på för att antingen få upp eller ner rutan. Kan ju meddela att jag lyckades med bravur på även detta!

Don't stop her


Bara för att min kusin la upp den här och att den här låten typ är min favvo-Queen låt och speciellt för att den här tjejen är sjukt duktig på att spela den så tänkte jag bjuda på den medans jag är på jobbet. Lyssa och njut! Sjung med om ni kan texten!

The local Pub!

Igår fyllde Robins svåger John år. Så detta firades lite lätt med att inviga de nya stället istan. The Bishops Arms!
Jag vet inte vars jag ska börj! I loved it!!
Kändes som en väldigt billig resa till Irland och hela den pubvärlden! De luktade t om som en gammal träpub! Eller nja, lite bättre. Inredningen var så fin! Eller fin och fin. Pubfint. Kanske inget man skulle ha valt att ha hemma. Och maten var Supergod! Deras första dag igår och maten var redan perfekt! Hoppas verkligen de håller i sig!

Kände att jag skulle vilja få göra som i How I Met Your Mother och ha mitt egna privata bord som alltid är mitt när jag kommer dit! Tänk så kul! Synd bara att de finns en risk dom kommer ha 23år åldersgräns där. De har dom iaf i Luleå. Så då måste jag vänta ett helt halvår innan jag får komma in... 


Grattis John på "17"årsdagen igår!

De stora äventyret!

Kan ju meddela om omvärlden nu bryr sig att jag mår betydligt bättre idag. Inte fullt lika ont i ansiktet som jag haft, halsen småhost bara lite och näsan inte alls lika rinnig samtidigt som täppt längre. Ett klart framsteg måste jag säga!

Gårdagens största och mest krävande uppdrag var att ställa sig i duschen. Och jag lyckades även om de tog nästan 45min att komma ut ur den. Så jag tänkte att dagens uppdrag kunde vara att hämta upp tvätten som hängt i källaren i snart en vecka och starta en ny tvättmaskin.
Tror vi jag orkar eller går åt på vägen? Om de nu skulle vara att jag inte överlever denna farliga vandring 2 trappor ner, så vet ni iaf vars ni ska söka efter mina kvarlevor. Wish me Luck!


Tänkte jag skulle skicka med en bild också ifall ni vill sätta
mig på mölkkartongerna under saknade människor

El Sjuko

Gårdagens / troligen dagens / och inte alls omöjligt morgondagens outfit





Men usch! Jag snöt typ nyss ut hela min hjärna Fräscht!

Felskickat?

Fick ett sms igårkväll, efter jag hade somnat tydligen för upptäckte de först på morgonen.
Hursomhelst så har jag ingen aning vem de var ifrån.
Numret finns inte med på varken Hitta.se eller Eniro.se

Men de lustiga är att de ända som stod i smset var
Hejsan :)


Inget mer? Jaha! Är de meningen jag ska svara på de eller bara anta att nån har skickat fel?

Älskade lilla tjockisTroll



HAHAHAHA förlåt Malin men jag kunde inte låta bli att sno den här bilden av dig!
DU gjorde just min dag! Sitter och gråter av skratt!

Frågesport

Frågan lyder:  Fryser jag?
1) Ja
X) Faktiskt
2) Men nå så jävulskt!

Fredagslyx!

Kan man spendera ens lediga dag på något bättre sätt? Tror inte de!

Har varit på AquaSpa och fått en varm stenmassage. U.N.D.E.R.B.A.R.T!
Vart först peelad över hela kroppen med nå bark som luktade soja. Sen insmord i typ jord? Medans jag låg och svettades inbäddad i massa handdukar och plast, kände mig som en jättetacos, så masserade hon mitt ansikte med kalla stenar. Efter de fick jag hoppa in i en dusch och skrubba i sinne för att bli av med jordkletet. Och efter de så började själva stenmassagen. Var inte riktigt beredd på att stenarna skulle vara så varma men de brändes inte. Riktigt skönt var de! Och snacka om dåsig efteråt!

Däremot kände jag mig inte supersexig i mina engångstrosor som jag fick låna. Ville inte kladda ner mina egna i jordkletet. Trosorna bestod typ av en stooor pappers/tygbit och ett snöre. Dolde knappt nånting. Såg typ ut som dom där "trosorna" som sumobrottare har. Typ samma storlek vare också, hahaha.

Rekommenderas? JA!

Onsdagsmys




Igår var jag och fikade med dessa damer. Och mysfaktorn var på hög nivå!
Men frågan är ju varför man alltid får så himla mycket att prata om precis när man ska gå skilda vägar? Och speciellt när 2 håller på att kissa ner sig och den tredje håller på att frysa arslet av sig!
Varför pratade men inte om allt de när man fortfarande satt på fiket i värmen och hade tillgång till en toa?

Snacka om I-landsproblem...



Negerspråk

Tack gode gud att dom har gjort om skolatlaserna! Så här såg de ut i mammas atlas hon hade som liten. Smått rasistiskt måste jag säga! Väldigt många språk som slagits ihop dessutom. Men Sydafrika fick inte vara med? Äre för att de är 50-50 med vita och mörkhyade som bor där?

1095 dagar

♥♥♥

Tears in heaven

Ursäkta för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid eller läge för de.

De var nämligen begravning för Johan i torsdags. Var en jättevacker cermoni, men ack så tung och jobbig att vara på. En vacker vit kista stod längst fram med en massa blommor på sig. De var säkert 60 pers i kyrkan vilket känns väldigt kul (kanske fel ordval) att så många ville ta farväl av Johan.
Men även om de bara hade varit 2 pers som 200 pers så var de fortfarnde sjukt jobbigt att sitta där. Tårarna började rinna nästan så fort man klev innan för kyrktröskeln. Och jobbigast var att se Johans familj och speciellt hans flickvänn Frida. Kan knappt tänka mig hur de känns att förlora någon man älskar så mycket.
Finns verkligen inget man kan göra mer än försöka trösta henne och hans familj. Och Frida är en sån fin och stark människa i allt detta jobbiga. Jag beundrar henne verkligen. Och jag hoppas hon vill komma och hälsa på nån gång. Finns många här som nog skulle ta emot henne med öppna armar.

Men jag har fortfarande svårt att tänka mig att Johan faktiskt låg i den där kistan. De kändes mest bara som om vi tittade på en vit tom låda. Och sen när vi besökta graven kändes de som om vi bara tittade på ett jordhög med blommor på. Kan verkligen inte få in att den där vita lådan ligger där nergrävd och ännu mindre att Johan ligger i den! De går verkligen inte!


Fredagen vare dags för lite gravöl och middag med Robins killkompisar + flickvänner. Blev en hel del minnen berättade och en hel del skratt.
Väldigt roligt också att Johans familj och Frida med sin familj gjorde oss sällskap senare på kvällen. Dom behövde nog kanske få höra lite historier och få vara runt folk som verkligen älskade och kommer sakna Johan, men i en annan miljö än just i kyrkan.


Vila i Frid Johan!

Och Frida, kom och hälsa på snart!


Helgen som varit

Jag hann till Ladies Night!
Var jag, Ida från jobbet och hennes mamma. Planen var att även Jossan från jobbet skulle följa men hon kunde inte. Så 3 tappra krigare utnyttjade gratisbiljetterna.
Trodde faktiskti att de skulle vara proppat med folk men de var faktiskt chockernade glest bland stolarna.

Men showen var absolut bra! Skrattade väldigt gott och sjöng med ibland.

Jag hade gärna tagit med mig nån av bakgrundsdansarna hem!


I lördags var vi och åt med Robins alla systrar med respektive plus 2 utomstående på Nygatan 57. Kvällen dummaste drag från min sida var att gå in till stan i ett bar kilklackar som jag aldrig riktigt gått nå längre i. De hela slutade med en BLÅSA mitt på trampdynan där jag la mesta delen av min kroppsvikt på!
Så när vi skulle gå vidare till Calles fick Robin bära mig på ryggen. Blev tack och lov taxi hem...

Ladies Night

Har blivit medbjuden på Ladies Night i jävlart sista minuten.
Hur ska detta sluta? Ska jag hinna?
Men gratis är gott!

Kvällsmöte

Ännu en otroligt tidig morgon. Och gissa vad! Jag ska upp lika tidigt imorgon! Kvart i 5 med andra ord!
Tycker jättesynd om mig själv.

Men innan jag får gå och sova, vilket jag längtar sjukt mycket efter att få göra, ska jag till Anette-Fjärt med några fler brudar från jobbet för att planera årets julfest. It's gonna be Fab I tell you!!

Men troligen inga bikinisar denna gång

Varning för mycket svengelska

Jag har som upptäckt ett sätt att märka att jag är uppe alldeles för tidigt på mornarna.
De är dom mornarna som jag kliver upp mitt i natten som jag tar fel tandborste och märker inte de fören de är försent. Nasty!

Jag köper alltid könsdiskriminerande tandborstar. Alltså en rosa åt mig och en blå åt Robin, för annars tar Robin fel tandborste. And I hate it! Tycker de är så äckligt när par delat tandborstar! Why? Visst ni älskar varnadra och ni byter kroppsvätskot hitan ditan. Men really!? Vill ni verkligen byta matrester med varnadra?

Så big no no till delade tandborstar.
Och alltså ett big no no till att jag ska måsta kliva upp så tidigt på morgonen för då händer såna här äckliga saker!

So shut your eyes, Kiss me goodbye, And sleep



Så här trött känner jag mig just nu.
Vill bara däcka nånstans och snarka som om de inte fanns någon morgondag!
Önskar nästan att jag var Siri för bara en stund!

De är fan i mig inte mänskligt att kliva upp halv 6 på mornarna

Lisa + Freddy Krueger = sant?

Nopp, bara en kliattack på axeln och ryggen. Inget ovanligt...

Frida 30år i Dublin

Ännu en ledig dag! Gud vad jag gillar såna! Iallafall just nu.

Hade tänkt berätta om Irlandsresan och visa lite bilder. Fler bilder ska komma upp på Facebook också då de är alldeles förmånga att visa alltihop och speciellet här.


De hela började med 8 glada (trötta) skelleftebor/lulebor som flög mot Dublin för att möta upp dom 2 göteborgare som skulle fullfölja våran resas grupp. Alltså 10pers för dom som inte är så bra på matte.
Vi hade bokat ett helt rum med 10 bäddar på ett hostel, The Times, som låg riktigt jävla centralt. We like!

Fredagen, då vi landat och fixat rummet, så begav dom flesta oss ut på en snabbare shoppingrunda. Innan vi skulle mötas upp igen för middag så smet systrarna, alla utom Frida, iväg för att köpa lite bubbel och en tårta. För en viss liten fröken fyllde nämligen 30 dagen efter.
Så lördagmorgon sjöng vi alla för henne och åt tårta och drack rosévin till frukost.
Killarna stack på Guinness och Jameson för "studeibesök" medans vi tjejer shoppade lite mer för att sen gå på Brown Thomas för att bli sminkade inför Fridas stora fest. Sminkad av självaste Chanel! Inte illa!
Sminkade och klara vart de dags för drinkar och en lite lättare middag innan vi skulle börja göra varandras hår och klä oss. 6 fruntimmer och bara en spegel. Förstår ni vilket kaos de var! Men tilllslut blev vi klara.
Festen skulle hållas på krogen Howl at the Moon. Riktigt tjusigt ställe! Där hade dom verkligen lagt ner mycket tid på inredningen. Vi hade våran lilla privata fest på högsta våningen. Där fanns 2 festrum och mittemellan en bar. Alltså, vi hade våran privata bar! Awesome!
Appletinisarna flödade! Och syster Frida och hennes vän Edel blev verkligen firade! Bättre start som 30åringar kunde dom nog inte få.

Alla mådde faktiskt oroväckande bra dagen efter? Konstigt men skönt! Mer shopping stod på listan. Killarna var inte jättenöjda. På kvällen vare födelsedagsmiddag för Frida på en riktigt fancy restaurang. Pite-Sara och hennes Calle-balle joinade oss plus Fridas flirt Gavin.

Måndagen åkte tyvärr Malin hem, medans vi andra shoppade ännu mera! Killarna drog på en roadtrip till Galway och Cliffs of Moher.
Sista middagen vart på ett sushiställe med världens roligaste servitör. Fler såna tack! Och maten var gudomlig!

Tisdag, ja då åkte vi tyvärr hem. Ledsam. Troligen sista gången man åkte till Dublin. 6 gånger har man vart där, och ändå så vill man dit fler gånger.

Så för att sammanfatta resan så blev de en hel del shopping, en hel del öl för killarna och en hel del drinkar (appletinis) för att tjejerna.

The Times Hostle

Grattis Frida 30år!

Karatefylla

Justus Bäver!

Sminkade och klara och redo för drinkar

Howl at the Moon

Födelsedagsbarnen

Everybody just love Damien!♥

Happy Birthday!

Från födelsedagsmiddag på fancy restaurang...

... till öl på minde fancy puben i samma hus som vårat hostel

Sushi♥

Bye bye Dublin!

RSS 2.0