Alpina Dryckeslandslaget 2015

Något jag är jävligt bra på att göra här är att glömma bort att berätta roliga lite större saker som inträffats/gjorts. Men småsaker som typ vilken konsistens mitt navelludd har skulle jag lätt kunna skriva om fasten ingen vill veta det utan hellre höra om när vi åkte till Hemavan. Det var ju som bara 3 veckor sen ni vi var där med alla mina systrar med respektive. AlpinaDryckeslandslaget vill säga! Vanligtvis åker vi på träningsläger i Ammarnäs. Men då 4st medlemmar bor i huvudstaden så blev allt genast lättare om dom flög direkt till Hemavan istället för att måsta först flyga till Skell för att sen åka bil i flera timmar. 
 
4dagar i fjällen är ju aldrig fel heller. Emma & Magnus lämnade Hedvig hemma, men "Rodvig" fick följa med. Se! Där har vi en till kul sak jag glömt berätta! Hedvig ska nämligen få ett syskon till sommaren a.k.a Rodvig. Tilde fick däremot följa med då det är svårt att få någon annan att amma henne. Men hon är ju så liten och tar inte så mycket plats. HA! Dagens ljug! Den ungen tar fasen mest plats av alla! Bilen var smockad med Hennes saker! Väldigt materiell unge...
Annars så var resan en mycket bra sådan. Blev ett snabbåk för mig i backen. Dom andra åkte varje dag. Vädret var så där. Kunde ha fått varit mindre blåsigt. Och Tilde sov i bilen hela tiden både upp och ner. Sweet!
 
 
Ring Ring!
 
Framme!
 
Grabbarna började med en afterski
 
Somsagt vädret var sådär
 
Magnus demonsterar årets lag-outfit. Hmm
 
#KallaMigCarl
 
Lilla HattiFnatten
 
Årets lagbild. Saknas dock några medlemmar

Stackars lille fluffboll

Mattes älskade lilla kisseskrutt är sjuk :'(
Han har feber och är uttorkad. Det var därför han var så hängig och bara låg och sov i solen. Stackars har varken ätit eller druckit nått på två dagar och sover bara. Så idag tog jag han till veterinären och fick det konstaterat att lilleskrutt var sjuk. 40,8grader hade han. Så efter diverse sprutor, blodprov och dropp så blev han tvångsmatad med spruta. Vilket jag ska fortsätta göra här hemma. Tvångshäller vatten i munnen också bara för säkerhetsskull. Vi ska tillbaka imorgon för ännu mer dropp och förhoppningvis få provsvaren.
 
Stackars lille Tippex  

Kanske borde prova brun utan sol istället

Sorry älskling. Jag tror inte du kommer få någon färg hur mycket du än försöker

Grattis på min födelsedag

Tackar och bockar så mycket för alla gratulationer som trillade in i söndags. Dagen gjordes inte till nått speciellt. Precis som jag ville. Kinamat på Nypon med familjen med kladdkaka till efterrätt. Precis som det ska vara på min födelsedag. Och jag var precis så trött på kvällen som man skulle ha varit om man haft en jättefest. Så nu är jag gammal. Precis...
 
Pimpade kladdkakan lite festligare
 
Och passade även på att ta en Fyra Generationer av Fruntimmer bild

26 år den 26e

17 minuter i 2 och jag föddes för exakt 26 år sen. There you have it! Jag klassas numera inte som ungdom längre utan måste betala fullt pris framöver. Stort suck. Nu är man alltså på den vuxna sidan av livet och måste börja ta med ansvar. Låter bittert I know. Men lite bittert är det. Fast som nybliven mamma så måste man väl säga att jag reda blivit vuxen. På papper iaf. Jag själv känner mig inte alls vuxen. Kanske ska göra grannpojken och hans kompisar sällskap på studsmattan för att sen slå på en tecknad film och dricka ett stort glas oboy medans jag tjatar på att få vara uppe lite längre fast jag håller på att dö inombord av trötthet klockan 8 på kvällen. Det låter ju iof inte allt för långt ifrån hur mitt liv redan är.
 
Nä fy så bittert allt blev. Fram med partyhattarna och de alkoholfria bubblet! Nu kör vi 26 åringen!
 
Imorgon är det din tur kusin! 26 jävla år!

Mitt privata zoo

Min fredag har spendetsts ungefär så här. Hundvakt åt Robins föräldrars hundar idag tills dom kom hem från huvudstaden och Robins systrar jobbade. Så 3 sovandes hundar på golvet, ett lekande barn i gymmet och en katt som höll sig undan så mycket som möjligt. Stackarn! Och stackars vovvarna. Ingen promenad idag då 3 hundar och en barnvagn är mer än vad jag klarar. Dom fick nöja sig med långkoppel på gården. Ganska nöjd just nu att bara ha en katt. Mycket jobb med 3 jyckar

Lokalkändisarna

 
Idag är familjen Grefvlén i tidningen! 
Lite konstigt då vi egentligen är inbokade först på fredag. Men vad spelar det för roll. Så länge vi kom med någon dag, för det var fan dyrt!

Två sömntutor

Inte lätt att vara små och trötta.
Detta bådar då gott för en god vänskap senare i livet 

Fröken Sömntuta

Inatt sov Tilde BARA 10,5 timme i sträck! (!?)
DaFuck is wrong with my baby? Kan bebisar ens gå så länge utan att äta? Och då ska tilläggas att Jag väckte henne! Svårväckt var hon också. 
Meeen då hade hon mer eller mindre vägrat sova nått på dagen innan och var på superdåligt humör den dagen. Av trötthet mest troligen. Så all den sömnen hon missade på dagen måste hon ju ha tagit igen på natten? 
 
Spännande att se hur bra/dåligt hon kommer sova nu. För jag tror inte att det kommer bli en återkommande grej att hon sover så extremt länge. Hoppas kan man ju, but no. Jag får så ont i brösten när det blir så långt mellan amningstillfällena.
 
 

By Lucy Scott

Haha! Mitt liv just nu!
Tror alla som ammat kan känna igen sig 

Gult blev fult

Memo to me! 
Använd ALDRIG gult nagellack utan nått skyddande under. Typ nå grundlack eller en neutralare färg. Ser nu ut som om jag är kraftigt beroende av nikotin a lá rökare sen 50 år tillbaka... Och då är bilden snäll jämfört med verkligheten 
 
 

Allt blir roligare med ugglor

Fixar-Frasse var igår framme efter att ha vaknat av att Tilde skriker till och börjar tokgråta pga att hon smällt ena benet över kanten på vaggan i sömnen. Tidigare har hon bara lyckats dunka händerna i kanterna. Men nu ligger hon inte riktigt lika still och kan ibland ha rullat av kudden och nästan ligga med huvudet mot kanten. Dumt att smälla i huvudet i den hårda kanten tänkte jag då. Så efter en tur på stan och en helkväll med modern och hennes uråldriga symaskin så lyckades vi sy ett egendesignat kantskydd till vaggan. Enligt systerEmma så är våran vagga ( som är från 1800-talet nån gång ) bredare än vad dagens vaggor är. Så vilket som så hade jag inte kunna beställa ett skydd. Hade ändå inte tänkt göra det då skydden är löjligt dyra plus att det tar några dagar att få skyddet. Och vi behövde det ganska nu direkt kände jag. Vilket jag hade helt rätt i också då inatt hittade jag Tilde liggandes nästan tvärs över vaggan. Och SÅ bred är den inte att det går att ligga den vägen
 
Fint va!
 

För söt för att välja bild

 

9B Kanalskolan

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag hade min 10-år -sen-vi-gick-ut-högstadiet återträffen i lördags. He va smockat på Scandic av 89:or! Men bara 5st från min klass!?! Skärpning 9B Kanalskolan! Jättemånga bor ju t om kvar i stan men bara 2skelkeftebor dök upp och 3 från Umeå. Dåligt tycker jag av dom. Sen att flera inte kunde komma men iaf sa till är ju helt okej.
Men bortsett från bristen av klasskompisar så var det ju en massa andra kompisar från svunna tider där. Tycker inte man gjorde annat en hälsade på folk. Väldigt roligt! Även dom där ytliga kontakterna som man inte orkat att hälsa på dom senaste åren var man ju tvungen säga hej till nu. Svårt att ignorera nu när man räknade med att nästan alla 89:or skulle vara där :P
 
Vad gjorde jag av Tilde då, jag som ammar? Jo hon och Robin fick bo på hotellet så jag kunde springa emellan. Hade liks gratis-nätter att ta ut ;)
 

Hokus Pokus Fokus

 

RSS 2.0