Puppielove!

Hahaha Jag tror min Ipod är ett smygfan av Abba!
Har alltid igång suffle och då valde den att spela 3st Abba-låtar efter varandra? Coincidence? I think not!



En helg i Sthlm

Hemma efter en myhelg i huvudstaden! Eller okej jag kom redan i söndags men jag hann inte skriva nått igår.

Vad har vi gjort då? Ätit skulle jag vilja säga. Tror aldrig har varit så mätt en hel helg som nu. Iof har de druckits en hel del vin också. Shocking!


Nämen vi har varit på världens tapigaste julmarknad i Gamla Stan, träffat Anna-Panna och hennes lilla Kleo/Cleo ( K eller C? ) Varit på ett jättefint shopingcentrum i Liljeholmen. Jag har åkt tunnelbanan alldeles själv för första gången. Kämpade för att inte se så turistig ut utan försökte låtsas att jag var super van att åka tunnelbana och att jag visste precis vars jag var och vars jag skulle av. Wish I didn't! Var tvungen läsa varenda skylt på alla stationerna.
Vi har även klätt Fridas fikus med julgransbollar och glitter. Besökt "Mitt" café och njutit av utsikten från Fridas tak.

Kort men så där lagom intensiv! 

Vin! ♥
Tapasmiddag med Sangria
Efter att vi "tjatat så mycket" så fick vi varsin polkagris av mamma
Lilla übersöta Kleo/Cleo
Anna-Panna-Vatten-Kanna och en oltroligt blek Lisa
Mitt Café!
Mer vin!
Julfikusen
Julpyntat
Världens minsta hiss. Vi 3 rymdes knappt
Hej då Stockholm!

Mot sydligare breddgrader!

Nu drar jag och mor till huvudstaden för en helg med mys och shopping med syster-yster och anna-panna!

Nattbikten

Känner att de är många bollar i luften just nu så vissa saker prioriteras bort. Ioförsig, I like it när de händer mycket. Men bara när de går bra!

Skeå Kommun kan ju tex ta sig i arslet. Ni kan vänta er ett argt samtal från mig imorgon.


Vi ska nämligen ha firmafest nästa helg och de är mycket som ska fixas. Plus att jag drar till Stockholm på fredag vilket gör att jag inte kan fixa direkt nått på hela helgen. Vilken gör att jag måste förlita mig på att dom andra gör de. Inte för att vara taskig mot mina kollegor i kommitén ( dom är jätteduktiga ) men jag vill på nått sätt alltid ha ett finger, eller tre, med i allt så jag vet vad som sker. Hatar att inte ha koll! Ibland vill jag bara skrika ut att Nä nu fixar jag allt själv! Bara för att jag har svårt att släppa på kontrollen. Förstår inte direkt varför egentligen?
Speciellt då jag vanligtvis är en ganska (läs; mycket) lat människa som inte brukar lyfta arslet ur soffan i onödan. Men så fort jag engagerar mig i nått jag tycker är riktigt kul så måste jag vara med och styra och ställa in i minsta detalj. Snälla säg åt mig nån att lugna mig och ge mer tilllit till dom andra!

Men Jossan, Emma, Anette, Jessica och Sofia, Ni är jätteduktiga och jag ber om ursäkt om jag är satmaran som styr och ställer och kör med er hela tiden.


Nu, sovtid.


Underbara skräppost

Ibland är ju skräppost i mailen ganska underhållande!
Men vad gör man om man, som i mitt fall, nu bara råkar vara het? Får man fortfarnade söka?

Baby when the lights go out

Börjar verkligen känna av vinterdepression. Mörkt mörkt mörkare mörkast mörkt. Vill typ inget annat än att sova. Och när jag är vaken vill jag bara ligga under en filt och dricka varm choklad. Kanske ta en varm dusch. För att sen hoppa lika fort i säng igen!

Lite snö kanske hjälper. De blir iaf lite ljusare ute. Men ack så kallt de blir!

Känner verkligen bristen på D12 vitamin (eller vilket de nu är solen ger en)
Snälla ta mig tillbaka till Key West och solen!

Efterlängtade helg!

Chillar i Västanträsk med Marielle och målar om gamla möbler medans killarna leker jägare efter smådjur. Tror de går bättre för oss tjejor måste jag säga.


Snablar också!


Poff lät de bara så fanns elefanter med bland mina favoritdjur ( Kossor leder fortfarande)  så därför var denna sötnöt bara tvungen att följa med mig hem sist jag var på stan ♥

Midnattsbio

Åh jag vet vars jag ska börja!!
Filmer var helt UNDERBAR!!


Kändes lite smygtungt att fara på bio kl23.59. Men efter att ha (försökt) sovit lite så gick de faktistk ganska bra att hålla sig vaken! Men bara 4 timmars konstant sömn sätter sina spår på en dagen efter. Hallå FnissFia!
Anyway, kände mig lite smyggammal på bion då alla andra var typ mellan 15-18. Och superpiffade till tusen! Mitt i natten?! Jag kom då osminkad (eftersom jag hade sovit) och i mjukisbyxor. Vad annars förväntar man sig när man ska se film mitt i natten!? Är jag gammal? Tur att de iaf fanns några äldre människor där. Typ Jultomten var där! Han höjde medelåldern ganska drastiskt måste jag säga.

Okej filmen då. Som sagt Underbar! Absolut den bästa filmen efter den första! Den var så fin! Längtar som attans till del 2. Och fasten jag läst alla böckerna så satt jag typ på helspänn och tänkte åh nej vad ska hända nu! Riktigt bra avslut på filmen också måste jag säga. Iof misstänkte jag att de var där dom skulle klippa filmen, men de blir perfekt! Snacka om Cliff-hanger! 


Gå och se den genast! Jag följer gärna med :)

Breaking Dawn

Jag ska få fara på Twilight premiären!!! :D
Kl23:59 på tisdag infinner jag på bion tillsammans med jossan från jobbet och hennes mamma. Underbart!
Men fy attans vad jag kommer vara trött på onsdagen. Börjar kl8... Tack och lov att vi typ bara kommer ha utbildning den dagen


Herrejävlar vad jag längtar!


Oh my GAGA!

Klippad och klar! Minst ett ton hår försvann och många nyanser ljusare blev de. Men nu känner man sig fin igen!
För lat för att plocka fram kameran så dåliga webcambilder får duga som före och efterbild
Och Gaga-luggen vann om ni inte förstod de på bilden!

Före: känns inte jättefint Efter: känns megafräsch!

Snabba ryck!

Håll i hatten! Här gåre undan i svängarna!
Mor min har varit i farten och bokat en resa åt oss till huvudstaden 25-27 november! Ska ner för att bla lämna en massa saker åt syster som nyligt flyttat dit, men även för att träffa Anna-Panna och lillvalpen! Ska även försöka passa på att göra bort lite julhandel. Men som vanligt lär ju de gå åt pipsvängen. Sistaminuten is the shit!

Tror ändå jag längtar mest efter att få träffa detta lilla monster!

Barnvakt

Just nu agerar jag och Robin barnvakt åt Robins "syskonbarn" Nancy & Romla. En natt till ska dom få vara här medans Camilla är i sthlm med jobbet. Räknar med att de kommer vara en hel del hår överallt som inte är mitt.

Och jag förstår verkligen inte hur Nancy alltid ser elak eller, som i detta fall, full ut på alla bilderna?

Trötthet

Hur kan en arbetsvecka kännas så lååång?!
Har bara gått 2 dagar och jag längtar redan till helgen! Nej justjävar! Jag jobbar ju i helgen! Crap!

Ända lediga dagen är alltså fredag. Tur att man ska lyxa till de med ett frisörbesök då. Can't wait!

Haha kolla vilken ny bild jag hittade! And I love it!
Ser väldigt glad ut.
Plus, kolla in vad jag har runt handleden!
Fick jag inte ha den runt halsen så blev de handleden :P

Roxane 22år!

Så gör vi alla VÅGEN!
För idag fyller nämligen fröken Ahlström år!
Hurra Hurra Hurra på dig!
Fira nu ordentligt där borta i London! Pusseli puss!!

Allhelgonaafton

Igår var vi och tände ett ljus på Johans grav. Tyvärr har inte gravstenen kommit upp än men ett gäng rosor från Frida låg där så fint. Även Johans mor Aina fick sig ett ljus tänt då dom ligger bredvid varandra.

Bäst du ser upp Rapunzel!




Jag mätte mitt hår idag. Hela 67cm långt äre!
Eller egentligen inte. Eftersom de är uppklippt är allt i olika längder. Men från skallen till topparna äre 67cm. Hela 3cm från mitt längsta som jag vet att jag haft. Inte omöjligt att jag haft längre.
Men en klipp+slingtid är iaf bokad så snart rycker minst en decimeter av riset aka mitt hår.
Frågan är bara vad jag ska göra för frisyr! Behålla sneluggen som jag har just nu? Klippa Gagaluggen? Klippa kort? (troligen inte) Fortsätta ha Y;at eller gå mer på U;at? Klippa rakt?
Finns många frågetecken. Nån snäll jävel får gärna svara på dessa frågor åt mig, tack!

AIK vs AIK

I tisdags var jag på årets första hockeymatch. Var där med Julia ( eller Karlstad-Julia som pappa nu kallar henne )
Och de är lika mycket nostalgi varje gång man är där! Dom spelar ju samma låtar nu som då gjorde på min tid där. Introt är fortfarande den viktigaste delen att se enligt mig. This is my hometown ger mig fortfarande gåshud, slutsignalen får fortfarande mitt hjärta att hoppa till i ren stress över att om jag har nog med hamburgare. ALLT med andra ord är nostalgi! Saknar faktiskt lite att jobba där. Fast samtidigt inte. Och när jag gick förbi alla kioskerna så kände jag inte en jävel förutom Fia! Också ett tecken på att man är för gammal för att jobba på isladan.

Men jag och Julia hade riktigt kul utan att nån av oss var tvungen jobba där. Julia jobbade nämligen i souvenirshoppen förrut för dom som inte visste de. De var så vi träffades.
Vi hade riktigt kul åt ticks-tanten nedanför oss som helt plötsligt utan anledning kunde börja klappa händerna hysteriskt i 3 sekunder, sen slutade hon. Så höll hon på hela matchen med jämna mellanrum. Och vi skrattade lika mycket varje gång.
Vi skrattade åt killen i motståndarklacken som blev utburen av vakterna för att han var stökig. PINSAMT Solna AIK!

Dock så har jag lite klagomål angående sittplatserna. Hade precis som en vanlig människa betalat för 1 sittplats. Hur kommer de sig då att jag bara fick en HALV?!?! Jo, de satt en tjockis till val bredvid mig och tog upp mestadelen av min stol också! Med sig hade han sin nästan lika tjocka flickvän som säkert också tog upp 1½ stol på sin sida, och en Icakasse full med godis och dricka! Ville nästan säga åt han att du blir inte smalare av att tryck i dig allt de där! Förlåt men jag börjar faktiskt hålla med dom som tycker att tjockisar ska få betala för 2 platser på flyg, och i detta fall hockeymatcher!

Justja, vi vann matchen också! Hurra på SAIK!

Och här satt jag mycker på min stol.
Blev bara värre och värre för varje period.
Tillslut satt jag nästan i Julias knä.

RSS 2.0