Bananskal ?

Fest igår! Första gången på superlänge känns de som. De var iaf kul. Började en fin hög hemma hos Stina och vandrade senare ut på Station8. Där fick jag en kondom av Mr.Björk. Och inte vilken kondom somhelst, utan en APBERGET KONDOM !! Hallelujah nu har jag sett allt! Hahaha. Nämen de var en fin gåva och jag ska nog se till att den kommer till användning också.
Jobbat idag på först Jula och ska nu alldeles strax bege mig till isladan.




JAG ÄR TRÖTT OCH BAKIS!! Ge mig ett skrov !





Upptäcker nu till förvåning att jag har ett stort ont blåmärke mitt på knäet !? Hur kom de dit?
Jag har lyckats med en Anna, alltså med att få skumma blåmärken efter festande. haha

Swim, swam, swummit

Så här sportig har jag inte varit nån gång de här året.
Jag har precis kommit hem från Edda ( som jag inte sett efter ombyggnationen, mycket fint ) där jag och Anna simmade några längdor. Hur många man nu hinner på 30-40 minuter. Har faktiskt lite ont i mina axlar. Får väl se om jag kommer ha gosig träningsvärk imorgon kanske.
Nu  ska jag fortsätta se Grey's Anatomi och käka mig skål med flingor och mjölk. 

20 svar på "L"

Har man lite att göra så är de alltid kul att hitta små listor att fylla i. Så tack Kusin Sara för att du lägger ut såna här listor som jag kan sno sen.

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

1. Vad heter du? Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leka
3. Flicknamn: Lotta
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Langare (och om inte de gills, läkare)
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: LÅNGKALLSONGER!
8. Mat: Langos
9. Sak i badrummet: Locktång
10. Plats/stad: Landet
11. En orsak att vara sen: Långsamhet ( jag tycker då de kan vara en gilltig ursäkt )
12. Något man skriker: Låt bli!
13. Film: Landet för längesedan
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Led Zeppelin
16. Djur: Leopard
17. Gatunamn: Linnévägen
18. Bil: Limousine ( ja tack )
19. Sång: Lusse lelle, lusse lelle, elva nätter före jul.
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Ligga ;)

I <3 Post




WOHOO mitt linne har äntligen kommit! And I love it! Satt som en smäck!

I’m Luke I’m five and my dads Bruce Lee, Drives me round in his JCB


Åh minns ni den gamla goda tiden då de ända bekymret man hade var att komma på en bra ursäkt varför man inte gjort läxan. Så känns de när man hör den här gamla gobiten. Sing with me now!

And I wanna transform into a Tyrannosaurus Rex
An eat up all the bullies and the teachers and their pets

Watching the night come in from the window




Jag har äntligen tagit mig till att köpa en sänglampa så jag slipper kliva upp för att släcka ljuset när jag vill sova. Har kikat länge på lampan men aldrig haft riktigt råd. Inte för att jag har de nu heller egentligen men jag vart less.
Sen att man har en kusin som jobbar på lampaffären är ju inte heller helt fel då man får rabatt ;)

Min tumme sitter fast med Karlsson klister i röven

Varför gör jag inte de jag ska göra?! Har så mycket som måste göras men jag tar mig verkligen inte till att göra de! Skjuter bara upp allt mer och mer och nu har jag bara ikväll och imorgon på mig att fixa allt. Okej disken kan ju faktiskt vänta men den har redan stått i påtok för många dagar. Snart börjar de väl växa saker på disken.
CV;et däremot, hur fan kan man göra så mycket annat bara för att slippa? Inte för att jag konkret kan säga vad jag gjort istället för att skriva de förbannade CV;et. Och inte har jag tagit reda på till när man måste ha sökt till högskolan heller så jag vet när jag måste ha ansökt senast. Inte för att jag vet vad jag skulle vilja söka till eller ens sätta mig i skolbänlen överhuvudtaget. Men arbetsförmedlingen verkar kunna tvinga en till vad som helst. Och inte har jag fått mina arbetsgivarintyg som jag måste ha med mig på tisdag heller. Känns jävligt lovande. Men nått jag faktiskt gjort är att jag kollat på arbetsförmedlingens platsbank med jämna mellanrum, men inget jobb har lockat än så länge. Inte för att jag har nått CV att lämna om jag skulle vara intresserad. En ond cirkel...

Jag prioriterar faktiskt körkortet före jobb när jag inte anser mig själv som helt arbetslös. Hockeyn pågågr ju fortfarande och Jula ringer in mig när de behövs tills jag får några tider igen. Dessutom har jag upptäckt att de är flera jobb som kräver att man har körkort! Jaha så där skiter de sig för mig. Allstå- körkort först, nytt jobb sen!  

Do you whant to ride my horse?


Haha jag tycker den var lite rolig fast smått obehaglig också!

Smelly cat, smelly cat what are they feeding you?

Nu stitter jag här i min ensamhet och luktar förjävla illa och väntar på att Krullot a.k.a Adam ska komma och hålla mig sällskap. Dumma flicka borde byta kläder så den stackars inte får kvällningar av att sitta bredvid mig. Isladan är verkligen ett illa luktande jobb men man vänjer sig. ens omgivning däremot...
Jag har ett cokladabstinens så de bara skriker om de! Måste be Adam köpa med lite.
Bla, bla ,bla nu ska jag pilla lite navelludd en stund. Hojj


Arga snickaren?

Idag befinner jag och Robin oss hemma hos mor&far där Robin lovat sätta upp kaklet i köket. Jag klev upp kl 7 för att vi skulle fara hit. Inte pigg nu kan jag lova! Men Robin gör ett mycket fint jobb! Jag med för den delen med att vara i vägen, hehe. Vi båda gör de vi är bäst på.

Shoppa tills du droppa

Nu har jag gjort något som jag faktiskt aldrig gjort förut. Jag har köpt ett klädesplagg från en annan blogg!
Eller jag har inte fått de än för jag skickade pengar idag så de tar nog några dagar. Men jag längtar!!

Emma Damm är en 20årig tjej som ritar och trycker sen upp sina fina teckningar på linnen. Jag blev direkt kär i den här med den gråtande tjejen med jätteflätan på. Kändes lite som mig själv när jag hade mitt mega långa hår. Finns även en massa andra motiv om någon känner sig lite sugen.

Bilden är tagen från: Emma Damms blogg som ni hittar --> Här <--

Were dancing at the Trendy discotheque

Som jag nämt tidigare sådär i förbifarten så behöver jag alltså hjälp med en sak. De var ju de här med min mosters födelsedagspresent hon fått som ska räcka hela året.  Moster Lotta skulle alltså välja ut tolv olika personer som hon tyckte var tolv olika saker. T ex någon som var kreativ, naturmänniska, sportig, traditionsbunden m.m. Dessa tolv ska sen under årets gång ta med moster Lotta på en aktivitet som hör ihop med deras egenskap i deras valda månad.
Jag blev alltså vald som den trendiga och ska då göra nått med moster Lotta i april. HJÄLP!! Vad ska jag hitta på?
Hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp hjälp!
 

Den påklädda kocken

Chockerande nyheter!!!
Jag lagade middagen idag!

Händer ju inte allt för ofta kan jag lova. Vanligtvis står Tilda för maten. Men idag blev de ändring på de.
Får väl se ifall de bli en vana. Vem vet jag kanske lär mig laga mat tillslut!

To-do-list

Hmm planen för idag var att jag skulle vara duktig. Men hittills har jag bara masat mig ur sängen, ätit lite frulle och lekt på datorn. Inte precis de jag hade planerat för dagen och klockan är redan halv 2. Inte bra.
Har en CV som måste skrivas innan tisdag, plugga teori är ju inte alltid helt fel, är i stort behov av en dusch och sist men inte minst så äre tvätttid idag igen.
Och för er som vill veta så ryms båda jag och Robin i våran torktumlare. Inte samtidigt dock, men var för sig. Alltså en väldigt stor torktumlare. Haha ja vad gör man inte i brist på annat.

Mmm choklad


I lördags var de ju som sagt alla hjärtans dag och den dagen förkippar man med blommor och choklad, geléhjärtan, sexiga underkläder och en massa snuttipluttiga par som inte kan låta bli varandra. Själv jobbade jag hela lördagen på Melodifestivalen men de vart ändå inget hinder att bli uppvaktad. Hade verkligen inte väntat mig en ros och en ask chokladhjärta! Blev himla chockad men herrejösses så glad! Och då skämdes jag lite att jag inte hade nått att ge, men de får i sånafall bli en spontan present mitt i vardagen bara.
Kan ju erkänna att chokladen räckte inte länge och rosen hade dött till dagen efter då vi glömde sätta den i vatten. Just därför ska jag INTE ha blommor i hemmet som inte är av plast!

Long johns


Har man inga långkalsonger tager man vad man haver. Den här gången blev de ett par fotbollssockar!
Sexigt värre, men tyvärr smått obehagligt när dom glider ner och de är lite svårt att dra upp dom under ett par jeans. Synd också att dom inte täcker riktigt hela benen. Men dom fullföljde sin uppgift och höll mig varm och go hela dagen.

Sushi



Igår blev de somsagt sushi till middag för mig, Jessica, Tilda o Elias. Köpt på Wook&roll. Tilda sög på att äta med pinnar som man kan se på bilden ovan. Inte för att jag är så mycket bättre men inte så dålig! Ja vad ska man säga om sushi då? Hmm ja ingen höjdare. Smakade som för lite för min smak. Dessutom tror vi laxen vad dålig för den smakade konstigt. De gula och de lilla gröna man ser var de absolut värsta vi alla hade smakat! Men visst, jag skulle kunna äta de igen. Tilda och Elias är nog inte lika peppade på att de igen.




Jahapp strax äre dags att återvända till isladan för att jobba på Melodifestivalen. Satan så mycket folk de var igår! Kändes precis som en hockeymatch bortsett från att vi var mycket färre som jobbade. Plus att Carina tvingade oss att ha både långkalsonger och tjocktröjor för hon sa att de var svinkallt där. De var en lögn. Herrejösses vad vi svettades. Låtarna då, ja dom funkade väl. Iaf bätte än förra veckan. Men ja vem vet dom kanske bli bättre när man hör dom för andra och tredje gången.

Fredagen den 13

Jaha otursdagen är här. Vad ska jag lyckas vara med om den här gången då tro?
Sist de var fredagen den 13 ( vad jag vet iaf, kan ju ha missat den nån gång ) så var jag i Turkiet med mina 7 pojkvänner och just då den oturliga dag så skulle vi ut på en guidad båttur. Åh så mysigt de låter! Jo de gör de, men för mn del var de inte så mysigt för efter en halvtimme in på resan, som varade i 5 timmar, så får jag solsting IGEN plus att jag säkert var lite sjösjuk. Jag spenderade alltså hela denna mysiga resa med att ligga på en hög med madrasser i skuggan och yrandes eller sovandes. Fick inte i mig nå mat förutom en isglass som jag lyckades flörta till mig. Typiskt säger jag bara !! Jävla fredagen den 13!


Därför kommer troligtvis nånting drabba mig även idag. Typ att jag blir sjuk av sushin vi har tänkt äta ikväll eftersom de inte blev någon förra fredagen. Eller att jag ramlar och bryter både de ena och andra benet påväg till melodifestivalen så jag inte kan jobba i helgen. Funderar på att tillbringa dagen sittandes upptryckt i min soffa och bara vänta in oturen!



Men i all denna oturhet så har väl min mamma mest otur som blir äldre idag. Grattis mamma lilla nu kan du äntligen få börja kalla dig själv för 50+are ! I present fick hon BARA att hon skulle få fara till Dublin och se Boyzone. Lyckligare människa får man ju nästan leta efter.

De är ju värsta Schalgern!



Nu äre dags igen! Gud vad kul! Har precis varit och tagit kort till mitt passerkort. Såg ju iaf lite gladare ut den här gången än förra. Men varför måste jag vara fruset rödkall i ansiktet på båda? Jo för att de var svinkallt även för 4 år sen! Synd bara att jag inte fick ett svart passerkort den här gången. Svart = Tillträde till hela området. Blå = Tillgång till foajen. Inte lika häftigt. Aja man kan ju inte få allt är i livet.
Melodifestivalen here I come!

Bokhora



De är jobbigt at läsa två böcker samtidigt. Specillet när den ena är så otroligt mycket bättre än den andra! Men då är ju den andre betydligt viktigare att jag läser. Gissa vilken som är vilken ?

Början på mitt nya liv

Fy huvva säger jag bara! GUUUD så lång dag! Har varit vaken sen halv 7. Alltså 7-8 timmar kvar innan jag får gå och sova igen. Kanske tar mig en liten lur redan nu?
Vaknade då halv 7 när Robin klev upp för att fara till jobbet. Hade de varit en vanlig dag hade jag bara vänt mig om och somnat om, men idag var ingen vanlig dag utan idag var de min-första-körlektion-dag! Hahaha nu jävlar är jag igång på riktigt! Och bra var jag också med tanke på att jag kört så lite! Eller jag tycker iaf de.
Därefter spenderade jag 3, lyssna noga nu, 3 jävla timmar på arbetsförmedlingen! Jag som bara hade tänk springa in lite snabbt och anmäla mig men nej nej jag fick allt vacker sitta och vänta i nästan timme efter att jag redan suttit en timme och fyllt i en massa frågor för att då gå in till en herre och svara på ÄNNU lite fler frågor och lägga upp en planering plus en massa annat, så jag har alltså fått typ läxa! Jippi...
Men ja så är de tydligen här i arbetslivet. Blev en del bull shit från min sida kan jag lova med vad jag vill göra och vad mina framtidsplaner är. Men tydligen så verkar jag lovande här i arbetsvärlden. Hallelujah!

All eyes on you





Jag har köpt en nu mascara. Och då tänker ni,  oj vad intressesmurfarna hoppar nu!
Men då tänkte jag berätta att jag har gjort en klassisk Lisa... Jag har låtit mig ryckas med i mascara reklamen och tänker WOW den måste jag bara prova! Kan ju meddela att de inte är första gången jag gjortde som sagt och många gånger har mascaran varit en besvikelse. T ex prova aldrig Sky high curves. Vädelös!
Tidigare har jag varit, eller jag är fortfarande, ett stort fan av MaxFactors MasterpieceMax. Mycket bra. Men nu kände jag för att prova nånting nytt och ja jag har länge spanat in en reklam på tv. Dumma flicka kan man tänka då, men de har faktistk varit den enorma borsten som lockat. Så då tog jag mitt inte så sunda förnuft och köpte Maybelline NewYork The Colossal Volume Express. Fick ju som förväntat inte lika långa och fylliga ögonfransar som tjejen i reklamen, men så korkad är jag faktiskt inte att jag tror att de ska bli så. Bara om man har lösögonfransar.
Slutsatsen då, ja de var ganska bra men jag kommer nog ändå hålla mig till min vanliga i fortsättningen.
Men omväxling förnöjer heter de ju.









Skumt inlägg att vara från mig? aja...

Avslöjad?

Fick veta igår att min systers chef brukar kika in på min blogg. Så hej Danni! :) kul att ha dig  här.!
Kanske dags då att tänka över en gång extra vad man skriver så inte syster får reda på saker hon inte borde veta. Men äsch, jag har liks inga hemligheter så vi kör på på samma gamla vanliga. Smått ointresant med andra ord.

SysterYster is back in town!

Gud vad ku!l Syster Frida som vanligtvis bor i Dublin ringde precis och sa att nu var dom hemma i Skellefteå. Och hon är inte själv heller utan hon har både med sig sin kompis Piteå-Sara och deras irländska kompis Lisa Kidney. Haha förlåt lite kul bara att hon heter njure i efternamn.
Hur som helst så ringde Frida och sa att dom ska ner på stan och fika nu och undrar om jag ville följa. SJÄLVKLART!

I've missed my sister


Dublin 08

Systrar som sitter samman

SItter och tittar på 4an där de är en dokumentär om två siamesiska systrar Abby och Brittany. Jag är helt fascinerad!  Hur dom kan ha varsin halva dom kontrollerar men samtidigt bara två ben och två armar som vilken människa som helst. Plus att som sportar en hel del och klarar de utan problem! What can I say, I'm amazed!


Bild: Aftonbladet

De killar i fingrarna

Jag känner att jag får lite smått panik! Jaha vad ska jag göra idag ?!
Lägenheten är städad. All disk är diskad. Tvätten tvättad. Allt är uppbakat...Och de är snöstörm ute. Har alltså ingenting att göra! Ska jag bara vara lat då och stirra Sex and the City? Risken är bara att jag kommer klättra på väggarna av understimulans. Men så får de väl bli.
Kan istället sitta och gruva mig för kvällen för då har jag och Tilda bestämt att vi ska prova på sushi! Antingen kommer vi älska de, eller hata de och bli supersjuka och kräkas hela helgen. Men den här helgen kan jag vekrligen inte vara sjuk! Måste jobba! Måste ha pengar!



De ser ju gott ut. Eller gör de verkligen de ?

Shake it and bake it!

Så, nu var de färdigbakat för den här gången! Jag känner mig så himla duktig som bakar en sån massa gott!
Känner mig dessutom extra duktig när jag även tvättar när jag bakar. När blev jag så här huslig egentligen?

     
 Muffins, nougatkakor, morotskaka, cookies ! Mmmm fika nån?



 Nu blire värsta dubbeldejten med mig Robin Tilda o Elias som ska käka kebab. I'm hungry!

You are the Dancing Queen, young and sweet, only nineteen

Ibland tror jag de är nått fel på mig? HAHAHA
Slänge precis in min nya ABBA-skiva jag fick (+ Mama Mia filmen) när jag gick med på en hemsida för ett tag sen. Hade helt glömt bort de och poff så damp de ner ett helt paket i brevlådan...
Så nu står jag och shakear loss i köket och sjunger med som en galning samtidigt som jag leker bageri och bakar för kung och fosterland!







Och där bytte vi skiva så nu står vi och dansar för full rulle i köket till lite Brittan Spears istället. Hahaha, jag säger då de...

Ska vi bygga en snögubbe ?


Housewife

Herrejösses vilken hemmafru jag är! Har spenderat hela dagen med att städa köket, diskat, plockat bort en massa saker och dammsugat hela lägenheten. Och senare ska jag ställa mig och baka. Saknas bara att jag skulle ha tvättat också. Hahaha. Men den tar vi på torsdag...

Jobb #3 kanske?

Yes, yes! Sebbe ska försöka fixa ett jobb åt mig ! Som dammsugerförsäljare. Hahaha. Kan inte riktigt tänka mig själv i de yrket men man tjänar tydligen bra och då är jag villig att ta de!
PROBLEMET däremot är att jag har inget körkort!! Gaaaah!

Viberara eller inte vibrera, de är frågan?


Robin tycker att min fina långhals-staty som jag har ser ut som en dildo! Nae de gör den! De är ju en dinosaurie ser du väl! Sen såg jag dom här och ja, fan den gör väl de då! Men de är ändå INGEN dildo!!




Dildos från:   Intimera.se   &   Sensualadviser.com


Tänkte om nån kanske blev lite sugen nu att köpa sig en liten vibrerande vän. Hahahaha...

And the sun will come on through

De är FIIIN FIIIN väder ute och jag sitter inne. Hade kunnat följa Robin och hans kompis + tjej och köra/åka isbil i Hjoggböle men jag valde att avstå eftersom jag inte är riktigt frisk än. Febern har gått ner men halsen och näsan jävlas fortfarande och de känns dumt att utmana ödet i onödan och kanske bli über sjuk istället. Men jag känner mig ändå pigg nog för att ha kunnat jobbat idag ( som jag egentligen skulle ha gjort ) men jag av sa mig jobbet igår då jag mådde snorkråka. De värsta är att jag verkligen inte hade råd att ligga hemma och vara sjuk! Kommer bli en fattig tid framöver.

RSS 2.0