El Stockholmo

Hemma från Stockholm!!!
Saknat mig? Ja nått annat förväntar jag mig inte!

Min plan här och nu är att försöka berätta om resan kortfattat. Men som alla kan gissa redan nu lär jag ju antagligen misslyckas, precis som vanligt...

Först ut!
Ett jävla snöoväder som försenade vårat plan med en timme! Inte okej! Stackars Kaxi tyckte inte om att måsta sitta i en bur. Hon föredrar att sitta i knän.
Jävligt bumpy ride. Men vad annars kan man förvänta sig i snöstorm. ( Tåls att upprepas: Snöstorm!!!)
Väl framme i sthlm och väskor återfunna vare dags att sätta sig på snabbtåget till city. Därefter hoppa direkt på en tunnelbana till Bromma. Tänkte även passa på att tacka den hjälpsamma(?!) människan i infoluckan på tunnelbanan. Smått missuppfattat sitt jobb kanske?
För dom som inte vet så ligger Bromma fan i min långt bort ifrån city! Tog en jävla tid att ta sig dit. Tack och lov väntade Fredde på oss där så vi hamnade på rätt buss ut till Ekerö centrum. Avstigning för att släpa tunga väskar i, även här, Snöstorm!! till Freddes iskalla bil för att sen köra ut i ingenstans för att komma till ett väldigt fint, lite gömt område ( där tydligen Anders Bagge också bor ) Kaxi vart överlycklig över att få träffa både Anna och Fredrik. Tror även att dom 2 + resten av kollektivmedlemarna såg mer framemot att träffa jycken än mig och Stina. Men de är såna smällar man får ta :P

Huset deras då? Stort med potential, men oj oj oj vilket fuskbygge! Både jag och Stina sa att våra karlar skulle fått spunk, klåda, kallsvettningar och svimmat på plats över att sett allt fusk! Herregud! Men tittade man inte så noga så. Relaxbadrummet var ju mycket fint i de stora hela tex!
Jag och Stina fick äran att sova i studion. Men inte ensamma! Med oss i rummet hade vi Tor och Freja i naturliga storlekar?!?! WTF! Vem har skyltdockor utklädda till vikingar i sitt hem? Huset hade nog sätt mycket bättre ut om dom som faktiskt bodde där nu hade fått inreda de. Kan ju meddela att jag vart lika rädd varje gång jag gick inte i rummet och såg att de stod nån i hörnet. Varje gång!!

Aja, själva vistelsen då? Fredagen gick mest ut på att sova för alla var riktigt trötta. Men sisådär vid kl 3-4 lyckades vi ta oss in till city, efter att ha haft lite problem med en tjurig busschaufför, för lite shopping och trerätters middag på Helenas Krog. Mycket gott var de! Planen var att vi skulle ha hunnit med en bio också, men de misslyckades. Istället köpte vi med oss starkglögg, pepparkakor och lussebullar, begav oss tillbaka till Ekerö och startade upp Jazzucin för att värma våra genomfrusna kroppar. Knappt en lussebulle var åts, glöggen orkade ingen med och pepparkakorna glömdes bort. Men varma vart vi!

Lördagen var vi lite snabbare upp och iväg. Inte så mycket dock men de berodde på att vi inte fick checka in på vårat hotel som vi bokat fören efter kl2. Nu gällde de bara att hitta dit. Fortfarande i snöoväder och tunga väskor att dra i snön. Ca 20m från Drottninggatan låg de. Nära och bra måste jag säga! Men släpa tunga väskor på en överfull shoppinggata var ingen höjdare.
Väskorna lämnade på hotellet och vi drog iväg på ytterligare en runda shopping. Herrejösses vad jag brände pengar! Köpte mig bl.a en kappa på Zara. Precis vad jag behövde. Kutade inte på en hel del fler butiker, men tillslut vart de dags för stängning och vi tänkte bara springa in lite snabbt i en sista butik. PIP PIP PIP PIP!! Lät de på mig då? Konstigt? Backade och provade igen med samma resultat?! En snäll butiksbiträde frågade om jag nyhandlat något som kanske hade ett larm kvar. Sa att jag precis köpt ett par örhängen och ett par mysstrumpor. Han trodde att de kunde sitta ett hemligt larm på nått av dom så dom erbjöd sig att larma av påsen. Inget hände. Slängde upp påsen med kappan istället, och Plick! lät de. Tydligen var de nått hemligt larm i jackan. Aja, nöjd och glad att de var avlarmat så drog vi tillbaka till hotellet. MEN! Senare på kvällen när vi kom tillbaka efter kvällens krogrunda kände jag nått konstigt i sidan på min nya kappa som jag valt att ha på mig. JOMEN DE ÄR VÄL KLART SOM FAN ATT DE SITTER ETT STORT SVART LARMSATAN KVAR DÄR!!!!! Hur fan kan dom ha glömt ta bort de?! Och varför larmade de inte när jag gick ut ur butiken? Bara när jag gick in i den absolut sista jag var in i?! Happ, int så mycket att göra åt just då. Planen var att hinna springa in i butiken innan vi skulle hem dagen efter och be dom ta bort larmet. Men självklart öppnade dom inte fören kl12 och vårat plan hem gick 12.35. Alltså sitter jag här nu i Ske-å med en larmad jacka. Jävligt lyckat... Har pratat med butiken, men eftersom jag inte dirket har vägarna förbi kan dom inte ta bort larmet åt mig. Måste alltså försöka här istan om de finns nån snäll butik som kanske vill och kan ta bort de åt mig. Har kvar kvittot så ingen ska behöva tro att jag snott den. Kan ingen här, ja då får Zara-butiken betala frakten ned för jackan för att avlarmas och sen frakten upp igen!

Tillbaka till resten av lördagen.
3 pers i ett dubbelrum = Anna fick en tältsäng att sova i.
De bästa och kanske de coolaste jag varit med om på ett hotellrum var att vi hade egen bastu i badrummet! Awesome!! Dock han den aldrig utnyttjas för vi kom på alldeles för sent att vi glömt slå på den.
Middagen spenderades i en rödmålad källarrestautarang med temat thailändskt där servitören släppte äggmökar efter sig. Luktade förutnelse innefrån. Varför just detta val av restaurang? Vi höll alla på att kissa ned oss och behövde låna en toa NU!
Tillbaka till hotellet för att ha lite förfest ( Harry Potter förfest! ) för att sen bege oss ut för att träffa en av Annas rumskompisar och hennes kompis som befann sig på en pub. Väl där hittade vi dom självklart inte, så vi begav oss mot nästa ställe vi hade tänkt gå till. Ett samtal till Anna visade att dom visst var på puben. Vi hade bara inte sett dom. Äsch tänkte vi, vi drar på Imperiet ändå som de hette. BIG mistake! Satan vilken köttmarknad! Slå upp de ordet i en ordbok och du skulle ha fått en bild på detta ställe. Vi skrattade mest åt allt och alla och bestämde oss för att de här var inge för oss. Pommes och smält ost lät mycket mer som våran grej! Efter att ha irrat runt efter ett McDonald hittade vi tillslut de mest oorganiserade man kan tänka sig. Kaos!! När vi äntligen fått våran mat och satt oss så kom de ett gäng inte svensktalande killar och satte sig i samma bort fast längre bort som sen blev närmare, och närmare. Fan jag hade nästan ena karln i knäet? Tokblängde på mig gjorde han också enligt Anna. Skrattade åt mig när jag hickade. Härmade typ de vi sa och som pricken över i;et började dom kasta mat på oss...Vi valde att gå. Då blev dom besvikna? Vad var de för jävla raggningssätt? Vet inte hur man gör i deras hemland men i sverige funkar de inte så! idioter.

Sängen på hotellet däremot kändes som en alldeles förbra dröm! Efter att ha sovit på en tunn madrass på golvet i 2 dagar sov jag som en stock i denna sköna hög av kuddar och täcken.
Söndagen var de bara upp och packa för att släpa nu ännu tyngre väskor genom snön till tunnelbana - snabbtåget och sist flyget. Inga längre förseningar denna gång tack och lov och hemma i Falmark i någorlunda rätt tid!


Och nu 2 dagar senare sitter jag och skriver de här och ser att de blev som jag sa! Jag skulle misslyckas att skriva detta kortfattat. Men som sagt, vem hade trott nått annat...

Och skämmes på mig som varit så himla dålig att ta kort under denna helg! Bättring!


Nyduchade och frusna




The paus på hotellet



Ett litet urval av dom få bilder som tog



Mot storstan!

Hej då nu drar jag, Stina och Kaxi till Stockholm för att hälsa på Äna-Banäna + kollektivet!
Önska oss lycka till och håll tummarna att vi överlever flygresan i detta snöoväder

Om inte! Minns våra vackra ansikten!

Praktikanten

Första dagen med Annelie som praktikant på Jula. Och vars är jag?
Jo jag är hemma och är ledig och missar allt de roliga! Aja jag tar igen de imorgon!


Trollunge

Lediga dag och en date med denna snuttiprutta som väntar
Dock i en något nya verson, men var man oemotståndlig när man var liten så måste de visas upp!


Årets julfest

Jag har beställt en klänning till ett väldigt special occasion!
7 december har Jula nämligen julfest... I STOCKHOLM!!!! Men inte bara våran butik utan alla butiker i norra Sverige och alla butiker i Norge!! Butikerna i söder får åka till Jönköping på fest

Festens host är sjävlaste Petra Mede. Sen kommer de vara ett husband och en hemlig gäst som tydligen är en av sveriges största artister. Spännande!!!

Alltså en passande klänning var tvungen att införskaffas. Hittade denna och blev kär direkt. Perfect!!!!
Taggar julfesten i sinne nu!



Inte varje dag man får köra en äkta Ferrari!!


Sånthär får jag betalt för att göra!

Avis?
Klart ni är!

Min konstnärliga sida



Har äntligen hittat min sladd till mobilen så jag kan lägga över bilder till datorn ( därav ganska gul bild ) och tänkte passa på att visa mitt senaste konstverk som jag gjort hos min syster på hennes vardagsrumsvägg. Blev riktigt nöjd! Iaf om man kollar på håll får går man nära ser man alla skavanker och missar som blivit. Men dom ska åtgärdas!

Och kul är de också att göra sånt här!!

Murrekurt


Jag fick besök i lägenheten imorse av lille Murre som bor en trappa ner.
Dock blev han fort utslängd igen då Robin är allergisk och de är dumt att utmana ödet. Men trevligt med lite sällskap!

Snart kommer vi!

You're so much cooler when you never pull it out
Cuz you look so much cuter with something in your mouth





Hurra på du!!


Vet ni vad!?

Att de är denna bruttas födelsedag idag!
De ni!

Grattis på Rosanna!

Very good, Gummisnodd

Ja nämen såatt...
De var ju också ett sätt att använda ett soffbord på?


Halloween 2010

Halloweenparty i lördags med syster Emma hemma hos Jenny & PJ på moröbacke!
Alla hade klätt ut sig så himla fint och kvällen bestod av charader i köket och Disney-disco i vardagsrummet!
En snabbare utgång hanns med också men eftersom jag jobbade söndagen så vart de ingen blöt fyllekväll utan körde på lugna puckar för att slippa en bakisdag på jobbet.

Våra outfits då?
Jag hade fått låna en sverigedräkt av Fridas kompis Malin
Fasten de var en sverigedräkt så vart jag kallad allt annat. Jag var en OctoberFest brud som saknade dom stora ölglasen. Jag var Heidi som vallade sin get på en Schweizisk fjälltopp och den svenska klassikern Fäbojäntan!

Emma hade på sig mormors gamla klänning från 50- 60-talet och såg ut att ha kommit direkt ifrån filmen Hairspray!











RSS 2.0