Pina vilken stjärna!

Jag brukar vid lite ojämna mellanrum gå in och kika på Stinas gamla blogg. Och det är lika underhållande varje gång! jag tycker alla borde gå in där och kika!  Och visst några av internskämten kanske inte alla kan förstå men mycket annat. Typ all sarkasm som finns där! Och hur ärlig och öppen Stina var med en del grejer! Och sen skriver hon väldigt bra också vilket gör de ännu roligare att läsa :D
 
Vilken hyllning det blev till Stina nu, men när det kommer till pina.blogg.se så förtjänar hon det! 
Känner att jag själv tappat lite standard på inläggen. Men det skyller jag på att jag är för lat för att slå igång datorn och skriva där, utan att jag alltid mobilbloggar ( som tex nu ) måste bli bättre på det då det är så mycket roligare att läsa då! Eller är det bara jag som tycker det?
 
Titta vad söt Stina var! Nu är hon mer bara säxiii
 
 
Och så några extremt underhållande utdrag från Stinas blogg;
 
"asså han kan ju inte vilja sticka kuken i henne, hon kan ju fan inte vara tajt"
"titta bullfittan....ett vagineberg"
A. Olofsson  ( och jag tror faktiskt att Stina var med på ett hörn här om inte jag minns fel )
 
 
________________________________________
"typ att jag skulle ligga med han för en miljon"
 A.Olofsson
 
 Anna pekade ut potentiella ligg idag. Vi spanade på ettor och kom fram till att det inte var många som var så intressanta. 
Jag kan ju bara säga att jag är helt oskyldig i det här, Anna däremot, är en pedofil.
 
 
________________________________________
Jag (Stina): Lisa, gör inget som jag inte skulle ha gjort!
Anna: Gör vad som helst, med andra ord.
 
 Jag bangar aldrig.
haha?
 
 
Hahhaha bara jag som skrattar? Med det här så bevisar jag samtidigt att Anna är den största boven i dramat när det kommer till vårat umgänge. Eller så minns Stina bara väldigt bra allt dumt Anna säger. Och då finns det en hel del att komma ihåg ska jag säga ;)
En annan underhållande grej jag upptäckte var att tittar man på Rosannas gamla kommentarer så finns det en länk till hennes extremt gamla blogg. Fast då den är så extremt gammal så hamnar man nu på en liten 14årings blogg och inte våran Rosannas. Eller så lever Rosanna ett dubbelliv? Hmm...

Glitter

Det här var ju lite lustigt. Har aldrig varit med om, tror jag, att nagellacket mer eller mindre rullar av nageln av sig själv. Hela nageln också! Oftast släpper det bit för bit. Inte en enda stooor bit! Lite coolt tyckte jag. Ett tecken på att jag inte har så mycket mer spännande för mig när man är sjuk. Kan iaf roa mig själv med att måla om nageln
 
 

Kastrat

Idag har Tippex börjat på sitt nya liv. Sitt nya liv utan bollar. 
Kan inte påstå att han ser ut att lida direkt...
men väldigt mysig har han varit idag! :D
 

makeover

Feeling hot hot hot
 

El Stockholmo

Hoppsan! Där åkte vi visst till Stockholm över helgen! Så det kan gå
 
 

Alla skola vi missfärga vår tvätt... F U!

FÖRBANNELSE !!!
 
 
Den rödrandiga tröjan hörde
inte hemma bland fintvätten!

Hemlagat

 
Jag och Sofie har gjort egen sushi! :D
Tycker slutresultatet blev väldigt fint. Helt klart över förväntan! Och det smakade gudomligt!  Good Job på oss. Men såhär i efterhand så ångrar vi oss lite att vi åt så mycket. Båda känner sig som strandade valar. Fast, nääää. Vi ångrar ingenting!
 

Dagens i-lands problem

Dagens i-lands problem lyder;
Min katt syns inte i snön!!!
 

Squarehead

 
Rockar mittbena idag på jobbet pga alldeles för lång lugg och ont i hårbotten av alla hårklämmor. Känner mig som ett ägg. Eller squarehead då håret måste fluffas, annars blir det blöt-hund-looken. Tur man har ombytligt utseende! Haha
 

Bedtime

 
Sängen är inte långt borta nu. Håller tummarna för att det blir bra
 

Inte ens mitten på november än

 
Det har börjas spelas julmusik i butiken nu. NU!!!
Skjut mig. Men återuppliva mig när Rudolf, Bjällerklang och Mariah Carey tystnats för denna säsong...

Borlänge

Borlänge. Dalarna. Dalmasar. Dom pratar väldigt gulligt där. Men annars ganska så död stad...

5 veckor skulle vi vara där. Tur man har underbara människor runt sig så man har nått kul att göra. Nej usch vad pessimistisk jag låter om Borlänge. Kanske inte helt rättvist. Vi hade jättekul mestadels av tiden ändå. Men Borlänge är tyvärr inte häftig stad. Långt att resa dit är det också. Först flyg och sen tåg i 2 timmar... Åksjuketabletterna var mina bästa vänner

Pool och bastuhäng, spelkvällar och filmkvällar inne på Rickards rum, shopping på Kupolen, lite gym för min del desto mer för andra, samma mat i nästan 5 veckor..., elektriska stötar från en elboll, grillkväll hemma hos Malmi, tacoskväll på Liljan, volleyboll, tjejkväll hemma hos Jennie1, födelsedagsfest för Jennie2, bowling, fika, sightseeing, loppis och otroligt lite sömn tror jag summerar dessa 5 veckor ganska bra. Vi lyckades ändå underhålla oss ganska bra måste jag säga.
Otroligt mycket skratt måste tilläggas också. Hade mer eller mindre alltid en liten skrattår i ögat. Och lite kärlek för vissa kanske jag ska lägga till ;)

Separationsångesten var ett faktum när detta bygge var klart. Speciellt gällande vissa. Levt ihop tex med Christine och Rickard i 7 veckor och nu skulle vi splittras. Dom skulle vidare till Västerås och jag och Robin till Gbg. Borlänge-Jennie och jag jobbade så mycket tillsammans och hade så himla kul ihop att hon ville jag verkligen inte lämna. Håller tummarna att vi träffas igen nån gång

Mot Göteborg alltså...

Farlig poollek

Mys (?) inne hos Rickard

Grillkväll hos Malmi


Volleyboll i solen

Elbolls-krig. Väldigt vanlig syn

Bowling
Micke är uppenbarligen dopad


Fyller man år får man fina presenter

Fikarast i solen

Söta Li

Lilla söta Jennie som rymdes så bra i tvättkorgen

Sista kvällen i Borlänge på en väldigt fin kina-reastaurang
med en damm av koifiskar i mitten
Mat-konst fick man också
Tack för dessa 7 veckor ♥

Sundsvall

Vad har jag sysslat med i höst egentligen? Jag som varit borta i 3 månader i streck.
Jag har jobbat! Butiksbygge nu igen. På 3 olika ställen. Jobbade mig bara längre och längre ner i landet.

Första stoppet var Sundsvall. Där tillbringade jag iof bara 2 veckor. Men ack så roliga veckor! Väldig skönt gäng. Fast iof kommer jag säga så om alla byggäng jag varit med i höst, haha.
Aja, jag och Robin ( inte min Robin utan kollega-Robin ) körde ner till Sundsvall och påvägen plockade vi upp Iman och Andreas i Umeå. Jag och Andreas kan ju båda prata så jag tror vi hade pratat sönder både varandra och dom andra två i bilen innan vi var framme, hehe.
I Sundsvall väntade ingen mindre än bästa Christine♥  Ni vet hon jag byggde med i Polen.
 
2 veckor alltså som bestod mest av korridorshäng eller nere på gymmet. Hör och häpna! Jag hängde i både gymmet och i poolen. En kvällen begavs sig typ alla till kasionot, men jag var sjuk :'(
Kvällen innan däremot så gjorde jag något som jag ska ha en eloge för! Eller åtminstone en klapp på axeln för att jag var så duktig. Vi drog nämligen till en gokart-bana, och jag satte mig för första gången i en gokart sen min gokart-"olycka" för 13 år sen. Den var dock inte igång. Det hade jag nog inte pallat. Mådde nog dåligt som det var även om det här var en betydligt nyare modell som det knappt fanns nått man kunde fastna i. Men jag vågade inte köra. Att jag suttit i en och sen sett på när alla andra körde fick räcka för mig. Jag var nöjd över mig själv ändå. Men nervös var jag det ska erkännas.
   Sista kvällen innan några av oss skulle åka vidare till nästa bygge så begav vi oss för att spela lite lazerdoom. Mitt lag hade bestämt oss för att jävlas med det andra laget, så vi köpte med oss självlysande färg som vi skulle kleta på dom. Men dessvärre hade Robin hört vad vi skulle göra så han var beredd på att försvara sig vilket resulterade i mina läckra blåmärken jag fick på överarmarna.
Blev bara en match för mig sen sa min astma ifrån.
 
Och sen åkte jag, Robin, Malmi, Christine och Rickard vidare. Nästa stopp; Borlänge!
Gokartgänget

Andreas tänkte hjälpa Christine ut ur duschkabinen hon blivit inlåst i
Blåslagen efter lazerdoom

Hedvig E Nylén

Men jag har ju glöm berätta om Hedvigs dop!
 
Hedvig är syster Emmas dotter om det är någon som missat det. Och förra helgen så blev det väl officiellt, eller vad man nu ska kalla det, att Hedvig heter Hedvig.
Alla systrar kom hem från sthlm med respektive. Föräldrar och morföräldrar var med och samma visa från Magnus sida. Alltså bara dom allra närmste var med.
Dopet hölls i Alhemskyrkan. Robin hade aldrig varit där förut. Inte för att kyrkan är jättespännande på insidan. Den är snarare naturen runtomkring som är  fin.
 
Anyhow Hedvig blev döpt. Var hur nöjd som helst. Mest troligen bara för att hon fick lov att vara i centrum, which she loves! Lilla fröken Se-Mig-Hör-Mig. Tur hon är söt och charmig.
Sthlm-systrarna och Daniel hade anordnat ett litet bildspel med väldigt passande musik som handlade om Hedvig och det berättades lite om henne. Allt var självklart sanning.
Och i present från familjen så fick Hedvig en leksakskistan som vi specialbeställt åt henne och ett lapptäcke som vi alla hjälpt till att sticka. Den blev jättefin!

Dagens stjärna


Superglad att få blöta håret

Den lilla familjen
En av alla hennes dolda talanger som avslöjades i bildspelet


Stickad med kärlek
4 generationer



Ursäkta bildkvaliten. Jag använda bara mobilen och tog jag med blixt blev det inte alls bra

Bakisnöje

Idag är vi lite bakis jag och Tippex. Vad passar då bättre än att se på lite SailorMoon! Har faktiskt äntligen, efter 5 månader, lyckats ta mig igenom alla 88 svenskdubbade avsnitt. Få se om jag kommer lyckas, eller orka se resterande avsnitt då dom är med svensk text och det är så himla jobbigt att lyssna på dom japanska rösterna. Jag får väl ge det ett försök iaf. Hur många månader ska vi tro det kommer att ta?
 
 

WC

 
Alla som varit i min källare vet hur konstigt till toan ligger. Alltså passar den här skylten alldeles perfekt där nere som vägvisare! Bara att gå och uträtta sina behov

RSS 2.0