En mat&sovklocka i min smak

image40
Foto: Jag

Sammanfattning

Jag vill inte göra fördjupningsarbetet om hermafroditer   
Jag vill inte ha NkB-prov 
Jag vill inte gå ut skolan  
Jag vill gå ut skolan  
Jag vill bara sova              AJÖKENS

Säg att det är vår nu

Fick såna vårkänslor idag när jag cyklade hem och var ute med hunden! Det var soligt och varmt och på vissa fläckar var t om asfalten framme. Sen att allt annat var täckt av is fick mig bara att känna ångest och rädsla över att drutta omkull. Jag lyckas fan alltid ramla ograciöst. Det ska bli ett av mina mål här i livet, att kunna ramla snyggt...

What is my body worth?

image39
Lets get naked

Va äre för lunch ?

Vad är det här ?! Världens fulaste matsedel!

image38

The broken glass I stepped on, twice

Hej jag tror jag var trött. Har bara sovit 12 timmar inatt. Skööönt
party i går och jag vann 300 spänn på guitarrhero! Dom pengarna lär jag aldrig se röken av men jag låter det gå för den här gången

Sen tycker jag Stina-Pina ska vara tyst när hon gnäller över att hon har så stora fötter att hennes skor ser ut som båtar! Du hittar iaf skor ditt arsel. Jag måste ju shoppa på barnavdelningen med mina minifötter med storlek 35. Och dom skorna är inte alltid så fina! Däremot förjäla mycket billigare. Wehej fördel för mig !

Ps. Jag får lön på måndag både från islada och Jula !! HALLELUJAH min ekonomi kanske återställs nu
Frasses med fröken Olofsson nu. PÜSS

Men stryp mig långsamt

image37KUKSATAN I HELVETESGATAN SOM INTE BLIVIT ASFALTERAD ÄN !

Jaha! Nu ligger jag på MINUS IGEN !!! Bara för att det tar några dagar för vissa utdrag att synas på internetbanken bli jag ju lurad att jag har pengar när jag egentigen inte har det och fortsätter shoppa ! Och nu så kommer jag att få ännu ett jävla brev från banken där det står att jag har övertrasserat mitt konto och blir därför skyldig att böta ! IGEN !
Verkligen jätte roligt !!!


Och du bara smurfade med?

Och så var praktiken över. Har nu i två dagar varit personlig assistent åt 2åriga Cornelia. Hur söt som helst. Men verkligen inget yrke för mig. Har bara somnat 4 gånger idag! En gång i en sackosäck, i soffan och två gånger ihopknölad i en fotölj.  Hej och hå vilken bra vakt jag är. Tack och lov att syter Emma var där. Men jag har blivit värsta sjuksköterskan nu. Var jag som fick stå för medicineringen iaf idag. Hur man nu kan lägga ett sånt ansvar på mig vet jag inte men jag hade iaf inte ihjäl Cornelia...
 

Föresten så är Comviq Kontants nya reklam typ den bästa jag sett. Jag och modern kunde inte sluta skratta

Släktträff eller vad?

Äntligen var "öppet hus" för mamma över. Var inte tänkt att det skulle bli så mycket släkt men det var trevligt.
Och ja, jag har lite dåligt samvete för att jag tvingade dig vara med. men du fick ju iaf se hockeyn och du skötte dig så bra så och fick en massa beröm efteråt ;)
Är så himla glad för min mammas skull som fått en av sina önskningar uppfyllda. I 50 års åldern ska hon äntligen tatuera sig! Hennes systrar har fixat den som en present. Jag vill också ha!

Moraliskt problem 6

Usch jag är så himla äcklig i håret men det orkar jag inte bry mig om! Vi tar duschen imorgon istället
Och ingen etikläxa blev gjord heller. Fattar inte hur jag ska skriva. Nån snäll jävel som vill göra den åt mig kanske?

Eftersom det inte blev nån shoppnig i Sthlm så kompenserade jag det genom att shoppa här hemma istället. Inte lika kul men nu blev det så.

Ikväll blire filmkväll hos stina. Människan har inte sett Supersugen! Vilken skam!
Men först... MAXI ! Hooj

Lek lek lek

Vi brukar mest bara leka på våra fotolektioner.



Eller ja, det gäller ju när man faktiskt är på lektionerna

Fly me to the moon, eller ja hem räcker

JAG HAR TRÅKIIIGT!
Sitter på Arlanda nu och väntar på att flyga ska komma så jag får fara hem nån gång. Okej jag hade gärna stannat längre i Sthlm men nu har mamma fyllt 50 och firandet är slut. Frida åker tillbaka till Irland och vi andra far hem till kalla norrland.
Firandet blev mycket lyclat och mamma blev så glad och REA-gänget var mycket roliga att se. Blev smått döv på mitt högra öra pga av en skrattande moder. Och det blev ingen shoppnig! BESVIKELSEN !!

Men nu kommer jag snart hem så nu vill jag höra allt jag missat på hela 2 dagar. Kan ju inte var allt för mycket, men jag hoppas iaf... See ya soon

Frosty the snowman

Herregud vilken snögubbe!
Har varit och byggt på megamonstret till snögubbe med Anton&Co. Den är nu bara sisådär 7 meter hög och 3 meter i diameter. Okej jag kan inte ta åt mig äran för dom första 5½ metrarna men jag faktsiskt stålt över mig själv som vågade sitta längt upp och bygga den fjärde och sista bollen! Eller ja egentligen är de hatten. Nu är de inte så mycket kvar innan den är klar. Nice!

Bilden har jag snott av Anton och är från tidigare när dom byggt på snömönstret.
Men ni får iaf en uppfattnig om hur enorm den är


All we shared was a mattress

Jag har typ spenderat hela den här helgen till sängs. But I like it !

Rapa i hinken ?

Nu är jag less på att må illa!  HURRA vad kul det är att ha magkatarr hela tiden.
Allt man äter och dricker får en att bara må apa. och det funkar ju inte att svälta en själv. Tänker fan i mig inte gå ner 6 kilo igen! Trivs inte som vandrande pinne. Ge mig en supermedicin som får magen att fungera igen !


Har iaf fått en läkartid nu och ska äntligen få kolla upp min hud. Hallelujah!

Give it to me baby, uh huh, uh huh!

Kan inte bara nån snäll själ ge mig den här tröjan ! JAG VILL HA DEN!
Såg en på skolan idag som hade en sån fast vit. Då tyckte jag att stina skulle gå och slita av han den men det tyckte inte hon var någon bra idé. Förstår inte varför?
GE MIG GE MIG !



Sen att vi har en naken Linus i bakgrunden är bara en bonus...

Svamp ?

image30

RSS 2.0