See you next Tuesday

Oj oj oj vilken lördag fyfan vad kul de var! Hej-då-fest för Sofia på Jula med tema film/musik. Kan de bli bättre? Eller jo utgången på Station var fan i mig en höjdare! Jag, Marilyn Monroe, och Mattias, Borat, gjorde succé! De var en sån där kväll där alla kände mig men jag kände ingen. Folk skrek Marilyn efter mig och jag fick ställa upp på fotograferingar, blev bjuden på drinkar och fick en hel del massa beröm för min fina outfit. Tack än en gång Malin för klänningen.
Dessvärre har jag inga bilder att visa men jag hoppas att inom en snar framtid få nån...

... Men tills dess beger sig systrarna Nylén till Dublin imorgon för att hälsa på storasyster. GUD VAD KUL!! Jag saknar på hon. Så dagens schema består av att packa packa och packa. Alltså har jag inte tid att sitta här. See ya när jag kommer hem på måndag igen :)


Practical joke

Haha fyfan vad jag och Rosanna är sämst
Vi tänkte vara lite fiffinurliga och skoja lite med Maja a.k.a Muttan och sätta en fin liten lapp på hennes vindrutetorkare med ett fint litet meddelade. Men Rosanna den jävlen tappade vindrutetorkaren med en smäll så billarmet gick igång! Båda två flög väl sisådär 3 meter upp i luften och satt på två sekunder i Rosannas bil och vred oss av skratt. Så värdelösa var vi på att göra ett enkelt litet skämt.  Sen att Maja inte blev så glad heller att måsta komma ut och stänga av larmet kan man ju förstå. Hahaha
Lappen, den flög all världens väg...


Bara för de så bjuder jag på en rätt ny bild. De var väl sött.

Nu äre sovtid. PÜSS

Halloween-kostym!?

Hahaha vad fan here we go again...
Behöver fortfarande tips om utklädnad! fick veta idag att vi ska på fredag på systers firmafest i Dublin och eftersom de är halloween och på Irland så tar dom de väldigt seriöst med outfitarna. Så tips tips hitåt. har inte hur mycket tid som helst på mig att fixa helle så jag behöver veta typ NU!

GEMIG GEMIG!!

I've mad my choice


Okej ingen hjälp sökes mer jag har redan bestämt mig vad de blir för outfit på lördag och de blir alla våran älskade Marilyn Monroe! Tack Malin för utlåningen av klänning :)
Eller förresten jag skojja bara. Jag behöver visst hjälp!! Nån måste ju hjälpa mig med håret ! Finns inte en chans i världen att jag klarar de själv!

Hjälp sökes

Jag behöver tips !!!
Vi ska ha hej-då-fest för Sofia på Jula på lördag och temat är film/musik. Vad/vem ska jag vara ?! Hjälp Hjälp Hjälp!!!

The hardest part is letting go of your dreams




Herrejösses så trött flicka! Sov cirka 12 timmar inatt och då fick jag ändå tvinga mig själv upp.  Hade lätt kunnat sova nån timme till. Men kände att de är bättre att kliva upp och göra lite nytta istället.
Fast där vid 9 blev jag väkt av att nåt jävla larm gick. Trodde först att de var typ brandlarmet men se de var de inte för de kom ut ifrån. Så efter att ha kutat runt några vändor för att se vars de förbannade tjutet kom ifrån hör jag nån säga att de måste ha varit ett billarm som gått. Och POFF så blev de tyst igen. Tänkte fan nu kommer jag ju aldrig att kunna somna om igen men zzzzzzzz de kunde jag tydligen. Hahaha

I've had a little bit too much


Fan asså skare va fest så skare va fest. Hur underbar är inte den här bilden från Turkey egentligen ?! Vad händer... hahaha

Back on track

Prisa Gudarna! Internet funkar nu! Hurra hurra hurra!

För övrigt så luktar jag illa men de är ju som sagt inget ovanligt efter man har varit på isladan. Men jobba i gårdagens partysmink kändes lite väl upppiffat.

Nu ska jag ta igen lite missad tid på internet. Hojj

I miss those days when I could...


...fall asleep on the stairs.

Laptop/Lapdance

Wohoo jag har köpt en dator ! Inte lika wohoo är att internet inte funkar än och att jag kan ha gjort nått dumt när jag beställde de också. Satan, kvinnan pratade så förbannat fort och tyst med en lätt skorrning på uttalet när hon rabblade alla datatermer och jag satt bara och svarade ja hela tiden utan att ha en aning om vad jag svarade på. Kan lite gärna ha sålt min själ till djävulen eller tackat ja till en prenumeration på Bamse-tidningen istället för att fixa bredband!? Så jävla lost var jag i samtalet!

Sen att datorn har en inbyggd webcamera tyckte Tilda var skitkul och att nu måste vi börja videoblogga. Men nja, den idén låtsas jag att jag inte hörde. Istället övervägar jag att börja vika ut mig för en viss summa pengar. Och har man tur får man en girl-on-girl show om Tilda ställer upp. De är bara att vända sig till min PIMP Eric som försökt sälja mig förut.

Hej jag är en 19årig tjej som söker efter nån precis som du

Jaha jag blir alltså själv imorgon i lägenheten då Tilda drar till Östanbäck
Nån som vill hålla mig sällskap?  :)

Where am I?

Första natten i lägenheten inatt! Vaknade halv 8 imorse av Tildas galna väckarklocka. Satan jag trodde jag skulle pissa ner mig! Lutar mot att skaffa öronproppar, men då är risken ganska stor att jag inte kommer höra min egna väckarklocka. Sen att lilla fröken skrek till Åh FyFAn mitt iallt var ju kanske inte så smart eftersom jag fortfarnade "sov" fast lite kul vare för lika direkt kom de ett oj förlåt lisa. Men efter Tilda farit till skolan så somnade jag så sött om igen och vaknade inte fören brevbäraren kastade ner en massa reklam med ett brak...

Har även fått dom efterlängade balbilderna idag. Och ja jag tänkte tjuvkika på dom utan Oskar, men då funkar inte den förbannade skivan! Eller datorn kan inte läsa av skivan så nu får jag allt vacker vänta ändå med att se bilderna tills syster Emma kommer med sin dator så ska vi prova på den istället.

Och nu äre hög tid att bege sig till Jula för ett 3timmars pass där för att direkt efter ila till isladan och köra ett 3timmars pass där också. Jag kommer att lukta kaffe från nu och föralltid. Jej

RSS 2.0