Ett helt år av ledighet

Imorgon har jag tydligen varit hemma och mammaledig i ett helt år! Skulle lätt kunna vara hemms minst ett år till!
 
 

Världens tråkigaste blogg

Välkommen till Världens tråkigaste blogg, som systerMaja kallade den. Och hon har ganska rätt måste jag tyvärr medge
 
Jag som tyckte att jag hade kommit in i ett sånt bra flow här i höst. Men så slog november ner och det fanns helt plötsligt ingen tid över för att blogga :( 
Ständigt något annat på agendan. Och där emellan, en dotter som börjar bli rörligare och rörligare och därför kräver mer uppmärksamhet. För tro inte att jag inte vill längre! För det gör jag! Jag kan tyvärr inte prioritera bloggen när så mycket annat måste göras.
 
Men jag kan ju iaf meddela att vi har varit i hufvudstaden i helgen, alla systrarna med respektive. Även lilla Selma a.k.a Äppelmos fick följa. Hedvig och Tilde fick stanna hemma. Resans syfte var att gå och se musikalen Kristina från Duvemåla. AMAZING! 
Men tyvärr tog bloggtiden slut nu. Förhoppningsvis kanske jag hinner skriva lite mer sen och berätta mer om helgen. Puss så länge!
 
 

9 månader

Idag fyller Tilde en fullgången graviditet! Alltså 9 månader för att klargöra det hela. Det betyder att Tilde nu funnits lika länge på utsidan som hon vad i min mage. Helt sjukt. Tiden går så fort. 
9 månader och kan dra sig upp till stående. Nästa steg blir väl att gå och hålla i sig i saker. För krypandet sitter som en smäck nu!
 
 

Blue Sky Airline

Halloween har kommit och Halloween har gått. Men helgens outfit består! Eller ja, den hänger i garderoben och bara väntar på att få bli buren igen. Frågan är bara när det är okej att ha samma outfit igen?
Anyhow så gjort iaf jag och Stina succé i helgen! Vi var nämligen utklädda till samma sak. Men kul, kanske ni tänker nu lite sarkastiskt. Men i det här fallen var det skitkul! Because We looked amazing! 
 
Welcome to Blue Sky Airline
 
Snygga Sexiga & 1 Singel. Helt förståeligt att vi fick mycket beröm under kvällens gång. Stack ut ur mängden gjorde vi också vilket gjorde att vi syntes ganska bra. Dom flesta andra på krogen var vanligt klädda eller läskiga. Så när det kommer 2 som ser likadan ut, som gick på led och som dessutom hade dessa Amazinga blåa 50-tals flygvärdinne-dräkter på sig, ja då vände folk blickarna mot oss. Låter som värsta skrytet det här, I know, men det är sant! Kom fram flera stycken okända människor och berömde oss. Andra frågade vars flyget gick eller vars vi skulle härnest. Jag var sjukt sugen på att ställa mig i kassan i entrén och be folk om deras boardingnummer. Men jag vågade inte. Stod så mycket vakter där ;P
   Vi kom t om 2a i bästa-kostym-tävlingen som hölls på förfesten. Värdparet ville även att vi skulle servera kaffe åt dom andra gästerna. Vilket inte blev av kom jag på nu.
Sena blev vi också till förfesten. Men vi hade den bästa ursäkten! Planet var försenat 
Hahahaha
 
Ready for takeoff!

RSS 2.0