Väck inte den bebis som sover

Tilde stor flicka nu! 
Sen i helgen så sover hon nu mera i sin spjälsäng istället för i vaggan. När hon började ligga mer på tvären och hängandes knäväck i kanten, så kändes det som att det var dags att uppgradera hennes sovplats. Nu däremot ser hon as liten ut, liggandes i hennes enorma säng!
Men jag tror hon har det ganska mysigt ändå
 
 

Grattis till er! ♥

Idag firar mina fantastiska föräldrar 30 år som gifta!!!
 
 
 

I det här huset sover vi länge!

MorgonMyyyyyyys! En sovandes bebis bredvid mig och en kelsjuk katt på höften. Kan det bli bättre! 

Mums Mums

Hela Sveriges lilla Mums-Måns gick och vann Eurovision Song Contest igår! 
Och handen på hjärtat så trodde jag verkligen inte det när han vann Melodifedtivalen. Inte för att det är en dålig låt. Mer för att det är en mitt-i-mellan låt i mina öron. Inte dålig men inte speciell heller. Jag tänkte att nu kommer Sverige hamna på en intetsägande placering i stora tävlingen. Typ 11. Inte sist och inte först. Det är ju den lite speciella showen som gör det mesta skulle jag sägas. Och alla tidningar nu innan har ju gormat om att vi är segertippade. Precis som dom säger varenda jävla år!  Finns inte en chans att Sverige är det varenda år! Ge er! 
Men då jag i torsdags såg ena deltävlingen och fick en glimt av dom andra låtarna som redan var vidare så insåg även jag att fan vi kan typ ta hem det här på riktigt! SATAN så dåliga låtar dom andra länderna hade! 3-4 länder hade typ en bra eller hyfsad låt. Och då är det ju klart att Måns låt blir superdupermegaulltra bra i jämförelse, istället för bara bra. 
 
 
Den lilla schlagerfjollan inom min har talat
 
 
Heja Sverige! 

Älskade kor

Vi trotsade vädrets urar och skurar! ( kan man säga så? ) Vi kämpade oss fram i lerig terräng! Allt för att Tilde skulle få se sitt första kosläpp! Mitt första också för den delen. Men allt var för hennes skull. Spelar ingen roll vad andra påstår. Tilde råkar bara älska kor lika mycket som jag gör. That's it!
 
 

Ha ha ha den äran!

Mannen i huset ( nej jag menar inte Tippex ) fyller 29 år idag! Hurra Hurra Hurra på dig idag älskling!
Och jag har dagen till ära bakad en morotskladdkaka och vita chokladbollar. Bara för att jag vet att my man loves morotskaka och vit choklad. Okej jag har köpt chips också som han älskar. Ibland är jag allt bra snäll
 
Puss på dig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vi kan även fira att RobinH och Janni fick en liten tösabit inatt. Grattis till er :D

Dom små sakerna i livet

Vardagslyxen ( ja, jag vet att det är söndag ) när ett till par jeans från ens egna garderob passar igen! OCH när man hittar en gummisnodd som inte redan är uttöjd till max och som faktiskt håller ens hår på plats utan att det behövs 1 snodd till!
 
 
Today was a good day!
 
 
 

Pergola

Så kan det gå när inte bromsen är på! På Robin vill säga. 
Äntligen har vi tagit bort den dumma badtunnan. Dum som i att den inte funkar! Tunnan ingick i husköpet och vi har aldrig använt den. Fast det är ju inte så konstigt när den somsagt inte funkat. Men vi har försökt, det ska gudarn veta. Vi lyckades fylla typ 2-3dm med vatten. Där efter sipprade vattnet bara ut och tunnan vägrade svälla igen... Vilket vi nu vet varför. Hela nedre delen var uppruttnad! T om JAG kunde bryta loss brädorna för hand! Så veck med tunnan!
Men då vi inte är riktiga badtunne-människor så gör det oss inte så mycket att den är borta. Visst, bada badtunna kan vara riktigt mysigt. Men både jag och Robin vet att även om den hade fungerat hade vi använda den typ 1-2 gånger om året. Om ens det. Hyfsat tidskrävande för så lite användande.
 
Så istället fick däcket bli till en pergola-altan! Perfekt till skugghäng ( min favoritsysselsättning när det är för varmt i solen ;P ) vin-mys, och middagar i kvällsolen innan grannens enorma träd skymmer solen. 
Här närmast ska det planteras en massa klängväxter av nått slag som ska få jobba sig upp över två av sidorna ( för att fungera som insynsskydd ) och sedan vidare uppe på taket. Robin ska även bygga en skräddarsydd soffa. It's going to be awesome!
 
Vink Vink

Grattis från jobbet

Titta vad fina presenter Tilde fått från mina snälla kollegor! Tyvärr är hon lite för liten för att gunga på sin rosa elefant. Och för liten för att leka med trä-maten. Meeeeen jag misstänker att trä-sushin var mer till mig än till Tilde ;P
 
 

Vågit värre

Varför kan jag inte alltid sova mig själv till lockigt hår? Tänkt så mycket tid man sparar och så mer skonsamt det måste vara för håret!
 
 

Princess Consulea Bananahammock

Jaha, jag har hittat mig kall här livet. Jag ska följa min barndomsdröm och bli en prinsessa! 
Cause I look damn good in a tiara!
 
 

Sjukstuga deluxe

Det går sådär hemma hos Grefvléns just nu. Hela förra veckan var Tippex sjuk. Och då menar jag über sjuk! En katts motsvarighet till människans sänka ( eller vad det ni heter ) ska ligga under 10. Stackars Tippex låg på 208!!! Alltså väldigt sjuk katt. Men nu är han frisk.
 
Istället så har Tilde blivi sjuk. Allt bara rinner igenom henne. Stackars bebis. Någon form av magsjuka gissar vi på. Hon äter som vanligt men med tanke på antalet blöjor som går åt just nu så kan hon inte få behålla mycket näring. Sorry for sharing. Dessutom fick Tilde 2 vaccinsprutor igår. Så om det beror på sprutorna eller magsjukan vet vi inte men idag har hon även feber... 
Och som pricken över i;et så är jag själv supersnorig. 
Som sagt, det går sådär för Grefvléns just nu 
 
Tur dom är söta iaf

Håravfall

Här har vi en av dom stora nackdelarna med att ha fått barn och ammar. Man löser ju hår som ett djur som byter till sommarpäls!!! 
Nu tackar jag gudarna till att jag redan hade tjockt hår så jag egentligen inte märker nån tjockleksskillnad. Och fasten det är helt normalt så kan man inte låta bli att bli lite orolig när man drar bort stora tussar. 
 
För dom som inte vet så löser man betydligt mindre hår som gravid och när man sen börjar amma tappar man normalt mycket hår + det du inte tappade som gravid. Alltså känns det som asmycket.
 
 
Titta bara på min hårborste före och efter borstning efter jag duschat. Och då ska vi inte prata om trollet som ligger kvar på golvet i duschen!

3 månader

 
Idag blir Tilde hela 3 månader gammal! ( eller 12v för att vara exakt )  Och jag har inte jobbat på 5 månader. Tiden går så jävulskt fort!

RSS 2.0