Snart pensionär

Idag fyller världens bästa pappa hela 60år!!!
Hurra Hurra Hurra!




Och vars är jag och Robin idag för att fira denne man? Jo på bröllop i Kinna.
Men jag lovar att ta igen det sen gamle man

I now pronounce you husband and wife

Nu åker jag och Robin till Borås ( ungefär ) för att delta vid Mirres och Zaches bröllop!

 

När 2 faktiskt blir 3


Idag var ingen vanlig dag. Idag var första gången jag och Robin fick se den här lilla knodden
som växer i min mage mig just nu ♥ 



Say What! Säger ni då. I Know säger jag då! 

Suprise! Jag vart iaf suprisad när jag plussade den där dagen i början av juni. Speciellt efter att ha haft mens varannan vecka i ett år. Ursäkta för infon. Så ingen av oss trodde att det ens var möjligt för mig att bli gravid. Men när mensen uteblev en varannan vecka så tänkte jag inte mer på det. T'änkte ju bara att det var bra! Efter några veckor och lite konstigt beteende i kroppen så slog tanken mig plötsligt, När ska jag ha mens egentligen? Svaret blev tydligen att mensen nu är på uppehåll i ca 1½år och att jag och Robin ska bli föräldrar där i början på februari!  :D

Har jag förstått det här riktigt? Nej. Känns helt surrealistiskt. Meningen: Jag är gravid. gick ganska fort att acceptera, Men själva innebörden. Lär jag väl inte förstå fören man ligger där på förlossningen. Om ens då.
 
Hur har jag mått då? SKIT! Har mått nästan konstant illa i typ 8-9veckor. Nu har det åtminstone gått över nästan helt, Lite på kvällen ibland kanske. Knappt spytt nått vilket jag är ganska stolt över mig själv över med tankte på att jag kräks annars för ingenting ( kaffe, sprit ) Däremot misstänker jag att jag drabbats av foglossningar, Hoppas verkligen bara att det är nån form av låsing i höften. Annars ligger jag nog jävligt illa till dom närmaste månaderna. Håll tummarna för mig



Jag lovar att det här inte ska förvandlas till en gravid-blogg men samtidigt kan jag inte undvika ämnet då det är en ganska stor del av mitt liv just nu. Plus att jag lovat mina systrar att hålla dom uppdaterade.
Ska bjuda på men magbild så fort jag får nått att visa upp...

Bokmalen ♥ Isfolket

Spelar ingen roll hur mycket det regnar ute. Jag håller mig så bra sysselsatt här inne! Och när det var bra väder, höll jag mig sysselsatt i solstolen. 
   Sen om det är andra eller tredje gången jag återser dessa kära vänner, ja det kan jag inte svara på. Maja hjälp! 
 
Mer än halvvägs har jag tagit mig också på ganska kort tid. Om det är nått att skryta över eller skämmas över låter jag vara osagt

Faster Inger


*14/10 1937  †29/7 2014

Idag vinkar vi av våran fina faster som äntligen har fått återförenats med sin älskade Hasse.
Vi kommer att sakna dig ♥




Together again, forever

This Is How We Do



Hahaha förlåt men jag tyckte faktiskt det var lite kul att Katy Perry har en twerkande glass med i sin senaste musikvideo. Se och lär Miley!

Låten var riktigt bra också tycker jag! Skulle ha kunnat vara en riktig sommarhit till alla sommarfester men den kom ut lite sent skulle jag säga

Walk on Closet

" Jasså du har skaffat en heltäckningsmatta på din sidan av sängen! "
- Robin
 
Förstår inte vad han pratar om...

Barcelona

Barcelona. 
Ja vad tusan ska jag säga? Jag gillade den stan! Lite halvlångt till flygplatsen när man har så kort tid på sig att se allt och flyget hem gick en väldigt dum tid. Men otroligt lätt att hitta i den staden då alla gatorna var mer eller mindre spikraka! Eller ja, lätt att hitta i om man har en karta kanske man ska säga för det är en stor stad.

Det var alltså jag, Robin och Robins 2 systrar Camilla och Annelie som åkte. Vi hade hyrt en skitfinlägenhet i ett lite lugnare område med katedralen/kyrkan, vad man nu ska kalla den, Sagrada Familia som granne. INTE en liten byggnad måste jag säga! Och då är den inte ens färdigbyggd fasten dom började bygga på den i början av 1900-talet! Jag trodde dom bara höll på att renovera men icke sa nicke! 
   Vi åkte ned måndag och skulle åka hem natten mot fredag. Så vi hade ungefär tisadag-torsdag på oss att hinna göra allt. Planering var oundvikligt! Kartan fram första kvällen för att börja lägga upp våran vistelse. OCh jag tycker vi hann med ganka bra på den korta tiden! Sol och badning blev kanske inte prioriterat lika mycket som Camilla hade velat, men man blir ju så fort rastlös när det finns så mycket annat att upptäcka! Och det var nå-så-jävulskt varmt på dagarna så egentligen ville man inte ens upptäcka staden utan bara söka skydd inomhus eller i skuggan.
Torsdagen var både jag och Camilla matförgiftade så den dagen blev inte många knop gjorda. Synd då det var våran sista dag. Men vi hann det vi hade tänkt ändå och mådde pyton resten av tiden.
 
Kl03:00 fredagsmorgnonen stod det en taxi och väntade på oss för att ta oss till bussen som sedan skulle ta oss till flyget som gick halv6. Och eftersom vi alla var lite lätt risiga torsdagen så hade vi varit duktiga och lagt oss och sovit i ca 4 timmar innan taxin kom så vi skulle orka vara uppe halva natten. Okej jag sov i både bussen och flyget. Idiotisk tid att ha en hemresa på...
 
Besviken på shoppningen måste jag säga! Men då försökte vi egentligen inte speciellt hårt heller. Var mest rädd för ficktjuvar så fort vi gick utomhus. Men jag är iaf en mästare på Barcelonas tunnelbanesystem nu ;) 


Utsikten från hotelltaket. Sagrada Familia!  Skapad av den kända arkitekten Gaudi


Från den här ustiktplatsen så ser man verkligen vilket as den byggnaden är!


Parc Güell


Där allt är mer eller mindre gjort i mosaik och runda former


Püss på ödlan


Robin snappar upp nya kakklingstekniker


Jag lovar jag var inte många sekunder från att skita ner mig
när den huvudlösa mannen helt plötsligt rörde på sig!


Sjöjunfruhuset som vi kallade det av Gaudi


Världens mest tapigaste par framför nått Taj Mahal hus


Här får vi uppleva rulltrappan i dess rätta miljö - ute i skogen!


Linbana över Sants-Montjuic parken


Jag var livrädd!


Nej Robin du får inte ta med kanonen hem som en sovunir


Då Annelie bränt sig dagen innan fick hon hända med oss i skuggan mestadels


Fast lite bad var tillåtet


Turistgatan La Ramba


Nej vi var inte på Fångarna på Fortet men inne i La Pedrera av ingen mindre än Gaudi


Ett hus mer eller mindre byggt i runda former.


Uppe på det skållheta taket


Fasaden var under renovering så vi fick bara se en miniatyr


Sista kvällen avnjöt vi en sån spanks måltid som Tacos! Eller...
 

Oh Captain my Captain

När kändisar som han dör, blir man faktiskt lite ledsen i hjärtat.
 
Vila i Frid Robin Williams

Dags att börja knega igen

 
Imorgon är det slut på det roliga och tillbaka till verkligheten!!!
OCH JAG VILL VERKLIGEN INTE DET :'(
 
Lääänge tills man får vara ledig nästa gång nu

RSS 2.0