Hårige Harry


Jag är inte säker, men jag har för mig att nånstans där mitt i allt hår brukar det finnas ett ansikte. Rätta mig om jag har fel

Getbergsvägen ...

... ska det bli mitt nya hem kanske? Var ikväll med Tilda och kollade på en lägenhet. Känns så himla konstigt att ens tänka tanken på ett eget place. Eller ja eget och eget Tilda ska ju också bo där. Det är ju faktiskt jag som kommer vara hennes innebonede. Lägenheten var iaf jättefin. En stor 1a med stort kök och en walk-in-closet!! We love it! Blir knaske ändå lite trångt med 2 pers i en 1a men det ska nog lösa sig. Så länge vi slipper kliva på varandra är jag nöjd. Men mitt förslag att vi skulle ha en våningsäng tyckte inte Tilda var någon höjdaridé, hahaha! Okej jag vill inte heller ha en men det hade som varit lite smygkul med en bara för att det hade varit så konstigt. Fast nu ska vi inte ta ut glädjen i förskott. Vi får vänta och se hur de blir med de hela.
   Modern däremot tycker inte jag ska flytta än med tanke på att jag inte har någon riktigt säker inkomst plus att hon tycker jag ska sattsa på körkortet istället. Okej det kan hon ha rätt i men jag har ändå ingen bil. den tjurar pappa med att ha hela tiden. Men vadå, det är väl många som bor själva och lyckas klara sig igenom vardagen och ta körkortet utan att gå helt i personlig konkurs ? Sen så känner jag att jag inte är i något behöv av körkort heller. Men det är troligen för att jag inte vet vad jag går miste om och då kan jag ju inte sakna de heller. Dumma lilla flicka äre nog många som tänker då.
Jag måste hursomhelst skaffa mig ett tredje jobb. Vet ju inte hur länge och mycket jag får jobba på Jula och isladan är som mest bara en extra grej man gör för att de är kul. Så om någon vet något ställe som behöver extra personal typ kvällar och vissa vardagar och helger så är jag öppen för förslag :)

Hej, vare bra så? tack. så här mycket tillbaka. kvittot. tack. hej då

Jobb jobb och ännu mera jobb. Sitter hemma en fredagskväll och gör ingenting. Varför de? jo för jag stängde idag och ska upp tidigt imorgon för att jobba lite till. Men jobb innebär pengar och pengar innebär att jag har nånting att slösa bort.
Och inte ens fick jag hoppa i hoppborgen nånting idag !! Vilken besvikelse. men imorgon då jävlar...
Hursomhelst så äre tårtkalas på JULA imorgon så kom gärna förbi för en kortare pratstund över en tårtbit. Jag vet ni inte kan motstå de!

Luleå

Känner mig lite smått ensam och vilsen när jag sitter här så snällt i syster Majas lägenhet i Luleå. Ska snart försöka lotsa mig själv ut på jakt efter busshållsplatsen in till stan för att sätta mig på ännu en buss hem till ske-å. Urk! Jag tycker inte om att åka buss.

Jaha hur ska man sammanfatta gårkvällen? Dono. Vi skrattar åt de, det får räcka. Hahaha

Bebis


Måste ju gratta våran gamla klassföreståndare Johanna som fått barn nyligen. En liten Elmer blev de.
Så, nu kan äntligen Te3c slappna av efter att ha gått omkring i över en månad och undrat vad det blev.

ASG, LOL Fnizz fnizz och hela fadderullan

Har sagt det förr och jag säger det igen. Håller jag på att göra en favorit i repis eller gör jag bara en ny grej som kanske inte är riktigt genomtänkt? Jag skrattar iaf åt mig själv och det är helt välkommet för andra att skratta åt mig också.  Moohahahahaa


Sådan mor kanske sådan dotter

Fyra systrar var av en av dom får...


...fyra egna döttrar


Vem av dem ska upprätthålla traditionen ?

Even your emotions had an echo

Jag börjar misstänka att jag håller på att göra en favorit i repris
Borde inte jag ha lärt mig vid det här laget att det kanske inte alltid är en sån bra idé
Ska bli spännande att se hur detta urartar sig...  Frågan är bara vad jag själv vill ?

Som bortblåst

Mamma håller på att städa bort min barndom!!
Bara för att syster Maja flyttar till Luleå nu för att plugga så har mamma fått för sig att rensa hela huset. Och med det så ryker mitt älskade lekrum! Okej nu vare ju som ett tag sen jag lekte där inne, men som mina vänner säger så är jag den mest sentimenatala människa dom känner. Med andra ord, jag kan inte kasta nånting. Har behövt Malins hjälp att rensa mitt rum varje gång och det finns alltid lika mycket att slänga.


Mitt älskade Belville som jag lekt med i oräkneliga antal  timmar. Vars jag än farit så har alltid en bit av Belvillet följt med. Sammanlagt tror jag att jag har 8 olika Belville som jag slagit ihop till ett ända jätte hus. Ambitiös eller vad ? Fast okej nu har huset förfallit en aning.


Hur många äger egentligen en Michael Jackson Barbie ? Jo jag!! Hahaha

Miss me miss me now you have to...

Åherregud vad länge sen man satt vid datorn. nästan 3 veckor sen. Haha
Men jaha jag är väl back in buissnes nu I guess

RSS 2.0