The Studio

Gårdagen var mycket rolig
Jag, Robins mamma + systrar var på hotell Aurum och blev sminkade och fotade precis som resten av stan redan gjort. Men de var kul! Jävligt dyrt, men kul!
Bilderna blev fina, men dom hade nog kunnat varit finare om jag bara hade kunnat hålla mig allvarlig och stänga igen munnen! Allt kändes så uppgjort och onaturligt. Poserna var så förbestämda och konstiga att jag bara skrattade hela tiden. Fotografer däremot sa åt mig att ge mer leende, and belive me jag gav han mer leende! Såg sådär lagom galen ut på 80% av alla bilder. Mindre leenden hade nog gjort bilderna mer Top Model liknande :P Men jag stör mig ganska rejält på att min lugg har delat sig på nästan alla bilderna! Inte okej!
Sen när vi jämförde bilderna såg vi att Marina, Marielle och Annelie fick mycket finare bakgrunder än vad jag och Camilla fick. Plus att deras poser var mer naturliga! Dom hade nog en bättre fotograf. Fast jag kan nästan garantera att våran var roligare!
Dock lite stressig för mig och Camilla som bara var 2st på en fotograf. Vi fick göra våra ombyten illa kvickt för när den ena var färdig fotad ville han börja med nästa och då gällde de att vara klar, vilket vi aldrig var! Ännu knöligare blev de när Marielle lånade min outfit och jag helt plötsligt behövde den. Tur var så kunde jag låna kläder av Annelie, hon skulle liks inte ha dom då plus att dom inte ens skulle synas på bilden kom vi fram till sen. Så allt löste sig i klädval i slutändan men de var en jävla kläddjungel i omklädningsrummet där ett tag!

Efter fotograferingen begav vi oss till Tatung där de var middag med resten av familjen Grefve+respektive. GOTT! Mätt som fan blev man!
När middagen var slut drog vi några stycken hem till mig och Robin, tog en drink och begav oss upp på Taste på solbacken där en kollega till John hade bokat bord. Vi skulle ju inte äta med supa kan man ju alltid! Kvällens tema var Countrykväll och två band spelade och tjoade. Ganska trevlig faktiskt! Synd bara att jag passade in lite för bra i en stil jag egentligen är ganska främmande för. Dum idé att ha röd skogshuggarskjorta, jeans och stövlar. Och som pricket över i:et fick jag låna en cowboyhatt! Hello cowgirl! Like I said, jag passade in lite för bra...
Blev dock en kort kväll då en av oss, jag nämner inga namn (John) blev lite för full och vi begav oss hem till sunnanå.


Tre av bilderna tänker jag iaf bjuda på!


EXTREME HOME MAKEOVER

Ögonblicket ni alla har väntat på!
De färdigställda varsdagsrummet!
Enjoy!












Sen lite bilder i köket på lite nya saker vi köpte på Ikea.
En ny byrå som vi ska vara duktiga att bl a källsortera i.
Även vaserna är från Ikea



Jag dricker inte ens The men de blev fint att ha de i en glasburk

Dekorationskryddor

V.12

Wow jag har tid att sitta framför datorn! De var ett tag sen kan jag lova!
Ska vi börja med söndagen och bion. Helt underbar film Alice i Underlandet!! LOVE IT!

Jobbar annars dag ut och dag in. Sliter som ett djur känns de som. Jobbar heldagar och när jag äntligen får komma hem så kan ni ju glömma att jag får slappna av i soffan. Nä då är Robin i full gång med olika projekt eftersom han är hemma och är sjukskriven.
Men tisdagen var faktiskt jag också ledig men då bar de av till Happis och Ikea!
Vi tänkte vi skulle vara smarta och ta mor&fars bil som är större eftersom de är en kombi plus att vi fällde ner baksätena. Tror ni inte att vi jävlart fyllde bilen in i minsta millimeter! Och då köpte vi inte ens allt vi tänkte köpa! Kunde ha blivit jobbigt att upptäcka precis när vi ska packa in allt att de inte rymms och vi hade måstat hyra en släp. Ibland har man tur! Massa sprit i Finland köptes dessutom plus 3 par skor på Skopunkten. Ett par Foppa-tofflor åt Robin, ett par svarta stövlar åt mig och ett par skiiitsnygga kilklackeskor åt mig! De bara skriker sommarens partyskor om dom!

Lägenheten är så gott som klar nu! Saknas bara lite saker. Typ ett nytt badrumsskåp och kanske en ny säng. Och de är så himla fint här! Ska ta bilder så ni får se. Jag lovar!

Lördagen blir ockå en spännande dag. Robins mamma har vunnit en "makeover" eller vad jag ska kalla de, på hotell Aurum här i stan. Och då ska Robins systrar plus jag få följa med och bli sminkade och fotade i 3 olika ombyten som vi själva har med oss. Efter de så bjuder Robins pappa på middag och bio och då kommer även systrarnas pojkvänner och självklart Robin vara med. Låter inte helt fel va?!

Mot biomörkret

Förhoppningsvis blir de bio ikväll med Jossanpossan. Får se om hon kommit ihåg att boka biljetter
Alice i underlandet bör de stå på våra biljetter. Jag är taggad!

Men först, mat på Nypon hos mor&far!


Andningssvårigheter

Snacka om att ha fått FÖRKYLNING3000
Näsan ( som egentligen är till för att andas med om de är någon som inte visste de ) har för länge sedan slutat upp med de uppdraget, men snorar gärna och de är helt omöjligt att förhindra troppandet, så munnen har fått tagit över andningen. Detta har då lett till att min mun håller på att torkas ut av all jävla luft som passerar. Lösningen på de är att dricka en massa vatten! Men vattnet måste ju komma ut nångång så de har blivit en hel del toabesök. Men allt vatten ska ju inte bara igenom munnen utan även halsen. Och halsen/halsmandlarna är uppsvällda till tennisbollssice som gör de ganska smärtsamt att svälja.
Och som pricket över snoret har jag fått lock för öronen så jag hör ungefär lika bra som gamla Beata 92 år. Gissa hur lätt de är att jobba när man inte hör att kunderna ropar efter en eller när telefonen i fickan ringer. Eller när man står i kassan och känner hur en fin vårflod är påväg nedför näsan och du har inget papper att torka bort de med utan bara dina händer som sen ska ta i allas pengar som sen alla andra också ska röra i. HALLÅ SMITTBOMB!

Jävlar så positiv människa!



Men för att Anna-långtbortivärlden-Panna ska sluta tjata så slänger jag in en bild på mig och bruden från förra helgen så ni kan få se min klänning.

Herrejävlar mina tänder var inte nådigt gula på den här bilden?!?!
Tandblekning nästa!?

Roar du dig med ditt roar jag mig med mitt

Denna vackra snöiga dag har spenderas på akuten i sisådär 4 timmar.
Robin den stackarn har i 2 dygn haft ont i magen så idag tvingade jag upp han på lassa för att kolla upp detta. Jajjemen, efter många timmar fick vi svaret - Blindtarmen ryker!
Däremot att dom inte var 100% säker på att de var den som var orsaken lät ju lite skumt, men då tänker man ju vad annars i magen brukar orsaka en längre smärta?
Så Robin blev nästan direkt upprullad till operation där vid kl 17 och jag fick pallra mig hem. Sitter nu och väntar på att få ett livstecken från karln min

Men däremellan har jag däremot inte brytt mig så mycket om Robin och hans operation. I know låter jätte hemsk och känns jättehemskt. Men jag och mamma hade för länge sen bokat biljetter till Magnus Betnér som då var ikväll. Så efter att ha lämnat Robin i kirurgens händer drog jag själv och roade mig med mor mig. Som sagt låter lite okänsligt, men vad skulle jag göra? Hur värt hade de varit att sitta på lassa i flera timmar när jag liks inte får träffa han. Så jag for och fick mig ena riktiga goda skratt istället!
Satan så bra Betnér är!!
Han sa typ i början att han skulle hålla på i 90min, men han höll på i över 2 timmar. Och vi är verkligen fundersamma om han improviserade där i slutet eller om de där verkligen stod i hans manus! Plus att han sa att han kom av sig hela tiden. "Kom han av sig" eller kom han faktiskt av sig och började babbla om en massa annat. Jävligt kul iallafall! Stå upp komik gillas!
Speciellet Magnus Betnér




Nä undrar om jag ska ta och prova ringa Robin igen

En snabbis

Jag har verkligen aldrig tid för att skriva nånting här. Jobbar konstant!
Tänkte bara slänga in en liten snabb bild på helgens vackra brudpar!

Herrskapet Tunebro


V-träsk

Chillar i Västanträsk efter att ha varit på bröllop i Burträsk igår.
Konstigt nog känner jag mig bakis idag fasten de var helt nyktert igår. Nice Job? Nej!

She bangs, she bangs


Luggen är tillbaka! Och nu pussar vi på Extremt dålig kvala på kameran!

Bröllop imorgon och Robin har ingen slips! Inte okej att företaget inte kan skicka ut de man beställt i tid!
Men önska oss lycka till imorgon med att hitta en ersättnigsslips på stan.

Ljussättning

Gårdagen var riktig rolig! Var barnvakt åt Tira typ hela dagen då mor&far jobbade sent och skulle direkt på hockeyn efteråt. Så jag kidnappade Tira hit till Sunnanå. Mycket mysigt att ha nån att gå ut och gå med. Synd bara att skithund ska dra så förbajjat mycket!
Sen när Robin kom hem blev Tira jätteglad och Robin jättechockad! - De är ett djur här!
Så kollade han henne allvarligt i ögonen och sa: - Och inga rivstarter så du nöter på vårat nya golv!
To late! Haha

Men när nästa person kom till oss blev jag jätteglad! De var nämligen Camilla som kom med kinamat. Hurra! Jag och Robin hade nämligen lovat henne att hjälpa hon provljussätta en bergvägg mellan Alhemskyrkan och Moröhöjden och som tack för hjälpen så bjöd hon på kinamat. Vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande?
Berväggen som vi skulle ljussätta ser man från gångvägen mellan Alhem o Moröhöjden upp mot elljusspåret. Tydligen upplevs den vägen som otrygg och kommunen har pratat om att göra nått fint där så man känner sig lite mer trygg. Då har Camilla fått i uppdrag att prova ut olika belysningar och sen fota de så får kommunen bestämma sig sen om dom tycker man ska sätta upp lite lampor där.
Kul att få vara kreativ för en gång skull! Var väldigt länge!
Men förbannat jävla jobbigt att plumsa i djupsnö upp över knäna i uppförsbacke för att komma upp till bergväggen! Plus att man sen var tvungen kuta upp och ner för att hämta olika utrustningar. Men de blev riktigt snyggt! Nu när de är mörkt ute så ser man inte ens att de finns en bergsvägg där. Och folk som gick förbi stannade och tittade och en tog t om kort! Gissar på att de skulle uppskattas ganska mycket om dom faktiskt bestämde sig att lysa upp väggen.


De här var inte väggen vi gjorde,
men visst blir de snyggt när man lyser upp en begsvägg?!

Dagens lekkamrat

Puss


När man får oväntat besök

Lite läskigt är de faktsikt när ens hyresvärld står på garagetaket och skottar snö och har fri sikt rätt in i köket där jag sitter och äter. Tur att jag har kläder på mig för en gångs skull!

Hej Björn!


Prickigt värre

Okej nu är den här bilden väldigt ändrad i kontrasten men de är bara för att man ska se nånting
Upptäckte nämligen igårkväll att jag antingen fått utslag av solningen eller nån akut fräkenexplosion på hela vänstra underarmen? De kliades lite igårkväll men de har gått över nu. Men de ser ut som fräknar så jag hoppas att de är de. Eller har jag fått "Pricks" som syster Frida fick en jul?


Hej jag är en prickigkorv

Dearly beloved we are gathered here today, på lördag


På lördag gifter sig Ida & David! ( har tyvärr ingen mer charmerande bild på dom två tillsammans, än! )
Ska blir riktigt kul att få gå på bröllop! Blev riktigt chockad när vi fick inbjudan! Och hemsk som jag är så var inte min första tanke - Nej men vad kul för dom! Utan - Vad Fan ska jag ha på mig!!
Men klänningen är fixad, Robins slips är förhoppningsvis påväg och hårdekoration är fixad. Men resten av håret!! Vad ska jag göra av mitt hår!?! Ska klippa och slinga mig på fredag, mer än så är inte bestämt. What to do? Nån som är duktig på frisyrer som känner för att hjälpa mig? SNÄLLA!

Hemmaspa

Nu har jag gått till stan, solat, handlat lite på H&M och traskat hem!
Lagom gå väder ute måste jag säga bara man skippade blåsten på parkbron.

Sist jag solade solarium tror jag var inför balen och studenten? Fick ju bara mer och mer utslag när jag la mig i ett solariumv så jag lät helst bli, men nu när vi behandlat oss och typ fått bort alla fläckarna så tänkte jag att de var dags att ge fejksolen en ny chans. Visst mina fläckar har kommit fram igen (efter bara några minuter? Hmm?) men om man ska tro läkaren så sa han att de kunde hända för pigmenten har nog försvunnit(?!) eller försämrats just där och försvinner nog efter lite sol. Så vi provar och ser ifall jag kanske blir ofläckig tillslut! Jippi isånfall!

Sen på H&M passade jag på att köpa en ny hudkräm, några ansiktsmasker plus hårinpackning. Jag kommer verkligen inte ihåg när jag sist gjorde en hårinpackning! De är lätt flera år sen! Typ när jag hade mitt extremt långa och oslingade hår. De vill säga i högstadiet! Herregud min frisör skulle ju börja gråta om hon visste de!

Med andra ord, jag tänker leka lite hemmaspa nu. See ya!




Lite vårkänsla iallafall

Solen skiner, de är bara några minusgrade och de verkar inte blåsa idag!
Jag tror fan i mig jag ska ta mig en liten promis!

Samos

JAG SKA TILL GREKLAND!

Nu har vi systrar bokat en veckas semster till den grekiska ön Samos!
12 - 19 juni!

Avundsjuka? Självklart!!


Ammarnäs 2010

I'm Home!
Utan några brutna ben! Och de gäller oss alla!
Ett blåmärke här och där och ömmade muskler får man leva med men vi överlevde!
Eller ja, Robin och John överlevde justochpass lördagen. Satan vilka bakistroll dom var igår!

Vi åkte upp torsdagskvällen till en stuga som inte varit igång på ett halvår! Vi hade bara ca 6grader inne och de var nästan sängdags. Så igång med en brasa och elda elementen för fullt! När vi vaknade på morgonen höll vi på att svettas ihjäl för de hade hunnit bli 28grader i stugan!
Fredagen blev skoterdagen för de skulle vara strålade sol! Uppe med tuppen för att vara klara att åka kl9 på morgonen. Inte okej!! Jag och Camilla blev nerpackade baklänges i pulkan för att slippa lite blåst medans John och Robin turades om att köra. På den andra skotern satt Robin och Janni som också var i Ammarnäs i helgen! Målet var en sjö typ 2-3mil väster om Ammarnäs. Att åka baklänges var riktigt obehagligt för man fick ingen förvarning när de blev uppförs- eller nedförsbacke. Ryggen och nacken fick sig ena jävla snärtar när de blev höjdskillnader. Men de värsta var när vi befann oss på sjön vi skulle stanna på lite längre bort och jag och Camilla ser bara hur mycket ovanvatten som helst som sprutar upp bakom oss! I nästa sekund börjar pulkan skära ner i "isen" och tippa!! Jag ser bara hur ovanvattnet kommer närmare och närmare och båda två slängde sig skrikandes över motsatt kant för att hålla jämnvikt och inte tippa! Pulkan körde ju självklart fast och killarna fick slita som djur för att få loss den igen. I slask upp över knäna! Ja dom blev blöta!
Men skitmysigt att sen sitta i en vindstilla grop och bara njuta av solen medans killarna pimlade och käka egengjord souvas. Mums!
På kvällen for vi till Robin & Jannis lägenhet och myste med ett glas vin och såg Ace Age 3. Dock såg vi inte klart filmen för alla höll på somna. Halv 11 !?! Skämmes!

Lördagen begav vi oss upp backen för att åka lite utförsåkning. Fick ju prova min nya outfit och den funkade mycket bra! Inte en enda vurpa! ( Såg du Maja, jag skrev rätt! ) Däremot fick jag jävligt ont i längst ner på smalbenen efter ett tag. När jag kom hem så upptäckte jag att mina långkalsonger hade inte knölat sig bara lite! Därav blodstoppet och smärtan i smalbenen. Hade fått ena snygga märken efter långkalsongerna.
Hemma på gården gjorde vi sen en fin liten brasa och grillade mackor och korv tillsammans med Robin&Janni som återvänt från dagens skotertur på fjället.
Robin&Janni kom även över på middag senare på kvällen. Och helt plöstligt knackar de på dörren och Robin o Camillas moster Kikki plus hennes kompis Nina kommer på besök! Självklart blev dom inbjudna på en hejdundrandes efterrätt! Senare på kvällen kom även Robins arbetskamrat Niklas på besök. Herrejösses vad man skrattar när Jonh och Niklas blandas! Bokstavligen! Vilken jävla duo! Jag hade så förbaskat ont i båda mag- och halsmusklerna efter all skratt!
Den kvällen drack vi upp nästan 6 liter vin, ca 3st 75or, ett par öl och nästan en hel mintu på 6 pers. Ganska förstårligt att Robin & John var så pass bakis som dom var. Eller ja, Robin vaknade och var superpigg medans John var ett vandrade lik. Men medans jag och Camilla städade skickade vi killarna i backen för att få dom ur vägen. När vi kom upp dit så hade John gett upp efter 2 åk och Robin hade nästan spytt i backen. Då först blev han bakis!!
Bilresan hem delade Robin och Camilla på körningen. Robin körde när han kände sig lagom pigg och däremellan fick Camilla ta över. John satt och pimplade vatten och ojjade sig med jämna mellanrum. Men hem tog vi oss!


En lyckad resa om man sammanfattar helgen för er som inte orkat läsa igenom hela texten!


När vindarna skriker mitt namn?

SATAN VAD DE BLÅSER!!
Jag tror jag stannar inne idag

Dalskidan, älskling! Dalskidan!



Helgens Outfit!

Jag, Robin, Robins syster Camilla och Camillas boyfriend John drar nämligen till Ammarnäs ikväll!
Och då kände jag att de var fan i mig dags att införskaffa nya skidor + pjäxor. Har aldrig äkt ett par nya tror jag? Alla jag har haft har varit ärvda och en del jävlart antika.
Men snacka om att jag kommer se fancy ut i backen med mina skidor som de typ är små diamanter på (?) blommiga pjäxor med matchande stavar. Och de bästa med pjäxorna som gjorde att jag vägrade köpa några andra var att man kan koppla in ett batteri på baksidan som då ska hålla fötterna varma!!! ME LIKE!!

Så dagen kommer spenderas med att packa en massa och laga mat. ( Ofta jag lagar mat?! )
Kommer inte hem fören söndagkväll
Så tills vidare...

TUT TUT I BACKEN ANNARS FÅR NI TUSEN HÅL I NACKEN!!

Kurering

Jag lovar, ni kan aldrig gissa vad jag gör just nu!

Jag dricker Te. Frivilligt!!!
Men jag gör de verkligen inte för att jag helt plöstligt gått och ändrat mig och tycker numera att te är gott. De är fortfarande lika äckligt och jag gör de bara för att jag har ont i halsen och jag vägrar vara sjuk i helgen! Te ska väl vara nyttigt har jag för mig och kurera en elak förkylning
Så, jag chansar och häller i mig detta varma vatten


Cougar Town

Hade nog lite för höga tankar om Cougar Town. Reklam nu och jag fattar inte sådär jättemycket. Känns som om jag kommit mitt in i en serie som pågått ett bra tag. Många personer som inte direkt presenteras och "Monica" är konstigt rolig. Jag tycker att första programet ska ge lite bakgrund och som sagt presentationer om folk så man vet vad dom har för roll i serien. Aja, vi får se om de blir bättre efter reklamen. Jag ger inte upp än


Plötsligt händer de!

Jag måste bara berätta något jätteskumt som hände igår!

Jag och Robin snyltade in oss på Nypon där de blev pizza till middag. Mumsfillebabba!
Efter maten var de OS som gällde, ovanligt!
Helt plötsligt ringer hemtelefonen och jag säger som jag alltid säger, - Jag bor inte här! För att slippa svara. De är ju ändå aldrig till mig.  Om folk vill nått ringer dom ju till mobilen och som sagt jag bor ju inte ens på Nypon längre och har ju inte gjort de på nästan 1½ år så varför skulle de vara till mig då?
Pappa svarar och ser helt chockad ut och säger: - De var till dig?

WHAT!?

-Eh, jaha hej?
-Jamen hej jag ringer från tidningen VeckoRevyn och du har blivit utvald att vara testperson i dom nya ändringarna vi har gjort i tidningen. Som tack för att du är de så kommer du få en ögonskugga från Make Up Store plus en pensel därifrån och 3 VeckoRevyn tidningar! De kostar bara 68kr för allt detta! Sen behöver du absolut inte fortsätta prenumera på tidningen om du inte vill de. bla bla bla bla...

Jag blev helt paff och svarade bara okej! visst, jag kan betala 68kr för allt de där! Och sen skita i att prenumera
Frågan är bara vart dom har fått mitt hemnummer ifrån? Jag prenumerar inte på VeckoRevyn och har aldrig gjort? Köper de ibland när jag vill ha nått att läsa på lunchen på jobbet. Och jag har verkligen inget minne av att jag har varit inne på nån hemsida och fyllt i nått för att kunna få detta erbjudande?!
Spooky!
Men jag prenumerar däremot på Cosmopolitan och då är ju frågan om dom har nått sammarbete och fått mitt nummer av dom? Vem vet?
Ska bli spännande att se vad för ögonskugga jag kommer att få iaf.




Möhippa

Blogg.se har ju vägrat funka för mig några dagar här, så vi gör ett tappert försök nu att få ihop ett inlägg.

Men ska vi ta en Möhippegenomgång då ?
JA!

Lite innan kl10 på lördagsmorgonen samlades vi alla som skulle vara med hemma hos brudens syster Sara ( som är granne med bruden )
När allt var klart traskade vi över och blev insläpta av David. Tysta som små möss tassade vi upp till sovrummet där vi kutade in och väckte den skönt sovandes Törnrosa som blev skiträdd när vi kom. Ida hade nämligen inga glasögon eller linser på sig så hon såg enbart en massa skuggor komma inrusandes i mörkret.
Så upp med bruden ur sängen, i med lite frukost och dags att klä på sig dagens outfit som blev en mycket vacker gympadräkt med en ballerinakjol. SEXI
Ögonbindel på och i med hon i bilen! Efter att ha kört lite kringelikrokigt och även backat upp för en backa så var vi framme på BodaBorg där dagen skulle börja. Innan vi for hade Ida fått i uppdrag att under dagens gång byta bort en penna till nånting bättre. Hon fick byta hur många gånger hon ville och målet var en hundralapp ( eller en bil ) De första hon gör på BodaBorg är att hon lyckas byta till sig en ficklampa. Bra Ida!
Efter två timmars lek på BodaBorg var de bara att konstatera att mitt lag var bäst som hade fått ihop 6st stämplar medans de andra laget bara hade 3st.
Dags för lunch!

Efter lunchen bar de av i bilen igen med ögonbindel till CityKompaniet där Ida skulle få fler updrag. Bytteshandel fortsatta men nu skulle hon även be olika personer fylla i en lite bok, som hon hade fått. med deras bästa äktenskapstips! Boken blev snabbt full! Nästa uppdrag var att klä in en snygg kille i toappper från topp till tå. Ida hittade snabbt en snygging som hon ville klä in! Fjärde uppdraget blev att klippa tvättlapparna av kalsongerna på olika killar. För varje lapp tjänade hon 10kr som hon skulle få använda sen till att köpa ingredienser till en tårta. Hela 8st lappar lyckades hon få ihop på kort tid. Good Job!
Efter många byten hade Ida fått 3par sockar i olika färger som hon var nöjd med och vi ansåg att hon fullföljt sitt uppdrag.

En liten snabbig på Ica och handla inför tårtan för att ännu en gång, in i bilen med ögonbindel.
Sista anhalten var relaxavdelningen längst upp i "Läppstiftsbyggnaden" på Erkslid. Huur fint som helst där! Snacka om utsikt!
Medans Ida så snällt väntade i bastun ställde vi allt i ordning för middagen. Ida fick en liten present och sen vare bara att hoppa i badkläderna och börja relaxa!! Mycket nice!

När vi kände oss lagom kokade i bastun och bubbelpoolen blev de dags att plocka fram efterrätten som bestod av olika frukter och Idas egna ihoptjänade tårta!
En liten ballonglek hans med.
Och sist hoppade vi i poolen igen ett tag innan de blev dags att städa stället och dra.

Jag hade då hur kul som helst. Hade lagom ont i skrattmusklerna även igår. Blev en hel del bilderna tagna, även en film gjordes. Ska bli kul att se den!
Hoppas bara Ida hade lika kul som vi andra hade. Och lite synd att Ida bara får en möhippa för de här hade man nästan velat göra om!

Och så en bildbomb på de här!!


RSS 2.0