Grevlens B&B

Jag vet att dom inte ens åkt än och att det egentligen är på gränsen till för tidigt att ropa Hej än men nu är det fan i mig inte länge kvar och förhoppningsvis går allt som planerat!

Jag får nämligen finbesök ikväll av 2mindre fina grabbar från Gävle! Bygg-grabbar för att vara exakt. FyFan vad kul det ska bli!
Och det är inte vilka som helst som kommer. Den ena är ju t om TV-kändis! 
Mr EnsamMammaSöker him self med sin sidekick Manbearpig!
Så nu har Grevlens B&B ordnat och städat i källaren för att göra det fint och beboeligt där. Man skulle t om kunna säga att det blivit ganska mysigt där nere.

Nu ska jag bara komma på hur jag ska lyckas visa upp Skellefteå från sin bättre sida? Tips mottages!

Låt mig presentera Krille-Krokodil och Rullstols-Robban

Söndag = Glass


Jag saknar denna Söndagstradition! GLAAAAASS! Glass framför tvn. Glass med hela familjen. Glass med chokladsås för annars sitter inte strösslet fast. Jag ska ta med mig denna glasstradition när jag får en egen familj.
Jag vill ha glass! NU!
 

Sverige - Kanada

Vad är det för pappskaft som lägger OS hockeyfinalen kl1 en söndag? Är det ingen som tänker på oss stackare som måste jobba! Lär ju vara hyfsat dött i butiken! Jag är iaf glad över att jag har ett kassapass nu så kan jag stå och tjuvlyssna på matchen i lugn och ro, hehe

Bara en månad sen hade jag en rubrik; Anar jag ett svart halsband

 

Oh My God! Titta vad jag hittade på Gina idag! Är dessa på modet igen? Varför då?

Men samtidigt, Jag är så jävla hipp!!!  Så otroligt före min tid! Jag som använde det där för 7 år sen.
Och efter min tid, med tanke på hur länge jag använde halsbandet förra gången... Men vadå? 8 år är väl ingen längd att använda att ett smycke på? Speciellt inte om de är gjort av plast. Plast tappar väl aldrig i värde, eller? 

Är det dags att leta rätt på denna gamla pärla då med andra ord? Och ni tjejer som tvingade mig ta av det. Skrattar bäst som skrattar sist! Hahahaha



Många minnen tillsammans jag och mitt halsband.
Meeeen jag tror det får räcka så också


Östersund

Östersund alltså. 4 veckor där. Kallt som fan! Och blåsigt. Men vad hade man räknat med i januari i en stad som ligger precis bedvid en enorm sjö. Annars är Östersund en ganska fin stad. Inte så stor, men mycket folk på liten yta. Många gamla hus och sånt gillar jag! Och det bästa med Östersund är ju att världens finaste Amanda bor där ♥

Vi bodde på Gamla Stadsteatern. Där har jag t om bott förrut. ( Första perioden bodde jag faktiskt bara 2 rum ifrån där jag och Robin bodde när vi var där ) Som namnet av slöjade så är det en väldigt gammal byggnad som verkligen är i behov av mycket kärlek. Men samtidigt är det ju det gamla som gör huset så charmigt. Mindre charming var dom gamla elementen som levde om utav bara satan! Och som inte gav någon värme heller. Så 4 veckor har jag levt med en liten värmefläkt på golvet för att inte frysa ihjäl.
Spökar gör det också på det där hotellet. Sigrid fick vi veta att hon hette. Sen fanns det tydligen en liten flicka också men hon visste dom inte vad hon hette. Såg ingen av dom...

Vad roade vi oss med då? Först kanske jag ska tillägga att det var ett helt underbart gäng! ( som alltid ) jag kände alla utom 3st som var med sen tidigare byggen. Men då det oftast är samma människor som florerar i bygggruppen så hade man hört talas om dessa 3 killar en hel del så det kändes nästan som om jag kände dom innan vi ens träffats :P

Då vädret som sagt inte var så lockandes att vistas ute i så hängde vi mest på hotellet. Antingen nere i relaxen eller uppe på Roberts rum där vi var 5pers som såg Breaking Bad tillsamans. Lite shopping hann vi tjejer självklart med. Bio, gocart, lazerdoom, fest och träning är exempel på andra aktiviteter som vi roade oss med. Vilka jag deltog i får ni gissa er fram till, haha
MYCKET skratt har ägt rum dessa 4 veckor ocskå.Men jag och Christine bildar ju en väldigt skrattid duo. Många skrämselförsök som både lyckats och misslyckats, Rickard. En kräkning hann jag med också... Jävla mage
Vi har alla även lärt oss tack vare Iman att jobba med Thinner i 6 timmar utan ansiktsmask är en jävligt dum idé.

Och jag har alltid haft kraftig separationsångest när bygget är klart och alla ska åka hem, men denna gång tog fan priset! Ville verkligen inte åka! Önskade för första gången att det faktistk skulle vara en femte vecka. Mycket berodde ju självklart på alla underbara människor man skulle åka ifrån, men även att jag inte har nått fler bygge i vår så det innebär ju att det kommer ta jättelång tid innan jag får träffa alla igen :'(  

Men några kommer jag iaf träffa snart!



Ölen var så kall att det behövdes handskar för att hålla i den


En helt vanlig kväll. Road Christine?


Lilla Kristallkronan inne i själva teatern


Sigrid is that you?


Kullis är en stolt vinnare i GoCarten


Fina flickorna Amanda och Frida


Bromance♥


Pretty 


Så går det om man inte håller Rickard road


Vad har vi lärt oss Iman? Jo att Thinner gör dig fnittrig


Därför ska man jobba i skyddsmasker

Hårda Lazrdoom laget 

Red Carpet

Det här kallar jag ett Inbjudningskort!
 
Så framöver förväntar jag mig att alla inbjudningar kommer komma i minst så här fina, eller ännu finare brev!
Okej? Inga krav, bara en del
 
 

Fru Nylén


HURRA HURRA HURRA!

Idag fyller nämligen världens bästa mamma... eh låt oss säga  +45år så blir hon glad. Ung och fräsch fortfarande för att vara en mormor. Grattis på dig igen ♥

23 Augusti

Fick ett sånt underbart samtal igår från fröken Öhlin! Hon ska nämligen snart bli Fru Öhlin eller Fru Abulkheir !
BRÖLLOP!!!!

I augusti då jävlar åker jag och Robin ned till Kinna för att bevittna dessa två säga Ja till varandra. Är så jävla taggad! Och inte bara för deras skull ( fast mest för deras skull ) utan även för att Mirre vill ha mig som en av hennes tärnor!
iiiiiiiiiiiiiiiih! Lycka! Har aldrig varit tärna förut men ser verkligen fram emot det! Och 120 mil ska fan i mig inte stoppa mig heller! Vi får t om välja klänning själv bara den håller sig inom vissa ramar. Så hjälp tack! Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag göra med håret? Smink? Skorna? 
Har ju bara ett halvår på mig att planera! 
 
Titta sånt vackert brudpar dom kommer att bli ♥
 

Br Ba

Några av mina vänner vet att jag brukar säga att jag inte har tid att sitta och slavisk följa en serie. Att jag istället prioriterar annat. Vad vette fan?
Och att jag aldrig riktigt förstått hur andra kan ha så mycket tid till sånt. Typ se 6 säsonger av nånting på 1-2 veckor. Say what tänker jag då! Har ni inget liv?
Men nu efter Östersund så har t om jag fastnat för en serie som vi var några stycken som alltid såg ihop. Och nu vill jag verkligen ha tid över bara för att kunna se. Det är alltså den här dragningen som jag inte haft förrut. Cravingen över att måste se mer och mer. Och hur irriterad jag blir när jag inte hinner! 

Vilken serie är det jag följer då? Jo, Breaking Bad. Sjuuuuuukt bra! Se den om ni inte redan gjort det! Och har ni det, så shut up jag vill inte veta nått i förväg! 

Tar lite emot bara att se själv det måste jag erkänna. Vi var somsagt 5st som alltid såg ihop och nästan aldrig utan någon. Och nu är vi splittrade så det känns lite konstigt och tar t om lite emot att se utan dom andra.
I miss you guys!

 

Söndagsbikten

Frågan är varför jag gör så här? Jag gillar att blogga. Men jag gör det nästan aldrig. Oftast skyller jag på att jag inte har tid eller inget intressant har hänt. Men när nått intressant faktiskt har hänt och jag vill dela med mig, så går det antingen jättelång tid eller så blir det aldrig av. Why? För tid har jag egentligen! Jag utnyttjar bara inte tiden. Eller jo till att typ pilla navelludd. 
Ta nu t ex. Varit i Östersund och jobbat i en månad och varit hemma en vecka. På denna vecka har jag haft 2 helt lediga dagar och dessto fler kortdagar. Alltså borde jag ju ha kunnat skriva en massa inlägg om allt vi har gjort. Men har jag gjort det? Nej! Anledningen denna gång har varit att jag har varit alldeles för lat för att gå och hämta kapeln så jag kan lägga in bilderna. Så är även fallet just nu! Sitter ju äntligen här och kabeln är på övervåningen. Men går jag och hämtar den? Nej den är så långt borta. Tar den om jag ska upp av någon annan anledning...
Och så här fortsätter det. Så det kan verka som om jag lever det absolut tråkigaste liver ever eftersom jag inte skriver nånting. Okej jag lever inte jättespännande heller, men lite vardagsbloggande borde jag ju ändå kunna få ihop! Har ju gjort det förut. 
Och alla dessa småsaker som kan vara kul att läsa om som aldrig blir av direkt utan jag skjuter på det känns inte lika vesentliga längre efter ett tag och faller då i glömska. Fy på mig! Jag ska bli bättre! Jag vill bli bättre!
För hela tanken med den här bloggen är ju inte att skriva för någon annans skull utan bara för min egen. Som en digital dagbok. Men skriver jag inget har jag ju inget att gå tillbaka till och läsa och minnas. Och jag älskar att gå tillbaka och minnas saker! 

SÅ! Då var det bestämt! Jag ska bli bättre här! Och börjar jag slacka efter igen får ni påminna mig, okej?


RSS 2.0