Sleepyhead

Nu äre på tiden att skaffa sig en dagsrutin. Mera jobba hitåt! Dom dagarna jag är ledig spenderas i horisontalläge i antingen min säng eller i soffan. Ihoppackningen av mig själv här hemma blir bara uppskjutet för ingen ork existerar. idag drog jag handen ur arslet och packade faktistk ner iaf en del. HURRA de börjar tar sig! Inflytt antingen imorgon eller på torsdag ! Får se hur snabb jag är här på slutspurten. Spänningen stiger Tilda, nu äre fan i mig inte länge kvar innan du blir fast med mig på heltid, hehehe.



 





Sen kan vi ju passa på att gratta Eric som fyller år idag


Packåsna

Imorgon går starskottet för inflytten!
Städ av lägenhetenen och de som vi själva kan bära ska flyttas, sen fredag har vi några starka pojkar som lovar att hjälpa oss med de lite tyngre sakerna. Har som upptäckt hur glada eller ska man säga stolta pojkar bli då man säger att vi 2 små svaga flickor inte klarar de själva utan behöver stora starka karlars hjälp. Tvekar dom först så får den meningen dom dirket att smälta och ställa upp ;) hehehe



Nu skuttar jag i duschen för att sen bege mig till fröken Olofsson. Hojj

Tonight I'm gonna kick some ass




Hehe spöar Rosanna i MSN-röj flaggor. Kan ju inte rå för att de faktiskt är nått jag är bra på





Haha herregud quinna get a life!
Om jag hade kunnat hade jag typ försörjt mig på Röj Flaggor. Tragiskt men sant

Stålmormor


Min mormor har fyllt 77 år i veckan, men de hindrar inte den gumman
från att parta loss på släktträffarna och jag beundrar henne för de

Running away from the streets we knew

Ska man skratta eller ska man gråta ?
Förvirrad fundersam med ett litet uns av att vara kluven...
Jag tror jag väljer skrattet tills jag blivit lite klokare på alltihop

I wish you would stay home instead

Justja, Afghanistan i april.

Jippe...

Mamma Lisa ?


Jag börjar misstänka att min pappa är sugen på barnbarn men han vill inte inte riktigt erkänna de. Kan som slänga in en kommentar mitt iallt och sen bara nä jag skoja bara.Makes you wonder. Dom flesta i mina föräldrars umgängeskrets har barnbarn nu, så mina föräldrar börjar kanske känna sig utanför då dom inte har nå bilder att visa upp och skryta om hur duktig lilla LisaJr var när han spydde upp hela middagen över morfar ? Jag tycker istället dom ska känna sig unga då dom inte behöver kalla sig själva för mormor och morfar. Men dom ska väl för fan inte titta på mig om dom vill ha barnbarn. Frida är ju älst! Eller varför inte Emma? Fast Maja har ju faktiskt pojkvän så ge henne pikarna istället!

Men som mamma sa: Mina döttrar ligger inte still så länge...
Hahaha true mabey 

Paint it White

Shiit pommesfrites jag känner mig som värsta Johnnie i RoomService. Bara målar och målar i lägenheten, men ett varv till blire sen kommer vägarna lysa så vita och fina som de är möjligt! Tills jag i fyllan och villan kommer insnubblandes med lite kladdiga och smutsiga händer och lämnar ett saftig spår av handavtryck längst hela väggen tills jag hittat min säng. Haha nämen nu ska vi inte överdriva. Jag är ju nykterist... i 3 veckor till
Tilda har t om lovat att jag ska få mig ett eget spritskåp i köket!! Hahaha problemet blir bara att jag lär väl glöma i vilket av alla skåp jag lagt de i. Finns nästan lite för många skåp för att vi ska kunna fylla ut dom.

Rox



Fick som ett roligt sms idag av Rosanna där hon skrev att hon såg en viss person...
Där efter kom det ett till sms där hon skrev och undrade varför hon ens berättade de. Och de är en mycket bra fråga
HAHAHA jag tyckte iaf de var kul

Frisyren-1 Lisa-0

Nyfrisyren vann den här omgången men nästa gång då jävlar ska jag se till att de lägger sig som jag vill ha de !!


Aj, aj nu äre klippt



  

Och så var det långa håret av ännu en gång! nu återstår de bara för den lilla ägarinnan till den nya frisyren att lära sig handskas med frissan. Men ikväll äre bara lek och bus som gäller

Klipp Klipp

Haircutar-time imorgon. What to do?! FÖRSLAG!!
och kom inte med page för de vägrar jag!

Killing me softly

Någon som vill ta över min kropp tillfälligt? Inte de inte? Fan...
Har ju som varit ett intressant dygn. Skittrevlig kväll med kräftskiva och en massa vin. Men kvällen urartade där på slutet då hela magen min börjar krampa ihop och smärtan gör att jag tillslut spyr. Men det hela går inte över efter att jag lättat på trycket utan fortsätter krampa och ha sig att jag spyr ännu en gång. Sitter där helt förlamad på Rosannas altan, kommer hem väcker mamma hamnar inne på toan halverst liggandes över toastolen och vill bara gråta över smärtan. Spyr självklart en gång till, blir liggandes på toagolvet med en vetevärmare medans moderns fixar fram spyhinken vid min säng. somnar kramandes denna underbara vetevärmare vaknar på morgonen i hopp om att de hela ska ha gått över. Så fel man kan ha...
Har tack och lov inte varit lika illa som igår kväll men ändå inget jag skulle rekomendera andra att prova på. Känns som om min livmoder försöker göra ett tapper försök att lirka sig längre upp i kroppen. Mensvärk skulle nog många kalla de men det känns verkligen inte som så. inte ens i närheten. Plus att det inte är tid för mensvärk heller så den idén synar jag. Och jag som skulle upp och jobba idag. Blev inget av kan jag lova.
Ska hursomhelst till läkarn imorgon men då för att ännu en gång kolla huden. får väl dra upp helgens händelser också men nu känns det som om jag vill koncentrera mig på huden så jag blir av med dessa fläckar/utslag/svampar. Kärt barn har många namn.

Kombo, sambo, rumskompis, Tilda

Hur fan äre tänkt vi ska klara av en lägenhet ihop när vi inte ens klarar av att ta en vettig bild ihop. Hahaha


Welcome to my crib

Fick ett sms idag av min chef Carina: Grattis. du får flytta hemifrån :-D

GAAAH!! Hon har alltså fått den ena lägenheten vi kollade på och nu köpt den åt sin dotter Tilda så vi kan flytta in där !! HAHAHA fyfan vad overkligt allt känns! Ska lilla jag lämna trygga Nyponvägen för att nu bege mig till Getbergsvägen ? JAA DET SKA JAG !! Helt underbart! Fick t om nyckeln idag så nu kan alla som vill få sig en guidad tur genom våran lägenhet.
Men inflyttningen blir inte fören i oktober för då får vi våran soffa och matbord så tills dess ska vi bara måla, riva, bygga och fixa till de så det blir så mysigt så.

FAAAN VAD KUL!  Getbergsvägen 30, here we come

RSS 2.0