England

Hallo Darlings! I'm back from the grey and cold country called England. 
But unfortunately I don't really have the time right now to tell you about my weekend, so I have to get back to you later. Hope that's okey? But to satisfy your eager curiosity for now, I will show you a picture of this weekends partygirls and a picture of Big Ben and a red bus. How more english can it get in one picture! Hahaha

    Kisses and hugs!

( Måste läsas med extrem engelsk brytning annars är de inge roligt! )





Saknas typ bara en röd telefonkiosk och en scones så har vi England i ett nötskal!

Happy Grattis to Me!


Fan vad gammal jag börjar bli
 
/ Hälsningar från London!

Fixar-Frasse har varit i farten!

Titta vad duktig jag var igår! Jag har äntligen lagad den trasiga delen av min ögonbrynskugga som jag slängde i golvet i höstas. No more söl och små pulverbitar över hela sminkväskan!
Hoppas bara resultatet blev bra. Upp till bevis!


Grattis Svea 1år!!!

 
Idag ha sötaste Svea fyllt hela 1år!  Oj oj ok vad tiden går fort!
Detta har firats med tårta och presenter hemma hos Marielle & Adam i Kåge.
Av mig och Robin ( och även Robins syster, typiskt ) fick Svea en gunga. Blev ett väldigt stort paket pga det och jag hade inge omslagspapper hemma. Såå fantasin fick flöda och gamla skvallertidningar fick vikariera som presentpapper! Blev ganska fränt! Svårt bara att hitta nå bilder som var passande att ge en 1åring. Nakenbilder på tex Rihanna gick bort!
 
Fint va! :D 
 
Men Svea tyckte än så länge att de var roligare att swischa till ballongerna...
Aja de är ändå för kallt för att gunga nu kanske

vi gör de, vi gör de, vi gör de!

Justja nämnde jag förresten att Skellefteå AIK tog SM-Guld?

Vi firar iaf på jobbet idag med AIK-tårtor!


VAD SOM ÄN KRÄVS!

Behöver jag ens nämna att VI VANN SM-GULD I HOCKEY!!!!!!!!


20 min till!

Hockey-nervositeten håller äntligen på att släppa hos Skellefteås alla människor och djur! Eller så tog nerverna över helt här? Robin och Robin söker puls

Men SM-guldet är fan i mig inte långt borta nu!!!!!!


Jag syns!

CRAP! Jag är inte osynlig på gymmet längre! Jävla rosa t-shirt!
En gammal gympalärare från Balder ( som jag inte ens hade?!? ) kände igen mig och började prata. Fuck! Vad gör jag nu? Byter sjukgymnast? Eller är de för drastiskt?


Arten; Gymmare

Efter X antal timmar av noga studering av arten; Gymmare, så har jag lärt mig ett och annat för min egna överlevnads skull.

1) ögonkontakt är inte korrekt beteende, men smytittande i form av att lära sig av andras, hmm låt oss kalla de "parningsdans" är helt acceptabelt. Stirrandes in i väggen däremot ser bara knäppt ut.

2) sjung inte med- eller mima till musiken. Du ser efterbliven ut. Utnyttja hellre din stämma till de klassiska parningsgrymtarna eller stönarna. Är inte helt säker här men vad annars har dom ljuden för funktion om inte för att locka till sig en lämplig partner?

3) Gymmare uppkommer ibland i grupper av 2 och 2. Men aldrig mixade kön ( om inte parning är nära vill säga ) detta är troligen ett sätt att dra ännu fler blickar till sig inför ja, you know...

4) arten kommunicerar inte med varandra så ofta heller ( bortsett från parningslätena ) Enda gången arten utbyter ord är när någon vill gästspela i närheten av någon annans jaktmark.

5) Rosa är en återkommande färg hos dom kvinnliga individerna. Så i ett tappert försök att smälta in mer och inte upptäckas som en utomstående så har jag, för min forsknings skull, införskaffat just en rosa tränings t-shirt. Dom tajta byxorna som inte lämnar något kvar åt fantasin har jag inte vågat mig på då jag inte vill dra till mig de motsatta könet. Inte ens deras uppmärksamhet! Jag ska egentligen inte finnas där!

Önska mig lycka till framöver!




Hattifnattar

Försök att inte skratta med dessa små sötnosar på fingrarna!

Har blivit smått beroende av phsychosandras sminkblogg och där hade hon gjort såna här små derp-naglar. Tänkte att såna vill jag också ha! Men tyvärr blev mina inte ens i närheten så fina som hennes blev...
Aja övning ger färdighet!


Ammarnäs 2013

Sådärja då har man piggnat till lite efter sjukheten som blev efter helgens roligheter. Eller nu ljög jag nog lite. Jag blev sjuk redan påvägen upp til Ammarnäs. I bilen small de bara till så hade jag überont i halsen och näsan började tjocka igen. Not Cool!

Men nu börjar man som sagt att vara människa igen efter att ha legat hemma i 2 dagar.
Tänkte jag skulle visa och berätta vad vi haft för oss i helgen nu innan hockeyn börjar. Få se om jag hinner

8 pers i stugan och de känns knappt trångt! Bra stuga! 2 gravida dessutom!
Fredag drog ut på fjället med skotrarna och försökte lapa lite sol. Gick så där. Hoppbilderna iår var nästan en skam! Gick inte ens sådär... Nästa år då jävlar! 
Lördag blev de skidbacken för hela slanten. Heldagskort dessutom! Ett sånt har jag inte haft sen jag var liten, pga att man oftast inte orkar mer än 3 timmar. Men jag och Frida jävlart kämpade och åkte massor! Vi försökte nämligen lära oss åka på "de nya sättet" då vi tydligen åker "gamla stilen". Gick även de sådär...
Båda 2 vurpade i backen varsin gång och jag lyckades till och med ramla omkull i liften! Hör och häpna! Men de hände längst ner när man ska ta emot liften och de berodde på en jättegrop som gjorde att jag gled bakåt och fick liften upp på ryggen istället. AJ! Men ack så kul vi hade! Liften gick även sönder en gång när vi skulle hoppa på! Helst plötsligt stannad den bara precis när vi tagit emot pygeln. Jaha, bara att hoppa av igen. Och tydligen var de grabbarnas fel! Grabbarna åkte nämligen på sina egna små äventyr i skogarna och vid Livsfarliga-stup-skyltar
Och till After-Skin väntade de hockey i skidstugan. 
 
Kvällarna bestod annars mest av alkohol, mat, fika, efterrätt, mer mat, mer fika, bastu  och mitt nya favvospel Sequence!

Knubbsälarna

Titta vad fort vi kör!

Titta vad kul de är att vara gravid och åka pulka efter skotern!

Uppe på Äivesåive

Då fläktade på ganska bra

I can fly!

Ungefär den här standarden höll årets hopp-bilder...

I skidbacken

I väntan på att liften ska börja fungera igen

Dött kött efter en heldag i backen




Nu måste jag gå och se Saik spöa Luleå. Hojj!

Vi drar till fjällen fest hela kvällen

On the road again - Just can't wait to get on the road again


Igen då! Bara flänger och far. Men så ska de vara!
Och imorgon är de faktiskt dags för de Alpina-Dryckeslandslaget årliga SM-resa till Ammarnäs! Hörde jag ett jubel?

Årest uppställning ser lite annorlunda ut då 2st inte kvalat sig vidare till SM;et utan istället just nu deltar i VM i Sol&Sand-lapning i Australien

Så vi stryker dom 2

Men ändå så återstår 3st av topp-eliten, och de är inte illa

Plus att vi desutom har ett nyförvärv iår! Jippi!

Redo? Då åker vi!



Aningens fattigare, men helt klart värt de!

Åh åh åh åh! VetNiVad! VetNiVad! VetNiVad!

Nu har vi gjort de igen! Ännu en resa har bokats! Och inte vilken resa som helst!
Utan till The Land Down Under!!!! 


Wiiiiiiieeeee! A dream will come true! 
Men de är ingen typiskt ungdomsresa runt hela landet och grannländer i flera månader, utan en åka och hälsa på syster Maja och syster-Majas-pojkvän Daniel som håller hus där nere (Melbourne för att vara mer exakt) nu då Maja gör sitt examensjobb där.
Så i juni i 2 veckor så kommer jag, Robin, syster Frida och Mor&Far också infinna oss i detta exotiska land som ligger jävligt långt borta! Fyfan vad jag längtar!
Och vet ni vad de innebär? Att innan de första halvåret på 2013 är över så har jag hunnit besöka 3 olika länder i 3 olika världsdelar! Coolt? Lite iaf!



Maja och Daniel verkar ha alldels för kul på deras resa, så nu ska vi dit och se till att alla dessa roligheter upphör! Eller att vi får vara en del av de :)

Jag fick paket!

Sådärja! Tog typ bara 3 veckor, 2 telefonsamtal och en kortare mailkonversation så har jag nu äntligen fått mig en ny bok om Freddie Mercury ( som har alla sidor, jag har kollat )
Och på köpet fick jag även en bok om Jimi Hendrix! Man tackar tackar! Ska bli kul att läsa om han också!


London's calling


London-resa bokad!
Rosanna, here we come!
25-28 april

Amanda

TITTAVEMJAGHITTA!

Och nu kommer inga nya vänner förstå utan bara gamla som varit med när jag var liten.

This, my friends, är Amanda! Mitt absolut första mjukisdjur som jag fick redan på BB. Mycket kärlek finns samlat i detta lilla djur <3


RSS 2.0