I-landsproblem för ammande

Jag håller nu på att försöka sluta amma. Känns lite tråkigt då det är väldigt mysigt men ack så låst man blir! Så måltid efter måltid plockas bort. Och det går förvånatsvärt bra. Med tanke på hur lätt jag fick mjölkstockning i början av det ammande livet så hade jag mer eller mindre ställt in mig på att hamna på sjukan pga extremt mjölkstockning såhär i nedtrappningen också. Men jag klarade mig undan det nästan helt! Woop woop! Litegrann i ena bröstet har det ömmat och jag har måstat handmjölka ut lite för att lätta på trycket.
   Och då kommer vi in på nästa sak som jag kommer sakna litegrann i och med att man slutar amma. Handmjölka! Jag är kanske lite knäpp, men jag har tyckt det har varit skitkul att handmjölka! Pump kändes bara knöligt och bökigt och gjorde mest ont. Men när man gör det för hand är det som om man, ursäkta liknelsen, klämmer en jättestor finne! Det kommer ut nått hela tiden och det är en väldigt tillfredställande känsla, haha! Sen är det ju fascinerande att se hur långt en stråle kan gå. Jag har iof aldrig handmjölkat för att ge Tilde i nappflaska, utan bara för att lätta på trycket pga diverse orsaker man stöter på ibland. Därför har jag inte behövt vara så noga utan har kunnat söla på hur mycket jag velat. Bäst har det ju varit i duschen. Där har det kladdats ner med bröstmjölk nå så jävulskt ska ni veta! Hahaha
   Och nu till NÄSTA "problem" som dyker upp snart. Måste jag börja använda vanliga BHar snart?!? Det känns ju superskumt! Har ju levt i mjuka amningslinnen och amningssporttoppar nu i snart 8 månader. Tanken att ha på sig nått tajt åtsittande med metallstänger i skrämmer mig lite. Iof har jag ju inte den extrema bysten som verkligen kräver all den stöd den kan få, så tekniskt sett skulle jag ju kunna fortsätta ha sportoppar på mig. Men hur snygga bröst får man i dom egentligen? Inte så värst. När man hade härligt välfyllda boobies gick det ju ann. Men nu när dom börjar tömmas är det tyvärr inte lika mycket att hurra över...
 
Den här fontänen i Italien är ju helt fantastisk!!!

TrowBack

Snacka om fashionista!
 

Yoga

Jag har börjar med yoga på tisdagar nu med Josefine. Känns fantastisk bra att få börja om med det igen. Det är enda sen gymnasiet jag höll på med yoga sist. Jag har t om investerat i en egen yogamatta. Här ska blis stark och smidig!
 
Här ser ni då Tilde demonstrera hur positionen "Stående Hund" ska utföras. Lägg märke till fotföringen

Lisa har en åsikt

Vet ni vad jag har kommit fram till. Efter en diskussion jag var lite delaktig i på FB så insåg jag att jag inte gillar ordet Medelålders. Inte människor som är i medelåldern, utan själva order. Jag tycker det låter nedvärderande på nått sätt. För man nämner ju extremt sällan ordet i något bra sammanhang. Bara när man vill dra en större grupp av människor över samma kant. Människor som inte får klassas som unga och dumma, eller som gamla grå och gulliga. Utan du är ingenting. Du är medel. Du är inte bra på något, du tror att du är stört bäst och vackrast och du lever ett tråkigt svenssonliv. Ungefär så tänker man när man hör om en medelåldersmänniska. Varför då? När du är i tex 40års åldern, är man inte i the top of the game då? Dom flesta har jobb, familj och en hyfsat ekonomi vid det laget och det är ju skitbra! Varför ska man då stämplas med ett ord som kallar en för medel. Medelmåttig. 
Näe jag röstar på att vi hittar på ett nytt ord för den här gruppen av människor. Nått som låter lite gladare
 
Och så lite humor på det allvarliga

Vidriga sak

Nu kanske min tras-fobi inte låter lika dum längre! NASTY!

Peab-fest

Jag är verkligen sämst på att skriva här ni för tiden. Men jag vet inte när jag ska ha tiden till det, och det gör mig ledsen! För jag vill skriva. Men Tilde tar upp ganska mycket av ens vakna tid. Jag måste försöka bättra mig!
 
Jag kan ju tex berätta nu, när jag äntligen skriver, att igår var premiären för oss att ha barnvakt hela natten. Peab bjöd nämligen på storslagen firmafest med respektive och det kan man ju inte tacka nej till. Så vi dumpade Tilde på Nypon med mina föräldrar och drog själva ut till Maskinhuset i Ursviken/Skelleftehamn eller vars det nu egentligen ligger. Jag gjorde min premiär med alkoholhalkiga drycker, vilket skulle bli spännande. Och vet ni vad! Jag har mått bra hela natten! Sen bakisheten är ju en annan sak. Men jag klarade mig undan min vanliga alkohol-relaterade magproblem! Woop Woop! Sen om det var nybörjaretur återstår att se, men det är ett steg i rätt riktning.
 
 

Enformig

Hmmm. Insåg precis att mina 9senaste inlägg har varit om Tilde på ett eller annat sätt... Kanske borde variera mig lite. Men hon är ju så gullig! Därför kommer här det 10e Tilde inlägget!
 
 

Mina favvo-svin

I helgen har vi haft finbesök av Hannah och Andreas (Also known as Pumba). Dom var upp för att hämta hem en liten kattunge. Tippex halvbror för att vara exakt! Ännu en vit liten fluffig sak. Då dom redan har en svart fluffig sak så kommer det bli väldigt gulligt med en motsvarighet.  
Hannah är hon som tog gravid-bilderna på mig. Och självklart hade hon med sig kameran även denna gång. Motivet var, som vanligt, Tilde. Hur fina bilder som helst! Som vanligt 
 
Tilde blev btw 7månader igår. Kryper inte, men kan stå på alla fyra.

RSS 2.0