Bajsa

Älskade små har-lortar!

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen påriktigt!!!
1 vecka kvar!
7 dagar!
168 timmar!
Då befinner vi oss på ett plan påväg mot USA!
Behöver jag ens berätta att jag längtar!

Chokerande? Nej

Ja idag har jag varit bakis.
Kul?
Nja

Last time

Sista Station8 någonsin och jag känner: Att jag är fan i mig full!
Men kul har jag haft! Förjäla kul faktisk!
Först hockey sen middag och vin med Robins familj, sen bara vin med Robin på AllStars och sen S8 för sista gången!
Spriten flödade och jag har dansat häcken av mig hela kvällen!
Nu äre jag och Robin och en popcornskål som gäller ♥

Ett måste för mig!

Min dator körde ihop helt och håller igår tror jag. Inget ville funka och de kom bara upp en massa varnigsrutor hela tiden. Så jag sparade allt jag ville spara och Robin började mixa med den och jag tror han nollställde den? Nu ska jag inte röra den fören Emmas Magnus tagit sig en titt på den. Så nu äre Robins dator som gäller!
Tack och lov så hann vi innan den dog beställa biljetter till Cirque Du Soleil i Orlando!
För mig äre ett måste att få gå på en av deras föreställningar! Jag tror och hoppas att de kommer bli hur häftigt som helst!
Showen vi ska se heter La Nouba och den är nog ganska barnvänlig eftersom dom håller till inne på Disneyland området. Andra shower dom har, i tex Las Vegas, verkar inte alltid vara så barnvänliga. Men jag är nöjd ändå bara av att äga 2 svindyra biljetter än så länge :P
9 dagar kvar till USA!

ARG

De är ett stort fel på min dator!
Punkt.

Öppna din dörr! Vilken dörr?

Vi har ingen ytterdörr.
Den håller på att renoveras och målas om. Den var ju inte så läcker efter vårat hundbesök i somras. Våra andra 2 dörrar är redan fixade och klara. Vart lite spännande att inte ha någon toadörr, men de här är fan värre!
Jag är ganska less på att bo utan en ytterdörr!!!

De blir Aningen för lyhört! Våra hyresvärdar skulle lika gärna kunna stå uppe i våran hall och prata när dom är nere. Och man måste tänka på vad man säger så man inte säger nått dumt som dom hör. Inte riktigt min grej att tänka före jag pratar.
Och de känns jätte dumt att typ duscha, gå på toa eller bara gå omkring lättklädd/naken. De känns nämligen som om dom där nere ser och hör allt man gör. För man vet ju aldrig! Helt plötsligt står dom faktiskt uppe i våran hall och jag kommer säkert lyckas vara naken just då!

Snabeldraken i farten

Jag borde fan få pris ibland! Speciellt när den pyttelilla hemmafrun i mig kliver fram och drar igång dammsugaren!
Från ingenstans började jag tokstäda lägenheten!
Alla kläder i tvätten och igång med en tvättmaskin, skura toan, plocka bort allt skräp, äntligen ta ned julgardinerna och sätta upp nya ( såg lite lustigt ut med bara julgardiner men inge julpynt ) skrubba hela köket och slänga all disk i diskmaskin, dammsuga varenda lite vrå och som slutade med att jag dammsög hela jävla soffan! Och då menar jag inte bara under kuddarna, där jag tror aldrig blivit dammsugat sen vi köpte soffan för nästan ett år sen, jag dammsög armstöd som ryggstöd som sitts som varenda jävla kudde! På båda sidorna! Herrejävlar jag svettades som en gris! De är fan i mig tungt att dammsuga mjuka saker! Men svartare de blev soffan!


Frågan är nu hur många gånger jag i detta inlägg har nämnt ordet dammsuga eller någon annan böjning på de?



3 kilo lättare huvud

Dagens to-do bestod av att klippa till skurmoppen jag haft på huvudet den senaste tiden. Känns mycket fräschare och betydligt tunnare och lättare och framförallt inte like tjorvigt!
Blev dock ingen Gaga-Bang denna gång då en lugg är påtok för jobbig att ha med att göra i solen och värmen

Did I mention att de är bara 2 veckor till USA? Jippi!



Nu ska jag fortsätta se OC som kanal5 har börjat visa igen. Synd bara att jag precis såg säsong 1

The Green Hornet

Bio blev de även ikväll

Vi var och såg The Green Hornet som hade premiär ikväll. Hade inte direkt nå förväntingar över huvudtaget, men OH My God vad bra den var! Riktigt konstigt och riktigt rolig! Vart inte tråkigt en enda minut! Trodde från början att de skulle vara en seriös superhjältefilm, typ Spindelmannen. Tänk så fel man kan ha
Rekomenderar jag den för andra? ABSOLUT!



Bara sådär tvärt

Spontan-Lisa var framme idag!
Och hon bokade en brynfärgning på Ego - en halvtimme senare!
Så POFF hade man synliga ögonbryn utan smink! Lovely!



Och de blev så sjukt mycket bättre än när jag gjorde de på AquaSpa. Då bad jag om bruna men fick typ svarta.
Nu var jag väldigt specifik med hur jag ville ha de och kolla bara så mycket bättre de blev! Lite finjustering är allt som behövs för att få dom att se lite mer jämna ut då jag har sjukt ojämna ögonbryn!


Här ser man även min psykoögonfransar som är alla möjliga längder nu. Eftersom mitt superduper medel för fransarna tog slut för ett tag sen så håller nu dom långa fransarna tyvärr på att släppa en efter en och dom nya som inte hunnit växa till sig till megalängder är nu som mina vanliga fransar var tidigare. Ser bara så jävla konstigt ut när några är såååå mycket längre än dom andra. Kolla bara fransarna längst ut på de vänstra ögat (mitt högra alltså) Ser ju typ sne ut?! Kanske borde köpa nytt medel. Finns även på Ego såg jag idag så man slipper beställa via nätet

Lunchdate


Pojken som flytt Jula Skellefteå för Jula Gbg är hemma på en liten semester, så idag är vi några stycken som ska luncha med honom och prata lite skit och allt han missat i vårat varuhus.
Men först! En välbehövd dusch!

Minusgrader...

Jag är faktiskt riktigt less på denna kyla nu! Vars är värmen!?
Får trösta mig med att de bara är 18 dagar kvar till USA och solen!

Eyes of ice

Jag har ju ganska klarlåa ögon wish I like
Men jag hade ändå velat ha riktigt isigt blå ögon. Tycker de är så sjukt snyggt samtidigt som de är lite läskigt!
Blir så effektfullt!

Kolla bara på sångerskan Amy Lee från Evanescence. I love it!

Och hur hade han tänkt att jag skulle tolka de?

Citat av en manlig kund idag

"Gud vad duktik du var! De trodde jag faktiskt inte att du skulle vara!"






Kärt barn verkar ha jävligt många namn?

Idag vart jag inte kallad praktikanten, utan Plutttjejen (!?!)

Busy Weekend

Äntligen är lugn stund!
Eller nu ljög jag litegrann, men en lugn stund hemma.
Ewe fyllde ju år i fredags så då måste man ju fira! Jag Ewe Rosanna och Stina svepte några alkoholhaltiga drycker och begav oss ut på Station8 ( för troligen sista gången någonsin ) Vi passade på att skaka rumpan och avnjuta våran gratisdrink. Hemresan passade jag på att dela med Kotten i en taxi. Sen stod vi och pratade utanför Sunnanåkiosken i nästan en timme i -22°C! Jag frös!! Duschen var min bästa vän när jag kom hem.
Lördagen bestod av en roadtrip till Luleå med Robin, syster Emma och Magnus för att hälsa på Maja och Daniel i deras nya lägga. Mycket fin! Men shopping i -25°C är fan ingen höjdare. Så vi begav oss tillbaka till deras lägenhet och slappade i deras soffa tills vi blev hungriga och köpte hem sushi från Sushibar. Mmm! Mycket godare än Wok&Rolls!
Söndagen begav vi oss till Västanträsk för lite skoterkörning. Och skottning?!? WTF! Vars kom de med in i dagens plan? Nä usch inget för mig! Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon! Men skoterkörningen var kul!
Så nu är man äntligen hemma, och jag och Robin har poppat popcorn på de gamla hederliga sättet - på spisen! När gjorde man de senast? Typ 10 år sen? Men gott blev de :D
I löve it!

Stundens fundering

Antingen så har min haka fått nått fnatt och bara akutsvällt på ett ställe
Eller!
Så har jag dragit på mig en rejäl inombordarfinne på hakan
Jag hoppas på de förstnämnda.

Praktikplatsen Jula ?

Igår vart jag kallad för praktikant. IGEN!!!
WTF!
Vad äre för fel på kunderna på Jula? Jävlart så fördomsfulla gubbar!

Jag skulle bara gå till kassan och går förbi några äldre människor. Den ena kvinnan tittar på mig och jag hör hur hon säger nått om en rödrock. Bryr mig inte så mycket utan ler åt hon och går vidare.
Då säger gubben i sällskapet: - Äsch hon är bara praktikant så hon vet ändå inget (!)

På vilket sätt ser jag ut som en praktikant? Äre för att jag är tjej? Blond? Kort? Ser yngre ut än vad jag är? Och varför antar han de bara så där? Varför skulle de vara en självklarhet att jag är praktikant? Brukar praktikanter få ha arbetsskjortor på sig? Brukar praktikanter få stå i kassan?

Varför ser ingen mig som en riktig anställd?
De var lite kul dom första gångerna, men nu börjar jag faktiskt ta riktigt illa upp av dessa kommentarer!


Man får inte skylla på praktikanten!


Irritationsmoment

Äre bara min blogg som inte riktigt vill samarbeta?
Eller äre datorn som är knasig som inte får saker och ting att funka som de ska?

Utförsbacke

Året har precis börjat men jag har redan hunnit med årets första slalomtur! Ovanligt tidigt eller hur! Slalom och snowboard brukar man ju börja roa sig med lite närmare våren då de är unset varmare ute.
Men idag vare ju varmt ute så varför inte dra på sig dom mest osköna skor som finns i världen och bege sig nedför backarna i Bygdsiljum! Dock så hade vi ju kunnat klara oss utan snön som vägrades sluta falla. Sen att de började snöa mer och mer ju mörkare de blev gjorde verkligen inte åkningen nå lättare. Tillslut var vi tvungna att inse att de går förjäla dåligt att åka när man inte ser så bra vad man åker på.
Morgondagen kommer mest troligen bestå av träningsvärk i sinne i vader och lår. Är inte så taggad...
Ammarnäs förra året

Landet på andra sidan Atlanten


See you in a month!

Lite äckligt kanske

Jag vet inte riktigt vad, men nånting inom mig sa att jag borde nog slänga bort den här gräddfilen


Fröknarna Kaos från isladan!

Min pigmé-kompis Matilda är hemma från Uppsala nu och detta ska firas med en tjejmiddag hemma hos Jessica! Har egentligen inte tid att sitta här men gör de ändå. Ska iväg nu och inhandla maten för kvällen!


Men 2 bilder måste jag bara få bjuda på! Inte igår!


Fagra(?) damer på isladan? Taget när då? Typ vintern 07-08?



Eller denna otroligt nya bild från typ 06? Kanske 07 om vi har tur!

RSS 2.0