Now it's over

Nu var de slut på riktigt.
Nyckeln är släppt ner i brevinkastet så nu är de officiellt utflyttat ur lägenheten.
Alltså färdigbott med Tildur. Ja, vad säger man? De var kul så länge de varade... ?



För att få ett ordentlig avslut så väljer jag att visa en gammal jävla bild från när jag och en kompis fyllde 8år tror jag och hade maskerad. En liten kanin till Tilda och en björnbuse till Lisa. Vi var söta redan då, hahaha


Back were I begin

Allt börjar falla på sin plats.
Tillbaka på Nypon med alla gamla rutiner
Känner mig som en förslappad tonåring igen som mestadels bara går omrking och grymtar åt föräldrarna och dumförklarar dom oftare än vad som är rättvist
En massa jobb på Jula nu när sommaren närmar sig
Känner mig redan utbränd och inte allt för peppad för rushen i sommar med alla norrmän

En ledig dag nu innebär inte att man för något vettigt. Istället sittar man timme efter timme och tittar på Grey's Anatomy eller läser sista Twilight-boken.

Vilket spännande liv jag lever...

Bara lite smått stressad

Visst är de bra att vissa människor inte alls känner sig stressade här i världen och lullar på i sin egna lilla takt. Men vad fan de finns andra runtomkrign som kanske är ett uns stressade och du gör inte saken bättre genom att sitta där i din drömvärld. Ta kassörskan idag på Coop.
Jag har ränt runt hela stan i jakt på banankartonger att kunna packa i och på Coop fick jag äntligen tag i 4 stycken. Ställer mig i kön för att betala min lilla färdkost jag plockat på mig. Alla köer är påtok för långa så de är bara att välja en. Sjävklart väljer jag den långsammaste där kassörskan drar typ en vara i minuten och tittar på skärmen där emellanåt. Och dom framför mig hade ju fulla vagnarna också. Jag bokstavlingen hänger över min vagn med banankartongen och känner verkligen bara för att slå till någon. När äntligen kvinnan framför mig ska betala så har hon inte några pengar på sitt kort så hon ska prova ett annat. Bläddrar i korthögen, tar upp SAMMA kort och drar de. Samma resultat - inga pegnar på kortet. Bläddrar lite till i sin korthög och tar upp SAMMA KORT IGEN!!! Drar de och chockerande de finns inga pengar på kortet nu heller! Lyckas sen med hjälp av 2 andra kort betala sina varor och de blir äntligen min tur.
2 sekunder senare är jag klar och kan gå därifrån!

What a fuck! Är ju själv kassörska och jag skulle lätt ha hunnit med 4-6 kunder på den tiden hon hade 1. Och inte kunde dom öppna nå fler kassor heller, men nej de gick  bra att hålla på att byta kassörskor hela tiden så de tog ännu längre tid! Man ska verkligen inte behöva stå i över en kvart i en kö! Okej om de är rusningstrafik typ dagen innan en stor helgdag. Men inte mitt på dagen en tisdag!


Så, nu har jag fått avreagera mig lite och ska återgå till packningen. Men de känns fan som om de är jag skulle behöva bli packad. Ge mig ett vinglas nu!

Nyponvägen nästa

Snabba ryck här!
Flytt på gång till tusen.
Flyttbilen kommer ikväll, jag började packa ihop mig igår. Tilda har inte börjat.
Sen storstädning av lägenheten, något jag inte ser dirket fram emot.


Men man måste ju hinna leva också. Så i fredags var de middag på Tatung + Bio med fam. Grefve. Såg Änglar och Demoner. Och jag som inte läst boken tyckte filmen vad skitbra, men dom som läst den klagade en aning.

Eurovision med pyjamasparty med Anna & Malin lördag. Lite trångt att ligga 3 i en dubbelsäng kanske... Men mysigt!

Stek i stugen på söndag med Malin. Och då menar jag bokstavlingen stek. Aj vad jag har bränt mig!

Och igår vart de lite försiktigare solning med Malin sen goglass. Kvällen blev en impulshändelse allt som allt med Robin. Ja, vi picknickar till middag! Ja, vi cyklar typ broarna runt! Ja, vi går på bio!  Wolverine!
Satan så bra film! Jag är så där lagom smygkåt på han. Grrrr! Plus. han var naken ! GRRR. Robin tyckte mest bara att Wolverine var supercool. Och jag tror inte Robin blinkade en ända gång under hela filmen ?
Fast de roligaste var att jag och Robin var helt ensamma i biosalongen. Haha, de har jag aldrig varit med om förut. De var kul för då kunde man ju prata hur mycket man ville utan att störa nå andra. Men smått mobbad kände man sig ändå.


Min blivande man ?

Lilla-Lisa ?

What's wrong with me ?!!
Varför är inte jag lika stor som alla andra?
Varför tror ingen på mig när jag säger hur gammal jag är?

3, jag säger 3 jävla gånger har de hänt nu på en vecka att kunderna på Jula tar mig för att vara mycket yngre än vad jag är!

Första kunden tackade så mycket och sa att jag var så himla duktig fasten jag bara var praktikant (?)
Den andre kunden tittade på mig, eller förlåt stirrade på mig ett bra tag och säger: -Du var då fasligt ung för att jobba här, du måste nog vara en praktikant (?)
Och sen sista; - Du är nog ny här, men bla bla bla...(?)

Vad är de här!!
Inte okej!

Är de bara jag som tycker jag ser MYCKET äldre ut nu än vad jag iaf har gjort?




15 eller 20? De är frågan?

I'm going home

Lägenheten är såld och vi ska var ute innan den första juni.
Alltså dags att börja packa ihop sig och storstäda lägenheten så nästa ska känna sig välkommen.
Men som de ser ut nu så kommer jag inte ha tid att packa och städa. Herrejösses så mycket jobb de har blivit nu framöver.
Men pengar pengar! Som vanligt, de tackar man ju inte nej till!

ID

Nu har jag hämtat ut mitt körkort!
Ser smått stirrig ut med världens största leende. Ser rädd ut helt enkelt.

Känner du verkligen mig ?

Men ett hjälp ska ni få. Sista frågan har de blivit nått fel på så att de rätta svaret är en stjärna. Men de är feeeel!! De ska var ett hjärta, så svara nu inte de fasten ni vet att de är de rätta

     
 
Hur mycket har du lyssnat på mitt eviga surrande ?
1) I vilken ordning kommer mina systrar i ?
  Emma, Frida, Maja
  Maja, Frida, Emma
  Frida, Emma, Maja
  Emma, Maja, Frida
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Hallå Taxi ?

Jag har gjort min debut som fyllechaffis nu! Haha int så värt när de var föräldrar och Robin man körde. Hade varit roligare om de varit andra som man kunnat kräva pengar på, hehe.
Suttit själv i en bil en längre färd nu också för fösta gången. Känns skönt men hemskt. Vem fan ska då rätta till mina misstag och säga hur man egentligen ska göra? Molgan ?

Syster Fluff



Fick en volymtång i födelsedagspresent som jag inte har provat förren igår.
Som dom flesta vet så är mitt hår lika lat som jag och väljer alltid därför att ligga helt platt mot skallen hur mycket jag än kämpar med att få lite volym eller fluff på de. Tänkte då att den nya volymtången kanske blir en revolutionernade vändning i mitt liv och mitt hår. Och POFF de blev de!!
Hallå fluffhår! I like it! Har man konstant platt och livlöst hår så äre väldigt kul med lite dramatiskt fluff ibland. Och att de sen även höll sig relativt bra till dagen efter ska man ju inte klaga på.

Broke




Inte bra, inte bra!!
Min ekonomi håller på att sluta existera! Pank pankeli pank pank.
Eller ja jag har ju sparkontot, men de heter ju inte sparkonto utan anledning så där vill jag inte vara och nalla i onödan.

Har sagt de förr och jag säger de igen - Allmoser till dom fattiga?

 

Valborgs pics

Mycket fint och fult blev fotograferat den här kvällen, men ack så kul!!





  

 

 


Och den absolut bästa av dom alla! Kolla bara ansiktsuttrycken på dom! Hahaha



Finns fler bilder här om man vill kika ---> Valborgs <---

Min nya idol

Filip och Fredrik känner ju alla till vid de här laget. Men nu har även Fredriks dotter Pella gjort sig känd och jag verkligen älskar den ungen! Allas nya idol! Skratta och njut!




You see me drivin' down the street, I look so fucking good !!



FY FAN VAD JAG ÄR BRA !!!!

GRATTIS STINA 20 ÅR!


Allting klär en skönhet eller hur var de?
Skönheten/Odjuret har iaf nu äntligen fått bli medlem i den coola klubben som får hänga på systemet dag ut och dag in.
Så Congratz till dig Pina - 20 vårar! And still keeping it HOT!

Valborgs

Blev tyvärr inget Valborgsfirande i Umeå hos Mariahemmarna som tänkt.
Istället blev de en hejdundrande fest hemma hos mig på Nypon. 8 pers som grillar och bara myser i solen. Alkohol på de, en kubbmatch senare i mörkret - killarna mot tjejorna. Svårt att se vars man ska kasta, Lite mer alkohol, gärna rödvin i petflaskor, mindreåriga dyker upp plus lite andra trevliga främlingar, rödvin spills över hela Annas sock och mattan - saltet räckte inge vidare långt. Föräldrar och hund kommer hem, pappa blir kungen på dansgolvet enligt Lina som man hör skrika halva kvällen - NYLÈN KOM NU VI SKA DANSA! Mamma får smakråd av alla om vilka tapeter som ska upp i köket, Adam utser sig själv till experten med bäst smak. Alkoholen fortsätter, Måns Zelmelöv dunkar i högtalarna, de fotas och filmas mer än vad som borde vara nyttigt. Tjugo i 4 var de sängdags, halv 7 - 7 är Robin uppe och kutar för de är varmt i sovrummet, bara till att byta till systers rum - jag är fortfarande aprak.
Dagen efter är alla jävligt bakis och inte bara en rapade i hinken har man fått höra.



Tyvärr får bilderna vänta tills Stina kommer hem från sin romantiska weekend med Anders i Umeå. Skyna skynda jag vill se!

RSS 2.0