M Ö

Herrejösses alltså! Ni förstår inte vilket finbesök jag hade i tisdags!
Självaste Mirjam Öhlin!

Nästan 2 år har gått sen vi sågs senast. Men vi fortsatte bara precis där vi slutade och bara prata, prata, prata, prata! Men ändå hann vi inte med att prata om allt. Konstigt.
Stackars Mirres kille Zacke bara som också var med upp. Han var nog inte riktigt beredd på de surret de skulle bli. Men då var ju faktiskt han med upp sist också så så chockad borde han inte blivit.

Men tyvärr var de bara en kort visit. För samma kväll som vi träffades var dom tvunga åka hem. Klantig planering tyckte jag för då missade dom ju Stadsfesten som dragit igång nu!
Så när jag gråtit klart efter saknaden av Mirre så äre bara tags att börja tagga inför helgen!


Kom tillbaka snart!
Och börja förbereda er nu på min ankomst nån gång i framtiden

sexårsdagen

Vi är inte riktigt säkra men vi brukar säga kring den 24 juni (alltså på Midsommar iår) så fyllde den stora svarta dammråttan 6 år!
6 jävla år! Hur kan tiden gå så fort?! Kändes ju som om de var inte allt för länge sen vi hämtade hon och man kunde hålla i hon utan problem. Lilltösen som t om hade hängande öron på den tiden.
6 år innebär alltså att Tira nästan levt halva sin livstid? Nä usch vad hemskt! Så ska vi inte tänka. Bara busa och mysa!

Grattis i efterskott bästaste Tira!

Monkeymountin

I've done it!!
Jag har radderat mitt Apbergetkonto!
De hela började med att jag fick ett sms (?!) av Apberget där de stod att sidan ska läggas ner. Så, ja då vare ju bara  till att ta bort användaren. Och t om utan tårar! Känns faktiskt inte som en jätteförlust. Fast tänk så mycket man hängt på den sidan! De borde ändå ses som en liten förlust att sidan ska läggas ned helt och hållet. De var ju där Stina fick sitt smeknamn Lillbjörn! hahaha
Varit medlem sen 15 april 2005. 6 jävla år alltså!! Nog för att dom senaste åren inte varit jätteaktiva på denna sidan. Men borta är den nu! Dock har jag sparat alla diarium bara för att de är kul att läsa. Funkade ju som en blogg ungefär.


God Dog

Jag som trodde att BorderColliesar var smarta hundar. Eller så är dom för smarta för sitt eget bästa. Eller så gäller de bara Tira.

Mamma och Pappa hade tagit bort myggnätet från dörren i stugan för dom skulle skaffa ett nytt, helt ett. Under tiden så vare fritt fram att gå in och ut genom dörren. Vilket Tira inte fattade. Hon stod snällt och tittade ut genom dörren och ville bli utsläppt när de redan vara frittfram att gå ut. Iof så var ju de bra att hon inte fattade så hon inte rymde. Men chockad vart hon när vi kunde gå igenom dörrar och ännu mer chockad när vi försökte få henne att hoppa igenom dörren.
Men tillslut vågade hon ta ett stapplande steg ut!

Mamma uppskattad inte lika mycket att jag och Emma lärt hunden hur man kan rymma. Men de är ju lugnt, så fort ett nytt myggnät kommer ivägen.

A.O



I veckan har Anna-Panna varit hemma i Skell. Vilket alltid är lika trevligt!
Mindre trevligt att hon åker hem idag :(
Kom tillbaka snart!

Vad menar du med de, jag förlora mot en fågel!

Robin har dragit till Västanträsk och syster Maja är hemma från Luleå och aggerar hundvakt åt Tira. Så jag tänkte joina henne och kanske ha ett Disney-maraton! We just love Disney, right?
Men först, kinamat!

Två tummar upp för Disneyfilmer!

Dagdrivare

Eh, hmm.
Vet inte riktigt hur de gick till men jag blev iallafall sjukskriven igår av en läkare på vårdcentralen?
Sjukskriven för ont i magen? Seriöst? De kändes inte riktigt som en gilltig anledning att bli sjukskriven.Jag är ju inte direkt sängliggandes. Ioförsig så gjorde jag kanske inte jättemycket nytta på jobbet då jag mest bara mådde illa och inte kunde böja mig eller lyfta nått pga av smärta.
Så hela 4 lediga dagar blev de för mig. Dumt att träffa in en jobbhelg dock, känner hur pengaförlusten kan bli stor.

Ett blåmärke på fingret (?) fick jag också på köpet efter att dom kollat sänkan. Gör ont som fan kan jag lova!

Vuxenpoäng

Ni kan aldrig gissa vad jag gjort ikväll!
Jag har varit på husvisning! Hallå vuxenpoäng!!

Vad ska man säga. Känns lite småkonstigt att gå omkring i nån annans hus och bedömma eller rent ut sagt dömma ut deras hem. Plus att man sen har en mäklare som kanske hör vad man säger för dumt. Nått jag brukar vara bra på att säga.

Så nu, ja nu äre väl dags att börja bolla för- och nackdelar
To be continued


Nu är jag less

Torsdag och fortfarande ont i magen...
WTF är de för fel på mig? Har t om varit till vårdcentralen men dom hittade inga fel. Var bara att vänta och se om de blir bättre eller sämre sa dom. Men om de nu inte blir varken nått av de utan bara fortsätter som tidigare, vad gör jag då?
Men smärtan kan jag ändå leva med någorlunda.Så länge de inte tokkrampar. De är när illamåendet av de onda startar de blir jobbigt och jag mår sämst. 
Och nu är jag inte bara smått paranoid längre, jag är paranoid! Alla tänkbara fel man kan ha tror jag att jag har. Crypto-bajs-bakterien, gravid, utomhavandeskap, blindtarmen, magcancer, tarmvred, fel på gallan eller njurarna... Listan kan bli lång.

Så här mår den paranoida jäveln

Sjuk i magen på riktigt?

Okej, nu ska vi se och hoppas att jag överlever dagen.
Har sen i söndagskväll haft ont i magen. Och då menar jag riktigt ont så jag har börjat må illa av de. Böja sig fram har varit en plåga. Sätta sig eller ställa sig har inte gått att göra utan att stöna. Att bara gå omkring har känts som ett slag i magen.
Hann bli lite orolig igår. Ringde sjukvårdsupplysningen och hon sa att de troligen är nån form av infektion eller typ den här crypto-bajs-bakterien som härjar i ske-å. Eller om jag har riktigti otur så kan de vara blindtarmen! De ville jag inte höra. Blev smått paranoid! Fick t om förslaget av en kollega att fara på akuten. WTF! Nä de vågar jag inte! Då kan ju faktiskt en dom som blindtarmen faktiskt bli sanning!
Valde att vänta tills idag för att ringa vårdcentralen och typ få en tid där eller nått. Men Halleluja! De är ett mirakel! Jag har nästan inte ont alls just nu! Gör bara ganska mycket ont om jag sitter hukad, men då äre ju bara att låta bli de. Så nu håller jag tummar och tår för att de fortsätter bli bättre och inte kommer tillbaka under dagen.
Wish me luck!

J+J=sant

Nu när jag fick lite tid över för en snabbis här så måste ju passa på
att gratta Jessica och Johan som förlovade sig förra veckan!
GRATTIS PÅ ER!!

Lule

Luleå leverar med på tok för varmt väder!
Vet att man inte får klaga men när man svettas kl 10 på kvällen utomhus i shorts och t-shirt så äre int så kul längre. Ett kallt bad på hotellet satt verkligen som en smäck!

Mr Lynch om bara några timmar!

'
Maja och Daniel hälsar!

Mr Lynch

Nu bär de av mot Luleå!
Två nätter på ett väldigt fint hotell ( de verkar iaf vara fint ) Och shopping har jag tänkt hinna med! Okej, även umgås med systeryster med pojkvän, fast dom är inte prio ett!
De är nämligen morgonkvällens händelse!
Då ska jag få se min lilla älskling!
TAGGA TAGGA TAGGA!


Bra jobbat Tilda!

Idag tar lilla Tilda studenten!!
GRATTIS PÅ DU SÖTNÖT!
God Job!


Party mitt i veckan

Justja!
Jag har ju varit på Välkommen-Hem-Från-Usa-Fest!
Och de har jag helt glömt bort att berätta om!
Tack Malin för att du påminde mig! Synd bara att du är i Turkiet nu och kanske int får se bilderna fören om en vecka ;)

Frida Lundström har som sagt bott i Usa i nästan ett år, och i förra veckan vare dags för henne att komma hem. Fast mycket tidigare än vad alla trodde. Den skitungen hade nämligen lurat alla att hon skulle komma lördag, men tisdag eller onsdag så var hon redan hemma!

Så i onsdag förra veckan vare dags för hennes välkommen-hem-fest som hennes mamma Birgitta och Malin fixat. Frida trodde att de bara var släkten som skulle komma på middag, men hux flux dök de upp en massa vänner också! Så även vi blev bjudna på middag och Frida fick en liten present av min Malin och Anna. Anna kunde tyvärr inte vara med då hon den muppen bosatts sig i huvudstaden.

Efter maten så blev de dags för Frida att snygga till sig lite för då vare dags för fest! Verkligen inget hon hade räknat med. Hon hade tänkt ha på sig mjukiskläder och vara osminkad, men hennes mamma tvingade henne att sminka sig och ta på sig nått lite finare inför middagen :P

Fest blev de! Och även utgång. Och jag hade som vanligt med mig kameran men jag är ändå oskyldig till många av bilderna. Men en hel del blev de!


Och som vanligt, bara ett tunt utval av alla bilder
Glad nu Malin?

I like my money right where I can see it, hanging in my closet

3 par skor köpta, för bara 470kr. De kallar jag billigt!
3 par skor köpta, i 3 olika storlekar. De kallar jag konstigt?

Strl 36, 35 & 33 (?)

d.a.d.d.y

Vad säger vi om denna snygging till lumparkille?

RSS 2.0