Swooch swooch

Robin har köpt slalomskidor.
Redo för utförsbacken!



Sådan mor sådan dotter?

Lagt upp Egypten-bilder på FB och när de var klart ville FB att jag skulle tagga alla ansiktena i albumet ( vem fan orkar göra de egentligen? )
Men då har dom kommit med nån ny tjänst som samlar ihop alla ansikten på en och samm person så man bara behöver skriva en gång! Smart! Men känns ändå lite onödigt.
De roliga blev då bara att alla bilder på lilla söta Svea även innehöll en bild på Marielle. Hahahaha! Men dom är ju trots allt mor och dotter så jag antar att de är okej då


Platypus

Video-chat med systeryster och Daniel i The Land Down Under igår. Första gången jag pratade med henne sen hon flyttade ner, och de var i månadsskiftet jan-feb.

Och jag är glad att se att hon hittat en vän i form av ett näbbdjur! :D


Bruning

Titta! Jag sa ju de!

Dock väldigt svårt att ta kort på. Syns betydligt bättre i verkligheten, jag lovar!
Inte mycket, men något iallafall! Fast i jämförelse med mig själv så är de ganska mycket. Men jämfört med normala människor så ser jag väl ut som din gör vanligtvis...


Äsch, Fuck you! Jag är brun!


Egypten

We're home!!! Vi överlevde! Alla 9. Good Job oss!
Inte för att de var något direkt problem. Media har förstorat upp kaoset i Egypten väldigt mycket. De ända som vi la märke till som berodde på oroligheterna ( som dessutom bara är i en liten stadsdel i Kairo ), var att de var väldigt lite folk i Sharm El Sheik! Hotellen kvar knappt halvfulla, restaurangerna gapade tomma och de var inte direkt nån trängsel på stranden. Skönt för oss! Mindre bra för affärerna i Egypten.

Men vi har iaf haft en toppenvecka! Massa sol och lite bad. Lite kallare kvällar men inte så att man tokfrös. I poolen däremot på hotellet frös man arslet av sig om man badade! WTF! Varför har dom inte värmt upp den? Vi snylt-badade i grannhotellets pool, den var uppvärmd. I havet gick de däremot att bada. Lite halvkallt i början, men så fort man väl var i så var de helt okej. Gick inte att stanna i nå längre tag men så där lagom länge. Lagom länge för att kunna snorkla och se den fantastiska värld som gömde sig under vattenytan. Och bara några meter från strandkanten! Blev halvt kidnappad av en annan snorklare som drog med mig längre ut och visa upp både de ena och de andra. Hur fint som helst!

Bortsett från sol och bad så har resan bestått av spa-behandlingar, lite shopping ( p
 
rutat och klart! ) gratis mat och dryck; Väldigt god mat också för att vara All-inclusive. biljard, poker, födelsedagsfirande av Jörgen som fyllde 50, klappat kameler, promenader, snorklingsutflykt för vissa och bäst av allt - Jag har fått lite färg! Inte röd, utan brun!!! Inte mycket i jämförelse med andra, men ganska mycket för att vara mig. Herrejävlar så blek jag var innan!

Resan började dock mindre bra. Första natten kalvade jag som en idiot á la Lisa-druckigt-alkohol. Vilket jag inte hade! Väldigt skumt. Men jag och Robin tror att de var en eftersläng av lite åksjuka. Mådde iaf bra resten av veckan.

Egypten är absolut ett land värt att besöka! Deras histora är ju outstanding och korallreven fantastiska! Folket är trevliga, maten är god och de är varmt och skönt. Men nästa resa dit blir isånafall till Kario och Alexandria. Vill ju  få se mer av deras histora än bara Sinaibergen

Tack så jättemycket Jörgen och Marina för den här resan!


Nu åker vi!

Framme!
Svea hade aldrig känt på sand förut. Hon var i extas!
Grattis på 50 års-dagen Jörgen!
Svea och hennes ryska pojkvänMot Sverige!

 

Sola och bada med Pina Colada


So long suckers!

Nu drar vi med hela klanen Grefve till Egypten för en veckas sol och bad!
See Ya!

55 år



Happy Grattis Hurra!
Happy Grattis Hurra!
Happy Grattis Lilla Mamma!
Happy Grattis Hurra!

Sweeeeet

Oh yeah! Jag kan också! Hahaha


Dags att dra på sig rödskjortan!


Om de är sant

Gud vad gulligt!


De är kallt här hemma

I'm home!
Iaf en vecka! För sen drar jag till Egypten!

Men färdigbyggt i Kalmar nu. Blev fint! Kommer de få fortsätta vara fint? Jag har tyvärr svårt att tro de. Snälla prove me wrong!

Tråkigt bara att nu har Tripp, Trapp och Trull splittras och åkt hem till sina respektive städer. Hur ska vi klara oss utan varandra? Ja! Vi får helt enkelt se till att ses snart igen! Jippi!!


Varsågod!

Vi fick tårta idag! :D
På en torsdag!!!


Som de ska vara!

Efter en mjukisbyxe-myskväll med Jonna och Michelle så känns ordningen i vardagen återställd!
Dessvärre inte många såna kvällar kvar nu då vi snart ska splittras :(
Måste ta vara på de få tillfällen som finns kvar. Men sova måste man ändå göra!
Natti natt


Bloggande Syster

Syster Maja och Daniel är iaf framme i Australien nu. Melbourne för att vara mer exakt. Och Luleå Universitet ville att hon skulle blogga därifrån om hennes X-jobb och allt runt omkring. Så jag tänkte vara en god syster och länka henne så ännu fler kan följa hennes och Daniels vardag! :)

---> nylenmaja.tumblr.com  <---

Och eftersom jag Fortfarande inte har hittat hur jag får länkningen att synas så blir de pilar som får markera vars länken är. Nån gång ska jag orka fixa de, eller be någon vänlig själ hjälpa mig...



Frystorkad mat ?!

Ni kan aldrig gissa vad vi provade att äta igår! Jag lovar! Aldrig!

Vi åt äkta astronaut-glass! Syster Maja hade fått de från skolan antar jag och mamma och pappa hade en påse hemma. Och i denna lilla påse låg de en mintgrön frigolitliknande fyrkant som alltså var glassen som blivit frystorkad (?) den vägde seriöst ingenting men jag antar att de är poängen då de blir en hel del mat man måste ha med upp i rymden. Blev lite besviken dock då kuben inte flög omkring när vi öppnade påsen. Rymdmat anser jag ska flyga även om de finns gravitation! Fatta så coolt de hade varit! Hahaha

Glassen liknade alltså frigolit men blev mest bara småsmulor om man bröt i den. Kändes som om man tuggade på frigolit, blev till en slemmig yta över hela gommen och tänderna, men smakade varm mintglass!

Tack! Men nej tack! Jag föredrar nog vanlig glass man har i frysen!


You know where to find us today :)


14 dagar

Wiiiie! Bara 2 veckor kvar till sol och bad! Taggataggatagga!!!


RSS 2.0