Stadsfesten

Stadsfesten har kommit och stadsfesten har gått ( min nya favoritstart på ett blogginlägg? )
Blev ju som sagt lite ändrade planer få Michelle inte kunde komma. Bland annat så blev det ett spontanbesök för mig på Stadsfesten torsdagskvällen. Syster Frida ville så gärna ha sällskap på Carola-spelningen. Vilken David inte var så sugen på att se. Så Frida raggade upp sin ammande ko till syster och sin höggravida syster som sällskap! I Regnet... Men fan beställde regn till festivalen?Och Carola må sjunga som en gudinna, men det är alldeles för mycket Halleluja över henne och det får mig att vilja spy. Mer sång och mindre prat kvinna!
 
Lördagdag så gick jag och systrarna på festivalen igen. Precis som resten av stan tänkte. Gärna dom med barnvagn också. Hatar folk med barnvagn på såna hör trånga ställen. Och nu är jag själv en av dom.... Damit!
Men munkar köptes, munkar åts och ballonger köptes. Allt man behöver från en festival! Och Tilde valde din egna ballong helt själv, jag lovar!
 
Ser ni hur Carola vinkar till kameran!
 
Träffade lite kollegor som var aningens runda under fötterna
 
Munkar och glass = mmmmmm
 
Jag lovar, hon valde ballongen helt själv!
 
Och titta vad glad hon blev över grisen Lisen!

Vagga

Det tog en jävla tid, men nu är det gjort! Nu är alla släktnamnen inbrända i familjevaggan! Bara till att avla fram fler bebisar som ska få äran att tillbringa sin första tid i den 150år gamla vaggan! Vaggans historia mellan 1864-1928 är tyvärr okänt vilket är lite synd. Nån som känner typ ett möbel-medium?
 
 

Ändrade planer

Den här dagen, eller hela helgen för den delen, blev ju inte alls som jag tänkt mig.
Vi skulle ju få finbesök av Michelle. Skulle egentligen hämta henne vid kl1 på flyget. Men då hennes mage bestämde sig för att det här var den absolut perfekta helgen att få magsjuka på så blev det inget besök :'(
Vad ska jag och Tilde nu hitta på i helgen?
 
Så här tycker Tilde om det uteblivna besöket

Midsommar

Midsommar har kommit och midsommar har gått. Men ett fullspäckat schema har bestått! Nästa vecka kanske jag hinner andas lite. Men det är så kul att vara uppbokad med massa skojigheter hela tiden med nära och kära!
 
Till och börja med så fick jag ju finbesök över midsommar av söderlänningarna Mirre och Hannah. 
Själva midsommar firades här hemma hos oss i våran lilla kammare som jag kallar den. Ute i vårt förråd har vi nämligen ett rum med inbyggd infravärmare och jag tycker det påminner lite om en bonstaskammare. 
Med oss på midsommar var även Stina, Ewe och Nicke. Blev en mycket trevlig kväll! Förmycket mat som vanligt. Och det är inte varje dag man Kastar Gris XXL-size! Haha
 
På Midsommarafton så fyllde även min svåger Magnus (syster Emmas karl) hela 40år!!!  Grattis på dig Magnus! Så lite firande av han hann också med i helgen
   Resterande tid spenderades flitigt med Mirre och Hannah innan dom skulle åka hem igen. Lika tråkigt varje gång :(
 
Kasta enorma Grisar
Både Tilde och Tippex fick sin beskärda del av uppmärksamhet 
 
Mys i kammaren!

Full rulle!

Syster Frida och syster David (höll jag på att skriva, därför skriver jag det iaf, hahaha) är hemma i veckan så en hel del tid spenderas med dom nu. Måste ju passas på!
 
I förrgår var det glassträff på Ainas. Igår bakade jag och Frida och var sen på middag med modern på Stiftsgården.
Idag var jag o Tilde, Frida o David och Emma o Hedvig ut till Hjoggis och hälsade på morfars. För att sen äta pizza och se film hemma hos Emma o Magnus. 
Vem har tid med att vila på semestern! 
 
 

Odörer

Det är illa när ens barns pruttat får det att mer eller mindre  krulla sig i näshåren
Det är illa när ens barns pruttar väcker en på nätterna i tron att här har det bajsats rejält 
Det är illa när ens barns pruttar övervinner doften av 3 olika nybakade kakor!
 
Hjälp sökes!

Katten Korven

Idag åkte tyvärr syster Emmas katt KattenKorven till katthimlen :'(
Efter att hon tydligen drabbats av både gulsot och njursten och vägrade äta så var det bäst att låta henne somna in. Och nog för att KattenKorven var en väldigt speciell katt så kommer vi alla sakna din knasighet. 
 
God natt tjockis

Hannah & Mirre

Midsommar närmar sig med stormsteg och jag ska få den äran att få spendera den med bl.a dessa två skönheter som åkt hela vägen från södra Sverige. Bara för min skull! Eller ja, för Tildes skull. Skitungen tar all uppmärksamhet. But she is so pretty så det är okej.
 
See ya'll soon!

Kortis

 
HAHA! Amen to that girl! 

Weekend

Christer?   ( och nu skrattade bara mina systrar )
Jag, Tilde och syster Emma har spenderat helgen i huvudstaden för att hälsa på våra andra 2 systrar som finns där. Ingen speciell anledning varför vi åkte ner. Vi ville bara passa på att hälsa på innan Emma får flygförbud. Har jag ens berättat att jag ska bli moster igen? Om inte så är det nersläpp i slutet på juli. Så rättning: Jag, Tilde, syster Emms och "Rodvig/Ragvald" åkte till Stockholm. 
Sen att det råkade vara bröllop av kungligt slag gjorde ju resan iaf lite speciell. Syster Maja bjöd nämligen in till bröllopsfirande hemma hos hon och Daniel i Gamla Stan. Och själva bröllopet ägde ju rum i slottskyrkan. Alltså var vi ju nästan på plats!  Men jag och tjockis-Emma valde att stanna kvar i lägenheten istället för att gå och sen kortegen. Så knöligt med barnvagn och massa folk. Vi trivdes bättre i hemmets lugna vrå där allt snacks fanns. 
Resten av resan bestod sen mest bara av systra-häng, promenader, nougat-kakor, god mat, goda drinkar av drinkmästaren David, alldeles får dyr shopping på enbart Polarn & Pyret och det eviga skämtandet om att jag packat med alldeles för varma kläder för ett 24gradigt Stockholm. Tur Frida har stor garderob. 
Och tur att det är sommar nu så hufvudstads-systrarna kommer hem för semester snart!
 
 Balkong-häng precis som på Samos
Tilde gick all in på semesterkänslan
 
 Vilopaus i en park
 
Bröllopsfest i Gamla Stan med massa kungliga detaljer
 
Min och Emmas alkoholfria drinkar 
 
Davids skägg var helt klart en favorit
 
Tack för denna helg!
 

Uppgraderad

Igår var en spännande dag! På morgonen när jag vaknade hade jag fått ett mail om att min Snapchat hade blivit hackad av någon klåfingrig jävel i Marocko. Varför man ni vill hacka en Snapchat tänkte jag? Finns ju inget av värde där då alla bilder raderas. Men det visade sig att hackaren hade skickat ut en länk till alla på min kontaktlista. Men nästan ingen öppnade länken. Så tji fick dom i Marocko!
 
Sen var jag och Tilde på stan med Stina. Och då råkade jag spontanköpa en ny telefon. Ops! Men då min 4s batteri successivt lagt av mer och mer så kände jag att nu är jag less! Dags att uppgradera sig lite. Men att jag skulle komma ut från affären med en ny telefon på direkten hade jag inte riktigt planerat. En dyr sådan också. Så nu står jag här med ett as till IPhone6! Har inte startat den än dock, så försöker nån ringa mig så går inte det. Sms endast. Ska starta den nu under dagen tänkte jag.
 
Kolla vilket as!

Jag vill spy

Känslan som uppstår när man ska pilla bort något som man tror är ludd mellan tårna i strumpan, men som visar sig vara en liten skalbagge istället
 
 

Bollar affärsidéer

Idag är jag dött kött. Hela min kropp skriker av smärta! Robin försöker hävda att det är träningsvärk, but I know att det är krigsskadorna från igår som spökar. Lite whiplash, lite trasiga muskler, eventuell spricka i ett revben och sträckt rygg. Precis allt man får räkna med efter att man spelat BUBBELFOTBOLL!!! 
 
Var nämligen firmafest igår och denna fantastisk roliga sport stod på agendan. Skriken blandades med skratt då man flög omkring på planen som en ballong. Och då jag inte har så mycket vikt att stå pall med så flög jag som en vante för minsta lilla. Och väl liggandes ner var det fan i mig svårt att resa sig igen. 
   Men trotts diverse skador så är detta absolut något jag vill prova på igen. Inte varje dag man får leka jättestor badboll. FYI så luktade det badboll inuti också.
Mitt lag vann dessutom :)
 
Lag: Pink Ladies
 
Lag: Gula Kexen (tror jag dom hette?)
 
Syns kanske lite dåligt. Men IdaM (nr4) ligger faktiskt upp&ner här och tog sig inte tillbaka runt själv! HAHAHAHAHAHA 

Nationaldagen

Idag blir denna lilla Donna 4månader gammal! Insane! Tider går så sjukt fort. Snart tjuvröker hon väl och vill flytta hemifrån. Oh hell no! Du ska alltid vara liten och bo hemma! ( En mening jag lär ångra om några år säkert :P )
 
Nu ska Tilde tydligen vara redo för smakprover också. Men frågan är, är jag redo? Svar Nej! Inte alls redo för att hon växer. 

3 juni

Idag är det exakt 1år sen jag satt där på toan med ett plus på en sticka och ett stort frågetecken i pannan. 1år sen hela ens vardag kastades omkull och skulle aldrig bli desamma igen. Först illamående och diverse andra krämpor. Sen en enorm mage som gjorde en smidig som en knubbsäl. Och till sist en lite bebis som kräver uppmärksamhet nästan 24/7.
Men vilket fantastiskt år! 
Många tankar och känslor har passerat. Frågorna och orosmolnen har varit många. Är fortfarande ganska många. Men lyckan av att ha en liten sötnos som man får pussa på hur mycket man vill överväger allt annat!
 
 
Vilket fantastisk plus-tecken

Bee-autiful

Nu vill den här lilla humlan att det blir sommar och sol så hon kan få breda ut sina söta små vingar ute i naturen istället. 
 
 

RSS 2.0