Baby Leauge

 
Tilde är då redo nu för att Trick & Treat:a! Och dom som inte ger henne en majskrok eller nått annat gott får en boll i huvudet.
Då hon så gärna vill vara som sin mor så valde hon en Basket-outfit till Halloween. Ja, jag har spelat basket! Tro det eller ej. Varför jag slutade är ju kanske inte så svårt att ränka ut när man ser hur min längd.
Men varför är den här ungen så lik sin far!?! Finns det inget Nylén i henne? Bara Grefve?

Skrämmande gott

Jag är då redo nu ifall det knackar på några monster eller andra läskigheter i helgen
 
 

Elitsimmare

Igår tog elitsimmerskan Tilde nytt världsrekord och fick därav ett Diplom för sin insats! 
Nja okej kanske inte riktigt. Men diplom fick hon! 8 veckors babysim är nu över. Och ingen är gladare över det än Robin. Vet inte om Tilde lärt sig allt för mycket. Hon ville ju helst inte delta alls i övningarna. Bara plaska. Så vi får väl räkna med att hon kommer bli lika vattenrädd som sin mor...
 

Fredagsmus?

Hurra det är fredag idag! 

Kaxi

Idag somnade familjen Olofssons lilla tax Kaxi in :'( 
Hela 14 år gammal blev hon! En riktig liten kärring hade hon blivit tydligen. Men hon kommer fortfarande alltid vara kaxiga Kaxi för mig. Lilla voffsen som Olofssons skaffade när jag och Anna var 12 år. Vi sprang hem från skolan på lunchen för att rasta henne. Och när familjen åkte bort och Kaxi inte kunde följa med så fick hon bo hos Nyléns istället. Fantastisk hund! Lat som få. Istället för att komma till dörren och hälsa så låg hon kvar i soffan i källaren och skällde tills man kom ner och hälsade På henne. Fes gärna i ens knä gjorde hon också för att sen vakna av den hemska odören och gå därifrån och lämna kvar fisdoften. Tack för den. Luktade illa i munnen gjorde hon också. Söta valpar fick hon med. Första gången Kaxi flög var med mig och Stina. Vi skulle frakta ner henne till Anna i Sthlm. Stackars lilla korven var så rädd. Man kände sig superusel som tvingade henne att vara instängd i en bur så länge. Men ack så glad hon blev när vi var framme!
 
Dom senaste åren har Kaxi bott i Norge och nu i Stockholm. Min plan var att hinna träffa henne en sista gång, men så blev det nu tyvärr inte :( 
 
Hälsa Ingrid  
 
 
 
Varför så brydd om en kompis hund? Jag är uppvuxen med henne! Mer än halva mitt liv har hon funnits och förgyllt dagen hemma hos Olofssons. Men inte mer... Sov så gott Kakkan

17e oktober

Idag firar vi 7år tillsammans 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Fredagsnöje

 

Poäng-lös

Blev så jävulskt irriterad idag när jag upptäckte att ALLA mina BestWestern-poäng försvunnit!!! Strax under 90 000poäng hade jag! Och nu är dom puts väck... Bara för att jag inte rört dom på 12månader. Vad är det för skitsnack! Hur ofta ska man måsta bo på hotell egentligen? Men tydligen ändras dom reglerna till nästa år så inga poäng kan försvinna. Tack för den ni. Jag har ju redan blivit av med alla mina som jag jobbar ihop i och med alla byggena jag varit på.
 
Tack och lov för Sofie och hennes kompis Pite-Jessica som bjöd på hemmagjort sushi ikväll! Hela kvällen blev så mycket trevligare så man slapp tänka på BW-poängen. 
Ja, det är ju bara till att börja ut och resa då för att tjäna ihop nå poäng igen. 
 
Mmmmmmmm

Your trash is another mans treasure

Det här är ett Skryta-Över-Hur-Duktig-Jag-Varit-Med-Att-Göra-En-God-Gärning-För-Att-Hjälpa-Andra-Människor-Som-I-Det-Här-Fallet-Är-Flyktingar-Och-Nu-Vill-Jag-Ha-Bekräftelse-För-Det-Inlägg. 
Eller kanske inte riktigt. Har för mig att man måste dela med sig på sociala medier om ens hjälpsamma initiativ för att räknas som en attention-hor som egentligen inte är intresserad av att hjälpa utan bara av att få beröm.
  Vilket jag inte är. Jag vill verkligen hjälpa!
Och genom att berätta här istället om vad jag och systerEmma gjort så kanske nån fler gör samma sak. Vi har nämligen rensat våra hus på diverse saker och skickat iväg dom för att hjälpa flyktingarna som kommer hit, med att fylla upp sina nya hem och garderober. Fick ihop en hel del. Tyvärr inte så mycket möbler utan mest kläder och köksredskap. Men det är iaf bättre än ingenting! En del vinterkläder fick jag ihop också och det känns iaf väldigt lägligt i och med kylan som kryper sig på oss nu. Huvva! Men samtidigt känns det som om man skickar för lite! Jag stod tex på jobbet idag och övervägde att köpa på mig en massa vantar och mössor bara för att skicka. Får bli en annan gång. 
 
Jag gillar att hjälpa! Och jag hjälper gärna till mer. Måste bara hitta vars. Blir så arg nu när jag ser att folk ställer ut för grovsopor och skickar fullt fungerade möbler! Why!? Varför kasta dom när någon annan faktiskt verkligen behöver just det? Är det av lathet? Så mycket lättare att bara ställa ut det på gatan och låta sopbilen hämta upp det, än att ringa ett samtal och låta en förening komma och hämta och som ger möblerna(eller vad det nu är för nått) till någon som behöver dom? Idag körde jag tex förbi bla en hatthylla+skoställ, pallar, sidobord, soffor, barnstol, kyl/frys, microvågsugn, vägghylla m.m. Visst elektroniken kanske är trasig varav den står där. Men om inte? Eller om möblerna bara har fått sig en smäll. För någon som inte har nånting alls spelar såna småsaker inte nån roll. Och jag vet att man inte får, men jag är jävligt sugen på att åka och hämta en massa saker från folks gårdar
 
Oj, så politisk vi blev så här på kvällskvisten! Men det är viktigt att hjälpa andra som inte har det lika bra!
 
 
Mitt bidrag för dagen. Förhoppningsvis blir det mer

Michelle

Då så gör vi åter ett försök! Och förhoppningsvis går allt som planerat utan magsjukor denna gång. Men än så länge sitter hon ju i bilen påväg upp så so far so good. Vi längtar då ihjäl hos! Kör så fort du kan, men lagligt!
 

Pimp her Ride

Igår pimpade jag Tildes vagn med en fuskpäls. Nu blir det myspys i vagnen! Lite reflexer på det här så är vagnen redo för hösten och mörkret. Frågan är bara; Är jag?
 
 

Slitage

Man vet att man har ett barn som sover lite halvdåligt om nätterna och måste sövas om stup i kvarten när kanten på spjälsängen har nötts pga att man själv mer eller mindre ligger och sover mot kanten hela tiden. 
Äsch vi får vända den sidan in mot väggen sen bara
 
 

Tiden bara flyger iväg

Idag blir det här lilla damen 8 månader gammal. Och det firar vi med att öva in ett nytt partytrick; Suga på nappen åt fel håll.
Ja, tur hon är söt den lilla knasbollen

Titt ut

Sätt nu inte i halsen alla, men jag har torkat fönstrerna idag. Say whaaaaat!?! I know! Fan vad duktig jag är! Vem är du och vad har du gjort med Lisa, som Robin skulle ha sagt. Men jag fick upp ett il, var less på att knappt se ut och Tilde var faktiskt för en gångs skull nöjd med att leka själv på golvet. Plus jag vart lite småsugen på att prova min fönstertvätt jag köpte för typ 1-1,5 år sen. Vi torkar inte fönstrerna så ofta här hemma kanske ni märker. Men det är ju så tråkigt! Fast lite kul var det faktiskt nu då man verkligen märkte en markant skillnad. Nu känner jag mig helt plötsligt lite uttittad som om jag var i ett akvarium. Är ju inte van så här god sikt ;P
 
 

Allt man kommer åt ska slitas i

Dom här två ska nog bli goda vänner en vacker dag, men just nu lever Tippex mest bara farligt. Hårtussarna ska flyga om Tilde får bestämma. Tilde lever iof lite farligt hon med. Det är ju Tippex som har klorna

Dubbeldag

Idag fyller två av mina favorit-töser år! En 29 och den andra 25. Så idag skickar jag massa pussar och kramar genomt vårt avlånga land för att träffa av dessa två
 
 

RSS 2.0