Sista timmarna

Sista dagen på jobbet!!!
Måste ju avsluta på topp hos kollegorna ;)

30 veckor

V. 30!!!
Det betyder att det bara är ca 10veckor kvar av tjockisheten! Alltså gjort 3 fjärdedelar nu. It's insane! Tycker ju fortfarande att jag nyss började. Tydligen har jag liten mage också enligt min omgivning. T o m barnmorskorna har sagt att det är en liten bebis. "liten men naggande god"  Har inger emot att föda ett litet barn. Hellre det än en dunderklump.
 
4 arbetsdagar kvar bara sen är det mammaledighet som gäller! :D
 
Vad konstigt jag håller upp linnet? Handen såg inte direkt naturligt avslappnad ut?

Eddie Izzard

Åååh! Såg att Eddie Izzard kommer till Sverige i vår! JagVillOcksåGåOchSeHan!!! He's hilarious! 
Han är alltså en brittisk ståuppkomiker för dom som inte visste det. Han ska uppträda i Stockholm i början på maj. Meeeen, jag vet inte hur smart det är att släpa med en 3månadera bebis till Sthlm för en ståupp-show. Men jag vill!!! Sen är det ju inte dåliga svenska komiker han fått med i showen. Många av dom hade jag mer än gärna också sett
 
 

Renovering pågår

Vällkomna till Kaos-Grevfléns!
Här har vi gott om plats för allt och alla. Rymliga sällskapsytor men med närhet till allt du kan tänkas behöva! 
 
 
Känner ni så hemtrevligt vi har det! Inget fungerande vatten i köket heller så jag ska nu försöka mig på att handdiska inne på toan...

Thank you Jesus!

SWEEEET!

6 år + 18 dagar

 
Grattis. Jag och Robin lyckades missa våran 6årsdag. Den inföll nämligen den 17oktober. Jag kom på det i i helgen. Bra jobbat på oss... Men den 17 oktober var iaf en fredag så förhoppningsvis gjorde vi någon form av fredagsmys som vi kan låtsas var ett enklare sätt att fira våran årsdag på. Vi säger så iaf. 
Husägare sen 2 år tillbaka och bebis på G. Det går bra nu :)
 
GRATTIS PÅ OSS!
 

Jag är en sån toffel!

Idag klev jag i kattspya... INTE fräsch! Klev inte bara i det, jag hann även gå en bit och kände men oj vad det blev moschigt och halkigt under tofflorna?  Såååå idag bestämde jag mig för att det var dags att börja använda mina nya tofflor som jag köpte för ett tag sen och slänga dom gamla!
 
Gissa vilken som är den nya och
vilken som är den gamla!

RSS 2.0