FESTIVALTIDER!!!

Men tyvärr utan The Ark

Rolling in the bed



Och med de säger jag godnatt!
 

Middlesummer

De märks att de är sommar (även fast de är skitväder) för de spenderas ovanligt lite tid här. 
Och om en vecka kommer de bli ännu sämre! För då vankas de nämligen semester!!! Jej!
Tänkte bara förvarna

Men jag tänkte iaf bjuda på lite bilder från midsommar. Innan jag började spy och spenderade natten springandes mellan toan och soffan villsäga.


SOOL i Talludden!


Smurfan kom och lekte med barnen

De dracks polsk sprit

Lill-grodan Svea

Annelie agerade barnvakt

Kubbturnering

Musiktävling

Och gubbarna blev utsatta för fånga-korven-leken


De var min midsommar i korthet! Hoppas ni andra också hade en bra midsommar!

Klantarsel

Så går de när man lägger en telefon med en pappersbild som skal i tsatsiki...
Int så snyggt. Borde kanske åtgärdas

 

Firealarm

Fy usch vilken hemst dag!

2 gånger har brandlarmet startat! Och utan anledning dessutom! Så vi vart allt vackert tvugna utrymma lokalen på alla kunder 2 gånger! Första gången lyckades vi få tyst på larmet relativt fort så alla människor kunde gå in igen.
Men andra gången så tog de nästan en halvtimme innan vi fick tyst på de! Och så länge de tjöt fick vi inte ha kunder i butiken ifall de skulle visa sig att de faktiskt var nått fel någonstans. Så jag stod så vackert i dörren och lekte dörrvakt och berättade vad som gällde och bad om ursäkt. Fattar ni hur mycket kunder vi förlorade på de här!?!

Hoppas de inte startar imorgon nått igen. Då går jag fan i mig hem! 

Vad är de för fel på appen!?!?

VARFÖR TAR JAG MIG INTE IN VIA BLOGG.SE APPEN!?!?!?

Skitstörande? Svårt att blogga från telefonen om man ändå måste gå in vi hemsidan!

Charmig natt

Här i soffan har jag då spenderat natten när jag inte varit inne på toan och härjat.
Fryser som ett jävla as och de ända jag hittade att ha som filt var en handduk. Har lyckats trycka i mig 1 1/2 saltinerkex och en halv banan plus en del vatten. Lite av min ljuvliga måltid kom upp igen , så då var de bara till att börja om ätandet.

Har jag lyckats sova 3 timmar inatt så tycker jag att jag gjort de bra. Hade dessutom sällskap av först katten Verner och nu Romla. Behöver alltså inte känna mig ensam iaf mitt i min misserabelhet.


Frågan är nu bara om jag sak försöka sova lite till eller försöka trycka i mig hela bananen


Date med porslinsstolen

Inge vidare avslut på midsommarafton måste jag säga.
Då vet vi att jag inte alls är frisk utan får återgå till nykterist livet igen...


Glad Midsommar!

Grattis på nytt Midsommar! Eller hur var de nu igen?

Firar som vanligt i Talludden. Men för ovanlighetens skull i långklänning. Oväntat köp från min sida but I love it!

Nu ska jag återgå till mitt rödvinsglas. Bli inte så fulla ikväll!
Hojj!


Cake

Titta de blir tårta! På en torsdag!!!


Bergsgeten

Knaso hunden!

Man kan inte valla ekorrar. Och speciellt inte när dom är uppe i träden! Och hur fan tog du dig upp på stenen?!?!


Mina håriga tjejkompisar

Ikväll har vi tjejkväll!


Stammisen

Lite tragiskt är de när personalen på Sushibar känner igen mig så pass mycket att dom erbjuder mig att komma in dagen efter och betala när jag tappat bort min börsch.
Tackade lite genant för erbjudandet med lyckades ragga till mig lite pengar av Robin som var i närheten.

Kanske ska lugna mig på sushifronten ett tag
Men de är ju så gott!!!



Soluppgång i Ske-å

Och ja, jag är fortfarande vaken!

Har varit på lill-lördag hos Ewe och sen på Olles takterass.
Länge sen man fick uppleva en riktigt norrländsk natt känner jag. Svårt att inte uppskatta måste jag säga.

Love solen kl3 på morgonen!


No more städtant!

Kan någon svara på en sak?!
När blev jag egentligen utnämnd till förste Skur-tant på jobbet?!?!?

De hela började i måndags då en liten pojke tappade ut en färgburk mitt i butiken. Stööön! Mamman stod bara och glodde på mig så jag sjasade iväg hon och torkade snällt upp all färg. Tog typ bara 100 år...

Imorse lyckades jag själv välta en bilvaxflaska så den gick sönder och välde ut över golvet. Fuuuck!
Jaha bara att ställa sig på alla 4 och skrubba igen...

Men sen idag! De var fan de värsta! Då kommer de fram en Karl till mig och frågar om de finns en kundtoa. - jo runt hörnet. - bra de har nämligen hänt en liten olycka här borta. och visar mig. Hans son hade tydligen lyckats kissa ner sig just där. Usch! men sånt händer väl småbarn.
Men efter att Karln visat mig så går han bara iväg med sin son! Hallåå?!? Ska du inte städa upp efter ditt barn? Ska jag måsta göra de? Japp! Tydligen!

Förlåt men jag tycker faktiskt att man är skyldig som förälder att städa upp efter sitt barn. Eller iaf erbjuda sig att göra de, sen kan butiksarbetaren säga att de är lugnt jag fixar. Inte bara gå där ifrån och tycka de är en självklarhet. De är faktiskt inte mitt jobb!

Har faktiskt torkat spya en gång i butiken också. Jag möter en liten tjej och hennes mamma. Ser hur flickan blir grön i ansiktet och nästa sekund kräks hon mitt på golvet. Men då var iaf morsan hjälpsam men jag jagade bort hon tillslut och sa att hon hellre skulle gå ut med dottern om hon behövde spy igen.

Från och med nu är de färdigskurat från min sida! Händer de igen så kastar jag bara papperet på föräldern och säger gör de själv!

( fast alla som känner mig vet att jag är för snäll för att säga så, så de lär ju blir jag som gör de ändå... )


Partypeople

De var inte igår man var med på en vimmelbilder!
Lika bra de kanske. Man ser ju sällan riktigt normal ut på vimmelbilder!

Men de finns iaf bildbevis på att jag var ute i lördags. Och drack dessutom!


Partyprissen

Vet ni vad! Igår drog jag min första fylla sen Polen!
Och jag har mått bra idag! Hurra!
Äntligen kanske de har gett sig mina magproblem!

De var inflyttningsfest för Frida Lu igår. Typ 15 pers i en liten etta. Men de gick förvårnadsvärt bra måste jag säga!
Sen ut på Verandan! Väldigt mycket folk var de också. Väldigt glad att vi gick ut tidigt. Mötte upp Stina precis utanför. I regnet. Så vid stod under 2 paraplyer och drack rödvin i Stadsparken. Kändes nästan som när man var liten och smygdrack! ( ehmm, inte för att jag någonsin gjorde de )

Hade riktigt kul iaf!

Har mest bara sovit idag, och nu tänkte jag göra de ännu en gång! God natt!


För hon har tagit studenten! Fyfan vad hon är bra!

Igår tog lilla Annelie studenten!!!

Shit vad tiden går fort! Kändes som de var nyss jag träffade hon för första gången som en liten revoltmakerska till 15-åring. Och nu är hon stor flicka och redo för arbetslivet!
Grattis på dig!!!

Men lite bättre väder kunde dom väl ha beställt? Spöregn! Nej tack! Tur för årets studenter att de sprack upp mer och mer och tillslut blev fint väder. Själv hade man typ 30 grader och höll på att svettas bort.




Inte alls avis!

Ume

Hej jag verkar aldrig ha tid att skriva en rad eller tre

Tänkte iaf berätta om i onsdags. Då åkte nämligen jag och Stina till Umeå för lite shopping och socialt umgänge med såna man inte träffar så ofta.
Eftersom de var Nationaldagen så var inte så mycket öppet. Dumt tyckte vi. Eftersom folk är lediga då så borde ju handels tänka till och ha öppet då de är väldigt stor chans att de kommer människor och shoppar! Men dom får skylla sig själva. Jag och Stina hittade ändå en del. Typ en långklänning för min del! Vem hade kunnat tro de!

Först ut på de sociala stadiumet var Pite-Jonas som vi kom fram till att vi inte träffat på nästan 4 år. Inte okej! Bättring! En snabb uppdatering vad alla höll på med just nu och sen blev de mest bara en massa minnen. Väldigt underhållande måste jag säga

Efter att vi fikat klart med Jonas så ringde vi Eric och hörde om han hade tid för en snabbis med oss. Då erbjöd han sig att bjuda på middag. Och de kunde vi verligen inte tacka nej till! 
Påväg till Eric så ringer han och ber oss handla lite saker. Så i slutändan blev de vi som bjöd han på mat! Fast han fick laga den ;)
Även 2 klasskompisar till Eric joinade oss till middagen. Halv 10 insåg vi var klockan var och kom fram till att de kanske var dags att bege sig hemåt. De tar ju ändå nästan 2 timmar och jag skulle upp och jobba dagen efter. Planen från börjar var att vi skulle vara hemma till typ 7-8. De sket sig ju ganska mycket...
Men vi hade en kul dag iaf och de är viktigast!


Stina och Jonas way back in the days

Om 5 veckor kanske?

Jaha, då hade man varit till läkaren då!
Inte blev dom nå klokare på min mage inte. Men de har iof blivit bättre så inom en snar framtid kanske den är som den ska igen. Hurra!
Annars har jag inget val än att bli nykterist på heltid...

Mina utslag däremot blev de samma gamla prat om att de är en hudsvamp. Så nu ska jag ännu en gång gå på en piller- och shampookur i typ 5 veckor. Hoppas att de ska hjälpa denna gång. Hoppas dessutom att jag inte ska börjar lukta gamla sopor i ett avloppp av shampoot igen bara. Då slutar jag på fläcken! (hahaha, fläcken. Passande ord) Dom sa dessutom att resultatet att de är helt borta kanske inte kommer att synas fören nästa sommar då man kanske lyckas sola bort dom annars vita fläckarna som är utslagen. Med andra ord så rekommenderade läkarna en solsemesterkur! Inte mig emot!



Idag är de även balen här i stan. Och de regnar. Kul. Stackars alla balenmänniskor. Iof tror jag inte de regnar så mycket just nu. Tackar vädergudarna att jag hade strålande sol på min bal!


Jag tror jag säger de här varje år men; JAG VILL OCKSÅ GÅ PÅ BALEN!
igen


Stum

Stackars Sofie har inte haft de lätt på jobbet idag. Men i brist på folk så var hon tvungen jobba ändå fasten hon inte riktigt kunde kommunicera med kunderna. Och de enklaste stället att vara på då är faktiskt kassan, tro de eller ej. Och just för att hon skulle stå där mestadels av tiden så ordnade vi en fin liten skyllt så kunderna inte skulle tro att hon bara var allmänt otrevlig som inte sa nånting i onödan

De blev tack och lov lite bättre ju mer dagen gick. Tillsmitt kunde man faktiskt nästan höra vad hon sa :)




Delicious Bugs

Sitter hos min syster och dreglar över dessa gobitar. Vill bara mangla in en i munnen!
Men tydligen måste jag äta mat före! You're not My mum!

Ge mig nu!!!


RSS 2.0