På nya äventyr

 
Även om det var på fitthåret så sitter jag iaf nu på tåget påväg mot Gävle för att imorgon fira Ensamm-mamma-söker-Krille som fyller The Big 3 0 ! I know han är smyggammal. Men säg inte att jag sa det. 
Söndag blir det en dagsutflykt förbi huvudstaden för att hälsa på syster innan jag åker hem. Trevlig helg på er!

iOS 7.1

Sådärja! NU har även jag uppdaterat min telefon till ios7!  7.1 tom. Fan vad jag legat efter alltså. Men bättre sent än aldrig, visst heter det så.
Usch bara för att måsta lära sig nytt bara. Så himla van att swischa höger för radera tex, men nu ska jag swischa vänster! HerreJösses!
Allt vart väldigt ljust och färgglatt helt plötsligt också. Känns nästan som en sockerchock varje gång jag öppnat telefonen.  
Ge mig några dagar bara så är jag back on track och kan allt!

Åldersnojja

Insåg precis att jag fyller 25år om en månad idag :( 
Blir ingen nedräkningen iår
 
 

Musikvideo vs Musikvideo

Inte för att vara en bitterfitta, men jag måste bara få ge min åsikt om Kylie Minogues nya musikvideo.
 
 
Jag får väldigt svårt att ta kvinnan seriöst efter att ha sett det här. Och då menar jag inte att jag ser henne som en omogen person eller skämt som driver med allt bla bla bla...
Utan jag menar att jag kan inte ta henne seriöst som vuxen kvinna och stor sångerska. Du gör inte en sån här låt, eller video när du redan är en världskändis som inte behöver vrida allas blickar mot ditt håll på det här sättet bara för att du ska släppa ett nytt album. Hade Miley Cyrus gjort den hade jag snarare kunna köpa det. Då hon är 20 och försöker tvätta bort en Disney-stämpel och vill visa sig ung och rebelisk. Ni vet sånt som alla unga sångerskor verkar måsta göra av någon anledning(?) Kylie däremot är ju över 40 år. Absolut, gör sexiga videor då vi alla vet att det är det som säljer, men i hennes ålder känns det här mer tacky än smakfullt. Iof hade Miley gjort den hade det också varit tacky och säkert en anings mer White Trash men jag hade kunnat vifta bort det mer. Vilket är fel av mig kanske. Är det okej om en 20åring gör det men inte en +40?
Låten i sig är väl inte det sämsta jag hört, men detta Bonuce Bonuce får mig bara att vilja tänka REALLY! Och sen skratta åt det tragiska i det. Hon lyckades iaf Inte övertyga mig om att en Pilatesboll kan vara nått sexig.


Det här därmot! Jag älskar Lily Allen för den här låten och videon. Nått av det roligaste jag sett. Jag skrattade högt första gången jag såg den. Och om det är nån som inte förstår det så driver hon med precis allt Kylie vill förmedla i hennes video


Hejja SAIK

Skellefteå AIKs sötaste supporter

Konfigurerar

Jaha! vadå för nått? Oviktiga saker eller? Som inte ens är värda att nämna eller försöker du undanhålla för mig vad det är du faktiskt uppdaterar? Eller tycker du jag är för dum för att ens förstå vad det är du sysslar med?
Annars brukar du ju vara så himla duktig på att in i minsta detalj berätta om vad du uppdaterar och jag måste godkänna både det ena och de andra bara för att du inte kan ta några som helst egna beslut förutom när du jävlas med mig. Vilket är ganska ofta. Och du ska vara ny...

Catfood

 
Is it just me, eller visst ser kattmaten på förpackningen ut som en skål med flingor? Varför häller dom i mjölk? Eller är det så maten ska serveras? Katter tål ju inte ens laktos så bra!
 
jag fattar ingenting 

Inspärrade

Vi bor inte riktigt rätt till just nu. Av någon anlednig, som vi inte blivit delaktiga i att få veta, så har dom grävt upp hela gatan precis utanför oss. Trafiken har blivit omdirigerad till gatan nedan och jag måste ta en omväg till jobbet. När dom är klara är det ingen som vet. Det vi däremot vet är att innanför den tredje och sista varningen om att det är ett vägarbete framöver, precis bakom den stora vägbommen, där bor vi... Grattis
Fick mig en liten chock första dagen. Tänkte hur fasen tar jag mig ned på gården? Dagen efter; Hur fasen ska sopbilen kunna komma åt våra tunnor? Allt gick bra tack och lov.
Däremot känns lite fel att vara inne och köra innanför avspärrningen. Den är ju där just för att man INTE ska köra där. Men vi har ju som inget val. Dom får ge oss onda blickar om dom vill, jag lovar att jag ger onda blickar tillbaka.


Btw, vem var det som beställde mer snö och kyla? Visst var vi alla överrens om att det faktiskt är vår nu?! Inget mer snöande tack!

Tre i rad

Jag hoppas då verkligen att det här inte är starten på ännu en hudåtkomma som även den ska ta 5 år att bli av med...
 
 

I knew it!

Amen! 
Mer sallad åt folket!

Schlagermys med Tippex

Mys
 
Crazycat lady eller Catman
 
Och vem hade anat att Tippex var
en sådan SchlagerFjolla!
Måste han ha ärvt efter min far

Shake it ?

 SAY WHAT !?!

Har det alltid stått att man ska skaka hårsprayet först på flaskan? Näää visst är det nått dom nyligt lagt till? Annars har jag gjort jävligt fel i många år! 

Renjävel

Usch vilket tråkigt samtal jag fick idag. Nästan så man ville bli lite ledsen i ögan, när jag egentligen borde bli glad! 
Men när en av mina största tryggheter inom bygggruppen ringer och berättar att han sagt upp sig från Jula med omedelbar verkan, ja då blir man lite ledsen :( 
Han har fått jobb på Bilte, nej förlåt, Feltema. Jag förstår att han kände att det var dags att byta jobb, men det känns lite tomt nu när jag vet att jag aldrig kommer få jobba med honom igen. Hade ju som räknat med att han skulle komma hit när det blir dags för min butiks renovering.

Vissa personer i byggruppen har lämnat större avtryck i ens liv än andra. Tur det är nära till Umeå så man kan hälsa på iallafall. 


Tack Renen för att jag fått äran att lära känna dig

Vem kan stoppa mig ner jag bara rullar fram

Hurra Tjockistisdag!
I'm on it!

Grabbarna Grus

Sådärja då var måndag här igen och förra veckans roligheter var över. Har iof varit över sen i lörrdags redan då grabbarna åkte hem. Saknar dom redan :(

Men fyfan vad kul vi haft! Har gjort mitt bästa för att visa upp Skellefteå och jag tror jag lyckades hyfsat! Har visat dom allt från utsikten uppe på Vitbergsbacken till ett Buremål på Krysset. 
Tydligen har Krille en kusin som bor här så onsdagen var vi och åt tillsammans med han och hans tjej och några från jobbet på Olles och såg hockey. Leksand-Brynäs bara för att ena gästen är ett fan av brynäs. Kan inte påstå att jag var lika intresserad. Fann det mer underhållande att se Robert bli uppraggad av en medelålders karl, haha!
   Torsdagen stod Piteå Äventyrsbad på agendan men då dom öppnar först kl16 (?!?) så hängde vi mest framför Breaking Bad och tog en prommis till Ica innan det blev dags att bege sig. Men då har ju Krille nyligt opererat axeln så han var inte i form för några vattenrutschbanor eller simmning så han dumpade vi på soldäcket och i en bubbelpool så badade jag och Robbant och tävlade vem som åkte fortast. Jag förlorade alltid med lite mer än 1 sekund! Kämpde så hårt att hinna före att jag gav mig själv senadrag i en tå... lyckat
   Fredagen var killarna på ett eget litet äventyr då dom lovat skjutsa Krilles kusin med katt till vetrinären och som tack för det blev dom bjudna på middag. Men innan det så drog vi och fikade på Ainas medans vi väntade Byggledar-Fredric a.k.a Gandlaf med den långa staven, som var påväg söderut från Boden. Så en snabbkaffe på Max med han blev det. Har inte träffat han på 1½år! Iof hade jag inte träffat Krille på så länge heller.
Fredagkväll blev det fest här med både kollegor och andra vänner och på det sen utgång på Coasters och Calles.
Lördagmorgon var det tråkigt nog dags för grabbarna att åka hem. Och jag vet inte vem som var mer bakis, Robert eller Tippex? Dom 2 har haft sån hatkärlek under dessa dagar och det har varit så underbart roligt att titta på! 
 
Jävligt tyst blev det här hemma efter att dom åkt också. Gissar på att det är så här föräldrar känner när deras barn flyttar hemifrån. Det blev så tomt :( 
Men det går verkligen inte åt lika mycket mat och kaffe längre! Hahaha
 
Det har varit fantastiskt roligt att ha er här och jag hoppas ni vill komma och hälsa på igen. Vi syns om lite minder än en månad också!


Rober började med att försöka styla med sina nya musikaliska talanger


Ett tappert försök att få lite färg


Soldat Gandalf

Hur kan man inte bli glad av att komma hem till sånt här ♥

Fredagsfest


Som sagt, Hatkärlek


Bara kärlek


Massa kärlek


StinaE vart Starstrucked av Krille fasten hon inte hade nån aning om vem han var


Stina blev snarare starstrucked av Robbans skägg

Bye Guys! Kom tillbaka snart igen!

RSS 2.0