Jävla hackare!!!

Lite obehagligt måste jag ju medge att de är när Facebook mallar en och säger att någon har försökt logga in på min sida från ett annat ställe än vanligt och har därför spärrat min sida tills jag godkännt att de antingen var jag själv, eller anmäla att de var någon annan som försökt hacka sig in!
Och de var någon annan som försökte ta sig in!!!! :S
Nån jävel i Ukraina enligt adressen Facebook visade mig! Not cool! Så dyker de upp bilder på mig ( eller nån vän till mig kanske? ) på konstiga ställe så är inte jag skyldig!
Fast jag vette tusan om dom ens tog sig in? För när jag försökte ta mig in via Robins mobil i Miami så vart de så här också. Fast då tog jag mig in en gång sen nekades jag tillträde. Men då visste jag ju att de var jag själv och jag kunde godkänna mailet jag fick, svara på några frågor om vilka människorna på bilderna var och fortsätta sen som vanligt. Men nu var jag tvungen byta lösenord bara för att nån klåfingrig liten jävel i Ukraina inte kan hålla fingrarna i styr och skilja på sitt och mitt!!!
INTE OKEJ!!! Ge fan i sånt där!


All done!

I'm done!
And I'm so happy! Looks great! Don't you think!

Och för er som inte kan engelska, så är jag skitnöjd!

Före / Efter
 

Ska bli några kilo lättare

Ååååh jag är så taggad!!!
Idag ska nämligen risbusken på huvudet trimmas till!  Hurrahurrahurra!

Sist jag var och frissan var i mars. I MARS!!!  Förstår ni hur länge sen de är! Inte så konstigt mitt hår har gett upp sen länge. Men nu jävlar ska här snyggas till! Många utropstecken so far! Vi kör några till!!!!!

 
Alldeles för långt!

 Utväxten är fan i mig ett skämt!


Och min lugg lever sitt egna lilla liv nu...

Tomtenisse

Jag var på målarkurs i torsdags! Första gången på typ ett år tror jag? Men är man aldrig hemma så är man inte!

En nisse blev de för min del! Tyckte de passade ganska bra att göra en julprydnad då julen ( tro de eller ej ) sakta men säkert börjar krypa sig på! Hallå JulStressen! Har inte saknat dig!

Men hoppsan! Jag kanske måste gå in och jobba igen!


PowerPuffPinglan

Länge sen jag var så här uppiffad för att fara och jobba. Men är de fest ikväll och jag stänger så måste man vara lite extra snygg på jobbet så man hinner efteråt!


Ur vägen!

Idag är de mycket som ska uträttas på kort tid.
Så ser ni mig på stan idag gott folk, så please step a side! Har inte tid med långsamtgående människor! Iof har jag aldrig tid för såna. Superirriterande! MOVE PEOPLE!!


Inget hamburgeproffs dirket måste jag säga




Asså seriöst jag dööööör!!! De är t om i min gamla kiosk de hände!
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Fyfan vad klantigt! Annars var de då på min tid! Jag hade då ordning och reda på mina burgare! Och dom få gångerna jag faktiskt lyckades bränna dom så var de inte ens i näheten av att nått brandlarm skulle gå igång! Blev bara extra krispiga!

Ett krafigt tecken på att kioskverksamheten har gått utför sen jag slutade ;)

/ Mvh Douchebag-Lisa
 

Cirkusartisten


Ville bara visa att jag kan också!
Borde kanske söka till Cirque Du Soleil. Eller?

Hej sjukling!

Sådär ja! Då har de nästan gått en vecka se sist jag satte min fot (? fingrar kanske passar bättre) här senast.
Why? Myyycket att göra. Plus, jag är sjuk! :'( 

Däckade fredag efter jobbet och har fortfarande inte återhämtat mig än. Så är egentligen inne på min 5 arbetstimme nu, men spenderar dagen hemma istället. De här med att vara sams med mina bihåller funkar inte riktigt som de ska. Är skiträdd för att jag ska få bihålleinflamation igen!
Och jag som var skitsugen på en riktigt fjortisfylla i helgen med Stina! Seriöst, tänk er ToxicBar style! Men universum tyckte tydligen att jag var för gammalt för såna ungdomsfasoner så istället blev jag sjuk så jag inte skulle kunna hålla på med sånt fjolleri...

Istället har de packats upp en hel del flyttkartonger. Sånt är astråkigt!!! Men fint blir de! Nu börjar de ju se respektabelt ut här hemma och nästan okej för folk att börja komma och hälsa på påriktigt!
Fåtöljen har tydligen kommit men vi har inte hunnit hämta den än. Och sen är de bara TVbänk ( Aatjooooo, Prosit, Tack ) kvar! Och några hyllor. Känns nice!
Ska på gardinjakt nu på internet då jag aldrig hittar några i affärer. Behöver ju för fasen samma gardiner till fönstrerna i vardagsrummet och de är 3 st! Alltså måste dom vara snyga! Jävligt snygga! Är för lat för att byta ofta!

 
De verkar bli bättre!




Btw! Sista Twiligtfilmen var asbra! Gå och se den!



Breaking Dawn part2

Tagga tagga tagga!!!

Ikväll blir de sista Twiligtfilmen för mig och Jossan!
Kommer inte ihåg jättemycket av sista boken men jag minns att jag tyckte de var bra. Så jag hoppas nu att även filmen blir bra. Hört rykten om ett annat slut än bokens. Spännande isånafall!
Ingen midnattspremiär i år dock. De orkades verkligen inte. Ganska onödigt egentligen men samtidigt kul att man gjort nått sånt småtöntigt, haha!


I rest my case

 


Kunde inte ha sagt de bättre själv! Hahaha

En helg i huvudstaden

El Stockholmo förra helgen och jag har först nu tid att berätta om de

Resan syfte var som jag tidigare berättade, för att se Cirque Du Soleil med deras Michael Jackson show. Showen var som skitbra ( vad annars ) men lite lite Cirque Du Soleil över de. Dom brukar ha väldigt extrema shower med massor av akrobatiska konster. Nu var de mer bara en dans-med-lite-konster show. Jättebra men inte riktigt de man hade förväntat sig. Men den akrobatik som utfördes var ju självklart outstanding!
Kul också att fröken Olofsson kunde följa på showen. Vi fick nämligen en biljett över då Fridas David hade råkat dubbelboka den kvällen för han var även bjuden på en Halloweenfest med 20-tals tema. 
Men efter vi varit på Globen så drog även vi på denna fest. Iof så var vi där så sent så dom flesta hade hunnit dra. Men vi som var kvar hade kul ändå. Robin såg ut som om han kom direkt från filmen Gudfadern! Hahaha!

Vad mer gjort de? 
Vi var och såg nya Bondfilmen Skyfall. Riktigt bra! Obehalig skurk!
Fikade på Annas nya jobb som ligger på Götgatan.
Shoppade
Promenerade 

Ja typ sånt. Perfekt helg!

Utsikt från söder

Man får inte fota under showens gång av säkerhetskäl för akrobaterna så fler bilder blev de inte

20-talet here we come!

Ser vi ut som en gangsterpar?

Kvällens bredaste axlar

Gansterpar #2


Twin?



Jag insåg precis att jag och Stina inte har jätteolika profilbilder på FB
Vi umgås nog för mycket ...

Pimp My Lamp!

Vad gör man för att behålla mysfaktorn men slippa den fula lampan som ger porrbelysning?
Jo man pimpar lampan!
Allt som behövs är en annan lampskärm som inte är röd och en stickad mössa för att dölja sen röda lampkroppen, och Vipps, så har man en ny lampan som nästan ser lite mysig ut och som går att leva med tills man hittar en ny en!


Soffan är här!!!

Hurra vi har fått våran soffa!!!
Bara fåtölj och puff kvar. Och tv-bänken iof. Men dom kommer kanske till veckan!

Bara något irriterande att vi fick fel ben på soffan! Sa väldigt klart och tydligt att vi inte ville ha hjul utan vanliga ben och dom skrev in de på beställningen. De blev fel ändå...
Ringde till möbelaffären och påpekade detta och dom tyckte också de var konstigt för de stod i deras papper att de var utan hjul. Nu måste vi vänta säkert nån till vecka innan vi får rätt ben och tills dess måste vi leva med guldhjul med en glaskopp under. Jeej...
Håller tummarna att de blir rätt på fåtöljen annars måste vi ju vänta ännu lite till


Forgive me!

I know I know and I'm sorry!

Har verkligen inte haft en endaste minut över för att skriva några rader.
Har ju jättemycket att berätta! Stockholm och hur de går i huset t ex!

Men jag ska bättra mig jag lovar!


Varsågod din Casanova!

Upprättelse! Hahaha


K + J = Sant

HURRA!!!
Krille vann Ensam Mamma Söker!!!
I'm so Happy for him! Och för Jennifer såklart!

Kom ihåg bara vem som hjälpte han ;)



Bilden lånade jag från nån Gävletidning.


Mästerkocken

Vägen till mannens hjärta går via hans mage va?
Så skickar man ett meddelande via maten så borde ju hjärtat få de eller hur?


De kalla jag en cirkus!

Justja! Jag åker till huvudstaden imorgon!
Lite sådär sista minuten-bokad.
På lördag ska nåmligen Cirque du Soleil uppträda! Och inte med vilken show som helst utan en Michael Jackson inspirerad sådan! = Jag måste se den!!!
Kan inte bli annat än succé!

Var ju och såg som i Orlando förra året och de var awesome! Sjukt taggad inför de här!


RSS 2.0