De här kallar jag ett hotellrum!!!

Honey I find my new home!

 


Snabbvisit hemma



Jag är ju som vanligt aldrig hemma på semestern. Bara ute och flänger. Och nu ska inte bli nått undantag!
Imorgon drar vi, även detta år, på en liten roadtripp!

Och när jag kommer hem är semestern nästan slut. Snyft snyft!
Men jag har däremot mycket att berätta om! Bl a roadtrippen, resan till Skara, Maja & Daniels 25årsfest och säkert nå småsaker man gjortunder semestern. Så håll tillgodo och se fram emot slutet på veckan!

Nu ska här sovas i min egna säng! Har saknat den. God natt!

Talludens Next Duracellkanin

Jag och mitt Barbie-rosa nagellack provar Americas Next Top Model-energidryck som jag fick av min syster. Den smakar skit bara så ni vet!


Insektssex

Inte varje dag man hittar 2 insekter inne på en klädaffär i full färd att sätta på varandra i doggy style. Kände mig nästan lite pervers att titta på dom, så jag valde att gå därifrån cv lämna turturduvorna ifred. Snällt va!


Garden-boy

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om att pappa får Robin att göra hans arbetsuppgifter så han själv kan gå och duscha? Eller så ville Robin bara jättegärna klippa gräsmattan och då får han skylla sig själv, haha


12-timmars stockholmar'n

Skara-resan är över men jag är inte hemma än för de. Mitt plan går först imorgon så just nu befinner jag mig i en gorgeous lägenhet på Kungsholmen med alldeles för hög badrumströskel! Mina stackars små tår. Men då vi inte blivit bortskämda med sömn i helgen så tänkte jag försöka ta igen lite nu. Natti natt!


Alla heter Glenn i Göteborg!

Glenn hälsar!


På motorvägen

Sitter just nu på flygbussen mellan Arlanda och SthlmCity. Ångrar skarpt mitt val att ta bussen istället för snabbtåget då chaufförer säger att de kommer ta 45min om vi har tur med trafiken. Skjut mig! Har nog tidspress som de är redan. Fast mitt största problem tror jag ändå är att hitta på t-centralen. Vette fan varför men jag är alltid lika lost där! Och då har jag ändå ett bra lokalsinne. Men de verkar inte funka där inne av någon anledning! Men varför ska jag till Sthlm? De ska jag inte. Jag ska till Skara på en liten mini-återträff med några jag var till Polen med i våras. Så Sthlm är egentligen bara en mellanlandning. Ska möta upp grisen Krille som kommer från Gävle och åka tåg med han till Skara. Men nu måste jag ta och börja titta på vägen annars kommer jag bli åksjuk. Höres senare!


Aprilväder?

Jag tror Moder Natur har svårt att bestämma sig idag! De kan ju inte vara strålande sol och 20 grader varmt med regn och åska samtidigt! Antingen eller unga dam!!!


På min önskelista

Jag vill också ha ett turkost ruffigt gammalt köksskåp i badrummet!!! Om jag är riktigt snäll kanske jag får ett i mitt nya badrum! Hint hint Robin! Men jag vette fan om de ens ryms nått?


Barnarbete på hög nivå

De här trodde ni aldrig att ni skulle få se va?! Mig och syster Frida dragandes på en massa björkris! Looking gorgeous as usual! Och dessutom en supervarm dag som idag! Men vi fick våran belöning sen med många härliga timmar i solstolen. Tror t om att jag fått färg idag! Hoppas!


Blire Go-fika?

Nu har syster Maja varit i farten och virkat lite fina bakelser som syster Fridas väninna beställt. Jag vill också ha!!! Ser ju hur smarrigt ut som helst! Och hade jag varit liten igen hade jag bara älskat att få bjuda mina låtsaskompisar på ett kafferep med detta Go-fika!


Vuxenpoäng

Jag vet inte hur jag ska kunna berätta de här på rätt sätt. Göra händelsen rättvis.
Kanske lika bra att skrika ut de?





AAAAAAH! Jag dör! Nej förresten, helst inte. Men ni förstår inte hur underbart de här känns!  1½ års sökande har äntligen burit frukt!  Och de bästa är att jag ska få flytta tillbaka till mitt älskade Morön! Alltså behöver jag inte lära mig en ny postkod, hahaha!

1 oktober får vi huset och jag längtar sockarna av mig! Har väldigt svårt att låta bli att köpa en massa saker att stoppa i de nya hemmet. Men för tillfället så får de inte riktigt plats i våran lägenhet så jag får allt vackert vänta

Kan väl med all rätt kalla mig vuxen nu? Hahaha



Sen måste jag tacka Bella och Jossan som gjort detta möjligt för oss. Tack ni är bäst ♥

Friday 13th

Idag blev de jordgubbar med glass till fika i de eh hmm, vackra vädret. Men lite mer sommrigt kändes de iallafall. Och ikväll blir de en träff med Rosanna som äntligen är hemma från London! Jeej! I've missed her! Jajustja! Ida och David fick sin 3 son inatt! SuperGrattis på dom! :D


El sjuko

Barnvakt åt Romla idag som varit till veterinären. Inte pigg hund! Man skulle nästan kunna tro att hon är superbakis.


Time Will Tell

Kunde inte motstå mitt köpsug igår! Så jag råkade komma hem med en enorm klocka från Mio. En dyr sådan också. Men ack så snygg!!! Så de var värt de Nu behöver jag bara någonstans att sätta upp den


Svea Rut Elinor

2 dagar in på semester och jag börjar redan känna ångesten inför att börja om att jobba igen. Inte bra...

I söndags var de ju dop för lilla Svea och jag tänkte bjuda på lite bilder från de. Vi höll till i Robins stuga i Talludden. Tanken var ju att dopet skulle ha hållits ute, men då vädergudarna inte var med oss fick vi allt vackert hålla de innomhus i den inglasade altanen. Funkade de också! Blev lite varmt bara med typ 30 pers där inne.
Men döpt blev hon!



Dalton ville också vara med


Stolta föräldrar

Puss!



Typ världens gulligaste pall i doppresent

Och fina lastbilen som Maja gjort enkom till Svea! Gjorde succé!

Lokalkändisen!

Sedärja! Man var tydligen i tidningen igår! Jag och Jessica var på stan och åt lunch i solen vid Hjorten för typ 2 månader sen när Norran dök upp. Lite kul att hon bad mig ha solglasögonen på mig så de skulle se mer sommrigt ut då de inte skulle vara med i tidningen fören långt senare. Igår var tydligen dagen! Och lilla söta Jessica som var höggravid!


Grattis på dopdagen?



Idag är vi i Talludden för lilla Sveas dop!
Och jag har en jättefin present! Tack Maja!

Men äntligen!

Äntligen funkar blogg-appen igen! Och då kanske de faktiskt blir några uppdateringar i sommar! Brukar annars ha lite uppehåll på sommaren då jag väldigt sällan sitter vid en dator då Men i sommar kanske de blir annorlunda! Sen tror jag att jag måste söka jobb på blogg.se om de är så att de springer en ko löst omkring där! :D


what shall we do with the drunken sailor

Igår blev de en spontan båttur i Adams båt längst älven.
Jag och Robin skulle bara ut på en liten cykeltur och mötte Adam som då var påväg till båten och bjöd med oss. Solen strålade och de var varmt, så why not! Visst jag är alltid livrädd i en båt men ibland måste man gå emot sig själv. Eric, Anna, Fredde, lilla Cleo och Adams far skulle också med så då blev de ju ännu roligare!

Måste säga att de är fan fint längst Skellefteälven! Förstår varför hus är så förbannat dyrt längst där.


Bergsby-dammen

De blåste en aning

Lite kärlek på båten ♥

4 jävla veckor!



 
Fy fan vad jag har längtat!
 

RSS 2.0