Ving, Apollo, Solresor...

Kataloger är hämtade!
Nu ska här planeras en utlandsresa!


Blev helt plöstligt lite roligare att ha morgonpassen

Gud vad kul detta ska bli!
Jag och Stina ska nämligen bli "arbetskamrater"
Stora frågan är ju om de kommer bli så mycket gjort för nån av oss, men säg inte de högt så våra chefer hör!


En helg i Umeå

Äntligen en ledig stund! Ledig dag t om!
Så efter 13½ timmes sömn och innan de blir dags för att ta tag i alla hushållssyslor tänkte jag klottra ner lite här
( nu ljög jag! tog tag i lite sysslor efter skrivit halva inlägget och fortsatte skriva sen)

Jag hade tänkt berätta om helgen som var.
Fick nått il att verkligen måsta göra nått speciellt min lediga helg och efter att skellefteå inte hade så mycket att erbjuda bestämde jag mig för Umeå!
Hade nämligen inte sett killarnas nya längehet så då passade de väldigt bra att fara dit och spana in nya lyan. Och den var superfin!!! Riktigt fräsch och smart planlösning! Fick t om ett eget rum ;)

Väl anländ till Umeå satt jag Eric Adam och Pär och bara myste med varsitt öl/vinglas framför nån fotbollsmatch som Adam svor endel över. Sen tog hungern över och efter att ha diskuterat hej villt över vad vi skulle äta bestämde vi oss för tacos och 3 av oss begav sig till ica. Eric stannade hemma och pluggade.
Väl hemma igen satte mästerkockarna ( jag och Adam) igång med maten medans Pär duschade och Eric pluggade, som vanligt.
Kom fram till en sak när vi satt och åt. Att varje gång jag är i Umeå äts de tacos!!
Pär: - Åh då måste du komma till Umeå oftare så vi får en anledning till att äta tacos!

Efter maten blev de sällskaptspel; När och Fjärran. Jag och Eric fick spö fasten vi var betydligt bättre än Adam och Pär! Och bara så ni vet så är Rom svaret på alla frågorna!
Killarns kompis Henrik kom på besök. Han och Eric bestämde sig för att se en film medans vi andra 3 stod i valet och kvalet om vi skulle gå ut eller inte. Rosanna smsade och sa att dom var på Corona så efter att länge ha kämpat med att dra tummen ur arslet begav vi oss dit. Färdmedel - cykel. Eller pakethållare för min del. En väldigt kall sådan också. På Corona fick jag äntligen träffa Ewe och Rosanna. Och mitt besök var tydligen väldigt uppskattat för jag fick flera gånger höra om hur kul de var att jag var där.
Efterfesten bestämdes att den skulle ske hemma i Mariahemmet. Så killarna tog sina cyklar och begav sig dit medans vi tjejer stannade i jakt på våran snodda taxi! Eller taxisar kasnke man ska säga. Vet inte hur många gånger Ewe ringde och frågade vars våran taxi var och dom sa att den var tagen!!
Hemma i Mariahemmet satt Ewes kille och väntade på oss och tillslut kom även Maja. Blev lite kramkalas med henne med.
Surrades en hel del i några timmar sen insåg vi att klockan var visst ganska mycket så vi begav oss hem för att sova. Men bestämde för att bakisluncha ihop på Frasses dagen efter.

Så dan efter var frågan hur ska vi ta oss till Frasses? Gå cykla eller ta min bil? Promenera vann. Men fyfan vad långt de var! Jag hade ingen aning om vars de låg utan följde bara med strömmen. Tydligen låg de mitt i gröten på deras handelsområde ála Solbacken. Men gott var de!
Efter maten skulle vi förbi Coop och tydligen handla lite. Men när dom andra insåg att de blev en del att bära och alla var lagom lata efter maten så ringde vi Eric ( som för ovanlighetens skull var hemma och pluggade ) som fick rota fram min bilnyckel jag hade i väskan och sen komma med bilen och hämta oss. 6 pers + Eric som körde klämde in sig i bilen mitt på parkeringen på Coop. Några snea blickar fick vi nog. Vi täntke de är ju dumt om vi drar till oss onödigt mycket blickar så vi tänkte vi skulle ligga lågt under körningen, men int fan lyckades vi med de! Felkörningar, extra många varv i rondeller, körning i bussfiler och som sagt något för många i bilen. Men kul var de!

Hemma hos killarna igen blev de mest bara för mig att packa ihop mig för att bege mig hem. Eller först förbi Västanträsk för att hämta upp Robin.
Hejdåkramkalas med alla!
In i bilen igen och börja köra. Sådär lagom trött och inte så uppmärksam på vad jag gjorde så lyckade jag självklart köra fel de första jag gjorde. Tänkte int på att jag skulle upp en gata utan fortsatta raktfram i en korsning och hamnade i ett bostadsområde med återvändsgränd. Då först slog de mig att jag var fel. Bara till att vända om och upp på rätt gata. Dadaaa! Så mycket lättare de blev när man var på rätt väg. Vägen mot Bursträsk...












Hade en riktigt bra helg måste jag säga!

Mot Skellefte-södra


Har bestämt mig för att ta en liten roadtrip till sydligare breddgrader och hälsa på dessa pojkar + deras rumskompis och har jag tur kanske mariahemmarna.
See ya!

Syster Frida 29 år!

Happy Grattis Hurra!
Happy Grattis Hurra!
Happy Grattis kära syster!
Happy Grattis Hurra!

I got chills They're multiplyin'



Tröstar mig själv igenom smärtan med lite myspys framför Grease! Jag säger då bara de: John Travolta!♥
Kanske lyxar till de med en popcornskål också!

VARNING FÖR INTE SÅ SMICKRANDE BILD!!!

Snacka om ett riktigt charmtroll till blåsa!
Gör fortfarande ont som fan men nu har jag varit på apoteket för att kunna döda den jäveln!

Smärta är bara förnamnet

Kanske inte så smärttålig trots allt

Jag har världens största blåsa i munnen som gör fittjävla ont!
Kan knappt prata, tugga eller röra min haka
AJ! AJ! AJ! AJ!

Återblickar

Jag är ensam och strandsatt på Nypon.
What to do?

Gå igenom mamma och pappas dator i jakt på int så nya bilder?
OKEJ!



De fanns visst en del fula bilder, ja.
Skratta! För de gör jag!


Gaga bang


Lady Gaga luggen, som jag kallar den, är tillbaka!

Mormor


Grattis till mormor Alfhild som fyllde 79 år igår!
Helt okej att ge oss 79 år till!



Nu- Frissan!

Beautiful sound!

Hör ni!?
Hör ni vilket underbart ljud!?
Ni kan aldrig gissa vad de är som låter!

De är våran nya diskamaskin som körs för första gången! Vackrare ljud har jag inte hört på länge!
Love is in the air!






Hoppsan! Där gick de en propp också!
Vi får alltså inte ha igång diskmaskinen, nå lampor i köket och sovrummet och Tvn samtidigt
Hmm lite jobbigt.

Kakmonstret är i farten


Jag hittade en halväten kaka på fönsterbrädan i sovrummet.
Och de inte är jag som lagt den där, så hmm vem kan de då ha varit?

Jula ute i naturen

Firmafest igår! Jävligt roligt! Och inte alls så kallt som jag trodde de skulle bli!
Kul också att respektive fick följa med. Vart inte så många men några kom!

Kvällen började att vi alla samlades vid grillplatsen bredvid Alhemskyrkan där kvällen skulle spenderas. Alla fick dra varsin lott för att delas in i kvällens lag: Saldofelen, Svinnet, Reklamationerna, MMS200 och MWS070.
Först gick vi alla en tipsrunda med världens skummaste frågor som jag seriöst inte tror de finns nå rätt eller fel svar på? Ska bli kul och se dom rätta svaren imorgon på jobbet.
Sen blev de middag! PIZZA! Väldigt mysigt att ha pizzapicknick i solskenet. Och bara 1 eller 2 pizzor blev fel av 24!

Efter maten var de dags att börja leka! Och de var en jävla lek! Usch så äcklig! Man skulle alltså ta en shot av ren sprit, sedan snurra runt sin egen axel 3 varv för att sen sparka en boll mellan 2 pinnar. Träffade man fick lagen poäng. Och jag som inte kan shotta längre var inte allt för peppad på denna lek. För såfort jag shottar så kommer shotten upp lika fort igen! Typ som en kräkhostning. Men! Jag lyckades få ner shotten fast de var nära att den kom upp igen! Sådär lagom stolt! Men illa mådde jag! De ska gudarna veta! Och självklart missade jag skottet. Vad annars?
Nästa lek var också en fotbollslek. Men denna gång skulle man dribbla en boll i en sicksackbana med toarullsglasögon. Inte så lätt! Man såg fan i mig ingenting! Hade relativt bra koll på bollen i början, men då såg jag istället inte pinnarna jag skulle runt. Så bytte fokus till pinnarna, men då försvann bolljäveln! Jag sög.
Nästa lek däremot fick mig att må så satans illa! Men kul att kolla på för alla såg så dumma ut! Hahaha! Som ett gäng hamstrar!
Man skulle alltså halsa en glasflaska med läsk så fort som möjligt. De trixiga var att man var tvungen ha 2 tamponger uppkörda i munnen när man drack! Så när första lagkamraten hade truckit upp fick nästa börja och de gällde att vara de snabbaste laget. Usch vad jag ville kräkas efteråt! Satan så sött! Och AAAJ vad de ilade i en tand!
Sista leken var kubbstafett. Brukar ju inte vara så jättesvårt. De gäller ju bara att träffa. Men igår var de svårt! De hade nämligen hunnit blivit så pass mörkt att man såg nästan inte vars gubbarna var som man skulle slå ner!

Efter att lekarna var avklarade satt vi bara och myste kring grillringen. Varmt och skönt! Smått jobbigt bara när man är utomhus för de finns ju ingen toa!! Man fick alltså ta med sig en liten campinglampa och några servetter och bege sig upp i skogen och hitta nån buske att pissa bakom.

Där kring kl11 blev de till att dra ut på krogen och de var nyöppnade All Star som gällde! Vi hade nämligen reserverat 2 bord. Kändes jävligt kul att kunna jaga iväg folk som satt vid våra bord. MAKT MAKT! Tillåt mig ett elakt hånskratt hahahaha! Makt!
Full bäng och berusad. Jävlart klapp kanon i arslet. Askalas. Kärt barn har många namn, men JA jag var full!
Riktigt kul hade jag iaf och hoppas att alla andra också hade de! Tack Jula!



Vill bara be om ursäkt för kvallan på vissa bilder. Var svårt att hitta en inställning som klarade av att ta bra bilder i mörkret.Tillslut hittade jag en någorlunda bra inställning. Men man ser ju litegrann iaf!

I septembersolen

Nämensåatt!
En än gång så äre dags för Julagänget att ha firmafest!
Dock ska vi vara utomhus denna gång, så jag kommer frysa muttan av mig!
Önska oss alla Lycka till!

sötnosar


Pipas

Idag kom de in en kund på Jula som inte är vem som helst! Utan min största idol!
Eller okej de var inte Michael Jackson som kom in, men min största idol inom släkten!
Allas favorit Sven "Pipas" Nilsson!! ( min morfars bror för dom som inte visste de )
Hur kan man inte älska denna lille man från Bastuträsk! Han är varken torr bakom öronen eller rumsren men fyfan vad jag gillar han!
Har inte sett gubben på 2 år. Och han börjar ju bli gammal nu så man vet ju aldrig när han ska få för sig att trilla bakom vedskjulet och bli kvar där. Så de är bara att ta vara på dom gånger man träffar han för man vet ju aldrig om de blir ens sista. Vilket jag hoppas de aldrig blir!


Kolla bara vilken LIRARE!

Snacka om en riktig vardagshjälte!

VI HAR SKAFFAT EN DIKSMASKIN!!
I love my life just nu!
Allt kommer bli så mycket bättre! Vardagen kommer att bli så mycket enklare! Jag rent av längtar tills jag får diska! Och hur ofta brukar man göra de?

Dock fick vi offra skafferiet för att rymma diskmaskinen. Så skafferiet har för tillfället hamnat i ett överskåp och i den ena lådan i byrån. Med andra ord - de finns ingen direkt logik i vårat kök längre. I framtiden kanske, men inte just nu...


I ♥ kaos! Eller, iaf just nu!

De är kaos i vårat kök!
Men de är bra kaos!
För jag vet att efter kaoset kommer de bli super ultra mega jätte über bra!
Och jag kommer att bli så lycklig!
LYCKA!


Man vet aldrig när de tar slut

Nu gäller de att passa på att njuta! Man vet ju aldrig om detta kanske är sista dagen som de är fint väder, varmt ute och jag är ledig! Min sista chans kanske att bättre på (?) min bränna som jag inte har
Och som den bloggnörd jag är så sitter jag och läser VeckoRevyns senaste nummer om BlogAwards. Kanske sånt man egentligen inte ska erkänna, men hej nu gjorde jag precis de!

Visst är jag, ehm, brun (?)

De nya tillskottet


Våran nya älskade lilla pärla som är en riktig fröjd att köra!
Tänk att de finns så lättkörda bilar!

Dött kött

11 timmars arbetsdagar tar verkligen döden på en!
Men äntligen en ledig dag imorgon! Hurra!

Precious

Fyarsel så bra film!
I'm speechless!


RSS 2.0