NeuLash

NeuLash är ett ögonfransmedel som blivit ganska populärt runt om i bloggvärlden har jag sett. Och jag har faktiskt själv provat de! Typ sen början av Juli har jag använt de på mina ögonfransar pga att mina fransar varit så himla få och sköra så dom ramlar av helt och hållet istället för att bara gå av som andras ögonfransar verkar göra. Då har man iaf kvar fransarna, dom är bara aningen kortare!
Så jag tänte att vi provar och ser om jag får tjockare, fler, starkare och längre fransar (vilket jag egentligen inte begöver)
Tjockare: Njae de har jag väl inte dikret märkt
Fler: Nopp! Kan jag väl inte påstå. Snarare färre?
Starkare: Jomen de tror jag! Tappar då inte lika många nuförtiden!
Längre: Men driv du! Dom tar fan i mig aldrig slut! Petar mig nästan i ögonbrynet! Sen de lustiga är att de är några strån som fått fnatt och blivit übermega längre än dom andra!

Plus allt detta fick jag färdigböjda ögonfransar Wish I Love!! Tror ju att min ögonfransböjare är den stora boven i varför jag tappar fransarna! Men nu behöver jag den inte! Hurra!! :D

Före. Bild från Grekland i mitten på Juni


Efter. Taget 30 Augusti

Långa? Jag sa ju de!

Mögel?

Ett återkommande ämne i mina inlägg är och verkar förbli mina utslag som jag misstänker är odödliga.
Var nästan fläckfri där ett tag tidigare i somras. Eller dom fanns säkert där men dom syntes inte så mycket. Och när dom inte syns tänker jag inte på dom och mår därför ganska bra! Nu på senare tid har jag sett mer och mer fram på bröstet hur de ploppat upp och blivit tydligare fläckar. Spanade in ryggen, och jo jävlar där var dom tillbaka också i mängder...
MEN! Än är de inte så farligt som de var sist vi var till läkarn. Men få de fortsätta så här så måste jag nog beställa en tid för hudtransplantation snart.

Senaste upptäckten hoppas jag bara beror på att min BH färgar av sig, annars har mina fläckar typ börjat mögla!?
Mörka fläckar på ryggen = inte så läckert och troligen inte så bra heller ?!


Blir fler fläckar mörka beger jag mig nästan till akuten och kedjar fast mig tills jag får ett vettigt svar och lösning på detta nu 4 år långa hudbesväret!



Men först måste mitt blåmärke på armen läka,
annars finns en stor risk att Robin blir anklagad för misshandel!
Har en ganska snygg färgkarta i blåmärket just nu.


Tjuvtittat.se

Idag låg de ett häfte på jobbet i fikarummet som fick mig att skratta både gott och högt!
Vet inte vem men nån har suttit och tittat på Tjuvtittat.se och hittat massa roliga skyltar som hittats i olika Julabutiker och skrivit ut dom. Och en av dom var t om från min egna arbetsplats! En skylt som jag gått förbi i flera dagar utan att reagerat över vad som stod. Nu i efterhand, har jag skrattat!
Jula Skellefteå! Twix har ju en tendens att smälla (?)
Helt jävla klockren!
Jag skulle heller säga: Bruka ej våld på förpackningarna
om du ändå inte ska köpa just den varan!

Happy Grattis


Grattis Frida som fyller 21 idag!
Och vars befinner du dig just nu? Jo på andra sidan jorden i soliga Californien! Jag är bara ganska jättemycket avundsjuk! Men hoppas du har de bra och trivs där! Püss

Storjägarn!

Jag ser nästan misshandlad ut!
Jag är nästan misshandlad!
Men jag antar att så går de när man ger sig in sånt man egentligen inte klarar av så bra

Jag antar att jag inte är gjort att skjuta med riktiga gevär som älgstudsare och hagelgevär. Herrejävlar vad dom sparkar tillbaka! Vilket resulterade i ett ont blåmärke på överarmen.
Men! De ska gudarna veta, att jag träffade faktiskt petflaskan med vatten i som vi hade ställt upp! Kan ha varit nybörjar tur för andra gången missade jag. Men jag skyller på hagelgeväret som gjorde så förbannat jävla fitt ont att skjuta med! Har ju t om bevis att de gjorde ont!

De är fan svårt att fota ett blåmärke!


Tävla och vinn att få masera mig i en hel timme!

Nu gott folk är de dags för er att lägga eran röst i Vem Är Egentligen Snyggast!?

Är de:
1) Jag
2) Rosanna
3) Björn



Röstningen börjaaaaaar....NU!

Suringsdags

Nämen hallå där köp blåbär nu måste jag dra mig ifrån dator och hoppa i duschen eller ställa mig och diska!
Kommer nämligen folk hit ikväll på surströmingsmiddag! Blev ingen kräftskiva iår. Vi kör på suring istället! Kommer lukta satan här hemma for ever and ever. Hmm kanske ska köra kräftor istället i smyg...


Team Jula

Alltså, fotboll igår med jobbet. Och än en gång - Varför utsätter man sig själv frivilligt för detta!
Herregud vad jobbigt!! Tacka gudarna för astmamedicin! Annars hade jag stupat efter bara uppvärmningen.

Av 18 pers som hade anmält sig så vart vi 8 st som spelade! Inte okej Jula! Men två som inte ens hade anmält sig kom och agerade publik. Fast dom skrattade mer än vad om hejade. Undrar varför?


Och nu till de chockerande!! Jag gjorde 2 mål!!!! WOW!! Aningen stolt måste jag säga! Dessutom dom 2 första målen. Kändes bra för mitt annnars ganska låga självförtroende inom sport. Mitt lag ledde t om med 6-1 efter första halvleken. Dock gav vi upp matchen när de stod typ 10-10. Då hade alla trappat räkningen och ingen orkade springa längre en halvvägs på den redan förkortade banan.
En lufttur fick jag även vara med om efter att Adam tyckte de var dags att leka Kast-Med-Liten-Lisa. INTE min favvolek! Tack och lov gjorde de inge ont, kände snarare oron över att få gräsfläckar på kläderna. (Hallå vuxenpoäng? )



Långa bollar på Bengt

Ikväll sker något jag tror ingen förväntat sig!
Nått som kommer få folk att höja på ögonbrynen och säga Really?!
Något som personligen känns smått omöjligt
Och frågan är varför jag utsätter mig för detta!

Jag ska och spela fotboll med jobbet ikväll!!
Jag! Springa! Efter en bolljävel! FRIVILLIGT!!

Nu har grisarna lärt sig flyga till helvettet!

Men äre nån som känner för att komma och skratta åt mitt miserabla failure så finns jag på Juniplan halv8 ikväll


Dom enda bollarna jag föredrar ha i luften!

Brun, brunare, blekast

Nu ska jag bege mig till balkongen och försöka sola lite!
Håller tummarna att de är aningen varma vid solväggen än dom 12°C som de är i luften
Wish me lucka!


Middag på Olles

Igår var de inbokat en middag med Robins vänner eftersom Robins kompis Johan var hemma på Norge. Alltså ett gäng killar som skulle träffas på Olles och dricka lite öl. Men nu var de så att Johan hade med sig sin tjej från Gislaved som han träffat i Norge. Så jag listade ut tillslut att jag var troligen bara medbjuden för att hålla henne sällskap. Vilket jag inte hade nått emot! Lite lagom stelt i början, men vad annars brukar de bara första gången man träffar en ny människa. Men efter middagen satt vi och pratade i typ 3 timmar om allt mellan doggy-style till elaka tandläkare!! Herrejävlar så gullig tjej!  Vi satt på en ramp eller vad man ska kalla de in till Olles köksingång och solade och surrade tills de blev kallt om stjärten att sitta direkt på betongen. Inne på Olles satt killarna och surrade så tillslut gjorde vi dom sällskap en stund innan jag och Robin drog hem.

Nu hoppas jag bara att Johan håller fast vid Frida så jag får träffa henne igen nångång :)

Sol vind och massa mera vind!

Den romankotiska middagen med syster igår slutade med en hel del pimplande av rötjut på hennes balkong med 3 karlar som sa att dom skulle dricka lite öl men som slutade med att dom också drack rötjut. Smått gaya I know! Men de blev ingen utgång då 2 skulle upp och jobba, en ska till gbg idag och jag är förliten för att få gå in på 22! Bara 5 månader kvar sen då jävlar!
Middagen (även på balkongen) bestod av sushi. Den något konstiga maträtten börjar faktiskt bli god! Första gången jag åt de trodde jag aldrig att jag frivilligt skulle komma på idén att äta de igen! Men se så fel man kan ha!
Nu ska jag bege mig till Laxgatan och vara duktig flickvän och städa Robins hyreshus medans han klipper gräsmattan! Min enda lediga dag på evigheter och jag ska måsta jobba! Men vad gör man inte för ens värmekälla i sängen en kall natt.
See ya!

Romankotiskt värre!


Romantisk middag med den systeryster som fortfarnande finns kvar i stan!
Vi utgör en väldigt underlig duett. Man vet aldrig vad vi ska lyckas åstakomma för skräll/skandal!
Wish us luck!

På rymmen!

När vi var i Robins stuga förra helgen så lekte vi Blåsa-Ut-Luft-Och-Få-Fladderläppar-Samtidigt-Som-Man-Tar-Kort leken. John fick sig en riktigt läcker bild!



Men vänta lite!!
De är nått skumt med bilden!
Om man tittar lite nogranare så ser man...


EN FLYGANDE SNUS!!!



HAHAAHAHAHAHA asså jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde när jag upptäckte snusen på bilden! Både stolt fotograf och stolt upptäckare till detta lilla missöde! John märkte att den flög ut men trodde aldrig att den skulle fastna på bild.
Vi skrattade non stop den kvällen åt de här och de var lika kul varje gång! Jag höll bokstavligen på att kissa ner mig och vart tvungen kuta på toan, men där fortsatte skrattandet fasten jag inte ens såg bilden. Bara vetskapen om den fick mig att skratta ännu mer!


När John fick se bilden själv

Semestern!

Oj oj oj mer än en vecka har gått sen min semester tog slut och jag har inte berättat nått!
Alltså kortfattat!

Semestern började somsagt med en husgvagssemester till Norrfällsviken! Pappas gamla hemtrakter alltså för er som inte visste att jag har rötter där!
Två husvagnar behövdes eftersom vi har 6 per och 2 jyckar. Våran husvagn drogs av en Skellefteå Taxi buss (!?) Jag blev aningen förvånad när jag såg taxin på Grefves Parkering! Men med gott om plats och en underbar AC så blev färden riktigt behaglig!
Norrfällsvikens camping kanske inte är så mycket att hurra för egentligen eftersom de är en typ skogscamping. Finns inga nummerplatser utan man får ställa sig mellan precis vilka träd man vill i skogen och hoppas de finns en elstolpe i närheten. MEN dom har nyligen byggt en delux avdelning med havsutsikt, gräsmatta, el, rinnande vatten och kabelTV! Gissa vars vi stod! Nära till ett servicehus hade vi också!
Och jag som aldrig campat med husvagn förrut visade mig vara en stjärna på att bygga upp förtältet!
Alkoholen flödade i dom 4 dagarna vi var där. Nått annat kan man inte tänka sig om oss. Även hundarna söp! Eller iaf den 4 månader gamla valpen Nancy. Fyllehunden #1!! Helt jävla tokig i rödvin!
Vi hann ut på utflykter till Ulvön och Hemsö Fästning. Vi solade. Vi spelade minigolf på världens finaste minigolfbana! Och jag var och tittade på pappas gamla hus och hälsade även på farmors grav och la några blommor.

Farmor

 

Onsdagskväll kom vi hem från Norrfällsviken. Samma kväll vid kl10 så bokade vi resan till Irland. Halv 6 på morgonen därefter gick vårat plan från Falmark! De vart till att slänga upp kläderna från ena resan för att slänga ner nya till nästa resa!
Pigga (?) och glada kom vi fram till flygplatsen för att upptäcka att vi ska mellanlanda i Sundsvall!?!? De goda humöret sjönk en aning. På arlanda hade vi 4 dötimmar att spendera. Men ändå höll vi på att bli sena till planet! Hur är de möjligt? Ja får man inte sin mat på 45 minuter i ett snabbkök så är de mycket lätt att bli sen! Dom jävlarna glömde typ bort oss och våran mat!
Nästa mellanlandning var i Köpenhamn. Där höll vi på att också bli sena till nästa plan fasten vi hade 4 dötimmar även där! Vi satt nämligen lite längre bort från våran gate än alla andra, och vi var så himla inne i våran läsning att vi inte märkte när alla andra vart insläppta till den riktigt gateen. Tittar upp och plötsligt är alla bort!! OPS! Men vi hann!Äntligen Dublin! Taxi gick fort att skaffa och helt plöstligt stod vi inne på Fridas jobb och väntade på att hon skulle sluta så vi fick gå hem. 14 timmar tog resan bara...
Är man i Dublin så är de en hel del shopping som gäller. Men jag och Robin turistade också faktiskt! Vi var både på Waxmuseumet och på Guinness Storehouse och titta på hur ölen blir till!
Vi tog även en tur ut till Howth som är en hamnby eller vad man ska kalla de. Där tyckte nån att vi skulle gå en jävligt lång prommenad längst kustkanten i uppförsbacke och teräng! Lite spännande att gå en meter från stup rakt ner i havet. Tjusig utsikt nå så jävulsk, men fyfan vilket träningspass! Och varmt var de! Man blir smått lurad av vädret på Irland. Alltid molning och mulet och skit. Men de var fan över 20grader! Så vi höll på att flyta bort i vårat eget svett ganska bra för vi hade klätt oss i långbyxor!
Bio hann vi med! Vi var och såg Shrek 4 i 3D. Mycket bra film! Oj vad vi skrattade! Lätt sevärd!
Alkoholen flödade ovanligt lite för att vara ett besök i Dublin! Men de hade vi ju supit till ganska ordentligt tidigare under veckan så vi kände vi behövde semester från spriten :P Men dansa lite YMCA på ett nytt vis hanns med !


Hemma onsdagen för att torsdagen fara till min stuga och sova över för fredagen fyllde Maja 23år och de var kalas i stugan. En ny sport uppfanns! Absolut Badminton! Har inte riktigt provats i praktiken men de ska den!

Fredagskvällen var de marsch iväg till Robins stuga för lördagen var de Västanträskdagen och sen släktträff i deras stuga. Och alkoholen flödade en hel del denna kväll! Jag och John var sist isäng där innan 4 på morgonen. Men kul hade vi!



Två veckor alltså! Och 4 resemål! Jag och Robin var hemma knappt ett dygn sammanlagt!
Men nu börjar vardagen om och jobbandet väntar... int så kul.


Hmm, kortfattat sa jag. Aja, de kunde ha blivit längre!

Som vanligt gör jag allt annat än de jag ska göra...

...Så därför måste jag skynda mig så jag hinner till min date med denna läckra brutta!

Ikväll blire middag på Vegas med La Familjen. Mor&Far har nämligen varit gifta i 25 år!


Int så pepp

Jag är hemma
Jag är trött
Jag har slut semester :'(
Jag har en tvättmaskin full i kläder som jag måste tömma

Med andra ord - Back to life, back to reality

RSS 2.0