Känner mig som ett barn på julafton i en godisbutik!





Nu kan jag äntligen dö lyckligt!!
Eller ja, Efter jag sett han kan jag dö lyckligt.

Grattis på nästa


GRATTIS KUSIN SARA!!
Nu är du också 22 år!

Har du fotfobi? Läs inte!!

Jag tänkte jag skulle berätta nått som faktiskt inte allt för många vet om mig. Eller ja en del av historien vet nog alla men kanske inte anledning.
Och jag vet att jag berättar de här med en stor risk att bli galenförklarad.

Alla som någonsin har sett mina fötter vet att jag har nästan inga tånaglar what so ever! Och de är inget jag föddes med utan nått jag själv ser till att dom förblir - Obefintliga.

Why?
Jag har en otrolig jävla fobi för tånaglar!!! Dom är den äckligaste delen på hela kroppen. Fyller ingen som helst funktion utan finns bara kvar för att vi en gång långt bak i tiden använde dom som klor. Vad använder vi dom nu till? Att måla? Värt!
Långa tånaglar som klöser en på benent under täcket eller som bara rispar längst de skulle kunna få mig att kräkas på plats! Att känna hur man "fastnar" i sockarna eller lakanet med naglarna får mig att rysa i hela kroppen!
Att se långa äckliga naglar som sticker långt ut förbi själva tån och som desutom kanske har smuts under sig, ja då kan jag ju lika gärna sluta andas här och nu och lägga mig ner och dö!

De här har gjort mig till en ordentlig klösare på tånaglarna. Sällan jag använder mig av en sax, utan de är mina egna fingernaglar som får lida för att hålla kollegorna på fötterna korta. Herregud jag bet t om på tånaglarna när jag var liten! Därför är de egentligen mycket dumt av mig att gå barfota för då är jag där och klöser!
De här har lett till att jag bl.a har haft nageltrång på ena stortån eftersom nageln inte fick växa sig nog lång. Fast jag skyller mest på fel skor.

Naglarna får absolut inte passera själva tån och inge vitt längst ut får synas! Känner jag en kant så klöser jag tills den är bortriven och utjämnad. Och jag ger mig inte i första taget! Därav har jag misst en och annan nagel helt och hållet. Och så är även fallet nu...
Fast de var inte riktigt meningen den här gången, utan nageln släppte lite för lätt och jag kunde ju inte ha en nagel som bara satt fast på halva sidan, så ja, då vare bara att slita bort hela.
Gör de ont? Som fan ibland! Beror på hur mycket som släpper.
Känner jag mig tillfredställd när nageln är bortryckt? Näe! Nu gör de ju ont och foten ser helt fuckt up när bara en tå saknar nagel. Och jag vet ju att nagelhelvettet kommer att växa ut igen! Hade varit bäst om inge tå hade nagel!!

Fast ioförsig så tycker jag de kan vara fint med målade tånaglar. Kanske ska börja måla dom och se ifall jag kan låta bli att klösa då?
Men jag har inga problem med fötter i allmänhet ( så länge dom inte luktar ) utan de är den där jävla nagelbiten jag inte tål.
BLÄÄ!

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!!


Shopping!

Har varit ledig idag och kände att jag förtjänade lite födelsedagsshopping!
Dumt bara att jag sög på att shoppa idag! Hittade verkligen ingenting som jag ville köpa fören i sista minuten innan jag var tvungen springa till bilen. Inte rikigt min stil på modet just nu.

Och bara för att Anna är som hon blev och jävlart i mig tjatade på att jag skulle visa upp här vad jag köpt, så ja då jävlar ska jag göra de! Men räkna inte med att de kommer vara ett återkommande ämne!



För er som inte visste de så älskar jag allt som är grått och allt som är randigt. Så varför inte slå två flugor i en smäll och köpa nått grå-randigt! Gud vad smart jag är!!
Så en randig tröja och ett uggle-halsband var allt de blev idag. Men iaf bätter än inget!

Nöjd Anna!?

Roses are red and Violets are blue. Honey is sweet, but not as sweet as you


Grattis på mig från Robin! De är inte ett dussin röda rosor, men iaf 8 röda rosor. Men jag är nöjd med tanke på att blommor har en tendens att dö fortare än vanligt hemma hos mig.
Fick även ett datorunderlägg som kyler datorn. Har ingen aning om vad såna heter men den kommer absolut att användas istället för den lilla kartongen jag haft under datorn tidigare för att inte bli så varm i knäet :P

Plus att Robin just nu lagar en finmiddag! Sånt gillas massor!

GRATTIS PÅ MIG!


Städerskan Robin

I över 5 år har Robin bott i sin lägenhet men han har aldrig skurat fönsterna!
Fören idag!
Och nu helt plötsligt går de att se ut genom dom! De gillas!

De gillas även att Robin är huslig medans jag är sjuklig!


DRICK INTE SKELLEFTEÅVATTNET!

De här förklarar ju kanske varför båda jag och Robin ligger hemma i magsmärtor...
Kul.

Spexpremiär i Luleå

I helgen har hela familjen varit i Luleå för premiären till Luleå spexet Bröderna Wright.
Syster Maja är nämligen en av manusförfattarna, så iår fick hon inte stå på scenen. Iaf inte under showen men efteråt då de var sittning. Maja var en av hostarna för kvällen och stod på scenen under nästan hela middagen.
En trerättersmiddag senare begav sig mamma och pappa hem till stan medans vi ungdommar stannade kvar för att dansa natten lång. Daniel dansade bokstavligen klänning av mig!
Efterfest hemma hos Maja och Daniel tills alla höll på att somna. Då blev de en taxi till vårat hotell där alla däckade som 4 klubbade sälar och sov förlänge så vi missade frukosten. Eller ja, Magnus klev upp och åt frukost.
Söndagen vare bakishäng hos Maja och Daniel med skräpmat och en massa youtubeklipp. Och sist en lång bilfärd hem igen...

Min helg i korthet!
Kvällen hostar och underhållning av bla Snappsakademin

Vi lekte Top Model

Shake it Maja!

Efter lite för mycket alkoholintag brukar den här leken dyka upp

Daniel och Robin tar sig en svängom,
men jag och Emma satsar mer på mellanstadievarianten

Emma leker FunnyByunny med en jätte marshmallow

Efterfest häng med bla gamla spex på DVD

This sucks!

Sa ju att de skulle bli 4-1 i till Färjestad i matcher

Inte alltid kul att ha rätt...


Ni är ändå våra hjältar

Hit me like a ray of sun

Solen skiner och jag börjar inte jobba fören kl3 så fram tills dess tänkte jag och Jessica fördriva tiden på Stigs!
VIP-kväll på Jula ikväll. Känner stressen redan nu


The Freakshow

Krille på jobbet har skapat ett monster!
Känner mardrömsvarning och obehag varje gång jag tittar på den.
Men samtidigt måste jag skratta, så då kan de ju inte vara ett farligt monster?


Den här skönheten står faktiskt i våran butik

Jobbsökande?

Fan vad störd jag blir på mig själv!

Fick ett samtal från ett dolt nummer och svarade. Kvinnan på andra sidan luren skorrade och jag fattade inte alls var hon ringde ifrån. Så sa hon att hon sett mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida och undrade om jag fortfarande var jobbsökande och jag sa att jag har en 75% antällning, då tackade hon för sig och la på.
What! Jag fattar ingenting? Äre inte då hon ska försöka övertala mig att ta deras jobb? Eller åtminstone förklara vad de var för jobb? Göra min intresserad?
Eller borde jag ha frågat henne kanske var de var för jobb? Eller ska jag bara anta att de var mindre tid och antaglingen lägre lön? Varför sa jag inget!!

Fan allstå!! Hade ju varit kul att veta vad de var för jobb! Inte för att jag troligen skulle ta de, men av ren nyfikenhet.

Strömavbrott

Hahahaha strömmen gick idag på Jula!!
Och inte bara där! Hela Solbacken och halva stan vart utan. Blev tydligen lite kaos på Maxi.

Stod i informationen och skulle köpa tillbaka en vara då de först blinkade till i lamporna, sen POFF så dog allt! Har aldrig hänt förut! Alla vart som ganska paffa och bara; Jaha vad gör vi nu? Vi kan ju inte direkt ta betalt av nått nu? Kunderna visste inte om dom skulle stanna kvar och vänta in strömmen eller om dom skulle gå. Tillslut var vi tvugna att jaga ut dom och neka dom kunder som vill in.
Jag sprang ut på lagret och hittade en katastrof-ficklampa som tänds då allt annat slocknar. Gick omkring med den för att se så ingen var kvar i butiken.
När alla var ute låste vi ytterdörren så gott vi kunde så ingen fler skulle kunna komma in och satte upp en fin liten lapp på dörren där de stod att vi hade strängt pga strömavbrott.

Vi som jobbade visst som inte riktigt vad vi skulle göra heller. De vart lite svårt att jobba i mörkret. Och ingenting funkade ju, så vi satte oss i entrén och myste. Ingen visste ju hur länge strömmen skulle vara borta och de var bara 2 timmar kvar till stängning. Jag och Jossan började planera för en övernattning i butiken.
Men POFF så kom strömmen tillbaka!
Attans! Då var vi ju tvugna jobba igen :P


Colossal



Ska vi tro de är dags att rensa ur sminkväskan snart?
Eller ska jag bara låta bli att gräva så djupt i den?

Åh AIK, Skellefte Aik


Låten jag nynnar på just nu tillsammans med resten av stan!

Lost in Kåge

Efter gårdagskvällens körning så har jag bestämt mig!!
Jag ska aldrig köra på småvägar! Bara E4an eller vägar i Burträskvägens storlek! Inget annat!!

Jag hade lovat hämta hem Robin och hans kompisar ifrån Robin & Jannis nya hus i Spisen Kåge. Före de skulle jag droppa av Ewe som bor borta på Degerbyn. Robin gav mig den smarta idén att då ta gamla Kågevägen till Kåge eftersom de skulle vara en onödig omväg att köra tillbaka ut till E4an. Smart! Tänke jag då. En timme senare tänker jag fan för Robin!!
Var först tvungen fråga Ewe hur jag hittar till gamla Kågevägen från henne. Okej de var inte så svårt. Inte att köra längst den vägen heller förutom att de var lite svårt att se vars vägen svängde ibland. Skyller på mörkret.
Väl framme i Kåge så hade jag absolut ingen som helst aning hur man skulle köra för att ta sig till Spisen. Hade jag kört E4an hade de inte varit några problem, men då jag aldrig någonsin har direkt hängt i Kåge eller känt nån som bor där så är jag mer än jättelost i detta samhälle, ort, håla, eller vad man ska kalla de.

Svängde iaf av till vänste för jag var ganska säker på att de var de håller jag skulle åt. Körde åt sidan och slog igång GPSen, som tack och lov låg i bilen för annars hade jag fortfarande varit ute och kört. GPSen sa åt mig att fortsätta rakt fram ett bra tag. So I did. Körde i totalt mörker och hade ingen som helst aning om vars jag var. Tror jag såg en skyllt som de stod Ersmark på? Men jag litade blint på maskinen att den skulle ta mig rätt. Men när de jäveln säger åt mig att svänga in på en liten jävla kostig som bara bestod av lera för att sen köra över en översnöad fallfärdig bro så tänkte jag för i helvette heller!
Vänder tillbaka från den väg jag kom och bättrade på adressen på GPSen. Då säger de jävla aset till maskin att jag ska fortsätta 4,7km rakt fram!!! MEN FÖR I HELVETTE DE VAR JU DÄR JAG KOM IFRÅN! VARFÖR HAR DU SKICKAT MIG HIT UT?!?!?!

Jahapp, bara att köra tillbaka samma jävla väg som jag kom ifrån. Tro de eller ej men jag var tillbaka i Kåge och lika lost om inte mer om vars jag skulle. Men nu verkade ändå maskinen ha en liten humm om vars jag vill hamna i slutändan.
I en fyrkorsning säger GPSen åt mig att svänga höger. Men jag ser på skärmen att de är en jättelång omväg? Eller? För kör jag rakt fram hamnar jag ganska rätt mitt på? Eftersom förtroendet för GPSen hade sinat så valde jag att köra rakt fram. Missade ändå en avfart och hamnade i en återvändsgränd. Satan!
Kom tillslut ut på en grusväg och då äntligen visste jag att jag hamnat rätt och kommer hamna rätt för den vägen går precis bredvid Robin och Jannis hus i Spisen.

Nästan en timme tog de mig att hitta till Spisen!! En timme?! WTF!
De hade seriös gått fortare om jag kört från Ewe direkt tillbaka till stan och tagit E4an. Då hade jag iaf vetat hur jag skulle köra!

I fortsättningen ska jag alltid ha både GPS och en karta!

Ammarnäs

Justja, jag hade ju sagt att jag skulle berätta om fjällenresan vilket jag absolut glömt bort!
Men lite lat så här på kvällssidan så tänkte jag mest bara bjuda på en del bilder. Men lite text kan jag nog få med.

Alla systrar (även irländaren) plus pojkvänner alltså tillsammans i våran stuga i Ammarnäs. Fridas kompis Malin men fästmannen Dick var också uppe så vi blev ett helt gäng!
Soligt men tyvärr väldigt blåsigt. Så pga blåsten var de svinkallt!
Skoter en dag, skidor den andre. Mintun flödade. Andra alkoholhaltiga drycker slank också ned men ändå blev de över och vi var tvugna ta med hem igen! Fy på oss!
Såg hockey på hotellet och åt middag på värdshuset. Två saker som jag faktistk aldrig gjort förut men kan absolut göra om!

Mot Ammarnäs!

Heja AIK!

Utsikt från Örnbo


På toppen av Äivesoive
De Alpina Dryckeslandslaget!
Från vänster:
Mintuski, Lä-ski, Barbieski, Tvärstoppski, Hansomfaktisktkanski, Snorski, Filtski och Grillkrovski.
Bilden tagen av: Krampski.

De var ju faktiskt våffeldagen!

Dick roar sig


Stretching

Middag på Värdshuset



Kvällsmys

Banana

Imorgon smäller!
Imogron kommer Anna hem över helgen! Hurra!!
Massa mys och säkert en hel del vin. Brukar bli så.
Jeej!



Fan bara att jag jobbar hela helgen. Mindre tid över åt Äna-Banana

Look a like


Efter gårdagens hockeymatch insåg jag att Färjestads tränare Tommy Samuelsson måste ha stått modell för läraren i Disneys Pixar The Incredibles. Identiska! förutom att Tommy har hår. Än så länge.

Flådd

Att de ska vara så smärtsamt att ha tatuerat sig?!
Och de menar jag inte själva tatueringen utan tejpen som håller i plasten runt tatuering.
SATAN vad ont de gör att att slita bort tejp 3 ggr dagligen. Min hud mår Inte bra på vissa ställen!

Snacka om nostalgi!

Kolla vad jag hittade hemma hos mamma & pappa igår!
Mitt älskade halsband som hade sin hedersplats på min hals i hela 7 år!
Och ja, jag har sparat halsbandet!

Antingen så har min hals vuxit eller så har halsbandet dragit ihop sig för de var fan snävt nu. Hallå strypkänsla.
Så till allas glädje som hatade detta halsband så kommer jag inte behålla de på.

Inplastad och tjusig

En sneak-a-peak på dagens händelse.
Fortfarande inplastad och lite blodig men jag kunde inte hålla mig för att visa den redan!

Sitter högre upp än vad jag egenligen hade velat men mina misstankar stämde då den skulle bli helt deformerad om man satte den längre ner då huden är väldigt rörlig just där. Den skulle bli utdragen och sne. Och de vill vi ju inte! Så då fick den sitta högre upp!

Vars gjorde jag den?
Hos John Poromaa på Kågevägen

Gjorde den ont?
Nja, lite. Eftersom han hade typ världens tunnaste nål så kändes nålsticken mer än vad de gjorde i nacken då nålen var tjockare och domnade bort ett störra område. Där gjorde de däremot skitont eftersom de var dirket på ryggraden. Nu hade jag ju ändå lite fläsk emellan.

Vad står de?
De är mina föräldrars födelsedatum

Nöjd?
Absolut!!

No turning back

Märkning för livet #2 sker idag kl15:00
Wish me luck!

RSS 2.0