Jag ska bli en riktig soffpotatis

Nu har vi beställt en soffa! Hurra jag ska äntligen få slänga ut dom extremt fula röda som står här!
Blev en sån här fast vriden andra håller och en lite annan färg. Blir nog extremt snyggt! Däremot tycker jag den är lite hård i kuddarna i ryggen, men man sitter väl ner dom efter ett tag plus att om man slänger dit lite prydnadskuddar blir de säkert bättre.
Så i slutet på januari smäller de! Då står denna skönhet i vårat vardagsrum!


Känner jag mig ?

I lördags gjorde Robin slut...






... med en kompis. Hahahaha där lurade jag er allt!
Nämen Roin sa upp vänskapen med en kompis som han inte tycker har skött sig den senaste tiden. Och i lördags kom den sista droppen som svämade över bägaren när han anklagade mig för att jag inte var den Robin trodde jag var och att jag hade varit otrogen. (!?)
But I couldn't care less vad han tror och tycker. Känner han ju inte direkt och han känner verkligen inte mig för att ha rätt i ett sånt uttalande.
Men de hade varit spännande att veta vad han grunnade dom tankarna på och vem i sånafall jag varit otrogen med. Typ ett namn där skulle ha varit så himla kul att höra
Och om jag nu inte är den jag utger mig för att vara, VEM ÄR JAG DÅ?!?!?


Lets get i started





Ikväll är de Hej-Då-Fest för fröken Olofsson som flyr de kalla norrland för soliga Australien på tisdag.
Skitungen ska alltså lämna kvar mig här!

Dags att bli full, bäng och berusade som en 14årig Anna en gång i tiden sa (till våran lärare!?)


PüSS!

7 dagar senare

En vecka har gått nu sen vi började våran Pevarylkur för våra utslag och än så länge har de inte blivit nån förbättring. Har ändå smörjt 2/dag men inga resultat. Har kanske minskat på kliningarna men ja, kan ju vara psykisk inbillning. Vi fortsätter kuren ett tag till iaf innan vi ger upp och inser att även denna inte kommer att funka. Hej jag är optimist!?

New Moon

New Moon får helt klart godkänt!
Hade inte så jättehöga förväntningar på den ändå med tanke på att jag tyckte boken var den som var minst bra av alla fyra. Fast tvåan är ju som bara förspelet för trean. Så den längtar vi mer till!
Men New Moon är självklart sevärd!
Och precis som alla tjejer som sett filmen så satt både jag och Anna och smådrägglade lite över Jacob. Synd bara att han är så ung, blott 17 år! De är ju barnarov!

Tomorrow

Imorgon

Jag längar!



Naturens egna små underverk

Så här börjar en dipp att se ut efter att ha stått framme i över en vecka.
Lite roligt att se hur den torkade ihop eftersom för att sen krackelera och dra ihop sig ännu mer.

De här är de närmaste en kemilabb jag varit på 2 år iallafall, hahaha
Säg att du är stolt över mig Maja!


Great Movie!

Förbannat så bra film Malin fick mig att se idag!
Paranormal Activity!

Riktigt en film i min smak! Sådär lagom smygrädd och vill bara se mer och mer. Typ inga tvärskrämselscener då man skiter ner sig utan de byggs upp mer och mer för varje scen. Men jag erkänner, jag satt också med filten lite extra uppdragen över ansiktet. Malin däremot är lika rädd varje gång hon ser den tydligen :P
Måste visa filmen för mamma! She's gonna love it to!


Look-a-Likes eller släkt ?

På den första bilden ser vi enäggstvillingarna Laurence & Jarlath
På den andra bilden ser vi enäggstvillingarna John & Edward

Laurence & Jarlath har varit min syster rumskamrater på Irland
John och Edward har medverkat i Storbritaniens version av Idol som heter X Factor ( dom åkte ur igår söndag )

Båda tvillingparen är från Dublinområdet. Vad är då oddsen att de föds "fyrlingar" som de är nästan 10 år emellan och är så pass lika och inte släkt alls överhuvudtaget!? Eller? Kanske finns nån avlägsen släktlänk mellan dom?

Vem vet de kanske är så att de föds ett tvillingpar var tionde år som ser ut som dom här? Alltså borde de finnas fler tvillingpar! Spooky


Tror du man får slät pung om man smörjer på anti-rynkelkräm? / Eric

RoadTrip till Umeå!
Ja vad säger man, vi hann med en hel jävla del på endas en dag.
Hotsdogs påvägen, plocka upp Ewe & Adam, nära-dödenupplevelser i ett parkeringshus, träffa Rosanna, shopping, fika, hooka ihop med Maja, mat, venissage under en bro, konsum, 2 lägenhetsbesök, hämta Eric, Idol, glögg och pepparkakor, presentutdelning, och en hemresa som är de absolut värsta vädret jag kört i för de är faktiskt meningen man ska se mer en ändas 2 sträck framför dig av mittlinjen men dock trevligt sällskap i som höll humöret uppe i bilen plus att vi blev en fler än när vi for!

Kommer hem och finner mig själv utelåst från våran lägehet!? Då har Robin fått för sig att låsa dörren upp till oss som ALDRIG är låst!! Han brukar ju t om lämna den på vid gavel så dom under oss katt brukar traska in och bosätta sig inne hos oss! Och jag har ingen nyckel dit, bara till ytterdörren. Fick allt vacker ringa en signal och väcka den sovandes Törnrosa för att komma och släppa in mig. Perfekt slut på kvällen eller hur?




Och ikväll vart de Transformers med fröken Anna-Panna-Vattenkanna. Huvva så bra film de är! Ville bara ha de sagt.
Hej då!

Mot sydligare breddgrader

Dagens äventyr blir en liten bilresa till Umeå för att hälsa på dom som emigrerat dit från Skell-Hell.
Är verkligen på tiden att vi beger oss tid. Anna far ju snart och Stina har aldrig ens varit hos umeåborna.
See yaaa later!

Tomtemor?

Titta så söt jag var idag när jag kom hem från jobbet.
Har jag bytt bort den röda skjortan mot en röd klänning?
Nopp vi har bara fotat till de årliga julkortstävling som alla Julabutiken tävlar mot varandra i vem som har finast juldekoration. Krille i tomtedräkt och jag i en julklänning med tomteluva. Blir säkert en fin bild och förhoppningsvis vinner vi!

Inte ofta man ser mig i klänning!


Kalla mig Picasso

Var på målarkurs igår igen. Herrejösses så kul de är!! Lite dyrt och man får lite ont i nacken pga av ens sittställning. Men man överlever.
Gårdagens mästerverk blev en välkommen-spade som jag tror jag ska ge morfars i julklapp. Robin är ju som sagt inte så förtjust i sånt här "skräp" som han kallar de så jag får troligen inte behålla den. Men 1 julklapp mindre att måsta tänkta på då :)


Precis som Rosanna sa: What a genius

Jag, precis som typ alla andra, ÄLSKAR Lady Gagas nya låt + videon!!
Länge sen jag fastnade för en låt efter att bara hört den en gång och nu spelar jag den så fort jag kan. Och videon måste väl vara den snyggaste hon gjort! Dessutom är hon jävligt söt när man får se henne naturlig med bara lite mascara


All by my self

Jag är naken blöt i håret och fryser
Bör jag krypa ner i sängen och kurra ihop mig med varma Robin eller bara ta på mig en morgonrock och fortsätta titta på nått dumt program utan ljud som jag är för lat att slå på?

Who are you?

Hihi hittade en hemsida --> Vem i Twiligt är du <-- där man kan ta reda på vem i Twilight du är.
Jag blev Jasper. Stämde ju kanske litegrann, eller?


Så ingen misstolkar

Hej jag har kommit fram till att i mitt förra inlägg låter de verkligen som om jag pratar om att jag och Robin har svamp mellan benen, men så är inte fallet!!
De är våra konstiga utslag jag pratar om ifall de var nån som blev förvirrad eller kände sig stött i att jag skulle ha pratat så öppet om mina könssjukdommar.
Synd för er nu fick ni inget snajsigt skvaller att gotta er i. Tråkiga hudutslag äre de hela handlar om. Punkt

Hej jag är en könssjukdom

Jag har både goda, dåliga och ännu dåligare nyheter!

Dom goda är att våra provsvar har kommit!
Dom dåliga är att dom inte gav nått resultat! Vi lider alltså inte av något ?!?!
Dom ännu dåligare är att våran läkare ändå vill prova behandla oss, med Pevaryl! PEVARYL!!!! Sånt man använder mot Svamp I Underlivet!! Vi ska alltså ha muttkräm över hela oss i över en månad! Vår läkare tror alltså att vi är två vandrande jätte-muttsvampar! KUL!
Och tänk er sen gå och köpa krämen! Hej ursäkta jag skulle vilja ha den största tuben med Pevaryl som ni har. Jag tar gärna 2-3 tuber om de går bra för jag lider av så otroligt mycket svamp i underlivet att de rent av växer både Karl Johan svamp och Flugsvamp där nere! KUL!

Dublin 09

Honeys I'm home!!
Saknat mig? Klart ni har.

Mycket mysig weekend. Vart kanske inte massor gjort men de som hanns med gillar vi.
De första jag absolut lyckades med när vi kom fram i Dublin var att jag fastnade i en svängdörr med min handväska så hela dörren kör fast och går inte att öppna. Jag fick slita i väskan tills dörren kom till öppningen och väskan släppte! Smidiga Nylén har gjort entré i Dublin!!

Kan ju däremot inte påstå att vi blivit direkt bruna av att resa till världens mest regniga och blåsiga land. En dag började de spöregna så förbannat mycket att jag och Robin tog skydd under tak och studerade folk vars paraplyer blåste sönder. Faktiskt väldigt underhållande!

Så vad har vi mer gjort? Vi har shoppat, druckit alkohol på en massa pubar, ÄTIT, gått, åkt taxi, lärt oss att 12 delat i 4 är inte 4, käkat pommes med majonäs ( var faktiskt gott! ), sett rugby, varit bakis, pratat grov svengelska med irländare, skrattat åt Globe-Head, mobbat Enda förlåt jag menar Rumpan, vandrat på stranden m.m
Vi har även fått visdomsord från chokladpraliner!
Min sa: We've spoken a lot about love. Now let's try to listen to it, shall we?
Vi direktöversatte de till svenska och då blev de: De ska vara TYST när man är kär!
Hahaha!


Men de största äventyret kom först när vi skulle hem och vårat flyg var 25 min försenat men som i slutändan skulle bli hela 40 min försenat! Vi som redan hade de nog tajt mellan våra flyg fick nu de förjävla snävt! Hade flyget hållit tidtabellen hade vi haft en timme på oss mellan flygen att hämta ut väskorna, checka in och kanske äta nånting. Nu fick vi 20 min på oss!
Jag stod kvar och väntade på våra väskor som dom tog en evighet att få medans Robin kutade iväg för att säga till att vi var på plats men inte fått våra väskor. Slutade med att vi INTE fick åka med !!!!! What a hell de var ju mer än 10 min kvar innan flyget skulle gå och vi var ju på flygplatsen! Men nopp tydligen skulle man måsta vara incheckad 20 min innan. Förbannad som tusan och stått och skrikit i telefonen vid väskbandet med en massa publik var de bara att gå till infodisken och se vad som skulle göras. Då fick vi veta att vårat flyg inte gick fören 10 min senare än vad vi trodde(!?) Alltså hade vi ju hunnit!! Men som tur var fick vi åka med nästa flyg som gick utan extra kostnad. Men de innebar att vi var tvugna sitta 2 timmar på Arlanda. Vi var ju inte på toppenhumör kan jag lova med tanke på att vi hade en 2timmars bilresa framför oss såfort vi landat i Luleå. Men hem kom vi tillslut!



Off we go



Nu drar vi till Luleå för att sen bege oss till Dublin Irland.
Ha de så trevligt här hemma. Püss


Svank it!

Jag förstår inte vad min massör pratar om? Vadå överdrivet svankryggad? De här är ju ingenting om jag faktiskt svankar. Då jävlar kan ju nån typ sätta sig på min rygg. Haha


Shake it like a polaroid picture

Astmamedicin har verkligen en obehaglig biverkning.
Dessa skakningar!

Ska vi ta 15 minuter färjan ?

GAAH vi far imorgon men vi har inte börjat packa än!
Hur ska vi hinna de när Robin jobbar plus allt jag ska hinna göra imorgon? Och vad ska jag ha med mig?!!

Happy Halloween i efterskott

Lördagen var fan i mig de roligaste på länge!
Hann med 3 förfester och en vända på krogen där de var 22. Tur man har Stina ibland som fixar in en!
Fick hela damtoan på Station8 att sjunga för mig utan att behöva säga nått. Min närhet räckte, haha!

Klev upp söndagen och måtte typ ändå relativt bra. For på jobbet och började känna där vid 12-1 att jag inte alls mådde så bra. DÅ först blev jag bakis! Alltså måste jag ju ha varit full fortfarnade när jag klev upp?!
Ps. Jag körde bil till jobbet. Inte bra !

Nu inväntas de lite pics från kvällen så jag kan få skratta lite såhär i efterhand.

RSS 2.0