One night in Dublin

HALLOWEEN IN DUBLIN


Ett stycke Fe och ett stycke Svensk

Prisoner, Ladybird & Ragdoll

Craiiig Daviiid !

Lättförtjänta pengar !

Tjänade 500 spänn extra idag för att jag torkade upp spya på isladan. 
Tänk om de alltid var så lätt att tjäna pengar

Flaxa som en fågel, hoppa som en fisk, sitt ner, stå upp, önska önska önska !

Kände att de var dags att ta tag i ens önskelista nu när julen börjar närma sig med stormsteg. Men, helt blankt i huvudet...
Önskar jag mig verkligen ingeting ?! Vad är de här? Jag börjar bli gammal verkar de som, då man inte önskar sig något utan blir typ nöjd över ett par strumpor. Illa säger jag bara.
Brainstorming hela dagen-startar NU!!

Sex on fire


Let us split a bottle of champange and just smile and be happy


Trettionde dagen före dopparedan

1 månad till jul och jag har ingen som helst aning vad jag önskar mig eller vad jag ska köpa åt någon annan ?
Har jag pengar att köpa nå julklappar för då? NEJ!


Värdelösa jävel

Nämen då var de konstaterat att jag är sämst på att tvätta. Måste tvätta om en hel maskin och jag har inte riktigt tid med de för jag ska i med 2 till bortsett från dom som redan är i plus den som är klar. 6 jävla maskiner ska jag hinna tvätta idag, då får inget sånt här hända!

Och för dom intresserade så är tvättpåsen fortfarande inte hittad !! VARS?!  VARS?!  VARS kan den vara ?!?! 


Jävla Guldfiskminne

Tvättdag imorgon och jag har en hel del att tvätta. Jag tror varken jag eller Tilda har ens ett par sockor rena. Alltså påtid att få bort detta tvättberg! Men dagens problem är då vad jag har gjort av tvättpåsen till BH;arna? Jag vet att jag la den på ett skitbra ställe så vi skulle veta vars vi har den. Men nä, självklart har jag GLÖMT vars detta superduper stället är och jag kan inte hitta de heller!  Hoppas Tilda vet... 

Jag saknar...

 
... Jycken

...Mitt långhår
 
... Att vara riktigt party med dig
 
... Solen och värmen
 
... TE3C

... My sisters
 
... Den gamla goda tiden

... DIG!!

Kom hit snart!


Lusse lelle, lusse lelle, en hel månad innan jul

Jag vet att de är en månad kvar men jag var ändå tvungen köpa lussebullar idag. GUUD så gott! Fick ett riktigt ha-begär när jag såg en av AIK-spelarna komma och bära på en stor påse full med lussebullar. Swisch så hade Lisa ändrat riktning och siktat in sina steg mot Ica-torget. Ut kommer sedan en otroligt lycklig flicka med en egen påse gula bullar som hon nu trycker i sig utan att ha dåligt samvete. Mmmmm säger jag bara...


This is me in the morning

 
Dagens I-lands problem:   MORGONFRILLAN!


Hickey


Sugmärken är tydligen inte så populärt att ge.
Kände hatet litegrann där ett tag. Hahaha


 


Har fortfarande inte packat upp min resväska

Och där var stygnen borttagna och jag kan äntligen få klia mig! HURRA!! Men klia försiktigt sa läkarn/systern så jag inte kliar sönder något. Ska försöka vara försiktig...

Klev förövrigt upp tjugo över sex i morse. Var inte ett piggt penntroll som vaknade då. Blev hemskjutsad, försökte sova lite till, vilket självklart misslyckades, för att upp och iväg till vårdcentralen. Men då fick jag sova 2 timmar till sen när jag kom hem igen. Sen blev de latartid och vipps så har hela dagen gått och jag har fortfarande inte diskat eller gjort allt annat jag hade tänkt hinna idag! Ska jag vänta med disken och bege mig hem till mor&far redan nu eller ta tag i högen som riskerar att ta över köket inom en snar framtid?

Disney Fairies

Igår kom Tilda hem från Canarieöarna. Brun som fan! Känner mig sådär lagom blek/genomskinlig.
Hursomhelst så har jag den gulligaste rumskompisen. När jag kom hem från Irland förra veckan så var jag lite ledsen och ganska så chockad över mig själv att jag inte hade köpt någon handväska, så igår då Tilda kom hem så är de första hon gör att slänga upp en present åt mig. Och ni kan aldrig gissa vad de var! Helt rätt! En handväska! Men inte vilken somhelst utan en turkos metallväska med pärlhandtag och en bild på Tingeling!! Och som topping på glassen så innehöll denna väska en påse full med kakor! Kalla mig kakmonster.

Förstår inte hur bilden kunde blev så dålig men, aja...

Blondie's back in town

Nu är jag klippt! Och blond med för den delen. Blir bara kortare för varje gång men nu äre kanske inte så stor skillnad från förra gången. Men ändå!
Vad har egentligen hänt med långhåriga-Lisa? Hon har ju gått och blivit korthåriga-Lisa på heltid!
Okej jag erkänner att jag funderat på att låta de växa ut igen. Frågan är bara när?

Roxanne, You don't have to put on the red light

Bara för att vi alla älskar Rosanna så tänkte jag att vi skulle ha ett litet collage med henne och visa vad hon och jag sitter och roar oss med en söndagskväll som denna. Sen att jag troligen kommer bli strypt av henne inom en snar framtid tror jag också alla är ganska beredda på...


Hon är då för go den tjejen!

Julfest i november ?

Så var Julas årliga julfest av stapeln och de är inte ens i närheten av december!
Hursomhelst så var de trevligt med god mat/dryck och en massa skratt. Alla fick varsit uppdrag som man skulle utföra under kvällens gång. Te x ge skamliga förslag men samtidigt vara pryd, skrika I'm crazy var och varannan menning, försöka inpränta i alla dom 7 dödssynderna, avsluta varje mening med -men då har jag faktiskt kille, eller min favorit (som herr Boss fick) hålla i en allsång ala Schlager efter varje skål! Han var smått less efter fjärde skålen. Själv skulle man skrika åt alla så fort dom ställde eller satte sig ner att nu tar ni och lugnar ner er! Vart som lite hatad ett tag innan folk började fatta var jag höll på med.

Sen kan jag ju meddela att Emma drack renkuk (!) Tydligen en delikatess som hon fått smaka på nu. Vet inte om jag är direkt avundsjuk.

Sen vare full tjå med en massa andra leker och självklart, mitt lag vann! Hubba Bubba coccos klubba! tror jag våran hejjaramsa gick? Som pris fick alla en liten gottepåse fylld med Julas egna varor. Tex vattenflaska, tändstickor, magneter m.m. Och alla där de står Jula på. Precis sånt jag alltid velat ha! Hahaha



Nu ska jag packa in mig i en stor filt med halstabletter och snorpapper nära till hand och tycka alltmänt synd om mig själv. Awesome...


Medvetslös ?

14 timmars sömn?! Är de ens möjligt? Tydligen var de det.
Fort som fan in i duschen nu för att svida om till julfesten Jula ska ha uppe på Vitbergstugan.
Ska bli kul att se hur många timmar jag får sova inatt...

To act like a woman should

Efter en massa tjat från min omgivning så har jag äntligen lyckats fått tag lite bilder från maskeraden med jobbet. Fanns däremot ingen jätte bra bild så den på mig och Sofia inne på toan får räcka tills vidare. Enjoy Rosanna!

Scar Tissue

Jag är så äcklig att de bara skriker usch om mig! Är i stort behov av en dusch men jag är lite för feg att duscha med stygnen på axeln. Även om jag tror att såret kan behöva en uppfräshning för att läka bättre så är jag rädd att de ska göra ont son fan eller att jag ska lyckas förstöra de så jag får ett ugly jävla ärr efteråt. Har ju nog problem att luta mig bak mot nånting. Sova innebär att sova antingen på vänstra sidan eller på mage. Nått annat går inte. och att få en hand eller en arm lagd över är en ren plåga.
Hade varit så mycket lättare om stygnen inte suttit på ett ställe som man faktiskt rör på. De töjer och drar i huden så fort jag rör armen, så att jobba igår var inte en toppen idé men jag överlevde ju så...


Haha, jag älskar att  man ser exakt vars plåstret suttit

Stitches

Justja var och tog bort en leverfläck idag på axeln.  Och precis som när jag skulle fixa mitt nageltrång hade jag smått panik och var übernervös. Okej jag erkänner jag har smått läkarskäck när de kommer till att skära i mig.  Men som tack och lov är hade jag moraliskt stöd även denna gång. Jag tror att om jag inte haft de så hade jag sprungit ut därifrån och gömt mig i en buske bara för att få andas ifred. sen när läkaren säger att man ska slappna av och inte glömma bort att andas spänner jag mig bara ännu mer och tar ett andetag typ var tredje minut. 
Thank good också att de var på axeln för då slapp jag se vad dom gjorde och eftersom jag var bedövad kände jag ingen smärta men de var ändå läskigt att känna att nån var där och bråkade. Typ när dom sydde så kände jag ändå hur de drogs i huden. Så 3-4 stygn (har ej räknat) sitter nu så fint därbak på axeln och där ska dom sitta till nästa fredag. Kul.

Och nu när bedövningen släppt gör de ont som fan!

Ere nån der?

Honey´s I'm home!!
Tillbaka från iaf lite varmare bredgrader. Chocken när vi landade i Luleå och upptäcker de ligger snö på hela landningsbanan! Jag är inte redo för snö och kallväder! Fast kan ju inte påstå de var så där superduper varmt i Dublin heller men vissa idioter gick faktskt i T-shirts. Får en verligen att fundera vad dom tänker med?

Hursomhelt så har de varit en underbar resa men så där lagom shopping, party och en massa mys. Eller ja lite mer shopping hade jag ju inte dött av men... 
Fredagen var de som sagt Halloween och vi skulle på syster Fridas firmafest. Problemet var bara att på just den puben var de 21 så lilla jag fick inte komma in! Så efter att ha bråkat lite med vakterna drog vi till ett annat ställe. Palace hette de. Där var de ca 8 pers då vi kom men sen lät de bara POFF så var de smockat!! Och svenskar kan ju slänga sig i väggen med utklädnader. Satan säger jag bara!! Folk tar verkligen de här med Halloween på liv och död. Du MÅSTE ha en killerdräkt och stå ut så mycket som möjligt från mängden. De här att bara rita några morrhår och låtsas vara en katt duger inte, du ska vara utklädd till: Ett Twisterspel, en toastol, kylskåps-poesi, suduko, Stewie i Family guy, en hummer, Jokern i Batman (måste ha varit årets dräkt för ganska många hade den) m.m. 
Själcva var vi en nyckelpiga (jag) en fe (emma) en trasdocka (maja) en svenska med sverigedräkt (frida) och sist en schoolgrirl (sara). Vi hade inte ansträngt oss lika mycket som alla andra. That's for sure.
Men den absolut bästa dräkten hade en kille som var utklädd till Craig David från en brittisk humorserie som heter Bo' Selecta. De är ett program där dom driver med kändisar och den här killer hade rent av fixat en riktigt mask. FyFan vad vi skrattade när vi såg han! It's prober bo I tell ya!


Sen kan jag ju säga att Irland verkar vara ett väldigt bystigt land. Satan de var tuttar överallt på de där utestället och alla ville gärna visa upp så mycket som möjligt av dom också. Men de var fan i mig inte små nätta bröst utan nej nej dom största melonerna du kan tänka dig inklämda i den minsta klänningen i mannaminne!
Ett annat ställe vi var på så var de killar som försökte ragga upp en hela tiden. En sa faktiskt att han would love to take off my top. Kul för dig men de får du inte! Maja sa att jag måste ha nån verkar-lätfotad-stämpel i pannan eftersom alla gick på mig men inte på mina systrar. Not true!! Jag tror t om att taxichauffören till flyget igår friade till mig (?!)

Men bilder kommer tyvärr inte än. Får se hur snabba mina systrar är på att skickar dom.

RSS 2.0