De kan komma Näär som helst!

Hurra jag är ledig idag!
Då äre dags att leka hemmafru och ta tag i tvätt disk och dammsugning. Blir inget hurra för de men sånt måste ju också göras.
Priset för att jag är så duktig blir så ikväll då Den Tragiska Trion ska umgås. Var fan länge sen nu, men de händer så lätt när man jobbar konstant och specillt när man har nattpass.

Saknar faktiskt back in the days när vi var Dom Tre Musketörerna som höll ihop i vått och torrt först på skolan och sen efter. Dagarma i ända. Reste till Sthlm och Göteborg, Bulgarien och en hel del vänder till Piteå.
Men så fort vi tog studenten blev de inte som förrut. Vi jobbade olika och hade olika saker att göra så träffarna har blivit allt färre med långa mellanrum ibland. Inte bra!
Och nu drar snart våran vapendragare Anna till Australien i ett halvår!
Vi har alltså ca 2 månader på oss att återuppliva vårt gamla liv och göra nya dumma saker och misstag innan Anna drar. De innebär alltså mer utflykter till andra städer eller varför inte bara till en drive-in och sen vidare upp på vitberget och trycka tjockismaten i bilen. Supa oss redlösa och ha bakisdagis nerkrypna i nåns soffa. Eller en en hotdog i Jävre! En riktig klassiker de!
Mer fika och kladdkaka åt folket!!



Jag älskar er!


Kommentarer
Postat av: pina

mnnååh :D

2009-10-12 @ 17:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0