Ljussättning

Gårdagen var riktig rolig! Var barnvakt åt Tira typ hela dagen då mor&far jobbade sent och skulle direkt på hockeyn efteråt. Så jag kidnappade Tira hit till Sunnanå. Mycket mysigt att ha nån att gå ut och gå med. Synd bara att skithund ska dra så förbajjat mycket!
Sen när Robin kom hem blev Tira jätteglad och Robin jättechockad! - De är ett djur här!
Så kollade han henne allvarligt i ögonen och sa: - Och inga rivstarter så du nöter på vårat nya golv!
To late! Haha

Men när nästa person kom till oss blev jag jätteglad! De var nämligen Camilla som kom med kinamat. Hurra! Jag och Robin hade nämligen lovat henne att hjälpa hon provljussätta en bergvägg mellan Alhemskyrkan och Moröhöjden och som tack för hjälpen så bjöd hon på kinamat. Vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande?
Berväggen som vi skulle ljussätta ser man från gångvägen mellan Alhem o Moröhöjden upp mot elljusspåret. Tydligen upplevs den vägen som otrygg och kommunen har pratat om att göra nått fint där så man känner sig lite mer trygg. Då har Camilla fått i uppdrag att prova ut olika belysningar och sen fota de så får kommunen bestämma sig sen om dom tycker man ska sätta upp lite lampor där.
Kul att få vara kreativ för en gång skull! Var väldigt länge!
Men förbannat jävla jobbigt att plumsa i djupsnö upp över knäna i uppförsbacke för att komma upp till bergväggen! Plus att man sen var tvungen kuta upp och ner för att hämta olika utrustningar. Men de blev riktigt snyggt! Nu när de är mörkt ute så ser man inte ens att de finns en bergsvägg där. Och folk som gick förbi stannade och tittade och en tog t om kort! Gissar på att de skulle uppskattas ganska mycket om dom faktiskt bestämde sig att lysa upp väggen.


De här var inte väggen vi gjorde,
men visst blir de snyggt när man lyser upp en begsvägg?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0